Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2019 01 08, 00:28)
Nepamenu kaip anas vadinasi. Baisus toks didelis juodas nukarusiais taukuotais žandais diedas biggrin.gif Visur vieno veido IMHO biggrin.gif Pagrindinis pagrindiniausias biggrin.gif Bet gal kam jis gražus, tai atsiprašau biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nežinau, gal aš dar nepriėjau tos serijos, kur barsukas į sceną išeina biggrin.gif žiūriu 24.
Mane šitas serialas veža, dar nemačiau vienoj vietoj tiek nevykėlių ir keistuolių personažų biggrin.gif
Ir serialo buitis tokia tikra atrodo, neišlaižyta iki plikos brandų reklamos, nors kaip gi be to. Kai jau pradeda nusibosti, vėl įmeta kokią intrigėlę. Blondinė Ferda (arbatinės šeimininko ex žmona) su savo nuotykiais įnešė labai gero prieskonio, bet turbūt jau negrįš į kitas serijas?
Tačiau simpatijų rekordus muša nepakartojamas tėvukas Fikri, nerealus vaidmuo. Kokių perlų prisiklausiau biggrin.gif ir vietom pastebėjau, kad kiti aktoriai nuoširdžiai juokiasi iš jo bajerių, matyt, jis improvizuoja vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2019 01 08, 01:51)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nežinau, gal aš dar nepriėjau tos serijos, kur barsukas į sceną išeina  biggrin.gif žiūriu 24.
Mane šitas serialas veža, dar nemačiau vienoj vietoj tiek nevykėlių ir keistuolių personažų  biggrin.gif
Ir serialo buitis tokia tikra atrodo, neišlaižyta iki plikos brandų reklamos, nors kaip gi be to. Kai jau pradeda nusibosti, vėl įmeta kokią intrigėlę. Blondinė Ferda (arbatinės šeimininko ex žmona) su savo nuotykiais įnešė labai gero prieskonio, bet turbūt jau negrįš į kitas serijas?
Tačiau simpatijų rekordus muša nepakartojamas tėvukas Fikri, nerealus vaidmuo. Kokių perlų prisiklausiau  biggrin.gif ir vietom pastebėjau, kad kiti aktoriai nuoširdžiai juokiasi iš jo bajerių, matyt, jis improvizuoja vietoj.


Šį seriala žiurėjau kai jį pradėjo rodyti, poto atsirado kiti idomesni projektai ir mečiau, bet dabar kai nėra ka žiurėti, manau gryšiu prie jo ax.gif Tevukas tai toks pagerintas biggrin.gif Pagrindinė pora irgi nieko tokia akiai smile.gif

Atsakyti

QUOTE Aš gyvenu tik sekmadieniais, t.y. sekmadienis man - šventas reikalas nuo spalio mėnesio. Tyliai sau žiūru ir katutes ploju girl_claping.gif Be jokios abra-kadabra, be jokios pompastikos, be spec efektų, pagr herojus joks ten x-men'as ir ji jokia šabloninė gražuolė. Šiltas, nuoširdus, širdingas serialas. Neįprasta, kaip esame įpratę matyti, turkų šeima (dukterų atžvilgiu, vyro-žmonos santykiu). Mylinti šeima, labai mylintis tėtis savo tris liepaites. Kaip aš sakau - sveiki santykiai šeimos, šeimoje (net buvo neįprasta tai matyti). P.S. jautresnis šis serialas gali būti - mamoms, t.y. turinčioms vaikų. Tiesa, serijų nebus daug, o tai vadinasi jau - gerai, į gerą. O ir kokios frazės gražios būna, na, pvz kad ir iš praėjusios serijos kai jis sako jai: ]

Ar yra kur rusų kalba? Nerandu. Norisi paprasto pažiūrėt, be jokių šaudo gaudo. Nors The Protector buvo VAU, čia tai turkai aukštumoj pasirodė! 

Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2019 01 08, 19:36)
Ar yra kur rusų kalba? Nerandu. Norisi paprasto pažiūrėt, be jokių šaudo gaudo. Nors The Protector buvo VAU, čia tai turkai aukštumoj pasirodė!
Tada taip, būtent tai ko reikia ir norisi. Geras pasirinkimas. Taip, žinoma, yra, galima čia.
Kol pažiūrėsit visas 12-ką serijų, tai ir 13-ta bus jau įgarsinta. Ji paskutinė buvo prieš ilgąsias šventines atostogas.
Gerai apgalvotai užbaigė 13-tą seriją pabaigai, kaip I sezonui, t.y. labai protingai supasavo tam atvejui jei negrįžtų po atostogų
(vis tik grįžta, kaip ir dauguma kitų serialų nuo 21 dienos). Tik jo 14 serija bus 01.27 dieną, nes sekmadieniais rodomas TV Turkijoje.

The Protector tikrai kad geras. Vienu ypu peržiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2019 01 08, 18:36)
Nors The Protector buvo VAU, čia tai turkai aukštumoj pasirodė! </p>

Kad čia nelabai turkų nuopelnas, sakyčiau ax.gif

O dėl Bir Litre Gozyasi dar truputį palaukčiau, nes dėl prastų reitingų kardinaliai keičiama serialo koncepcija ir visiškai neaišku kas ten ir kaip bus. Iš fanų labai didelis nusivylimas sklinda dėl to, tai kad netektų ir Jums nusivilti smile.gif
Atsakyti

QUOTE
Tada taip, būtent tai ko reikia ir norisi. Geras pasirinkimas. Taip, žinoma, yra, galima čia.

