Va šis epizodas man taip širdį suspaudė (kur dukrytė pasirodė)
Ši melodija man kažkuo priminė su Kivos vaidyba serialą Menekse ile Halil
Çarpışma 2. Bölüm - Ölmedim Merkez!
Man ir ši melodija labai liūdnai graži iki sielos gelmių Kadiro skausmas, kitaip ir nepavadinsi.
Ir ši melodija man labai kažką primena, tik negaliu prisiminti ką.
https://www.youtube....h?v=v52vPwfNARg
Na ir aišku, muzikos kompozitorių Toygar Iskili tai jau su niekuo nesumaišysi
Faina, kad Muhtesem Ikili nenukrito reitingai, kad ir mizernai pakilo bet vis vien smagu.
Buvo vakar matosi gerutė serija, iš epizodų mačiau, reiks būtinai pažiūrėti. Vienas iš jų
Bardža:
- ............... .
- Природа, все растут, Нилюфер
Vakar ziurejau antra rodyma Carpisma, serija patiko, siandien ziuresiu su subtitrais vakare, bet geriausia dalis tai jos ziurejimo priesistore, grizau begom is darbo vakarelio, persirengiau, ir isijungiau ziuret, nors ir miegot reikejo eit, bet visa issziurejau
QUOTE(Milagra @ 2018 11 29, 14:51)
Vienareikšmiškai
Tai va, gal tik striukė odinė (epizodiškai) ir nosis, akys bei lūpos tos pačios ir plaukai trumpi
Nes šiaip visumoj išvaizda kita, šukuosena kita, kalba kitokia, manieros kitokios. Kuzey labai specifinis buvo, jo nepakartosi. Jis nors ir buvo naglas banditėlis toks vietinės reikšmės, bet iš esmės užguitas, nusivylęs, netikintis niekuo ir nepasitikintis, sulinkęs, perkaręs, toks Don Kichotas savotiškas, kuris kovos neaišku dėl ko su vėjo malūnais, o ne už save. Jis plaukė pasroviui nieko nesitikėdamas iš gyvenimo. Ir Kivanč tai puikiai perteikė savo išvaizda ir tt.
Kadiras yra užtikrintas viskuom ką daro, ką sako, kur eina, žino kas, kaip ir kodėl, ir vėl gi kiekviena detalė tai rodo - kalba, manieros, bendravimas. Net ir tą netektį ir skausmą jis visiškai kitaip perteikė. Na nematau aš jame Kuziejaus net ir labai norėdama
Va, nepatingėjau pasiknisti Atrodo tas pats žmogus vaidina skausmą, o žiūri ir matai visai kitą personažą, kitas emocijas, nežinau, kosmosas man jis, kaip jo nemylėt?!
Behlül
Kurt Seyt
Kuzey
Ali
Tai va, gal tik striukė odinė (epizodiškai) ir nosis, akys bei lūpos tos pačios ir plaukai trumpi
Nes šiaip visumoj išvaizda kita, šukuosena kita, kalba kitokia, manieros kitokios. Kuzey labai specifinis buvo, jo nepakartosi. Jis nors ir buvo naglas banditėlis toks vietinės reikšmės, bet iš esmės užguitas, nusivylęs, netikintis niekuo ir nepasitikintis, sulinkęs, perkaręs, toks Don Kichotas savotiškas, kuris kovos neaišku dėl ko su vėjo malūnais, o ne už save. Jis plaukė pasroviui nieko nesitikėdamas iš gyvenimo. Ir Kivanč tai puikiai perteikė savo išvaizda ir tt.
Kadiras yra užtikrintas viskuom ką daro, ką sako, kur eina, žino kas, kaip ir kodėl, ir vėl gi kiekviena detalė tai rodo - kalba, manieros, bendravimas. Net ir tą netektį ir skausmą jis visiškai kitaip perteikė. Na nematau aš jame Kuziejaus net ir labai norėdama
Va, nepatingėjau pasiknisti Atrodo tas pats žmogus vaidina skausmą, o žiūri ir matai visai kitą personažą, kitas emocijas, nežinau, kosmosas man jis, kaip jo nemylėt?!
