Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Ačiū kami_mačiau. Kažkuriame dar filme esu ją girdėjusi.

Kai būna normalus, kokybiškas įgarsinimas, tai galiu žiūrėti, viskas ok man. Jei - netinkamas, tai tuomet tik su subtitrais (kaip dažniausiai ir yra) arba apskritai tik turku kalba (kol nebėr subtitrų), nes negaliu pakęsti kai ausį rėžia netinkamas įgarsinimas.

Sahin tepes vakar pradžią pažiūrėjau ir išjungiau. Reitingas nenustebino, buvo tikėtinas. Mano galva - nevykusiai pasirinkta pati pradžia žiūrovo pateikimui avansu, t.y. neliko jokio netikėtumo, atskleistas kone visas pagrindinis siužetas per vieną epizodą; nuo pirmų akordų ištransliavo kas pagrinde paradui vadovaus, netyčinė žmogžudystė, nuslėptas kūnas, iš ko pasekoje maždaug aišku kur kokie ir į ką pagrindiniai akcentai bus sudėlioti. Kokia gali būti intriga jei intrigos nepaliko. Šeimyninės peripetijos - nieko naujo. Aybuke Pusat man paliko labai gerą įspūdį iš Soz. Gaila, kad tą projektą paliko dėl šio, na, nebent šis prasimuš į aukštį, tada nebus gaila.

Ir apskritai, pirmos (-a) serijos yra apgaulingos, tik kaip reprezentacinės; būna nenuspėjamos, būna akivaizdžiai pro šalį, būna super duper, ir tik paskui, visko gali būti, kad labai fainą ar nefainą turinį atrandi.

Turkiškų serialų reitingus seku kitur, ne IMDb.

Kaip bebūtų, bet tą vakarą, kai Carpisma pasibaigė, vis vien grįžau žiūrėti Muhtesem Ikili. Nieko kaip ir super duper ypatingo, bet norėjosi grįžti ir žiūrėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 24 lapkričio 2018 - 22:41
QUOTE(daibava @ 2018 11 24, 22:22)
[.....] Kivanc tikrai prarado savo šarmą
Nepaliauja stebinti, vienas iš mano favoritų, ir dar vis turintis savo savito šarmo (čia man taip, subjektyviai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 24 lapkričio 2018 - 23:11
QUOTE(Visgi @ 2018 11 25, 00:09)
Nepaliauja stebinti, vienas iš mano favoritų, ir dar vis turintis savo savito šarmo (čia man taip, subjektyviai).

O kodėl subjektyviai? Mes visos esam objektyvios, nes gi nepažįstam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 24, 23:14)
O kodėl subjektyviai? Mes visos esam objektyvios, nes gi nepažįstam biggrin.gif
Mano, savo, subjektyviai nuomonei, tik kaip aš galvoju, ne kaip kiti. Tą turėjau ir omeny.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 11 25, 00:25)
Mano, savo, subjektyviai nuomonei, tik kaip aš galvoju, ne kaip kiti. Tą turėjau ir omeny.

Tai vadinasi - asmeninė nuomonė. Ne taip tą sąvoką suprantat.
Subjektyvu - kai nuomonę įtakoja kažkokie faktoriai, pvz Kivančas jūsų šeimos narys, ar draugas. Va tada jau galėtų būtį subjekyvi nuomonė.
Atsakyti
Labas. Inikau i seriala ptashka, jau laiko gaila 😯
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whagati: 25 lapkričio 2018 - 11:28

Merginos, o yra jau įgarsita Carpisma? Per ką žiūrit? 

Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2018 11 25, 18:20)
<p>Merginos, o yra jau įgarsita Carpisma? Per ką žiūrit? </p>

Yra visur, bet labai baisus įgarsinimas ir labai šlykštus vertimas. bratec, žonuška. labai nemalonu buvo klausyti
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2018 11 25, 16:20)
<p>Merginos, o yra jau įgarsita Carpisma? Per ką žiūrit? </p>

Jau ryte po serijos buvo, visur, pvz cia http://1plus1tv.ru/s...kom-yazyke.html
Tik kad tas igarsinimas unsure.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2018 11 25, 16:28)
Yra visur, bet labai baisus įgarsinimas ir labai šlykštus vertimas. bratec, žonuška. labai nemalonu buvo klausyti

drinks_cheers.gif slykstesnio vertimo ir igarsinimo nesu girdejusi

Tau fule nepatiko, o paziurek kaip tai turkus paveike biggrin.gif https://twitter.com/...303923819040768
Kivanc Tatlitug effect biggrin.gif Keisciausia, kad jis pats aistringas Galatasaray gerbejas, o sita jo skanduote pasigavo Besiktas fanai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 25 lapkričio 2018 - 17:42
Nu man patiko fulė, bet nu ne du kartus toj pačioj serijoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 11 25, 16:55)
Nu man patiko fulė, bet nu ne du kartus toj pačioj serijoj biggrin.gif

Fules turkams niekada nebus per daug biggrin.gif
O as pritariu tau, man irgi tai uzkliuvo. Ir dar tas maikes nusirengimas biggrin.gif
Atsakyti

Jau ryte po serijos buvo, visur, pvz cia http://1plus1tv.ru/s...kom-yazyke.html
Tik kad tas igarsinimabiggrin.gif

Tikrai ausį rėžiantis. Nu gal vėliau atsiras kur geresnis. Ačiū

Atsakyti