Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Sahin tepesi antra serija - penktadienį (blevyzgojo, kad gal perkels į kitą dieną, šeštadienį, bet kol kas blevyzgos taip blevyzgom ir liko).
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 11 27, 10:10)
Sahin tepesi antra serija - penktadienį (blevyzgojo, kad gal perkels į kitą dieną, šeštadienį, bet kol kas blevyzgos taip blevyzgom ir liko).

Tai liuks, ačiū. 4u.gif

Penktadienį su vertimu Carpisma, šeštadienį Sahin, o sekmadienį Erkenci bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 27, 09:24)
Penktadienį su vertimu Carpisma, šeštadienį Sahin, o sekmadienį Erkenci bigsmile.gif
Bet tai kaip gerai nuskilo_paeiliui bigsmile.gif Tikrai, kad liuks! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 11 26, 23:25)
[.....] man čia jis labai primena Kuzey, ir išvaizda, aišku pasenes bet nu grynas Kuzey, šukuosena, apranga. [.....]
Aš tą patį ir matau, aišku, kur ne kur tai nelabai, vis tik Kadiras, bei visumoje, kai kur, tai ypatingai užneša.
Bet man taip faina kai jį primena, nes ypatingi sentimentai iki šiol Kuzey parsonažui likę ax.gif

Va čia tai jau be žodžių, tikrai

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 11 27, 10:57)
Aš tą patį ir matau, aišku, kur ne kur tai nelabai, vis tik Kadiras, bei visumoje, kai kur, tai ypatingai užneša.
Bet man taip faina kai jį primena, nes ypatingi sentimentai iki šiol Kuzey parsonažui likę ax.gif

Va čia tai jau be žodžių, tikrai

vartotojo įkelta nuotrauka

Bet man jie netinka kartu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 27, 10:42)

O man kazkaip ziurisi ju pora, Kadiro zmona man buvo per svelni rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 27, 10:42)
Aš jų kaip poros dar nematau, apskritai nematau, neįsivaizduoju kol kas, kaip partneriais tik gal, o ir niekad nebūčiau net pagalvojus, kad kada nors Kyvančių pamatysiu poroje su Elcin. Bet kol kas man ji toks tarpinis variantas, gal ir neblogai bus, nes pvz ta jo buvusi žmona per švelni lyg jam, o jei būtų ta kita, tarkim Džemre (Melisa Pamuk), tai man ji jam tikrai netiktų, per žostka, bent jau toks mano pirmas įspūdis.. Va man gal Zeynep labiau tiktų Kerimui.
Čia būna, kai sako nesižiūri, tipažas ne jo (arba jos). Bet ką čia gali pasakyti iš pirmos serijos tik, gal paskui ir labai žiūrėsis, reik dar palaukt. Na, arba jam apskritai nieks netinka, išimtis, t.y. nėr lygių biggrin.gif
Pamenu, kai skaičiau pačius pirmus atsiliepimus apie Kuzeyj, tai Džemre (Oyku) ir tarkavo; netinka ir pan,. o paskui va kaip puikiai susiderėjo. Nors visus tarkuoja/skalbia, tik vienus mažiau kitus daugiau.
Na, žiūrėsim kaip čia bus, kaip šis variantas poroje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 11 26, 22:25)
Labai drinks_cheers.gif kokia buvo pradžia wow ir pabaiga meh... unsure.gif
o taip !!! doh.gif nežinau, pasikeite scenariste ir prasidejo iš tuščio į kiaura

Carpisma uch...na ka bepridursi Kivanc gryžo  wub.gif  man čia jis labai primena Kuzey, ir išvaizda, aišku pasenes bet nu grynas Kuzey, šukuosena, apranga. Labai idomu kaip su Elcin jie į pora sueis, paliko tokia mysle iš kur pažystami, kažkaip galvoju gal jos dukra bus nuo jo  ax.gif

Va, kaip jau minėjau, niekas taip nesugeba profiškai pilstyti iš tuščio i kiaurą kaip Merič biggrin.gif Ypač kai siužetas apie nieką biggrin.gif

Kolkas man tik jis ir veža viską, kiti daugmaž kamuolius padavinėja krepšinio aikštelėj biggrin.gif Nors Kuzey aš jame nematau. Matau tik, kad kad jo Kadiras Defne name gyvena perdažytam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(kami_ @ 2018 11 27, 05:34)
Otea, Kadiras ir Zeynep kaip as suprantu uzaugo tuose paciuose vaiku namuose.

drinks_cheers.gif Bet įtariu tai dar ne viskas smile.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 27, 07:18)
Sahin Tepesi - kada antra serija?  bigsmile.gif

