Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(otea @ 2018 11 20, 00:24)
Baigiau žiureti ilgai taupyta Siyah Beyaz Ask ech ir taip gaila kad viskas pasibaigė, manau po kurio laiko jį tikrai žiurėsiu ir ne karta  wub.gif  Man taip puikiai čia Birce su Ibrahim žiurėjosi, taip jie tiko vienas kitam poroje vaidinti. Labai patiko kad ji subrendusi moteris o ne mergaičiukė, kitokios šalia jo šiame seriale ir neisivaizduočiau. Abiejų vaidyba top, žiuri ir atrodo taip itikinama, kad tokia pora iš tiesų yra  wub.gif Ir verkiau ir juokiausi, ir širdį spaudė, na tiesiog nuostabus projektas  wub.gif  Pabaigoje tik norėjosi kad daugiau juos abu parodytu iki pilnos laimės, bet labai vietoje buvo pasipiršimo vakarienė ir vestuviu dalis, kad ir trumpoka  ax.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Va būtent dėl to ir gaila, kad tokį gerą projektą šitaip ėmė ir sudirbo lygioj vietoj... angel_sadangel.gif
Atsakyti
Visgi, White Lion- When The Children Cry
Atsakyti
Carpisma pradžia labai nuobodi, nuėjau kažką kitą veikti. Kivanč labai prastai atrodo, tos sunkios rolės paliko žymes jo veide. Ir tas женушка veu biggrin.gif Dvi sirgalių scenos su nuimama maike vienai serijai per daug. Kivanč skausmą labai gerai moka suvaidinti
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 11 23, 19:08)
Carpisma pradžia labai nuobodi, nuėjau kažką kitą veikti. Kivanč labai prastai atrodo, tos sunkios rolės paliko žymes jo veide. Ir tas женушка veu biggrin.gif Dvi sirgalių scenos su nuimama maike vienai serijai per daug. Kivanč skausmą labai gerai moka suvaidinti

Jo, man iki to sprogimo irgi nuobodoka buvo, o paskui jau Kivo išvežė viską savo vaidyba. Aš žiūrėjau daugiau MI, tai man neprailgo biggrin.gif Bet visumoj tai visada pirmos serijos tokios būna, kai dar niekas neaišku, reikia su viskuo supažindinti žiūrovą ir tt. Tikiuosi, kad viskas dar ateityje. Bet reitingas nekažką, bijau, kad ir jiems bus sunku ketvirtadienį. Jei boboms, atsiprašant, pirštų nelaužai, tai gero nelauk biggrin.gif
Beje, man žmona jo labai patiko, žymiai labiau jam tinka ta aktorė nei Elcin, mano akimis ax.gif

Šiandien bandžiau su įgarsinimu žiūrėt, tai supratau, kad tokio siaubo dar nesu girdėjusi lotuliukas.gif Geriau jau negarsintų išvis doh.gif Titrus skaityt tingiu, tai bijau, kad kolkas paliksiu šį projektą ateičiai. Palauksiu, kol mano atsilikusius mentus uždarys, tada gal imsiu jį.
Atsakyti
Sahin tepesi reitingas blink.gif
Atsakyti
Negaliu su igarsinimu ziuret serialu/filmu, tiesiog nerviskai veikia tas igarsinimas rolleyes.gif Kol kas dar kantrybe yra subtitrams
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 11 24, 10:33)
Negaliu su igarsinimu ziuret serialu/filmu, tiesiog nerviskai veikia tas igarsinimas rolleyes.gif Kol kas dar kantrybe yra subtitrams

Nu bet taip baisiai ta boba Carpisma garsina, geriau jau butu vienbalsis paprastas igarsinimas. O dar kai uzdainavo, tai mano nervai ties ta vieta ir neatlaike biggrin.gif
Atsakyti
Na va, turėsiu ką žiūrėti penktadienį ar šeštadienį bigsmile.gif

Kur žiūrite reitingus? Aš tai IMDB, tai ten tikrai labai geras. Gal ir įdomu man būtent ten reitingai, nes kosmopolitiški.

