QUOTE(otea @ 2018 11 05, 19:34)
aaa va kaip nežinojau bet man patinka geriau palaukti rusu vertimo, taupau tas serijas kaip pasirodo kaip deserta sužiuriu
Taip, tas tiesa,
Cezur ve Guzel man jis toks jaunatviškesnjs atrode, ideges, tos serialo spalvos gal pridejo, o šiame toks pavarges, pilka viskas, ir šukuosena pakeista vėl į trumpa. Jo ilgai nesekiau tai buvo tokia staigmena
Del Keremo tai tikrai, mažai jis keičiasi, delto žiureti projekta po projekto su juom, atrodo kad žiuri jo kita gyvenima
ai bet man jis patinka, mažai tu simpatišku turku serialuose bent jau mano skonio
O aš tai neturiu nervų laukti
nesvarbu, kad pvz dabar MI jau po kelių valandų su anglišku vertimu buvo, o ryte įgarsintas rusiškai. Man vis tiek reikia bent akį į online užmesti, jei jau kažkas mane domina
Smalsumas pražudė katę, tskant
O su vertimu jau paskui neskubu žiūrėti, galiu ir kelias serijas pasitaupyti, o kartais ir visai nežiūriu, jei serija ne itin sudomina, užtenka online. SBA pvz paskutinių serijų nesu mačius su vertimu.
O aš nesutiksiu, man Cesur visiškai neatrodė jaunatviškesnis ir patiko tik tas įvaizdis su surišta kasyte
Apskritai dievinu Kivo ilgais plaukais
Ilgaplaukis Behliulis mano meilė
Bet Carpisma įvaizdis man taip pat labai labai
Man jis išvis fenomenas kažkoks. Atrodo nu jau toks visoks jis yra buvęs, kad jau daugiau nebėr kur, o jis vis tiek kaskart nustebina vėl ir vėl ir vėl.. Šiaip didžiausias ir akivaizdžiausias talento įrodymas man buvo, kai Kivo tuo pačiu metu vaidino ir Kuzey ir Muzaferą iš Kelebegin Ruyasi. Žiūri ir negali patikėt, kad čia tas pats žmogus. O Ibo išvis nekalbu, kai vienu metu turėjo Merhamet vaidinti Firatą jaunystėje ir esamą, kurie visiškai skyrėsi savo temperamentu ir visu kuo, net balso tembras kitas, ir dar šalia to filmavosi Sadece sen, kur Ali buvo dar visai kitoks, nepanašus nei į vieną iš anų personažų. Va čia man Kosmosas. Nori nenori pradedi gerbti žmogų už tokį talentą ir atsidavimą.
Ech, parazitai tie turkai, sukišo visą mano haremą į vieną dieną, dabar nors persiplėšk
Tikiuosi išgyvens jie ir vienas kito nesuės reitingų lentelėj.
Jo, šitas tai toks pats, reikia titruose pavadinimą serialo pasitikrint, kad nesusimaišytum ką žiūri
O šiaip gyvenime man jis simpatiškas, šypsena graži, su Serenay labai harmoningai atrodo, neturiu nieko prieš jį, tik va aktorius "slabnas".
Ai, dar apie jį kalbant, tai nežinau ar čia jis pats kompleksuoja ar kūrybinei komandai atrodo taip reikalinga, bet net juokas ima kaip jis pozicionuojamas
Visur arba prieky stovi arba įklijuotas akivaizdžiai photoshop'u arba šiaip rakursas toks, kad tik atrodytų lygus su Ibo
Tas plikas, o šito plaukai pastatyti tiek kiek įmanoma
Nenustebčiau, kad dar vidpadžiai į batus įdėti
Nu kam viso šito cirko reikia
Bet, aišku, jiems geriau žinot.