Įdomu, kaip naujas serialas per LNK?gal ir rašeėt čia, pražiopsojau. Man tik pagr.aktorė nelabai.
QUOTE(eliss @ 2017 01 08, 22:00)
Įdomu, kaip naujas serialas per LNK?gal ir rašeėt čia, pražiopsojau. Man tik pagr.aktorė nelabai.
Jei jus apie "Nakties karaliene" tai man jis tragiskas o ypac pagrindine aktore
Na va baigesi O Hayat Benim 3 sezonas....taip gaila Bahares ta visada vargše, Efsunes irgi gaila bet ta tetule sugalvojo ale ja laiminga padarysianti Bahares vaika jai nupirkdama sunervino pabaiga negaliu...reikes 4 sezona pradeti žiureti gal rusai bus išverte
Pažiurejau ir pirma serija Kurt Sejitas ir Sura. Savotiškas toks, bet žiuresiu del Kivanc
Pažiurejau ir pirma serija Kurt Sejitas ir Sura. Savotiškas toks, bet žiuresiu del Kivanc
QUOTE(otea @ 2017 01 08, 21:03)
Na va baigesi O Hayat Benim 3 sezonas....taip gaila Bahares ta visada vargše, Efsunes irgi gaila bet ta tetule sugalvojo ale ja laiminga padarysianti Bahares vaika jai nupirkdama sunervino pabaiga negaliu...reikes 4 sezona pradeti žiureti gal rusai bus išverte
Yra 4 sezonas, bet tik subtitrai 14 berods jau seriju parode.
Aha reikes pradeti skatyti , o su mano tokiu skaitymu tai iki pavasario pabaigsiu
QUOTE(otea @ 2017 01 09, 21:34)
Aha reikes pradeti skatyti , o su mano tokiu skaitymu tai iki pavasario pabaigsiu
Nieko tokio. Pirmas kelias serijas bus sunku skaityti, o paskui isivaziuosit Bent jau man taip buvo.
Merginos, ar verta ziureti "Žiemos saulė" - "Kis gunesi"? Galvoju pradet ar ne... norisi geru emociju... o cia is pirmu seriju zudynes... taip gaila broliu
QUOTE(strashylka @ 2017 01 10, 19:16)
Merginos, ar verta ziureti "Žiemos saulė" - "Kis gunesi"? Galvoju pradet ar ne... norisi geru emociju... o cia is pirmu seriju zudynes... taip gaila broliu
Nera kazkas ypatingo, bet paziureti galima. Suejo visai neblogai, nors prie labai patikusiu tikrai nepateko. Bedu ivairiausiu bus, bet pabaiga gera
As jau i pabaiga Kuzey Guney. Neimanoma nesimyleti Kivanç
O man naujasis per tv Ziemos saule visai patiko. Pagrindinis aktorius grazuolis. Ivykiai gan greit vystosi.
Kurt seita 3kart ziuresiu vien del Kivanso. Tame seriale man jis tokssss vyriskas o jau zvilgsniss.
Kuriuos naujus verta pradet ziuret? Kaip suprantu su Kivu nekazin koks.
Kurt seita 3kart ziuresiu vien del Kivanso. Tame seriale man jis tokssss vyriskas o jau zvilgsniss.
Kuriuos naujus verta pradet ziuret? Kaip suprantu su Kivu nekazin koks.