Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(eliss @ 2018 11 25, 17:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Milagra" data-cid="72276586" data-time="1543160414"><div><p>Jau ryte po serijos buvo, visur, pvz cia <a data-ipb='nomediaparse' href='http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/20350-stolknovenie-carpisma-vse-serii-2018-smotret-onlayn-tureckiy-serial-na-russkom-yazyke.html'>http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy...kom-yazyke.html</a>
Tik kad tas igarsinimavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tikrai ausį rėžiantis. Nu gal vėliau atsiras kur geresnis. Ačiū</p>

Abejoju ax.gif Nebent jei koks kanalas oficialiai nupirks.
Atsakyti

Kokia man nuostabiai grazi sita daina wub.gif
https://www.youtube....h?v=2at-8ZbjRXs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 25 lapkričio 2018 - 20:51
QUOTE(Milagra @ 2018 11 25, 20:48)
Kokia man nuostabiai grazi sita daina  wub.gif
https://www.youtube....h?v=2at-8ZbjRXs

Atidarinejau nuoroda ir galvoju tik buk ne sita daina biggrin.gif anskciau esu girdehuai ja, bet dabar man ji taip istrigo, kad neatsiklausau, nuo penktadienio jos klausausi n kartu biggrin.gif zodzius jau beveik mintinai moku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 11 25, 21:45)
Atidarinejau nuoroda ir galvoju tik buk ne sita daina biggrin.gif anskciau esu girdehuai ja, bet dabar man ji taip istrigo, kad neatsiklausau, nuo  penktadienio jos klausausi n kartu biggrin.gif zodzius jau beveik mintinai moku biggrin.gif

biggrin.gif
Aš irgi buvau ją girdėjusi anksčiau, bet kažkaip ji buvo bespalvė, o dabar tokia patapo wow. Dievinu serialus su gera muzika wub.gif Kai įvykiai tarsi nuspalvinami tiksliai parinkta melodija/žodžiais ir atvirkščiai - atrodo lyg ir ta muzika suskamba kitaip, kai ji susiejama su tam tikrais įvykiais. Lenkiu žemai galvą prieš profesionalus, kurie sugeba tą ryšį atrasti ir taip viską suderinti, kad tam tikri momentai ir melodijos taip giliai įstrigtų ne tik į galvą, bet ir į širdį wub.gif

Atsakyti
man atrodo, kad Erkenci Kus jau reikia baigti
vaikiškumas ir naivumas jau tapo įkyrūs
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 11 25, 23:30)
biggrin.gif
Aš irgi buvau ją girdėjusi anksčiau, bet kažkaip ji buvo bespalvė, o dabar tokia patapo wow. Dievinu serialus su gera muzika wub.gif Kai įvykiai tarsi nuspalvinami tiksliai parinkta melodija/žodžiais ir atvirkščiai - atrodo lyg ir ta muzika suskamba kitaip, kai ji susiejama su tam tikrais įvykiais. Lenkiu žemai galvą prieš profesionalus, kurie sugeba tą ryšį atrasti ir taip viską suderinti, kad tam tikri momentai ir melodijos taip giliai įstrigtų ne tik į galvą, bet ir į širdį  wub.gif

Sutinku su kiekvienu žodžiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2018 11 25, 18:14)
Tikrai ausį rėžiantis. Nu gal vėliau atsiras kur geresnis. Ačiū
Skaičiau, kad 2-rą seriją vers/įgarsins jau kita moteris, todėl, kad dėl tos 1-os vertimo kiles didelis nepasitenkinimas.
QUOTE(kami_ @ 2018 11 25, 22:45)
Atidarinejau nuoroda ir galvoju tik buk ne sita daina biggrin.gif anskciau esu girdehuai ja, bet dabar man ji taip istrigo, kad neatsiklausau, nuo penktadienio jos klausausi n kartu biggrin.gif zodzius jau beveik mintinai moku biggrin.gif
Žinau ją, esu girdėjusi, bet man jo kita daina labiau patinka wub.gif https://www.youtube....h?v=Lo_wYixXu-o wub.gif o todėl, kad žiūrint savo mylimą savaitgalinį serialą ji ten skambėjo, dainavo ir man labai patiko; ir daina graži, žodžiai, o ir asociacijos man geros labai likę. Aš ją esu ir anksčiau girdėjusi, bet va asociacijos būtent su šiuo serialu ir ne kitaip, taip sakant rado savo.
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2018 11 26, 02:22)
man atrodo, kad  Erkenci Kus jau reikia baigti

Aj, man gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 11 23, 18:35)
drinks_cheers.gif  wub.gif
Va būtent dėl to ir gaila, kad tokį gerą projektą šitaip ėmė ir sudirbo lygioj vietoj...  angel_sadangel.gif

Labai drinks_cheers.gif kokia buvo pradžia wow ir pabaiga meh... unsure.gif

QUOTE(daibava @ 2018 11 26, 02:22)
man atrodo, kad  Erkenci Kus jau reikia baigti

o taip !!! doh.gif nežinau, pasikeite scenariste ir prasidejo iš tuščio į kiaura, Sanem vis parodoma kaip kvailutė,besižeminanti tose scenose kur ale juokinga turėtu būt... perdaug jau nesamoniu...o aplink Can panos tik sukas tik sukas...vargšei Sanem pastovei pavyduliaut tenka, kodel jai nepasiunčia kokio gražuolio pogalais ! biggrin.gif Dabar viskas į vienus vartus ir tai jau tampa nuspėjama ir nebeidomu .. ax.gif

Carpisma uch...na ka bepridursi Kivanc gryžo wub.gif man čia jis labai primena Kuzey, ir išvaizda, aišku pasenes bet nu grynas Kuzey, šukuosena, apranga. Labai idomu kaip su Elcin jie į pora sueis, paliko tokia mysle iš kur pažystami, kažkaip galvoju gal jos dukra bus nuo jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 11 27, 00:25)
paliko tokia mysle iš kur pažystami, kažkaip galvoju gal jos dukra bus nuo jo  ax.gif

Juodukė dukra parinkta, vargu... unsure.gif
Atsakyti
Otea, Kadiras ir Zeynep kaip as suprantu uzaugo tuose paciuose vaiku namuose.
Atsakyti
Sahin Tepesi - kada antra serija? bigsmile.gif
Atsakyti