Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 27, 15:09)
Jo, patiko. Laukiau labiau, nei Carpisma.
Tikiuos, kad išlaikys pirmos serijos įdomumą. Nes dažnai pirma serija ir baigiasi įdomumas.
O kai ilgai trunka įsivažiavimas - toliau įdomu žiūrėti.

Kadangi reitingas nepateisino lūkesčių, tai turės suktis, nebeturi jie prabangos tempti dabar gumą, nes išsiskirstys ir tie vargani 3 procentai biggrin.gif

QUOTE(kami_ @ 2018 11 27, 15:15)
Na jo gal naturalimo siek tiek vietom ir Elcin pritruksta, bet su tom asarom ir verkimu visko ir visaip buna toje aktorysteje, teko truputi tuo uzsiimti :rolleyes:Barisas anot kolegu mano vyras biggrin.gif nes jau metus ant telefono virselio, o stiliis serialuose ir kine bei reklamose jo tikrai panasus, tikiuosi sekanciam bus kitoks, vat tame spektaklyje, kir jis, nors ir tik ekrane buvo tai patiko, kiek istrauku maciau, toks grubesnis.
Vakar pradejau Kurt Sejita ir Sura ziureti, nesu tokio stiliaus megeja, bet manau patiks rolleyes.gif

O Ebru Ozkan pamenu is Paramparca, tikrai gerai vaidinanti aktore ax.gif

Dar apie verkimą. Aš kadangi šia liga jau seniai sergu, jau ir persirgt baigiu pamažu, tai pamenu, kai Kurtą online žiūrėjau ir sekiau viską. Labai gerai pamenu, kai buvo filmavimai rusijoje, tai rusės ten budėjo ir reportažus darydavo. Tai pasakojo ir rodė kaip buvo filmuojama scena stotyje, kur Kurtas išvažiuoja, o Fara turėjo verkti atsisveikindama, tai tą sceną belekiek kartų filmavo, kelias valandas, nes ji niekaip apsiverkt nesugebėjo biggrin.gif Kivo jau net piktas buvo biggrin.gif Va tai ir yra tikras talentas, kai gali atiduoti save visą ir kai reikia pusę dienos stenėti ir tai nieko gero nepavyksta. Pastovėti išsižiojus iš akių varvant prilašintiems akių lašiukams daug talento nereikia, o va tikrą skausmą ir ilgesį parodyt sugeba toli gražu ne kiekvienas.

O Elcin būtent Kurte aš ir nužiūrėjau, labai man ji patiko ir jų pora su Celil, jis ten vienintelis adekvatus personažas buvo biggrin.gif Dėl jos ir KA pradėjau žiūrėt, nes Barikas man toks šiaip sau iš pradžių pasirodė, išfufūrintas krasavčikas ir tiek. Kaip aktorius jis tikrai nėra įdomus. Ir jis tą žino, kraunasi sau babkes iš reklamų, kol ant bangos yra ir neskuba dirbti, nes turbūt ne kažin ką ir parodyt gali.

Man ji visaip kaip belekaip graži, miela, natūrali, neišsidarkius.
Atsakyti
Koks nerealus fragas Carpisma blink.gif wub.gif

Įdomu Sahin tepesi duos dar ką nors ar ne? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 27 lapkričio 2018 - 23:15
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 27, 00:47)
Juodukė dukra parinkta, vargu... unsure.gif

aha, betvisko gali būt, na nežinau mano nuojauta tokia biggrin.gif

QUOTE(kami_ @ 2018 11 27, 07:34)
Otea, Kadiras ir Zeynep kaip as suprantu uzaugo tuose paciuose vaiku namuose.

mmm šito nežinojau, kažkaip praleidau toje serijoje, kad jie abu vaiku namuose auge unsure.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 27, 10:24)

Penktadienį su vertimu Carpisma, šeštadienį Sahin, o sekmadienį Erkenci bigsmile.gif

Savaitgalis suplanuotas yahoo.gif Sahin pirma serija pažiurėsiu ryt, labai laukiu smile.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 11 27, 10:57)
Aš tą patį ir matau, aišku, kur ne kur tai nelabai, vis tik Kadiras, bei visumoje, kai kur, tai ypatingai užneša.
Bet man taip faina kai jį primena, nes ypatingi sentimentai iki šiol Kuzey parsonažui likę ax.gif

