Bet man pačiai visada maloniau į aukštus gražius vyrus žiūrėti Tvirtus, užtikrintus, ne bobiškus, ne suslikus. Eisena labai svarbi, žvilgsnis, balso tembras, rankos ir... kaklas Nugara tvirta Bet kad būtų nepersikačalinę, o tiesiog tvirti. Ir ypatingai žavu, kai tie tvirti ir stiprūs vyrai tuo pačiu yra švelnūs ir dėmesingi, ir, kai meilė moteriai priverčia juos atsiklaupti ant kelių, va tada tikras kaifas akims ir sielai Nu nepatinka man tešliai ir suslikai kabančiais žandais ir pagurkliais, plonom kojikėm ir pažastų uždegimais Žodžiu, baigiau lyrinį nuokrypį, grįžtu prie darbo, back tu reality
Kaži kam tokie nepatinka ir kam anie patinka
Man turbūt nėr baisiau kai vyro kojos kaip pieštukai o apie visą kitą jau nekalbu...
Man turbūt nėr baisiau kai vyro kojos kaip pieštukai o apie visą kitą jau nekalbu...
Nu grožis reliatyvi sąvoka Man pvz nei Cagatay Ulusoy, nei Caglar ten kažkoks, nei tas, kur foto įmečiau iš Yasak Elma, su grožiu nesiasocijuoja. Man jie tešliniai O Can Yaman šiaip kalnas kūdikio veidu ir lūpos jo tokios atstumiančios, kad negaliu žiūrėt, o va kiek alpstančių yra dėl šių vyrų, taip kad....
Papildyta:
Bet, kaip jau 100 kartų esu sakiusi, kai vaidyba veža, tai išvaizda nueina į antrą planą. Tada ir suslikai patampa grožio etalonais
Papildyta:
Bet, kaip jau 100 kartų esu sakiusi, kai vaidyba veža, tai išvaizda nueina į antrą planą. Tada ir suslikai patampa grožio etalonais
QUOTE(Milagra @ 2018 11 07, 17:09)
Bet man pačiai visada maloniau į aukštus gražius vyrus žiūrėti Tvirtus, užtikrintus, ne bobiškus, ne suslikus. Eisena labai svarbi, žvilgsnis, balso tembras, rankos ir... kaklas Nugara tvirta Bet kad būtų nepersikačalinę, o tiesiog tvirti. Ir ypatingai žavu, kai tie tvirti ir stiprūs vyrai tuo pačiu yra švelnūs ir dėmesingi, ir, kai meilė moteriai priverčia juos atsiklaupti ant kelių, va tada tikras kaifas akims ir sielai Nu nepatinka man tešliai ir suslikai kabančiais žandais ir pagurkliais, plonom kojikėm ir pažastų uždegimais Žodžiu, baigiau lyrinį nuokrypį, grįžtu prie darbo, back tu reality
Man skamba kaip princas ant balto žirgo
QUOTE(Lux @ 2018 11 07, 17:05)
Man skamba kaip princas ant balto žirgo
Va va, panašiai Užsisvajojau tsakant O ką, negalima?
QUOTE(Milagra @ 2018 11 07, 19:44)
aha, nuo tokio neatsisakyčiau
QUOTE(Milagra @ 2018 11 07, 17:01)
Nu grožis reliatyvi sąvoka Man pvz nei Cagatay Ulusoy, nei Caglar ten kažkoks, nei tas, kur foto įmečiau iš Yasak Elma, su grožiu nesiasocijuoja. Man jie tešliniai O Can Yaman šiaip kalnas kūdikio veidu ir lūpos jo tokios atstumiančios, kad negaliu žiūrėt, o va kiek alpstančių yra dėl šių vyrų, taip kad....
Papildyta:
Tai savaime suprantama, kaip ir skonis, kuris kiekvieno labai jau subjektyvus Papildyta:
O ir gražūs aktoriai dar ne rodiklis, man turi patikti visuma (man jokio skirtumo koks žanras, nesu vieno žanro mylėtoja), jei to nėra, vadinas žlugęs reikalas, neišgelbės ir gražūs aktoriai. Bent jau man taip. Ir man dažniausiai personažai aktoriais gražiais padaro, o ne atvirkščiai; kai ir istorija gera, kai ir pati pora organiškai, harmoniškai, koreliuoja tarpusavio santykiuose.
Beje, tie personažai, kaip ir meilė jiems, man baigiasi su lyg serialu, taip sakant прошла любовь, завяли помидоры Lieka tik fainumas ir viskas. Vienu žodžiu momentinis dalykas.
Gražiais patampa dar viršeliuose ir reklamose, o kai pamatai iš kasdienio gyvenimo foto, tai страх божий kai kurie Gyvenime turbūt tokių princų nenorėčiau, nes... skonio reikalas.
