QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 27, 15:09)
Jo, patiko. Laukiau labiau, nei Carpisma.
Tikiuos, kad išlaikys pirmos serijos įdomumą. Nes dažnai pirma serija ir baigiasi įdomumas.
O kai ilgai trunka įsivažiavimas - toliau įdomu žiūrėti.
Tikiuos, kad išlaikys pirmos serijos įdomumą. Nes dažnai pirma serija ir baigiasi įdomumas.
O kai ilgai trunka įsivažiavimas - toliau įdomu žiūrėti.
Kadangi reitingas nepateisino lūkesčių, tai turės suktis, nebeturi jie prabangos tempti dabar gumą, nes išsiskirstys ir tie vargani 3 procentai
QUOTE(kami_ @ 2018 11 27, 15:15)
Na jo gal naturalimo siek tiek vietom ir Elcin pritruksta, bet su tom asarom ir verkimu visko ir visaip buna toje aktorysteje, teko truputi tuo uzsiimti :rolleyes:Barisas anot kolegu mano vyras nes jau metus ant telefono virselio, o stiliis serialuose ir kine bei reklamose jo tikrai panasus, tikiuosi sekanciam bus kitoks, vat tame spektaklyje, kir jis, nors ir tik ekrane buvo tai patiko, kiek istrauku maciau, toks grubesnis.
Vakar pradejau Kurt Sejita ir Sura ziureti, nesu tokio stiliaus megeja, bet manau patiks
O Ebru Ozkan pamenu is Paramparca, tikrai gerai vaidinanti aktore
Vakar pradejau Kurt Sejita ir Sura ziureti, nesu tokio stiliaus megeja, bet manau patiks
O Ebru Ozkan pamenu is Paramparca, tikrai gerai vaidinanti aktore
Dar apie verkimą. Aš kadangi šia liga jau seniai sergu, jau ir persirgt baigiu pamažu, tai pamenu, kai Kurtą online žiūrėjau ir sekiau viską. Labai gerai pamenu, kai buvo filmavimai rusijoje, tai rusės ten budėjo ir reportažus darydavo. Tai pasakojo ir rodė kaip buvo filmuojama scena stotyje, kur Kurtas išvažiuoja, o Fara turėjo verkti atsisveikindama, tai tą sceną belekiek kartų filmavo, kelias valandas, nes ji niekaip apsiverkt nesugebėjo Kivo jau net piktas buvo Va tai ir yra tikras talentas, kai gali atiduoti save visą ir kai reikia pusę dienos stenėti ir tai nieko gero nepavyksta. Pastovėti išsižiojus iš akių varvant prilašintiems akių lašiukams daug talento nereikia, o va tikrą skausmą ir ilgesį parodyt sugeba toli gražu ne kiekvienas.
O Elcin būtent Kurte aš ir nužiūrėjau, labai man ji patiko ir jų pora su Celil, jis ten vienintelis adekvatus personažas buvo Dėl jos ir KA pradėjau žiūrėt, nes Barikas man toks šiaip sau iš pradžių pasirodė, išfufūrintas krasavčikas ir tiek. Kaip aktorius jis tikrai nėra įdomus. Ir jis tą žino, kraunasi sau babkes iš reklamų, kol ant bangos yra ir neskuba dirbti, nes turbūt ne kažin ką ir parodyt gali.
Man ji visaip kaip belekaip graži, miela, natūrali, neišsidarkius.