Žiūrėjai? Patiko? Man taip nerealiai patiko, kad labiausiai laukiu iš visų. Surijau pirmą seriją nekvėpuodama. Aktoriai, istorija, pateikimas, vaidyba, nu tobulai tiesiog. Poros visos super parinktos. Tekindor pirmą kartą matau tokią stiervą, įdomu žiūrėti. Bet koks įvaizdis jos tragiškas, eina sau biggrin.gif O Ebru Ozkan mano meilė wub.gif Kokia ji nuostabi moteris ir tobula aktorė wub.gif Ir tas vyriškis jai labai tinka. Nu žiauriai įdomu, labai laukiu.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 27, 09:42)

Ir man nea. Ir kas liečia Elcin, tai labai ją myliu, bet geriau jau ji neverktų, nes man tuo momentu norisi akis užsidengti ar kanalą perjungti. Vat laisvalaikiu tegul pas Kivo pamokų papildomų pasiprašo biggrin.gif
Atsakyti
Millagra, o kas negerai su Elcin verkimu? Sitoj vietoj as kazkaip neturiu priekaistu:D
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 11 27, 13:03)
Millagra, o kas negerai su Elcin verkimu? Sitoj vietoj as kazkaip neturiu priekaistu:D

Nu man ji žiauriai nenatūraliai verkia. Kai į akis įlašina a la ašarų ir jos palengva rieda ir reikia tipo liūdną žvilgsnį nutaisyti, tai jo, ji tai sugeba, bet kai reikia iš tikrųjų rimtai verkti, tai vaizdas būna toks, kad ji labiau į tuliką nori, negu verkti biggrin.gif Sorry, čia mano nuomonė. Ypač man tai KA buvo akivaizdu, berods 14 serijoj,kai ji Omerą toj jo mamos sodyboj paliko. Nu kraupu buvo, galvojau kad pristenės ji pilną Iso mašiną biggrin.gif Ir dabar Carpisma tas pats, gal truputėli geriau, bet vis tiek... Aš nežinau, ar ji irgi botokso prisivarius į visus galus, kad tas veidas toks be išraiškos lieka verkiant.
Aš tikrai labai myliu jų su Baris Arduc porą, pati čia ir užvedžiau visas kažkada ant jų. Jie idealiai tinka kaip pora, nu taip gerai vizualiai žiūrisi, kaip niekas kitas, ir tie vaidmenys jiems labai tiko, ir pats serialas toks lengvas, malonus, muzika tobula. Tai vienas iš tų serialų, kurie visam laikui įstrigo man į dūšią, bet savo aktorinius sugebėjimus jiems dar teks įrodyti. Ypač Barišui ax.gif Elcin aš labiau tikiu, šaunuolė ji, pasiims ko reikia iš dabartinės aplinkos. O va jam, visa laimė, kad pasisekė su partnere, kuri turi energijos ir ekspresijos tiek, kad ir jam užteks. Aš jos Ibo labai norėjau, beje unsure.gif
Nes šiaip tai tik ir tesugeba reklamose filmuotis ir visur ta pati išraiška, tas pats stilius. Ir filme tam jų mačiau aš tą patį Omerą, kažkodėl tik rusiškas žodis ateina į galvą - brevno biggrin.gif Labai tikiuosi, kad jis mane nustebins. Nors, išoriniam jo žavesiui, aš atsispirkti negaliu, prisipažįstu lotuliukas.gif

Dar viena baisiausiai ir neįtikinamiausiai verkiančių man yra Tuba, nu negaliu žiūrėt. Bet aš apskritai negaliu į ją žiūrėt, tai dzin man, o va Elcin aš myliu ir noriu į ją žiūrėt biggrin.gif

Ir Birce žiauriai verkė SBA, kai sužinojo apie tą vaiką Ferhato, bet su ja viskas aišku, ji per savo visas plastikas negali nei vieno raumens pajudinti, gerai, kad dar kalbėt gali biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 11 27, 13:52)

Žiūrėjai? Patiko?

Jo, patiko. Laukiau labiau, nei Carpisma.
Tikiuos, kad išlaikys pirmos serijos įdomumą. Nes dažnai pirma serija ir baigiasi įdomumas.
O kai ilgai trunka įsivažiavimas - toliau įdomu žiūrėti.
Atsakyti
Na jo gal naturalimo siek tiek vietom ir Elcin pritruksta, bet su tom asarom ir verkimu visko ir visaip buna toje aktorysteje, teko truputi tuo uzsiimti :rolleyes:Barisas anot kolegu mano vyras biggrin.gif nes jau metus ant telefono virselio, o stiliis serialuose ir kine bei reklamose jo tikrai panasus, tikiuosi sekanciam bus kitoks, vat tame spektaklyje, kir jis, nors ir tik ekrane buvo tai patiko, kiek istrauku maciau, toks grubesnis.
Vakar pradejau Kurt Sejita ir Sura ziureti, nesu tokio stiliaus megeja, bet manau patiks rolleyes.gif
O Ebru Ozkan pamenu is Paramparca, tikrai gerai vaidinanti aktore ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 27 lapkričio 2018 - 16:17