Behlül
Kurt Seyt
Kuzey
Ali
Taip sutinku, nera ir ka pridurti
Pažiurejau pirmaja serija Sahin Tepesi labai patiko, anonsus irgi 2 serijos youtube, taip greitai visas kortas atverčia, idomu ar ilgai šis projektas gyvuos Galetu reitingai geri būti ir neuždaryti po kelių serijų, kaip merginos manote išsilaikys ? Jau norisi kažko šviežaus, užtenka tu serialu su policininkais,be jų tik Erkenci Kus ir bežiūriu
QUOTE(otea @ 2018 11 28, 22:59)
Žiurėsime kurie išsilaikys, kai žanras panašus tai ir nebeidomu žiurėti, perdaug išlepina ir tada reitingai kenčia, ir žiurek jau uždaro, nors aktoriai nuostabūs ir vaidina super
Sunku numanyti. Jei turkams patiks, tai išsilaikys. Moka jie nustebinti ir į gerą ir į negerą. Kartais taip nustebina, kad žado netenki, nes būna toks slalomas, kad ir išgėręs nesuprasi būna kad nuskęsta, o būna, kad iš išplaukia Sunkiai prognozuojami neprognozuojami nelemti reitingai ir kanalų politika paradui vadovauja, tad žiūri ir lauki, lauki ir žiūri. QUOTE(otea @ 2018 12 01, 00:00)
Pažiurejau pirmaja serija Sahin Tepesi labai patiko, anonsus irgi 2 serijos youtube, taip greitai visas kortas atverčia, idomu ar ilgai šis projektas gyvuos Galetu reitingai geri būti ir neuždaryti po kelių serijų, kaip merginos manote išsilaikys ? Jau norisi kažko šviežaus, užtenka tu serialu su policininkais,be jų tik Erkenci Kus ir bežiūriu
Pradedu galvoti, kad apskritai neverta pradėti žiūrėti kol neišbaigtas, nes žiūrint tas arba-arba nervina, o dar kai ilgai netrukus prasideda užuominos apie uždarymą, tada žiūriu ir savęs klausiu_tai kokio velnio aš čia tada žiūriu, kai neaišku kada netikėtai užtrumpins ir dar klausimas logiškai bent ar visai be pabaigos
Vakar mačiau tą epizodą kur Aybuke (nežinau jos personažo vardo) fotkino krūmo gėlę ir ten paskui automobilį subraižė, tai ji man tokio savito grožio, nežemiška kažkokia, kaip ir ne gražuolė, bet kažką tokio turi savy gražaus ir šviesaus, labai švelnių bruožų. Labai jai tinka žalia spalva. Man nepatinka pagrindinis aktorius Boran Kuzum ir erzina Zerin Tekindor aktorė. Aktorė ji gera. Kuzey ir Kara Sevda ji man patiko, bet Ask i Memnu ji man visad įtarumą kėlė ir kažkokį nemalonų jausmą Tad įsivaizduoju kiek ji čia nervų pagadins savo tokiu personažu, brrr Gerai blogiečius vaidinti ir didelis menas, o jei dar taip, kad atmintį ilgam išlieka, tai respect
Va, Carpisma man 1 serija paliko gerą įspūdį, bet patiko labiau 2 serija dėl to, kad patiko pats tas netikėtumas, bet visumoj nepatiko, kad taip visas kortas atvirai išdėliojo, nes iškart parodė kas, kaip, su kuo, dėl ko, ir prieš ką.
