Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(daibava @ 2018 11 05, 22:35)
viskas vienoda, tad bežiūriu Kizim ir Bir Umut Yeter

Bir Umut Yeter kaip suprantu baigėsi viskas ties 4 serija?
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2018 11 05, 22:29)
Bir Umut Yeter kaip suprantu baigėsi viskas ties 4 serija?

ne parodys paskutines dvi serijas
šiandien penkta, o už savaitės paskutinė
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 11 05, 19:34)
aaa va kaip nežinojau bet man patinka geriau palaukti rusu vertimo, taupau tas serijas kaip pasirodo kaip deserta sužiuriu  biggrin.gif

Taip, tas tiesa, Cezur ve Guzel man jis toks jaunatviškesnjs atrode, ideges, tos serialo spalvos gal pridejo, o šiame toks pavarges, pilka viskas, ir šukuosena pakeista vėl į trumpa. Jo ilgai nesekiau tai buvo tokia staigmena  biggrin.gif

Del Keremo tai tikrai, mažai jis keičiasi, delto žiureti projekta po projekto su juom, atrodo kad žiuri jo kita gyvenima  ax.gif ai bet man jis patinka, mažai tu simpatišku turku serialuose bent jau mano skonio  bigsmile.gif

O aš tai neturiu nervų laukti biggrin.gif nesvarbu, kad pvz dabar MI jau po kelių valandų su anglišku vertimu buvo, o ryte įgarsintas rusiškai. Man vis tiek reikia bent akį į online užmesti, jei jau kažkas mane domina biggrin.gif Smalsumas pražudė katę, tskant biggrin.gif O su vertimu jau paskui neskubu žiūrėti, galiu ir kelias serijas pasitaupyti, o kartais ir visai nežiūriu, jei serija ne itin sudomina, užtenka online. SBA pvz paskutinių serijų nesu mačius su vertimu.

O aš nesutiksiu, man Cesur visiškai neatrodė jaunatviškesnis ir patiko tik tas įvaizdis su surišta kasyte ax.gif Apskritai dievinu Kivo ilgais plaukais wub.gif Ilgaplaukis Behliulis mano meilė wub.gif lotuliukas.gif Bet Carpisma įvaizdis man taip pat labai labai wub.gif Man jis išvis fenomenas kažkoks. Atrodo nu jau toks visoks jis yra buvęs, kad jau daugiau nebėr kur, o jis vis tiek kaskart nustebina vėl ir vėl ir vėl.. Šiaip didžiausias ir akivaizdžiausias talento įrodymas man buvo, kai Kivo tuo pačiu metu vaidino ir Kuzey ir Muzaferą iš Kelebegin Ruyasi. Žiūri ir negali patikėt, kad čia tas pats žmogus. O Ibo išvis nekalbu, kai vienu metu turėjo Merhamet vaidinti Firatą jaunystėje ir esamą, kurie visiškai skyrėsi savo temperamentu ir visu kuo, net balso tembras kitas, ir dar šalia to filmavosi Sadece sen, kur Ali buvo dar visai kitoks, nepanašus nei į vieną iš anų personažų. Va čia man Kosmosas. Nori nenori pradedi gerbti žmogų už tokį talentą ir atsidavimą.
Ech, parazitai tie turkai, sukišo visą mano haremą į vieną dieną, dabar nors persiplėšk biggrin.gif Tikiuosi išgyvens jie ir vienas kito nesuės reitingų lentelėj.

Jo, šitas tai toks pats, reikia titruose pavadinimą serialo pasitikrint, kad nesusimaišytum ką žiūri biggrin.gif
O šiaip gyvenime man jis simpatiškas, šypsena graži, su Serenay labai harmoningai atrodo, neturiu nieko prieš jį, tik va aktorius "slabnas".
Ai, dar apie jį kalbant, tai nežinau ar čia jis pats kompleksuoja ar kūrybinei komandai atrodo taip reikalinga, bet net juokas ima kaip jis pozicionuojamas biggrin.gif Visur arba prieky stovi arba įklijuotas akivaizdžiai photoshop'u arba šiaip rakursas toks, kad tik atrodytų lygus su Ibo biggrin.gif Tas plikas, o šito plaukai pastatyti tiek kiek įmanoma biggrin.gif Nenustebčiau, kad dar vidpadžiai į batus įdėti biggrin.gif Nu kam viso šito cirko reikia biggrin.gif Bet, aišku, jiems geriau žinot.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 11 04, 18:13)
Čia man regis apie tai kur iškart tiesiogiai online žiūrint garsina ir verčia.
Man tai nepatiko, esu bandžiusi, bet ni ni ni schmoll.gif

