Kas ieško paparasto, be didelių dramų, be kriminalų,romantiško, kasdieniško šiaip serialiuko vakarui, rekomenduoju: "Fatih Harbiye". Man tai tikrai patiko. Siuzetas tradicinis - turtuolis įsimyli paparastą, tačiau ne prastą mergaitę. Visi prieš jų meilę, bet nepaisant visų kliūčių įsimylėjėliai būna kartu Patiko praktiškai visa aktorių komanda. Plius, veiksmas sukasi ne tik apie pagrindinę porą. Man kažkaip visi personažai buvo įdomus, plius labai gerai kiekvienam charakteriui parinkti aktoriai. Pagrindinė pora man ypatingai tiko vienas kitam, apskritai, jie čia turbūt nelabai ir vaidino Būtent ir mačiau Kadiro ir Neslihan meilės pradžią Vienintelis minusas, kad serijų galėjo būti mažiau, nes vietom labai jau nuobodžiai žiūrėjosi
Neriman Macit
QUOTE(Milagra @ 2016 10 19, 09:46)
O tiesa kad cia tipo paskutinis serialas su juo, nes tipo skaiciau kad jis nori mesti aktoryste arba iseiti labai ilgu atostogų, nes labai vargina ji tie filmavimai ir pan., nes reikia daug ir itemptai dirbti, nes i savaite iseina serija 2 val., o tai gana didelis kruvis ir pan. Ar cia gandas buvo koks
Metus ilsejausi nuo turku, mazu reiks uzmesti aki i si
QUOTE(Simbulis @ 2016 10 20, 08:22)
O tiesa kad cia tipo paskutinis serialas su juo, nes tipo skaiciau kad jis nori mesti aktoryste arba iseiti labai ilgu atostogų, nes labai vargina ji tie filmavimai ir pan., nes reikia daug ir itemptai dirbti, nes i savaite iseina serija 2 val., o tai gana didelis kruvis ir pan. Ar cia gandas buvo koks
Oi, kokių tik nėra istorijų prikurta apie jį
Jis dabar kaip tik ir grįžta po labai ilgų atostogų. Beatostogaudamas ir vesti spėjo
Linkiu jam kuo didžiausios sėkmės
QUOTE(Visgi @ 2016 10 18, 23:06)
O taip, aš žiūriu. Man patinka. Ypač intriguoja ten tas dėliojamas rebusas...
Kas kartą vis naujų minčių palieka po kiekvienos naujos serijos.
Jus neapsirikote_taip, dar filmuojamas, ir į savaitę įkelia po 1 naują seriją.
Kas kartą vis naujų minčių palieka po kiekvienos naujos serijos.
Jus neapsirikote_taip, dar filmuojamas, ir į savaitę įkelia po 1 naują seriją.
Aš pabaigsiu dabar žiurima ir tada pradėsiu žiurėti po Kuzey Güney
QUOTE(kami_ @ 2016 10 19, 07:10)
Žiūriu, labai patinka man jis Yra atrodo jau ir su rusišku įgarsinimu 4 serijos, bet man su subtitrais labiau patinka
"Susirgau" turkiškais serialais Kitų šalių filmų/serialų nesinori žiūrėti
"Susirgau" turkiškais serialais Kitų šalių filmų/serialų nesinori žiūrėti
Tikrai ir aš taipat susirgau turkiškais serialais mano vyras pamates klausdavo gal jau turkiškai ar rusiškai išmokau, nes Turtuole Vargšė žiuredavau į priekį su rusiškais subtitrais. Dabar Ask I Memnusu rusų igarsinimu tai rusiškai tikrai beveik viska suprantu
O Ask I Memnu labai užkabino Bihter vaidyba mane labai žavi ir aktore pati labai graži ir Behlül'is taipat bet jaučiu pabaiga nelaiminga bus nes kažkaip ju laimingos meiles neisivaizduoju nors ir kaip norėtusi kad jie kartu būtu
O Firdevs tai sukta kokia, velia viska, reguliuoja bet žavi ji mane labai bent jau kolkas
hmmm, o as nezinau ka ziureti, nes norisi nauju aktoriu, o ne tu paciu....
QUOTE(otea @ 2016 10 20, 16:48)
Tikrai ir aš taipat susirgau turkiškais serialais mano vyras pamates klausdavo gal jau turkiškai ar rusiškai išmokau, nes Turtuole Vargšė žiuredavau į priekį su rusiškais subtitrais. Dabar Ask I Memnusu rusų igarsinimu tai rusiškai tikrai beveik viska suprantu
O Ask I Memnu labai užkabino Bihter vaidyba mane labai žavi ir aktore pati labai graži ir Behlül'is taipat bet jaučiu pabaiga nelaiminga bus nes kažkaip ju laimingos meiles neisivaizduoju nors ir kaip norėtusi kad jie kartu būtu
O Firdevs tai sukta kokia, velia viska, reguliuoja bet žavi ji mane labai bent jau kolkas
O aš atvirkščiai po Ask i Memnu negaliu jokių serialų su ta pagrindine aktore iš Turtuolė Vargšė žiūrėti. Gaila, nes, girdėjau neblogas serialas. Ir iš vis Ask i Memnu niekas neprilygsta, deja...
Papildyta:
QUOTE(Whagati @ 2016 10 20, 18:03)
hmmm, o as nezinau ka ziureti, nes norisi nauju aktoriu, o ne tu paciu....