Va čia tai jau be žodžių, tikrai

vartotojo įkelta nuotrauka

Tikrai, sentimentai, ta poza ir žvilgsnis wub.gif

Elcin mane pakerejo Kiralik Ask su Baris jie super į pora tiko, o su Kivanc kolkas man jie netinka poroje, gal nuomone pasikeis kai daugiau kartu juos rodys, kaip ju santykiai pletosis, bet kolkas nelabai man jie kartu žiūrisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 11 28, 00:51)
Tikrai, sentimentai, ta poza ir žvilgsnis wub.gif

Elcin mane pakerejo Kiralik Ask su Baris jie super į pora tiko, o su Kivanc kolkas man jie netinka poroje, gal nuomone pasikeis kai daugiau kartu juos rodys, kaip ju santykiai pletosis, bet kolkas nelabai man jie kartu žiūrisi ax.gif
Aha, kol kas tai tikrai bigsmile.gif Na, nieko, manau skirtumai ryškės, pamatysim mes dar juos.

Jo, iš tų lengvų tokių su humoro prieskonio serialų, tai man ten ir jų (Omer-Defne) duetas, ir Ask Laftan Anlamaz (Muart-Hayat) duetas, ir Kiraz Mevsimi (Ayaz-Oyku) duetas, Gunesi Beklerken (Kerem-Zeynep) duetas, faini.

Įdomu matyti Elcin naujame amplua, visiškai du skirtingi žmonės_Kiralik Ask ir Carpisma. Ji man čia tokia labai sumoteriškėjusi, labai pasikeitusi, vyresnė, na, kaip ir priklauso pagal personažą; vis tik - žmona, mama. Tai ką vakar mačiau iš 2 frago, tai man patiko. Gerai, kai aktorius atsiduria kitokiame žanre, kai gali matyti ir kitokį jį.
Tiesa, ji man tame 2 frage akimirkai priminė tą vampyrę kur vaidino (raudonos akys, visa balta), aš nežiūrėjau to serialo, bet foto yra tekę matyti. Čia mano lyrinis nukrypimas, šutka smile.gif
Vienu žodžiu aš kol kas atsargi su liaupsinimu (tikiuosi viskas bus ok, siužetas bus superinis ir toli eis) nes žinau kokios pradžios gali būti wow, o paskui tenka nusivilti, pergyventi dėl rezultatų ir pan,.

Tiesa, iš 2 frago tas epizodas, kai Kadir'as Zeynep antrankiais prirakina prie savęs, tai man priminė Kara Para Ask, kai Omer'as Elif taip prie savęs prirakino antrankiais pakrantėje, tik tiek, kad ten aplinkybės visai kitokios rolleyes.gif

Beje, otea, ar matei, kad su Serkan Cayoglu startuos (žada 2019 sausio mėn) serialas Halka (jei nepakeis pavadinimo), ir vėl policininkai (Hande Ercel ir ten pat) biggrin.gif
Sakau, ir sutapk gi taip, kad visos viršuje išvardintos iš duetų damos šįkart policiniame žanre atsidūrė.

Atsakyti
Şahin Tepesi 2. Bölüm 2. Fragman

Pirmoje serijoje man tikrai kai kas priminė Ask i Memnu, kai čia šiame filmavo paslapčia; kaip ir ten; kai tik naktis, tai žiūrėk ir išlenda visi iš po kampų, žiūri, stebi, seka vieni kitus, regis net ore tas įtarumas dvelkia, o ir tie tarnai, tos paslaptys... V ž tas nemalonus jausmas iš ten unsure.gif
Atsakyti
Man vienai Kadiras neprimena Kuziejaus? unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man visai neprimena. Kuziejus buvo chuliganas, labai kūdas, užsiparinęs, jaunas, neradęs savo vietos po saule, su visais susipykęs. Kadiras patyręs didelę traumą, subrendęs, auklėja jaunesnius, jį seka kiti (rugtynės), užima pareigas. Išvaizda irgi nepanaši - tikrai senstelėjęs, pienburnio jau nesuvaidintų.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 11 28, 16:40)
Man visai neprimena. Kuziejus buvo chuliganas, labai kūdas, užsiparinęs, jaunas, neradęs savo vietos po saule, su visais susipykęs. Kadiras patyręs didelę traumą, subrendęs, auklėja jaunesnius, jį seka kiti (rugtynės), užima pareigas. Išvaizda irgi nepanaši - tikrai senstelėjęs, pienburnio jau nesuvaidintų.