Man svarbu kas man patinka, o kas kitiem, tai man nelabai rūpi
QUOTE(Milagra @ 2018 11 07, 18:44)
Va va, panašiai Užsisvajojau tsakant O ką, negalima?
Jau tikrai kad, ir riteris ir prrrincas
Aš kaip tik žiūriu Yasak Elma, kur vyras kokiu 50 cm aukštesnis už moterį, keista pora.
Erkenci Kus 19 serijos anonse Džanas su Sanem kartu pusryčiauja jo namuose
Erkenci Kus 19 serijos anonse Džanas su Sanem kartu pusryčiauja jo namuose
QUOTE(Milagra @ 2018 11 07, 14:34)
QUOTE(Mosso @ 2018 11 07, 20:15)
Aš kaip tik žiūriu Yasak Elma, kur vyras kokiu 50 cm aukštesnis už moterį, keista pora.
Tai čia šita pora, kur viršuj įdėjau Grožis neišpasakytas ir harmonija
SAK vis tik neapgavo, t.y. nesapnavo Kokie gražūs buvo abu
Bet jau Sanye kokį zbitką padarius jaunystėje_įdavė tuos du mylimuosius, taip sakant jei ne man tai ir niekam.
Kaip supratau ji mylėjo Tahiro dėdę, t.y. savo vyro brolį, o tas Fihriye (ar kaip ten jis) jo mylimąją (?)
Toks jausmas, kad tame dar kažkur šuo pakastas, t.y. toli gražu dar ne viskas.
Oi kita serija bus nelengva, ojojoj...
Viskas, serija baigės, dabar galima ir miego eit. Labos
Bet jau Sanye kokį zbitką padarius jaunystėje_įdavė tuos du mylimuosius, taip sakant jei ne man tai ir niekam.
Kaip supratau ji mylėjo Tahiro dėdę, t.y. savo vyro brolį, o tas Fihriye (ar kaip ten jis) jo mylimąją (?)
Toks jausmas, kad tame dar kažkur šuo pakastas, t.y. toli gražu dar ne viskas.
Oi kita serija bus nelengva, ojojoj...
Viskas, serija baigės, dabar galima ir miego eit. Labos
QUOTE(Visgi @ 2018 11 07, 15:26)
Pažįstama
Teisingai! Ir aš taip manau Man net nelabai vizualiai gražiai atrodo, kai pvz ekrane pagrindinė pora apyligė, na pvz čia pat prisiminus, tai Kerimas-Leyla, Bursinas-Leyla ir pan,.
Kažkaip tada atrodo, kad ne moteris per aukšta vyrui, bet visad, kad vyras per žemas moteriai
Papildyta:
T.y. Bugra ir Leyla
Teisingai! Ir aš taip manau Man net nelabai vizualiai gražiai atrodo, kai pvz ekrane pagrindinė pora apyligė, na pvz čia pat prisiminus, tai Kerimas-Leyla, Bursinas-Leyla ir pan,.
Kažkaip tada atrodo, kad ne moteris per aukšta vyrui, bet visad, kad vyras per žemas moteriai
Papildyta:
T.y. Bugra ir Leyla
o taip !
QUOTE(Milagra @ 2018 11 07, 16:34)
Tai va Erkenci Kus , FHVK, SBA irgi dar nebaigiau Dabar nauja su Keremu ir Ibrahim seku, ir savo senukus mėgstamus, pažiuriu prasukdama Kiralik Ask , Kiraz Mevsimi, Medcezir gėda prisipažint, jau net nežinau kiek kartu kaikurias serijas mačiusi esu bet o ka daryt kai tie su dramom, ašarų pakalnėm man nepatinka.
Ruduo ir taip slegia ir dar tokius serialus žiurėt...ne ne neturiu tokių nervų, todel ir žiuriu savo spalvotus ir mielus, n kartu matytus
QUOTE(Milagra @ 2018 11 08, 18:59)
Oi negaliu, ateinu paŽVENGT, kitaip ir nepasakysi
Pažiūrėjus ištrauką kyla vienas klausimas - su kuo tą rankšluostį priklijavo Numirt galima iš juoko Nors aš, aišku, nieko prieš. Galėjo ir be rankšluosčio, kam jis išvis reikalingas
Pažiūrėjus ištrauką kyla vienas klausimas - su kuo tą rankšluostį priklijavo Numirt galima iš juoko Nors aš, aišku, nieko prieš. Galėjo ir be rankšluosčio, kam jis išvis reikalingas
Gerulė kova su tuo rankšluoščiu, jaučiu fanes tik ir laukia o gal nukris bet tiksliai kaip jį ten taip priklijavo, gal sijona uždejo, primena man vizita pas ginekologe, ji tokį su lipūškem duoda užsivilkt apžiūrai ant lėktuvo