Iškarto garsina? Apie tai nežinau... Galit įmesti nuorodą kur taip galima žiurėti? Pvz. Karadeniz rytoj online tikrai kad žiūrėsiu, bučinuko praleisti tikrai nenoriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2018 11 06, 16:41)
Iškarto garsina? Apie tai nežinau... Galit įmesti nuorodą kur taip galima žiurėti? Pvz. Karadeniz rytoj online tikrai kad žiūrėsiu, bučinuko praleisti tikrai nenoriu  wub.gif

https://m.vk.com/turkiee
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2018 11 06, 14:41)
Iškarto garsina? Apie tai nežinau... Galit įmesti nuorodą kur taip galima žiurėti? Pvz. Karadeniz rytoj online tikrai kad žiūrėsiu, bučinuko praleisti tikrai nenoriu wub.gif
Jau matau įkėlė nuorodą.
Man tai nepatiko, pažiūrėjau porą kartų ir mečiau, nes labai ausį rėžia tas įgarsinimas. Jau geriausiu atveju originalia kalba žiūrėti, jei nėra kantrybės laukt vertimo, bent jau man.
Na pasimatys ryt, tada bus aišku apie ką aš čia.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 11 06, 14:42)
O aš tai neturiu nervų laukti biggrin.gif nesvarbu, kad pvz dabar MI jau po kelių valandų su anglišku vertimu buvo, o ryte įgarsintas rusiškai. Man vis tiek reikia bent akį į online užmesti, jei jau kažkas mane domina biggrin.gif Smalsumas pražudė katę, tskant biggrin.gif O su vertimu jau paskui neskubu žiūrėti, galiu ir kelias serijas pasitaupyti, o kartais ir visai nežiūriu, jei serija ne itin sudomina, užtenka online. SBA pvz paskutinių serijų nesu mačius su vertimu.

O aš nesutiksiu, man Cesur visiškai neatrodė jaunatviškesnis ir patiko tik tas įvaizdis su surišta kasyte  ax.gif Apskritai dievinu Kivo ilgais plaukais  wub.gif Ilgaplaukis Behliulis mano meilė  wub.gif lotuliukas.gif Bet Carpisma įvaizdis man taip pat labai labai  wub.gif Man jis išvis fenomenas kažkoks. Atrodo nu jau toks visoks jis yra buvęs, kad jau daugiau nebėr kur, o jis vis tiek kaskart nustebina vėl ir vėl ir vėl.. Šiaip didžiausias ir akivaizdžiausias talento įrodymas man buvo, kai Kivo tuo pačiu metu vaidino ir Kuzey ir Muzaferą iš Kelebegin Ruyasi. Žiūri ir negali patikėt, kad čia tas pats žmogus. O Ibo išvis nekalbu, kai vienu metu turėjo Merhamet vaidinti Firatą jaunystėje ir esamą, kurie visiškai skyrėsi savo temperamentu ir visu kuo, net balso tembras kitas, ir dar šalia to filmavosi Sadece sen, kur Ali buvo dar visai kitoks, nepanašus nei į vieną iš anų personažų. Va čia man Kosmosas. Nori nenori pradedi gerbti žmogų už tokį talentą ir atsidavimą.
Ech, parazitai tie turkai, sukišo visą mano haremą į vieną dieną, dabar nors persiplėšk biggrin.gif Tikiuosi išgyvens jie ir vienas kito nesuės reitingų lentelėj.

