Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(kami_ @ 2018 12 03, 14:22)
Kaip gerai, kad as dar daug tu serialu neperziurejus biggrin.gif
Is Carpismos 3 frago sprendziu, kad asaru pamazes, nes as sio serialo atzvilgiu optimistiskai nusiteikus rolleyes.gif ketvirtoj serijoj turetu paaisketi kazkass apie Veli ax.gif o kad tas pats per ta pati daugelyje serialu, nieko stebetino kai ju tiek daug  :rolleyes:kitu saliu serialai/ filmai irgi ne isimtis

Jo, aš Carpisma nenurašau dar irgi, tiesiog nežiūrėsiu jo dabar, palauksiu kol bus galima prasukant pažiūrėt biggrin.gif

Sutinku, kad neįmanoma nesikartoti, kai tokiais kiekiais tie serialai kepami. Va ir dabar, jau nebėra kur jų kišt, o kiek dar pareina blink.gif Ir Muratas grįžta, ir Borka, ir dar kažkas man ten užkliuvo iš naujienų. Sukiša 10 serikų į vieną dieną, o paskui verkia, kad reitingų nėra ir uždarinėja. Gaila aktorių ir tiek.
Bet ir ta logika mane nervina, kad vieniems pasiseka, tai vis puola kopijuot doh.gif KA iššovė, tai kiek kopijų pasipylė. Su KG, SBA tas pats buvo ir tt ir pan. Ir dabar aš jau nebesidomiu, nes mane užkniso nesveiki fanai, kurie savų gyvenimų neturi, bet kiek užmetu akį į tą savo SBA grupę tw, tai nu tai ne tai kad scenos, bet ištisi dialogai nukopijuoti blink.gif biggrin.gif Galima idėją kitą pasiskolinti, tematiką, nu bet ne šitaip blink.gif
Dėl to man patiko, kai išgirdau apie MI, nes kažkas naujo padangėj pasirodė. Tikiuosi, kad prisimins jie, ką žadėjo biggrin.gif
Va Kördugum man buvo superinis projektas, į nieką nepanašus. Gaila, kad taip viskas sugriuvo ir tik neperseniausiai paaiškėjo dėl ko. Ir tik dar labiau pradėjau gerbti Ibo kaip aktorių, dėl to, kad jis atliko sa vo darbą iki galo, nepavedė nei komandos, nei gerbėjų. Ne taip, kaip Belcim.
Žodžiu, bus matyt kaip čia bus.
Atsakyti
Pradėjau žiet Kara Sevda. Nenusivažiuoja? Įdomu? Pabaiga gera? biggrin.gif
Atsakyti
Momentais kaip ir visuose rolleyes.gif Kantrybės, kantrybės ir dar kartą kantrybės biggrin.gif
Aha, kur gi ne... Drama.
Papildyta:
Man blogietis labiau patiko nei gerietis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 04, 11:44)
Pradėjau žiet Kara Sevda. Nenusivažiuoja? Įdomu? Pabaiga gera? biggrin.gif

Jau kokio baisumo man tas pagrindinis, gyvenime negalėčiau nieko su juo žiūrėti biggrin.gif Abu baisūs šiaip - ir jis, ir ji. Tik ji gal kiek vaidinti gali, o jis tai absoliučiai ne. Bet čia, aišku, skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 12 04, 14:09)
Momentais kaip ir visuose rolleyes.gif Kantrybės, kantrybės ir dar kartą kantrybės biggrin.gif
Aha, kur gi ne... Drama.
Papildyta:
Man blogietis labiau patiko nei gerietis ax.gif