drinks_cheers.gif
Man ir žvilgsnis kitoks visai, ir elgesio, ir kalbėjimo maniera kitokia. Na, profilis taip, tas pats, nebuvo Kivo turbūt nei pas kalvį, nei pas plastikos chirurgus, tai be jų pagalbos šitoj vietoj jis bejėgis biggrin.gif O visa kita absoliučiai kitas personažas, visiškai nematau Kuzės žiūrėdama Carpisma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 11 28, 12:43)
Aha, kol kas tai tikrai bigsmile.gif Na, nieko, manau skirtumai ryškės, pamatysim mes dar juos.

Jo, iš tų lengvų tokių su humoro prieskonio serialų, tai man ten ir jų (Omer-Defne) duetas, ir Ask Laftan Anlamaz (Muart-Hayat) duetas, ir Kiraz Mevsimi (Ayaz-Oyku) duetas, Gunesi Beklerken (Kerem-Zeynep) duetas, faini.
Įdomu matyti Elcin naujame amplua, visiškai du skirtingi žmonės_Kiralik Ask ir Carpisma. Ji man čia tokia labai sumoteriškėjusi, labai pasikeitusi, vyresnė, na, kaip ir priklauso pagal personažą; vis tik - žmona, mama. Tai ką vakar mačiau iš 2 frago, tai man patiko. Gerai, kai aktorius atsiduria kitokiame žanre, kai gali matyti ir kitokį jį.
Tiesa, ji man tame 2 frage akimirkai priminė tą vampyrę kur vaidino (raudonos akys, visa balta), aš nežiūrėjau to serialo, bet foto yra tekę matyti. Čia mano lyrinis nukrypimas, šutka smile.gif
Vienu žodžiu aš kol kas atsargi su liaupsinimu (tikiuosi viskas bus ok, siužetas bus superinis ir toli eis) nes žinau kokios pradžios gali būti wow, o paskui tenka nusivilti, pergyventi dėl rezultatų ir pan,.

Tiesa, iš 2 frago tas epizodas, kai Kadir'as Zeynep antrankiais prirakina prie savęs, tai man priminė Kara Para Ask, kai Omer'as Elif taip prie savęs prirakino antrankiais pakrantėje, tik tiek, kad ten aplinkybės visai kitokios rolleyes.gif
Beje, otea, ar matei, kad su Serkan Cayoglu startuos (žada 2019 sausio mėn) serialas Halka (jei nepakeis pavadinimo), ir vėl policininkai (Hande Ercel ir ten pat) biggrin.gif
Sakau, ir sutapk gi taip, kad visos viršuje išvardintos iš duetų damos šįkart policiniame žanre atsidūrė.

drinks_cheers.gif ji labai pakudėjusi, o gal nauja šukuosena tai daro, nors ir Kiralik Ask lieknutė buvo ax.gif

Visgi geriausiai man asmeniškai Kivanc poroje žiurėjosi su Beren. 'Ask I Memnu wub.gif Tai buvo serialas kuriame pirma karta abu juos pamačiau, gal ir todel tokį gera įspūdį paliko ax.gif

O taip ! Serkan seku instagrame, ten visas naujienas greičiausiai sužinau apie visus turkus bigsmile.gif pasiilgau jau jo, bet ale visi pasineše ant serialu susijusiu su policija, kiek jau nauju serialu tokiu hmm.gif

Žiurėsime kurie išsilaikys, kai žanras panašus tai ir nebeidomu žiurėti, perdaug išlepina ir tada reitingai kenčia, ir žiurek jau uždaro, nors aktoriai nuostabūs ir vaidina super unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2018 11 28, 19:42)
drinks_cheers.gif
Man ir žvilgsnis kitoks visai, ir elgesio, ir kalbėjimo maniera kitokia. Na, profilis taip, tas pats, nebuvo Kivo turbūt nei pas kalvį, nei pas plastikos chirurgus, tai be jų pagalbos šitoj vietoj jis bejėgis biggrin.gif O visa kita absoliučiai kitas personažas, visiškai nematau Kuzės žiūrėdama Carpisma  rolleyes.gif