Pažiūriu lengvą apie duetą Muhtesem Ikili ir einu miegot be jokios nervacijos, su šypsena, ir nesvarbu, kad kabo ant plauko, svarbu teigiamos emocijos
Tai va, isižiūri, seki ir bam uždaro su pabaiga sukrauta į paskutine serija
Aybuke man labai patiko O Hayat Benim tada labai norėjau kad Arda būtų su ja, o ne su Efsune
Graži, švelni tokia mergaitė, bet čia man atrodo ji vaidins drasesne, patiko ta scena su plunksnomis o Boran man atrodo pirma karta matau, bent nepamenu kad kur kitur jį būčiau mačiusi, kolkas man jis didelio įspūdžio nepaliko. O va Zerin tai super tinka šis vaidmuo, jau dabar jos nemėgstu bet geraja prasme, nes ji vaidina blogiete puikiai ir man Ask I Memnu irgi ji itartina buvo, tikėjausi iš jos kad bus apsimetusi geriete, bet ištiesu bloga, tai šiame vaidmenyje ji super tinka
Ka gal turite parekomenduoti pažiurėti iš lengvesniu, juokingų ?
Jau einu ratu aplink senus savo megstamiausius per youtube, taip norisi kažko faino ir nematyto
Muhtesem Ikili nesu mačiusi, einu pažiureti kas ten
Papildyta:
Aaaa...čia kur Kerim su Ibrahim vaidina, jo šitas geras, pavadinima rašau ir galvoju, lygtais žinau
Aybuke man labai patiko O Hayat Benim tada labai norėjau kad Arda būtų su ja, o ne su Efsune
Graži, švelni tokia mergaitė, bet čia man atrodo ji vaidins drasesne, patiko ta scena su plunksnomis o Boran man atrodo pirma karta matau, bent nepamenu kad kur kitur jį būčiau mačiusi, kolkas man jis didelio įspūdžio nepaliko. O va Zerin tai super tinka šis vaidmuo, jau dabar jos nemėgstu bet geraja prasme, nes ji vaidina blogiete puikiai ir man Ask I Memnu irgi ji itartina buvo, tikėjausi iš jos kad bus apsimetusi geriete, bet ištiesu bloga, tai šiame vaidmenyje ji super tinka
Ka gal turite parekomenduoti pažiurėti iš lengvesniu, juokingų ?
Jau einu ratu aplink senus savo megstamiausius per youtube, taip norisi kažko faino ir nematyto
Muhtesem Ikili nesu mačiusi, einu pažiureti kas ten
Papildyta:
Aaaa...čia kur Kerim su Ibrahim vaidina, jo šitas geras, pavadinima rašau ir galvoju, lygtais žinau
Jeigu Carpisma visą serialą bus straduchos, manau nežiūrėsiu. Kažkoks labai sunkus ir ištemptas. Tikiuosi ateity pagerės. Kivanč vaidyba nepriekaištinga. Bet pusantros valandos matyti skausmo perkreiptą veidą kažkaip perdaug.
QUOTE(Lux @ 2018 12 01, 19:07)
Jeigu Carpisma visą serialą bus straduchos, manau nežiūrėsiu. Kažkoks labai sunkus ir ištemptas. Tikiuosi ateity pagerės. Kivanč vaidyba nepriekaištinga. Bet pusantros valandos matyti skausmo perkreiptą veidą kažkaip perdaug.
Man kolkas labiausiai patinka Sahin tepesi
QUOTE(Milagra @ 2018 12 01, 21:47)
Man Erkenci Kus ir Sahin Tepesi
Abiejų naujų serialų antros serijos nuvylė.
Carpisma iš viso neįdomu ir pradedu tikėti, kad nieko ten gero ir nebus.
Sahin Tepesi, tai vien dėl meilės reikalų dar bus kiek įdomiau, o šiaip tai..
Carpisma iš viso neįdomu ir pradedu tikėti, kad nieko ten gero ir nebus.
Sahin Tepesi, tai vien dėl meilės reikalų dar bus kiek įdomiau, o šiaip tai..