Bloga pabaiga???
Tai nežiūerėsiu tada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 04, 15:27)
Bloga pabaiga??? Tai nežiūerėsiu tada unsure.gif
Bilekur komentaruose galima perskaityti, tai pasakysiu_taip, labai bloga. Finalo serija labai stipri. Nebent nebus ką veikt, tai taip ar taip iš smalsumo paskutinę seriją galima pažiūrėti, juolab visas vertimas yra, koks skirtumas irnesakyk.gif
http://1plus1tv.ru/s...kom-yazyke.html
Papildyta:
Pirmą kartą istorijoje turkų serialas pripažintas pasauliniu mastu – pelnė „Emmy“

https://www.zmones.l...90-aa000054c883
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 12 04, 16:54)
Bilekur komentaruose galima perskaityti, tai pasakysiu_taip, labai bloga. Finalo serija labai stipri. Nebent nebus ką veikt, tai taip ar taip iš smalsumo paskutinę seriją galima pažiūrėti, juolab visas vertimas yra, koks skirtumas irnesakyk.gif
Papildyta:
Pirmą kartą istorijoje turkų serialas pripažintas pasauliniu mastu – pelnė „Emmy“

https://www.zmones.l...90-aa000054c883

Dabar atsimenu, kad rašė apie Emmy, tik tada man tie pavadinimai mažai ką sakė.
Na tai čia dar vienas Aski Memnu. Man labai sunku žiet, kai nesiseka filmuose, ne geriečiai laimi.
Na, tai pirmą seriją pabaigsiu ir gal paskutinę, dėl smalsumo. Netraumuos taip.
Aski memnu pusė žirėjau prasukdama ir tada paskutinę. Ne mano nervam tokie serialai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 04, 16:16)
Dabar atsimenu, kad rašė apie Emmy, tik tada man tie pavadinimai mažai ką sakė.
Na tai čia dar vienas Aski Memnu.

Man labai sunku žiet, kai nesiseka filmuose, ne geriečiai laimi.
Na, tai pirmą seriją pabaigsiu ir gal paskutinę, dėl smalsumo. Netraumuos taip.
Aski memnu pusė žirėjau prasukdama ir tada paskutinę. Ne mano nervam tokie serialai biggrin.gif
Na, dėl pabaigos prasmės kaipo tokios aplamai, tai teip smile.gif

Man taip pat kartėlis lieka po tokios pabaigos, nes aš dar vis tikiu, kad meilė ir gėris, geriečiai, turi nugalėti flirt.gif
Tai dar gerai, kai žiūrima po viskam, kai yra galimybė žiūrėti/nežiūrėti su tokia pabaiga,
bet jei naujai premjerą žiūri ir nežinai kas laukia ir šast tokia pabaiga, na, tai tada aš net nežinau,
nors imk ir nusišauk iš nevilties doh.gif arba lieka noras užsikasti po pernykščiais lapais biggrin.gif
Nes, na, tikrai labai žiauru_žiūri žiūri, ir dar šiiiiiitiek serijų, ir... 'laba diena' blink.gif
Papildyta:
ir paskui vos ne amžinas įtarumas dėl tradiciškos pabaigos, taip sakant_žiūri ir spėlioji.
Atsakyti
Bet tai pirmoj serijoj kiek ivykiu, veiksmas veiksma veja.
Atsakyti
Uzsikabliavau ant Kurt Sejitas ir Sura biggrin.gif Nemegeja ala senoviniu filmu, serialu, bet sis uzkabino doh.gif net darbe per pietu pertrauka ziuriu biggrin.gif
Dvi koleges uzikabliavusios ant Kiraz Mevsimi biggrin.gif bet jos lietuviskai ziuri, o as galiu tik su subtitrais ziuret, man reikia girdeti turkiska balsa, kitaip negaliu rolleyes.gif
Atsakyti
Kad brolis mirs, tai aišku.. Čia jau tas geras veikėjas, kuris miršta vidury serialo.
Tas aktorius panašus į mano turką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 04, 21:36)
Bet tai pirmoj serijoj kiek ivykiu, veiksmas veiksma veja.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 04, 21:47)
Kad brolis mirs, tai aišku.. Čia jau tas geras veikėjas, kuris miršta vidury serialo.
Tas aktorius panašus į mano turką wub.gif
Na, šiaip tai jau jis yra įdomus, kuo toliau tuo įdomiau.
Aš pamenu vieną žiūrėjau jau žinodama kad bus bloga pabaiga, ir vis vien žiūrėjau, ir nesigailiu lyg šiol.
Su Kivo
Papildyta:
Įgarsinimas prastas, bet man regis aš žiūrėjau su subtitrais, nepamenu, nes seniai žiūrėjau.
Atsakyti