Tas tai taip ,man asmeniškai panašumas jo išvaizdoje, odinke striukė, šukuosena tokia pat, pozos...o kad jis kitame vaidmenyje tai kas be ko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 11 28, 21:59)
Visgi geriausiai man asmeniškai Kivanc poroje žiurėjosi su Beren. 'Ask I Memnu  wub.gif

Tas tai taip ,man asmeniškai panašumas jo išvaizdoje, odinke striukė, šukuosena tokia pat, pozos...o kad jis kitame vaidmenyje tai kas be ko  mirksiukas.gif

Vienareikšmiškai wub.gif wub.gif wub.gif

Tai va, gal tik striukė odinė (epizodiškai) ir nosis, akys bei lūpos tos pačios ir plaukai trumpi biggrin.gif
Nes šiaip visumoj išvaizda kita, šukuosena kita, kalba kitokia, manieros kitokios. Kuzey labai specifinis buvo, jo nepakartosi. Jis nors ir buvo naglas banditėlis toks vietinės reikšmės, bet iš esmės užguitas, nusivylęs, netikintis niekuo ir nepasitikintis, sulinkęs, perkaręs, toks Don Kichotas savotiškas, kuris kovos neaišku dėl ko su vėjo malūnais, o ne už save. Jis plaukė pasroviui nieko nesitikėdamas iš gyvenimo. Ir Kivanč tai puikiai perteikė savo išvaizda ir tt.
Kadiras yra užtikrintas viskuom ką daro, ką sako, kur eina, žino kas, kaip ir kodėl, ir vėl gi kiekviena detalė tai rodo - kalba, manieros, bendravimas. Net ir tą netektį ir skausmą jis visiškai kitaip perteikė. Na nematau aš jame Kuziejaus net ir labai norėdama biggrin.gif

Va, nepatingėjau pasiknisti biggrin.gif Atrodo tas pats žmogus vaidina skausmą, o žiūri ir matai visai kitą personažą, kitas emocijas, nežinau, kosmosas man jis, kaip jo nemylėt?! biggrin.gif

Behlül
Kurt Seyt
Kuzey
Ali

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 11 29, 14:51)

Va, nepatingėjau pasiknisti biggrin.gif Atrodo tas pats žmogus vaidina skausmą, o žiūri ir matai visai kitą personažą, kitas emocijas, nežinau, kosmosas man jis, kaip jo nemylėt?! biggrin.gif

Behlül
Kurt Seyt
Kuzey
Ali

Nerealus talentas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na ką, ačiūD Carpisma reitingas pakilo abejose kategorijose. Kyvo (ir komanda) gali pasidžiaugti biggrin.gif

Nes man vakar po vakarykštės serijos buvo truputi neramu (nors viltis buvo, perskaičius, kad šįkart žiūrinčių buvo daugiau nei per pirmą seriją) galvojau ar tik neužtempė su tomis raudomis ir netekties skausmu per dvi serijas. Gali pabosti ilgainiui. Matom, žinom, kad tą moka gerai, bet tikiuosi, kad 3-ioje serijoje tiek daug raudų nebus, gana jau.

Serija vakarykštė patiko. Toks voratinklis susiraizgęs, taip visi susiję vieni su kitais... Vienu žodžiu pandoros skrynia atverta ir ratas užsidarė. O ir tie netikėtumai, kaip pvz ta pamotė ir jaunikis ir t.t unsure.gif
Kas apskritai dar nepradėjęs žiūrėti ir ketina, mano patarimas_labai atidžiai žiūrėti ir klausyti, kad tik nepraleisti jokios detalės smile.gif

Noriu labai Kerimo ir Džemre linijos greičiau ax.gif

Labai melodija patiko ta, kai jis automobilyje važiavo ir pamatė (pasirodė) šalia sėdinčią dukrytę (taip širdį man suspaudė), kai su žiebtuvėliu save name sėdėjo su atsuktomis dujomis, v ž ta melodija dažnai skamba fone wub.gif
AčiūD visad laiku dabar jo gyvenime Zeynep pasirodo, nesvarbu kokiomis aplinkybės, bet laiku visad rolleyes.gif

Dabar svarbu, kad ir 3 serijos reitingai būtų geri.
Atsakyti