QUOTE(Indrijan @ 2019 01 16, 13:48)
Kad jau niekas nekabina tai jau tikrai, jų tiek daug naujų kepa ir lyg aktoriai sudomintu, pradedu viena dvi serijas ir nuobodu pasidaro, nu neužkabina nors tu ką
O lietuvišuose žiūriu "Gyvenimo daina" ir "Aukštakulnių kerštas" ir "Nuo likimo nepabėgsi" ir labai neblogai žiūrisi. Lietuviškai žiūrėti yra žymiai lengviau gali daryti bet ką vistiek viską suprasi kas vyksta. Tik esu labai smalsi ir pykstu ant savęs - pasibaigia serija įdomiai ir tuoj lendu į youtube ir pražiūriu į priekį
O lietuvišuose žiūriu "Gyvenimo daina" ir "Aukštakulnių kerštas" ir "Nuo likimo nepabėgsi" ir labai neblogai žiūrisi. Lietuviškai žiūrėti yra žymiai lengviau gali daryti bet ką vistiek viską suprasi kas vyksta. Tik esu labai smalsi ir pykstu ant savęs - pasibaigia serija įdomiai ir tuoj lendu į youtube ir pražiūriu į priekį
Man tai lietuviško žiūrėjimo minusas, kad vieną seriją sukarpo į tris ir serijos tada pabaiga gaunasi nelabai intriguojanti. Nes turkų privalumas, kad jie taip moka užbaigti serijas, kad jau labai norisi iškart ir sekančią įsijungti :)Ir tas sukarpimas serijų labai ilgą serialą padaro, 39 serijas turkiškas, lietuviai vos ne metus laiko rodo. Iš kitos pusės, gal privalumas, kad nereikia minimum 2-jų valandų skirti į dieną serialo žiūrėjimui. ;)
Ai, nu ir aišku, lietuvių vertimas man juokingas. Pvz Icerde, tai pagrinde viens kitą keikdavao - ot Žaltys! Nors užmuškit, netikiu, kad turkai tokį žodį savo leksikone vartoja