Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(otea @ 2018 11 04, 17:03)
Apie kokį išradima šnekate del vertimu? bigsmile.gif
Čia man regis apie tai kur iškart tiesiogiai online žiūrint garsina ir verčia.
Man tai nepatiko, esu bandžiusi, bet ni ni ni schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 11 04, 16:03)
drinks_cheers.gif del Kerem su Ibrahim, jie gerai susivaidina labai komandoje.

Kivanc turejau omenyje jo išvaizda mirksiukas.gif  ji paskutini karta mačiau su Tuba vaidinant Cezur Guzel tai labai pasikeites man po jo atrodo  smile.gif

Na, Kivanc nei viename projekte neatrode taip pat kaip pries tai. Kazkiek gal tai ir su amzium susije, bet tikrai minimaliai. Kaip ir Ibo. Uz tai juos ir myliu.
O va pvz Kerem man visiskai neimponuoja, gal kazkam ir grazus jis, cia skonio reikalas, bet atrodo ir vaidina jis visur absoliuciai taip pat. Nu viens prie vieno tiek isvaizda, tiek kalba, tiek manieros, tiek visa kita, kiek esu macius. Tiek kad gal lyginant jo garsuji Gunes beklerken ir dabar, tai suvyriskejes kiek ir raumenu uzsikacialines, bet tik tiek ir nieko daugiau. Neidomus man tokie veikejai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 04 lapkričio 2018 - 18:48
Na negali būti bigsmile.gif Ar tikrai matau tai ką matau?

https://www.youtube....h?v=I5Kln99L3s4
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 11 04, 21:32)
Na negali būti bigsmile.gif Ar tikrai matau tai ką matau?

https://www.youtube....h?v=I5Kln99L3s4

Bus kai visad... Sapnas ...
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2018 11 04, 20:19)
Žinau tuos triukus, bet gal šįkart sakau rimtai taip. Svarbu, kad sapnas virstu realtbe 😊

Papildyta:
Nors ko gero tiesa, nes prieš 4-5 serijas jau žadėjo žiūrovams siurprizą, staigmeną, kažkokį ten jaukų namuką, užuovėją, motelį lyg ir pan,.
rolleyes.gif Net jau įtartinai atrodo, kai per gerai, lyg gėris ir ramybė prieš didelę audrą taip sakant. Turbūt.
Atsakyti

QUOTE(Niushka @ 2018 11 04, 20:19)
Žinau tuos triukus, bet gal šįkart sakau rimtai taip. Svarbu, kad sapnas virstu realtbe 😊

Papildyta:
Nors ko gero tiesa, nes prieš 4-5 serijas jau žadėjo žiūrovams siurprizą, staigmeną, kažkokį ten jaukų namuką, užuovėją, motelį lyg ir pan,.
rolleyes.gifNet jau įtartinai atrodo, kai per gerai, lyg gėris ir ramybė prieš didelę audrą taip sakant. Turbūt.

Laukiau laukiau tos žadėtos staigmenos, tai taip ir tebelaukiu  :lol:  Vedatas kaip gyvas taip gyvas, nors cia kalbos ejo kad 2 sezone jis tik 2 serijas bus  :laugh: 

O su tais sapnais tai jau prisisapnavo - sapnavo kad ir vaika jau turi ir pan., tai cia bent jau galetu buti tiesa, nu bet netikiu, jei tiesa tai kažkaip per daug nusackinta, nenatūralu  :flirt2:​  

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2018 11 05, 13:39)
[.....] tai cia bent jau galetu buti tiesa, nu bet netikiu, jei tiesa tai kažkaip per daug nusackinta, nenatūralu
biggrin.gif Tai ir sakau, kad jau taip pernelyg gerai, kad net įtartinai atrodo vartotojo įkelta nuotrauka