Ačiū! 

Atsakyti
Pasiilgau jau, gerulis. Čiūr, sakau kaip žiūrintis žmogus jau 3-čią sezoną, jei ką.

Viso labo tik 0.00.50 sekundžių. Šiurpuliukai net, man rolleyes.gif
https://www.youtube....p;v=lnXjxqDEvJo

O ir vienintelis kol kas, kurio 1-ma serija siekia 20' mln peržiūros,
Karadenizo ir tai 1-ma serija 17' mln peržiūros tik. Va taip va rolleyes.gif
_________________________________________________


Netiesa. Nieko panašaus.

Nėra reikalo laukti, nė trupučio, nieks 1-13 serijų jau nepakeis ir nepasikeis jose. Dalinuos patarimu kaip žiūrintis šį serialą žmogus, o ne kaip nežiūrintis.
Galima drąsiai žiūrėt Bir Litre Gözyaş (nesikartosiu kodėl, užvakar rašiau). Gaišti laiką laukimu nėr jokios prasmės, jei nuo 1-os serijos nepatiks, tai mest per bortą. Paprasta.

Info nete pilna; kas juo domisi, skaito, o gal tiesiog tik matė bendrame sraute, tas žino ir jokia čia naujiena:
koncepcija keičiama į jaunatvišką serialą (beje, aš nesijaučiu kol kas tuo nusivylusi, kaip ir tuo šuoliu), o kodėl_sužinosime vėliau, nes jokios tikslios info dar nėra.

Būtų seniai uždarę jei prasti reitingai būtų, apsiribotų 6-8 serijom ir addio be grįžimo atgal, beje, heiteriai šimtas metų jį 'uždarinėja', t.y. nuo pat starto. Ne paslaptis_tame pat kanale prasčiausi reitingai Muhtese Ikili, ir nesvarbu, kad proteže yra, bet faktas, kad prasčiausias reitingais (nebent dabar pakils, kai jo transliavimo dieną perkėlė į antradienį).

Prielaidų, spėlionių, interpretacijų - sočiai, na kaip ir visada ir visur ties serialais, kaip ir tų pačių isterikuojančių fanų_dar nei matė nei regėjo, žino-nežino patiks ar ne, bet jau nusivylę biggrin.gif
Kur gi ne, tikiu gi, kur gi nepatikėsi, kai jau šimtą pirmąjį scenarijų parašė, tai ir šimtą pirmąjį kartą jau spėjo nusivilt irnesakyk.gif Tokiems fanams, tik mesk kaulą, ir taršys iki dezinformacijos, iki savitaigos galiausiai irnesakyk.gif Oi nemoka išlaukti, ir be isterijų. Palauki, pažiūri, ir jei matai kad iš šūdo varškę spaudžia_meti lauk. Paprasta. P.S. čia visiems serialų fanams tinka.
Atsakyti
Nuo kito penktadienio pries serialo Gyvenimo daina rodys si seriala smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2019 01 10, 15:39)
Nuo kito penktadienio pries serialo Gyvenimo daina rodys si seriala smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Na nieko sau, sakyčiau greit, ir dar LNK, ir dar vidudienį rolleyes.gif
Galės dabar šiurpintis ir baisėtis ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ziuriu, Meric smarkiai nesivargina (-o), rasydama scenariju biggrin.gif

Nelabai supratau apie kokius reitingus, uzdarymus ir hater'ius eina kalba, buvo oficiali info is Birsen Altuntas, kad keiciasi serialo koncepcija, atsisakoma nemazai aktoriu, po jos postu vyko fanu diskusija ir tiek. Apie jokius heiterius as nieko nezinau ir nenoriu zinoti biggrin.gif Pries seriala nieko neturiu, jis man netgi patrauklus atrodo. O MI ir ju reitingai prie ko, ir dar kazkoks proteze, isvis nieko nesupratau biggrin.gif



Atsakyti
Kas ką naujo žiūrit? Ketinat žiūrėti? Aš arba jau visiškai pasveikau, arba niekas nekabina. Absoliučiai nėra ką žiūrėti po to, kai uždarė Sahin tepesi. Visur tas pats per tą patį, kepa kaip blynus, net dialogų nesivargina perrašinėti, ką ten perrašinėti, net žodžių vietomis sukeisti nemato reikalo.

Įsijungiau lietuvišką televiziją po 100 metų, galvojau įkvėpimo pasisemsiu, tai žiūriu vieni indusai :O Na jau tų tai nežiūrėsiu tikrai. Turkai bent jau gražūs, o nei indai, nei korėjiečiai manęs tikrai nežavi. Eisiu ir aš Draugų žiūrėt su Lux biggrin.gif
Atsakyti
Kad jau niekas nekabina tai jau tikrai, jų tiek daug naujų kepa ir lyg aktoriai sudomintu, pradedu viena dvi serijas ir nuobodu pasidaro, nu neužkabina nors tu ką ax.gif
O lietuvišuose žiūriu "Gyvenimo daina" ir "Aukštakulnių kerštas" ir "Nuo likimo nepabėgsi" ir labai neblogai žiūrisi. Lietuviškai žiūrėti yra žymiai lengviau gali daryti bet ką vistiek viską suprasi kas vyksta. Tik esu labai smalsi ir pykstu ant savęs - pasibaigia serija įdomiai ir tuoj lendu į youtube ir pražiūriu į priekį biggrin.gif
Atsakyti