Kadirą ir jo šeimą parodė viso labo tik kaip momentinę įžanga (ateity, spėju, parodys kokios ten povandeninės srovės buvo, jei jau mums 2-oje serijoje parodė, kas ką pažįsta, užuominas kas ką mylėjo ir pan,.).
Viens prie vieno kaip
Soz seriale, identiškai, ten taip pat žuvo nuo teroristinio išpuolio (tik tiek, kad buvo ne žmona, o sužadėtinė), tokia ir buvo pradžia 1-mos serijos serialo
Soz. Tuoj pat atsirado
Aybuke personažas (ta aktorė, kur dabar vaidina
Sahin Tepesi, oi sunkiai ją priėmė, kaip visada_simpatijos/antipatijos principu, kaip pavadinsi taip nepagadinsi, ir vieniems labai normaliai tas atsiradimas įsipaišė pagal serialo eigą, o kitiems taip ir liko įsibrovėlė į pagrindinio personažo žmonos vietą, nepriėmė jos)
O kaip ten galima laikyti ją kaip įsibrovėlę, kai tą jo sužadėtinę 1-oje serijoje 15-likoje tik minučių nuo serijos pradžios parodė, ir viskas, ji žuvo, o Aybuke - gydytoja ir gelbėjo jo sužadėtinės gyvybę, nes tądien buvo jos darbo diena ligoninėje.
Aš neturiu minty kęsti-nekęsti, simpatijos-antipatijos, kad jos vienodos: sužadėtinė, žmona ir vaikas, buvusi meilė, bet kalbu apie tai, kad
pradžia Carpismos istorijos su
Soz istorija - identiškos, tik dislokacijos vieta - skirtinga; vienur futbolo aikštė, o kitur prekybos centras, t.y. išėjus iš prekybos centro. O apie staiga atsiradusia seną meilę ir dukrą (2-oje serijoje pagalvojau, kad gali būti visko, kad ji ko gero bus jo) nėra nieko nuostabaus, nes pats serialo pavadinimas transliuoja apie tai, kad ne šiaip sau tas laikas, ta vieta, ir tie žmonės, kad kaip lemta taip ir bus. Potekstė tokia.
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.