Man dar pasivyt reiktų, nes taip ir nemačiau serijų nei SAK nei SOZ, mat esu ant kitų trumpų bangų persijungusi vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
Pirmiau žiūriu Kizim ir Bir Litre Gozyasi
Papildyta:
Pastarasis su vakarykšte serija tai man ir SAK nurungė. Gera jausti kitokį vėjo gūsį, kai kitaip, kai ne taip įprasta, kuomet viskas kartojasi visame kame tas pats per tą patį, o ir sunku jau nustebint.
Papildyta:
Čia aš apskritai, ne tik apie SAK.
Atsakyti
O aš vakar pažiūrėjau Muhtesem ikili normaliai. Pirmą kartą žiūrėjau online. Nesužavėjo manęs labai, bet galvojau, gal todėl, kad viena akimi žiūrėjau, viena ausimi klausiau, kitais reikalais buvau užsiėmus. Na ką galiu pasakyt - jei nebūtų jis pozicionuojamas kaip komedijinis serialas, tai kai kurių momentų neatleisčiau. Ir net atsižvelgiant į šį faktą, man jie susižiūrėjo labai neskaniai, nerealiai ir neįtikinamai. Visumoj pusė velnio. Patinka man, kad tęstinės bus tik kai kurios linijos, o visi kiti įvykiai kiekvienoj serijoj keisis, bent jau taip žadama buvo. Tai turėtų priduoti dinamikos. Dar patinka Merte visiškai nematyti Ferhato, tai ypatingai džiugina. Oyku kaip visada man puiki. O ir ta vyšnia kolkas reikalo negadina, tai irgi džiugina biggrin.gif Bus matyt kaip čia bus toliau su jais. Šią savaitę pasimatys jų ateitis ax.gif Sėkmės linkiu bet kuriuo atveju wub.gif
Atsakyti
Gerai būtų, kad išlaikytų aukso vidurį, nenukryptų į per didelius kraštutinumus su humoru, kad ir komedijinio turinio, nes ir tie lengvi greit pabosta. Lygiai tas pats kaip ir su dramomis, kai užsidramina pernelyg daug į vienus vartus, metasi į vienpusį kraštutinumą, tai irgi nieko gero, nuobodi monotonija.

Man tikrai įdomu, ką tokio kitokio parodys Sahin Tepesi, nes kai mačiau, tai ką parodė, tai jau ten iškart viskas apsamanoję, irgi bus posunki drama jaučiu. Tikriausiai ta pati suknelė, tik kita mergelė.

O ir įdomu kaip bus kai į trasą išeis Carpisma su savo sunkiąją artilerija, kalbu ne apie premjeros dieną, bet po, kai suguls viskas, t.y. kaip pasidalins su Muhtesem Ikili ketvirtadienio pozicijomis. Jaučiu fanai, tie kur tokie pasinešę, turės daaaaug darbo ir nervacijos kas be ko. Nepavydžiu biggrin.gif

Vienu žodžiu laukimo režimas įjungtas, bent jau smalsumo dėlei. Bus matyt kas sužibės kaip auksas pelenuose, jei apskritai sužibės.
Atsakyti
Na tikrai geriausias dvejetukas, pora kaip tvora, net sienos braška.

vartotojo įkelta nuotrauka

Visad buvo bebaimiai, kiek pamenu matytuose serialuose, o čia še tau biggrin.gif Ir dar taip gerai parodo.

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 11 04, 18:13)
Čia man regis apie tai kur iškart tiesiogiai online žiūrint garsina ir verčia.
Man tai nepatiko, esu bandžiusi, bet ni ni ni schmoll.gif

aaa va kaip nežinojau bet man patinka geriau palaukti rusu vertimo, taupau tas serijas kaip pasirodo kaip deserta sužiuriu biggrin.gif

QUOTE(Milagra @ 2018 11 04, 19:48)
Na, Kivanc nei viename projekte neatrode taip pat kaip pries tai. Kazkiek gal tai ir su amzium susije, bet tikrai minimaliai. Kaip ir Ibo. Uz tai juos ir myliu.
O va pvz Kerem man visiskai neimponuoja, gal kazkam ir grazus jis, cia skonio reikalas, bet atrodo ir vaidina jis visur absoliuciai taip pat. Nu viens prie vieno tiek isvaizda, tiek kalba, tiek manieros, tiek visa kita, kiek esu macius. Tiek kad gal lyginant jo garsuji Gunes beklerken ir dabar, tai suvyriskejes kiek ir raumenu uzsikacialines, bet tik tiek ir nieko daugiau. Neidomus man tokie veikejai  ax.gif

Taip, tas tiesa, Cezur ve Guzel man jis toks jaunatviškesnjs atrode, ideges, tos serialo spalvos gal pridejo, o šiame toks pavarges, pilka viskas, ir šukuosena pakeista vėl į trumpa. Jo ilgai nesekiau tai buvo tokia staigmena biggrin.gif

Del Keremo tai tikrai, mažai jis keičiasi, delto žiureti projekta po projekto su juom, atrodo kad žiuri jo kita gyvenima ax.gif ai bet man jis patinka, mažai tu simpatišku turku serialuose bent jau mano skonio bigsmile.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 11 05, 19:42)
Na tikrai geriausias dvejetukas, pora kaip tvora, net sienos braška.

Visad buvo bebaimiai, kiek pamenu matytuose serialuose, o čia še tau biggrin.gif Ir dar taip gerai parodo.

Labai drinks_cheers.gif super jie tinka kartu vaidinti
Atsakyti
viskas vienoda, tad bežiūriu Kizim ir Bir Umut Yeter
Atsakyti