Jo, šitas tai toks pats, reikia titruose pavadinimą serialo pasitikrint, kad nesusimaišytum ką žiūri biggrin.gif
O šiaip gyvenime man jis simpatiškas, šypsena graži, su Serenay labai harmoningai atrodo, neturiu nieko prieš jį, tik va aktorius "slabnas".
Ai, dar apie jį kalbant, tai nežinau ar čia jis pats kompleksuoja ar kūrybinei komandai atrodo taip reikalinga, bet net juokas ima kaip jis pozicionuojamas biggrin.gif Visur arba prieky stovi arba įklijuotas akivaizdžiai photoshop'u arba šiaip rakursas toks, kad tik atrodytų lygus su Ibo biggrin.gif Tas plikas, o šito plaukai pastatyti tiek kiek įmanoma biggrin.gif Nenustebčiau, kad dar vidpadžiai į batus įdėti biggrin.gif Nu kam viso šito cirko reikia biggrin.gif Bet, aišku, jiems geriau žinot.

Aš instagrame per visus galus Erkenci Kus seku, Can ir Demet taipat, pirma karta taip turku seriala seku, kas diena tikrinu ar ka naujo neimete fanai ir jie patys, bet va kai serija nauja jau pasirodo tai nebeinu kad ko svarbaus nepamatyčiau kol vertimo nėra, nu kažkaip kantri šiuo klausimu biggrin.gif

nu man Kivanc irgi nesužavėjo savo išvaizda Cesur ve Guzel nors gražiam žmogui ir snarglys tinka lotuliukas.gif čia gal man vienai jis jaunatviškesnis joje atrodė mirksiukas.gif

Na bet Ibrahimo ugis tai ohoho koks biggrin.gif idomūs tie turkai, nepastebejau šito, dabar žinodama negalėsiu nematyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 11 06, 16:23)
nu man Kivanc irgi nesužavėjo savo išvaizda Cesur ve Guzel nors gražiam žmogui ir snarglys tinka lotuliukas.gif čia gal man vienai jis jaunatviškesnis joje atrodė  mirksiukas.gif

Na bet Ibrahimo ugis tai ohoho koks biggrin.gif idomūs tie turkai, nepastebejau šito, dabar žinodama negalėsiu nematyt  biggrin.gif

Va va lotuliukas.gif

Nu va, po akim užkliuvo - lygiai toks pats, viens prie vieno. Ir išvaizda, ir išraiška.
Galvojau gal apšmeižiau žmogų, bo nesu su juo nieko žiūrėjus, tik tiek, kiek pro akis praslysdavo bendra info. Nesikabinėčiau, bet kad jis pats į mano akiratį įlindo tapęs Ibo pora biggrin.gif
Vampyruose irgi toks pats, tik kad iltys burnoj biggrin.gif biggrin.gif Beje, nesu mačius nieko absurdiškesnio už turkiškus vampyrus. Čia šiaip minties šuolis ne į temą biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Normalus tas jo ūgis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 07 lapkričio 2018 - 11:50
QUOTE(otea @ 2018 11 06, 17:23)
Aš instagrame per visus galus Erkenci Kus seku, Can ir Demet taipat, pirma karta taip turku seriala seku, kas diena tikrinu ar ka naujo neimete fanai ir jie patys,
bet va kai serija nauja jau pasirodo tai nebeinu kad ko svarbaus nepamatyčiau kol vertimo nėra, nu kažkaip kantri šiuo klausimu biggrin.gif

nu man Kivanc irgi nesužavėjo savo išvaizda Cesur ve Guzel nors gražiam žmogui ir snarglys tinka lotuliukas.gif čia gal man vienai jis jaunatviškesnis joje atrodė mirksiukas.gif

Na bet Ibrahimo ugis tai ohoho koks biggrin.gif idomūs tie turkai, nepastebejau šito, dabar žinodama negalėsiu nematyt biggrin.gif
Kaip tik neseniai Instagrame mačiau Demet įkritusią... Galvojau negi į kapą biggrin.gif
Tik vieninteliU kuriuo taip nuo dušios domėjausi, kaip dabar tu, Fazilet Hanım ve Kızları.
Bet tai kokia tavo plieninė kantrybė, rimtai, aš taip negalėčiau, kad ir neit ir vertimo laukti, rimtai.

