QUOTE(kami_ @ 2018 12 03, 14:22)
Kaip gerai, kad as dar daug tu serialu neperziurejus
Is Carpismos 3 frago sprendziu, kad asaru pamazes, nes as sio serialo atzvilgiu optimistiskai nusiteikus ketvirtoj serijoj turetu paaisketi kazkass apie Veli o kad tas pats per ta pati daugelyje serialu, nieko stebetino kai ju tiek daug :rolleyes:kitu saliu serialai/ filmai irgi ne isimtis
Is Carpismos 3 frago sprendziu, kad asaru pamazes, nes as sio serialo atzvilgiu optimistiskai nusiteikus ketvirtoj serijoj turetu paaisketi kazkass apie Veli o kad tas pats per ta pati daugelyje serialu, nieko stebetino kai ju tiek daug :rolleyes:kitu saliu serialai/ filmai irgi ne isimtis
Jo, aš Carpisma nenurašau dar irgi, tiesiog nežiūrėsiu jo dabar, palauksiu kol bus galima prasukant pažiūrėt
Sutinku, kad neįmanoma nesikartoti, kai tokiais kiekiais tie serialai kepami. Va ir dabar, jau nebėra kur jų kišt, o kiek dar pareina Ir Muratas grįžta, ir Borka, ir dar kažkas man ten užkliuvo iš naujienų. Sukiša 10 serikų į vieną dieną, o paskui verkia, kad reitingų nėra ir uždarinėja. Gaila aktorių ir tiek.
Bet ir ta logika mane nervina, kad vieniems pasiseka, tai vis puola kopijuot KA iššovė, tai kiek kopijų pasipylė. Su KG, SBA tas pats buvo ir tt ir pan. Ir dabar aš jau nebesidomiu, nes mane užkniso nesveiki fanai, kurie savų gyvenimų neturi, bet kiek užmetu akį į tą savo SBA grupę tw, tai nu tai ne tai kad scenos, bet ištisi dialogai nukopijuoti Galima idėją kitą pasiskolinti, tematiką, nu bet ne šitaip
Dėl to man patiko, kai išgirdau apie MI, nes kažkas naujo padangėj pasirodė. Tikiuosi, kad prisimins jie, ką žadėjo
Va Kördugum man buvo superinis projektas, į nieką nepanašus. Gaila, kad taip viskas sugriuvo ir tik neperseniausiai paaiškėjo dėl ko. Ir tik dar labiau pradėjau gerbti Ibo kaip aktorių, dėl to, kad jis atliko sa vo darbą iki galo, nepavedė nei komandos, nei gerbėjų. Ne taip, kaip Belcim.
Žodžiu, bus matyt kaip čia bus.