Aš nieko daugiau ir nesitikėjau, nes tai yra serialas, o dar, tai yra 2,5 valandos serija, tai nerealu be nuobodybių ir serialinių subtilybių: filmuoti vagystės metu? Stipru. Duris tai mergaitei, kai tave piešia geriečiu? Dar stipriau! biggrin.gif

Kivančas tai tikrai pasenęs, bet jau man ir seniai jis pasenęs. Man dauguma turkų atrodo ne pagal metus. Nes 23 metų turkas man pasirodė per 30 biggrin.gif Net ne filme. Ir tai, ne tamsaus gymio. Va ir Kivančas - juk šviesus, tokie turi atrodytu jaunesni. Visada vyresni atrodo tamsūs, barzdoti.. keista man kažkaip.

Kol kas iš anonso visas siužetas buvo nuspėjamas. Akivaizdu, kad turėjo nelikti žmonos. Beje, ji tikrai mirė? Nebus, kad grįš vidury serialo? :O
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 24, 11:07)
Na va, turėsiu ką žiūrėti penktadienį ar šeštadienį bigsmile.gif

Kur žiūrite reitingus? Aš tai IMDB, tai ten tikrai labai geras. Gal ir įdomu man būtent ten reitingai, nes kosmopolitiški.

Aš nieko daugiau ir nesitikėjau, nes tai yra serialas, o dar, tai yra 2,5 valandos serija, tai nerealu be nuobodybių ir serialinių subtilybių: filmuoti vagystės metu? Stipru. Duris tai mergaitei, kai tave piešia geriečiu? Dar stipriau!  biggrin.gif

Kivančas tai tikrai pasenęs, bet jau man ir seniai jis pasenęs. Man dauguma turkų atrodo ne pagal metus. Nes 23 metų turkas man pasirodė per 30 biggrin.gif Net ne filme. Ir tai, ne tamsaus gymio. Va ir Kivančas - juk šviesus, tokie turi atrodytu jaunesni. Visada vyresni atrodo tamsūs, barzdoti.. keista man kažkaip.

Kol kas iš anonso visas siužetas buvo nuspėjamas. Akivaizdu, kad turėjo nelikti žmonos. Beje, ji tikrai mirė? Nebus, kad grįš vidury serialo? :O

Deja, deja, bet IMDB reitingas nieko nereiskia ir niekam jis neidomus. Viska lemia turku idiotiski reitingai. As juos Twitteryje matau, nes daugiau ten info seku, bet ir VK visos serialu grupes pasidalina. Tai va, nekazka reitingai visu naujienu, o ypac Sahin tepesi. O man taip patiko, labiausiai is visu.. Bet tai ir nera ko kisti visko i ketvirtadieni ir penktadieni, negumines tos dienos blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 24 lapkričio 2018 - 14:38
QUOTE(Milagra @ 2018 11 24, 15:15)
Deja, deja, bet IMDB reitingas nieko nereiskia ir niekam jis neidomus. Viska lemia turku idiotiski reitingai. As juos Twitteryje matau, nes daugiau ten info seku, bet ir VK visos serialu grupes pasidalina. Tai va, nekazka reitingai visu naujienu, o ypac Sahin tepesi. O man taip patiko, labiausiai is visu.. Bet tai ir nera ko kisti visko i ketvirtadieni ir penktadieni, negumines tos dienos  blink.gif

O kieno geriausi reitingai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 24, 14:01)
O kieno geriausi reitingai?  ax.gif

Bir zamanlar Cukurova, Ertugrul 50 sezonas biggrin.gif, Karadenizo kaimas ir Kadin, is to ka as pamenu.
Ai, dar Cukur pirmadieniais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 24 lapkričio 2018 - 15:19
blankoka pasirodė man Carpisma pirmoji serija
bandysiu dar dar žiūrėti, gal įsivažiuos
Kivanc tikrai prarado savo šarmą
Atsakyti