Na brač ir pasakyta lotuliukas.gif Aš pamenu, kai šiurpdavo kuomet retsykiais parašydavau, kad jis man ten žymiai vyresnis ant tiek ir tiek metų atrodydavo biggrin.gif Dar tą baisų paltą pamenu, na suprantu, kad norėdavosi pademostruoti, bet man bezbožnai atrodė doh.gif

Tikrai įdomūs. Kai paskaitai tai geriau nesigilint. Nepamenu kur tik, man regis kalba ėjo apie viršelį kažkokio leidinio, kur jie vienudu buvo, ir buvo ten tie komentarai po ta nuotrauka, tai kokių tik pastebėjimų nebuvo. Vienas iš jų,_ko taip Ibrahimas atrodo, ko tokia maža galva ant tokio kūno, neproporcingai atrodo, o jei dar sulyginus su Kerimu... Vieno liemuo ilgesnis todėl kojos trumpesnės, kito kojos ilgesnės, ir t.t. ir pan,.
Vienas yra stambesnių kaulų, kitas yra smulkesnių bet labiau kačiokas, va ir visa optinė apgaulė ax.gif O ūgyje nėra labai žiauraus skirtumo, tikrai nepasakyčiau, kad man vizualiai krenta į akis skirtumas ūgių Keremo ir Ibrahimo.
Net smalsumo dėlei pažiūrėjau apie Kivo, žiū kad Kivanc ir Ibrahimas vieno ūgio.
Nors man tai jokio esminio skirtumo nevaidina, man visi jie tris faini aktoriai, o ir ne tik jie.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 11 07, 12:27)
Va va lotuliukas.gif

Nu va, po akim užkliuvo - lygiai toks pats, viens prie vieno. Ir išvaizda, ir išraiška.
Galvojau gal apšmeižiau žmogų, bo nesu su juo nieko žiūrėjus, tik tiek, kiek pro akis praslysdavo bendra info. Nesikabinėčiau, bet kad jis pats į mano akiratį įlindo tapęs Ibo pora biggrin.gif
Vampyruose irgi toks pats, tik kad iltys burnoj biggrin.gif biggrin.gif Beje, nesu mačius nieko absurdiškesnio už turkiškus vampyrus. Čia šiaip minties šuolis ne į temą biggrin.gif

Normalus tas jo ūgis.

drinks_cheers.gif tas vampyru serialas labai keistas buvo, ta ju apranga padėk dieve, žiurejau vien del Keremo ir Sangu,bet briedas totalus doh.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 11 07, 12:29)
Kaip tik neseniai Instagrame mačiau Demet įkritusią... Galvojau negi į kapą biggrin.gif
Tik vieninteliU kuriuo taip nuo dušios domėjausi, kaip dabar tu, Fazilet Hanım ve Kızları.
Bet tai kokia tavo plieninė kantrybė, rimtai, aš taip negalėčiau, kad ir neit ir vertimo laukti, rimtai.

Na brač ir pasakyta lotuliukas.gif Aš pamenu, kai šiurpdavo kuomet retsykiais parašydavau, kad jis man ten žymiai vyresnis ant tiek ir tiek metų atrodydavo biggrin.gif Dar tą baisų paltą pamenu, na suprantu, kad norėdavosi pademostruoti, bet man bezbožnai atrodė doh.gif 

Tikrai įdomūs. Kai paskaitai tai geriau nesigilint. Nepamenu kur tik, man regis kalba ėjo apie viršelį kažkokio leidinio, kur jie vienudu buvo, ir buvo ten tie komentarai po ta nuotrauka, tai kokių tik pastebėjimų nebuvo. Vienas iš jų,_ko taip Ibrahimas atrodo, ko tokia maža galva ant tokio kūno, neproporcingai atrodo, o jei dar sulyginus su Kerimu...  Vieno liemuo ilgesnis todėl kojos trumpesnės, kito kojos ilgesnės, ir t.t. ir pan,.
Vienas yra stambesnių kaulų, kitas yra smulkesnių bet labiau kačiokas, va ir visa optinė apgaulė ax.gif O ūgyje nėra labai žiauraus skirtumo, tikrai nepasakyčiau, kad man vizualiai krenta į akis skirtumas ūgių Keremo ir Ibrahimo.
Net smalsumo dėlei pažiūrėjau apie Kivo, žiū kad Kivanc ir Ibrahimas vieno ūgio.
Nors man tai jokio esminio skirtumo nevaidina, man visi jie tris faini aktoriai, o ir ne tik jie.