O jūs bandėte žiūrėti dabar per LNK Mano lemties diena rodomą? Man kaip po dviejų metų pertraukos be turkiškų serialų, visai neblogai sueina. Aktoriai man nežinomi, išskyrus vieną iš Čiauškutės
QUOTE(otea @ 2016 10 20, 16:48)
Dievulėliau, kaip aš jums baltai pavydžiu, kad tiek daug gražaus laiko turėsite su tokiais nuostabiais serialais ir, kad turit priešaky dar tokį gerą rezervą.Tikrai ir aš taipat susirgau turkiškais serialais mano vyras pamates klausdavo gal jau turkiškai ar rusiškai išmokau, nes Turtuole Vargšė žiuredavau į priekį su rusiškais subtitrais. Dabar Ask I Memnusu rusų igarsinimu tai rusiškai tikrai beveik viska suprantu
Na va, nėra to blogo kas neišeitų į gerą, ir kalbos įgūdžiais lavinasi. Nuostabu
Bihter (Beren Saat) vaidyba mane taip pat labai sužavėjo po šio serialo. Tobula. Aktorė iš didžiosios raidės.
Firdevs, kaip blogasis personažas_man patiko, bet ir neapsakomai nervino ji mane su tomis visomis savo povandeninėmis srovėmis
Norėdavosi net į sieną ją priplot, kad tik trafaretas liktų ir nieks negalėtų jos nugramdyti. Fu, kaip prisimenu ja.
Pamenu, baigusi žiūrėti šį serialą, dar ilgai savaitėmis vaikščiojau apmąstymuose. Stiprų įspūdį paliko. Gero žiūrėjimo ir toliau
QUOTE(oziarage @ 2016 10 20, 19:15)
O aš atvirkščiai po Ask i Memnu negaliu jokių serialų su ta pagrindine aktore iš Turtuolė Vargšė žiūrėti.
As irgi
otea, ir dar pamiršau paminėti, kad (jei tik pati nenorėsit) neskaitykit jokių komentarų online apie tą serialą.
Aš taip netyčia ir užsiroviau, visai atsitiktinai, ant atskleistos pabaigos šio serialo,
ir kaip tyčia buvo pirmas komentaras nuo viršaus, akys pačios užkliuvo. Pati kalta
Bet visa laimė man tai vakarėlio nesugadino.
Bet visa laimė man tai vakarėlio nesugadino.
QUOTE(Milagra @ 2016 10 19, 08:46)
Man Kivo kažkoks unikumas yra - skirtingame seriale jo išvaizda visiškai skirtinga. Transformeris Labiausiai nuodėmės vertas man buvo Kuzey Guney paskutinėse serijose O prie šito įvaizdžio akis dar nepriprato
QUOTE(Visgi @ 2016 10 20, 20:28)
Dievulėliau, kaip aš jums baltai pavydžiu, kad tiek daug gražaus laiko turėsite su tokiais nuostabiais serialais ir, kad turit priešaky dar tokį gerą rezervą.
Na va, nėra to blogo kas neišeitų į gerą, ir kalbos įgūdžiais lavinasi. Nuostabu
Bihter (Beren Saat) vaidyba mane taip pat labai sužavėjo po šio serialo. Tobula. Aktorė iš didžiosios raidės.
Firdevs, kaip blogasis personažas_man patiko, bet ir neapsakomai nervino ji mane su tomis visomis savo povandeninėmis srovėmis
Norėdavosi net į sieną ją priplot, kad tik trafaretas liktų ir nieks negalėtų jos nugramdyti. Fu, kaip prisimenu ja.
Pamenu, baigusi žiūrėti šį serialą, dar ilgai savaitėmis vaikščiojau apmąstymuose. Stiprų įspūdį paliko. Gero žiūrėjimo ir toliau
Ačiū Atradusi turku serialus jaučiuosi kaip pandoros skrynia atidarius
Nenoriu žinoti pabaigos,tai stengiuosi jeigu ka pamatau apie tai neskaityti, bet nujaučiu kad nieko gero nebus...turkai megsta liudnas pabaigas
Jaučiu su Nihal bus taip pat bedos, Behlül'į isimilejus labai ir tokia išpaikinta,nervas ima man į ja žiūrint...o taip ji man patiko Turtuole ir Vargše seriale
O taip Firdevs ir aš norėčiau į siena įmūrinti, tokia sukta...vaidyba jos super kaip bebūtų o ta jos drauge blondine tai dar geresne gyvatė , abiem frontais varo
QUOTE(Fjella @ 2016 10 20, 23:25)
Man Kivo kažkoks unikumas yra - skirtingame seriale jo išvaizda visiškai skirtinga. Transformeris Labiausiai nuodėmės vertas man buvo Kuzey Guney paskutinėse serijose O prie šito įvaizdžio akis dar nepriprato
Tobulas Baisiai ir man patiko jis Kuzey Guney paskutinėse serijose Man jis šiuo įvaizdžiu, kaubojaus, kažkaip labai viskas ok, net labai
QUOTE(otea @ 2016 10 20, 23:27)
Ačiū Atradusi turku serialus jaučiuosi kaip pandoros skrynia atidarius
Pažįstamas jausmas Esu tikra, kad visi taip jautėsi pirmą kartą atvėrę tą skrynę (kad ir ne iš pirmo karto)