QUOTE(Simbulis @ 2018 11 09, 08:46)
Tai vis tik buvo bucinys?
As paskutiniu poros seriju nemacius, nes atsibodo tas pats per ta pati, tai sakau palauksiu ir paziuresiu kaip toliau fursuos ivykiai...O apie Sanye, tai kas ten žino. Iš vis tokie gandai buvo sklande, kad vienas iš Kaleliu yra Fikreto (to naujo veikejo) ir tos mirusios merginos, to vyresniojo Tahiro mylimosios sunus ir dauguma fanu statė kad tai Tahiras
Nes Tahiro gimimo ir dėdės ir tos merginos mirties datos lyg ir atitiko ir pan. Ir kad Sanye su vyru paėmė vaiką auginti
bet aš nemanau kad tai gali būti Tahiras, nes Sanye be galo myli jį, o žinant ją ir jos būdą aš abejočiau, kad ji galėtų šitaip mylėti svetimą, ne savo vaika
... Na žodžiu vienas iš galimų serialo siužeto posūkių
O kas jaunėlius primušė, mačiau frage? Vėl Muratas pas Nazar lindo?
Na, manau įveiks viskas kliūtis, kitaip ir negali būti (potekstė serialo gi žinoma). Tikėtina buvo, kad ginklo ir kulkos
istorija kažkada
sugrįš, va ir
grįžta, tik nemanau, kad Vedato naudai (bent jau aš tikiuosi). Fihretas gi tuomet ten buvo... Pameni tikriausiai?
Nežinau kodėl, bet norėčiau, kad jis būtų Fihreto, jis man
racijos turi, bent jau kol kas, dabar.
Sakai?
O man kažkodėl atvirkščiai atrodo dėl Sanye ir Tahiro, lyg kaip ne savas jis jai. Nors ką čia suprasi su ja, galima ir susimakaluoti. Va, rodė kokia dievo karvytė Sanye buvo iki dabar.... Aha, pamačiau, net iki tokio lygio, kad vienu žodžiu žodžių trūksta
Oi ne, ne tie ir ne dėl to
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.