Pati stebiuosi savimi, bet turiu ka žiurėt, tai palaukiu bigsmile.gif

FHVK dar nebaigiau, seriju mažai beliko, pasilieku kelis kart į savaite pažiuret vakarais, kad greitai nesužiurėčiau. Taip kas vakara po skirtinga turku seriala žiuriu biggrin.gif

Man irgi tas ūgis nesvarbus, mano vyras už mane aukštesnis tas svarbiausia lotuliukas.gif aišku gražiau ir tv atrodo kai vyras aukštesnis už moterį, niekada nesupratau to prancūziškų porų "žavesio", kai moteris už vyra aukštesnė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 11 07, 13:26)
Taip kas vakara po skirtinga turku seriala žiuriu  biggrin.gif

Man irgi tas ūgis nesvarbus, mano vyras už mane aukštesnis tas svarbiausia lotuliukas.gif aišku gražiau ir tv atrodo kai vyras aukštesnis už moterį, niekada nesupratau to prancūziškų porų "žavesio", kai moteris už vyra aukštesnė rolleyes.gif
Pažįstama biggrin.gif

Teisingai! Ir aš taip manau lotuliukas.gif Man net nelabai vizualiai gražiai atrodo, kai pvz ekrane pagrindinė pora apyligė, na pvz čia pat prisiminus, tai Kerimas-Leyla, Bursinas-Leyla ir pan,.
Kažkaip tada atrodo, kad ne moteris per aukšta vyrui, bet visad, kad vyras per žemas moteriai biggrin.gif
Papildyta:
T.y. Bugra ir Leyla
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 07 lapkričio 2018 - 14:17
QUOTE(otea @ 2018 11 07, 12:26)
Taip kas vakara po skirtinga turku seriala žiuriu  biggrin.gif

Man irgi tas ūgis nesvarbus, mano vyras už mane aukštesnis tas svarbiausia lotuliukas.gif aišku gražiau ir tv atrodo kai vyras aukštesnis už moterį, niekada nesupratau to prancūziškų porų "žavesio", kai moteris už vyra aukštesnė  rolleyes.gif

blink.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif Kokius čia taip žiūri? Dar naujų kiek išeina, ar beapsidirbsi? biggrin.gif

Aš nieko nežiūriu ir realiai nieko nesidomiu. Turiu tik kelias privačias grupes iš senų laikų bendraminčių, tai ten įlindus per 5 minutes savaitės naujienas su smulkmenomis sužinau biggrin.gif Bet kažkaip niekas nekabina kolkas ir visiškai jokio noro neturiu nieko žiūrėti. Net ir MI. Užmesiu akį i Carpisma ir į Sahin tepesi, bet irgi nesijaučiu perdaug sudominta, kad spirgėčiau nekantrumu. Tik iš pagarbos mėgstamiems aktoriams.

Tai tame ir reikalas, kad jis nesvarbus, nesuprantu kam tai akcentuoti smile.gif Visi, kas domisi žino ir mato tą skirtumą, kam jį dangstyti taip demonstratyviai. O kad į kaulų ir skeletų skirtumus gilinčiausi, tai dar tiek nenupušau biggrin.gif

Nors kai pagalvoji dėl to ūgio... biggrin.gif Man gražiau, kai tarp partnerių komfortiškas skirtumas, o ne iki pažasties su kablais, tada bučiuojantis nereikia ant taburetės statyti biggrin.gif Tikiuosi, kad Ibo su Keremu bučiuotis nereikės lotuliukas.gif
Man visą laiką sukelia juoką tos užkadrinės foto, kai parterės ant plytų kelių pasilipę lotuliukas.gif Šiaip tiek Ibo, tiek Kivo, tiek Baris Arduc, tiek Cagatay Ulusoy, tiek Kenano, tiek to bičo iš Kalp atisi ūgiai praktiškai vienodi ir visų jų partnerėms yra tekę ant kėdutės pastovėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O va čia jau ir kėdutė nepadės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 07 lapkričio 2018 - 15:35