Eilinį kartą matau, kad turkai kaip įsikanda, taip visuose serialuose rodo tą patį - policija, ligoninė, kalėjimas, straduchos, kapai, nelaiminga vaikystė, būtinai ilgi pamokslai ir t.t. ir t.t. Norėtųsi kažką originalaus pamatyti, ko niekas dar nerodė.
Tikrai užknisa tas pats per tą patį, reikia mest tuos turkus visiškai.
MI nuvylė, nes žadėjo, kad kiekvienoj serijoj bus kitas siužetas, tikėjausi dinamikos, turėjo būti kažkas kitokio, o gavosi eilinės ištemptos gaudynės 4 serijas. Iš principo, man jų koncepcija patinka, todėl kad nėra vien tik šaudau ir gaudau, yra ir šeimos santykiai, yra iš ko pasijuokti ir tie juokeliai ne tūpi, net ir Bursinas su Gurel nenervina taip, kaip tikėjausi O Merto ir tėvo santykiai išvis kažkas tokio Man tas aktorius fainas, esu jį mačius Hatirla sevgili, tik ten jis nebuvo toks teigiamas.
Carpisma gal ir geras, bet kolkas nežiūrėsiu, bloga man jau nuo tų ašarų ir to paties per tą patį. Kiek galima kopijuot vieniems nuo kitų Jei dar bus iš tikrųjų taip, kad tas Veli buvęs policininkas ir dabar a la keršija, tai nu tai pravalas totalus Tik tiek, kad aktorinis sąstatas ir techninė komanda įspūdinga.
Sahin tepesi iš tiesų kažkuom primena UM ir gal todėl man patinka. Plius puikūs aktoriai ir kol kas visai įdomu. Jei pradės grybą pjaut ir tempt gumą, nebežiūrėsiu kas savaitę, o prasuksiu, kai viskas baigsis
MI nuvylė, nes žadėjo, kad kiekvienoj serijoj bus kitas siužetas, tikėjausi dinamikos, turėjo būti kažkas kitokio, o gavosi eilinės ištemptos gaudynės 4 serijas. Iš principo, man jų koncepcija patinka, todėl kad nėra vien tik šaudau ir gaudau, yra ir šeimos santykiai, yra iš ko pasijuokti ir tie juokeliai ne tūpi, net ir Bursinas su Gurel nenervina taip, kaip tikėjausi O Merto ir tėvo santykiai išvis kažkas tokio Man tas aktorius fainas, esu jį mačius Hatirla sevgili, tik ten jis nebuvo toks teigiamas.
Carpisma gal ir geras, bet kolkas nežiūrėsiu, bloga man jau nuo tų ašarų ir to paties per tą patį. Kiek galima kopijuot vieniems nuo kitų Jei dar bus iš tikrųjų taip, kad tas Veli buvęs policininkas ir dabar a la keršija, tai nu tai pravalas totalus Tik tiek, kad aktorinis sąstatas ir techninė komanda įspūdinga.
Sahin tepesi iš tiesų kažkuom primena UM ir gal todėl man patinka. Plius puikūs aktoriai ir kol kas visai įdomu. Jei pradės grybą pjaut ir tempt gumą, nebežiūrėsiu kas savaitę, o prasuksiu, kai viskas baigsis
Kaip gerai, kad as dar daug tu serialu neperziurejus
Is Carpismos 3 frago sprendziu, kad asaru pamazes, nes as sio serialo atzvilgiu optimistiskai nusiteikus ketvirtoj serijoj turetu paaisketi kazkass apie Veli o kad tas pats per ta pati daugelyje serialu, nieko stebetino kai ju tiek daug :rolleyes:kitu saliu serialai/ filmai irgi ne isimtis
Is Carpismos 3 frago sprendziu, kad asaru pamazes, nes as sio serialo atzvilgiu optimistiskai nusiteikus ketvirtoj serijoj turetu paaisketi kazkass apie Veli o kad tas pats per ta pati daugelyje serialu, nieko stebetino kai ju tiek daug :rolleyes:kitu saliu serialai/ filmai irgi ne isimtis