Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Ups

Çarpışma 2. Tanıtım | Kasım'da Show TV'de başlıyor!
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 11 02, 21:23)

Oi laukiam laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 11 02, 23:09)

kada cia bus ?

Kaip Jums patiko Velikolepnaja dvojka?
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2018 11 02, 22:15)
kada cia bus ?

Kaip Jums patiko Velikolepnaja dvojka?
11.22d.

Man tikrai patiko. Kerimas taip puikiai vaidina tą tokį savo perfekcionistinį ir precizišką personažą, o Ibrahimas man čia superinis, labiausiai patikęs antru nr po savo Sadese Sen. Toks jausmas, kad vyrukai taip išlaisvėję todėl, kad jiems labai prie dūšios tai ką vaidina. Su didžiausiu malonumu žiūrėjau. Damos irgi gerai įsipaišo. Tai tiek kiek mačiau ir galiu spręsti iš 1-os premjeros serijos.
Labu labiausiai man čia patinka Ibrahimas.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 11 02, 21:23)

Kai aš mylėčiau Kivanc, bet šį kartą neidomiai susižiūrėjo labai abejoju ar žiūrėsiu kažkodėl neužkabina nors tu ką.
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2018 11 03, 13:04)
Kai aš mylėčiau Kivanc, bet šį kartą neidomiai susižiūrėjo labai abejoju ar žiūrėsiu kažkodėl neužkabina nors tu ką.
Galvojau, kad čia gal tik man vienai taip biggrin.gif Nevykęs kažkoks, puse minutės futbolui skirta, nors gal čia triukas dėmesį atkreipt žiūrovų, turkai gi pasinešę ant futbolo.
Mano pirmas įspūdis pamačius - nusivylimas. Kivo išvaizda man nepatiko, papurtęs iš veido toks, ar čia nudegęs saulėje, nesuprasi.
Bet gal čia tik pirmas įspūdis toks apgaulingas. Aš tai pažiūrėsiu, mažum liksiu netikėtai ir maloniai nustebinta, maža ką.
Atsakyti
[quote=Visgi,2018 11 01, 23:41]
Ar žiūrėjote kas "Muhtesem Ikili"? Ir kaip?

o rusu kalba nera? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2018 11 03, 19:23)
o rusu kalba nera? ax.gif
Yra onlin'e (atsiųsti tik dar nėra, jei kam aktualu) smile.gif

čia

čia
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 11 02, 22:09)

Kivanc pasikeites, metai daro savo biggrin.gif idomus projektas manau nusimato, labai džiaugiuosi kad Elcin vaidins kartu ax.gif

QUOTE(Niushka @ 2018 11 02, 22:15)
kada cia bus ?

Kaip Jums patiko  Velikolepnaja dvojka?

Kerem man čia labai patinka, jam tinka tokį pedanta vaidint ir dar toks juokingas jis man, su ta žuvimi kai šnekejo miriau iš juoko bigsmile.gif Ibrahimui irgi super tinka vaidmuo, merginos taipat super, na žodžiu manau šis projektas man bus mylimiausias tikrai tarp šių dviejų naujų ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 11 04, 12:02)
Kivanc pasikeites, metai daro savo  biggrin.gif idomus projektas manau nusimato, labai džiaugiuosi kad Elcin vaidins kartu  ax.gif
Kerem man čia labai patinka, jam tinka tokį pedanta vaidint ir dar toks juokingas jis man, su ta žuvimi kai šnekejo miriau iš juoko  bigsmile.gif Ibrahimui irgi super tinka vaidmuo, merginos taipat super, na žodžiu manau šis projektas man bus mylimiausias tikrai tarp šių dviejų naujų ploja.gif

Kerem ir Ibrahim idealiai vaidina. Sužiūrėjau visą filmą net nemirksėdama ir dar vyrui rekomendavau, nes žiūri lietuviškas nesamones .

Įdomu bus pamatyt ir Kivanc. Aš manau čia tik jo personažas nemalonus, o jis pats tikrai nesikeičia tokiais tempais.

Aš čia tik pasyvi skaitytoja, nors serialų peržiūrėjus nemažiau nei jūs.
Norėjau pasidalinti info, kad yra projektas, kuris tiesiogiai rodo serialą su vertimu. pamenu, kaip Karadebiz net žiūrėdavau planšetėj, o vertimą skaitydavau telefone. O dabar labai labai gerai šitas reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niushka: 04 lapkričio 2018 - 10:16
QUOTE(Niushka @ 2018 11 04, 09:16)
Norėjau pasidalinti info, kad yra projektas, kuris tiesiogiai rodo serialą su vertimu. pamenu, kaip Karadebiz net žiūrėdavau planšetėj, o vertimą skaitydavau telefone. O dabar labai labai gerai šitas reikalas.

Aha, labai man patinka sitas naujas isradimas. Kai pagalvoju kaip technologijos pasistumejo nuo tada, kai pirma karta zlibinau Ask i memnu biggrin.gif Nerealiai patogu, nes nebeturiu laiko ir nebenoriu tu titru skaityt. Aisku, nepilnai ten isvercia, bet vis tiek super.
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2018 11 04, 11:16)
Kerem ir Ibrahim idealiai vaidina. Sužiūrėjau  visą filmą net nemirksėdama ir dar vyrui rekomendavau, nes žiūri lietuviškas nesamones .

Įdomu bus pamatyt ir Kivanc.  Aš manau čia tik jo personažas nemalonus, o jis pats tikrai nesikeičia tokiais tempais.

drinks_cheers.gif del Kerem su Ibrahim, jie gerai susivaidina labai komandoje.

Kivanc turejau omenyje jo išvaizda mirksiukas.gif ji paskutini karta mačiau su Tuba vaidinant Cezur Guzel tai labai pasikeites man po jo atrodo smile.gif

Apie kokį išradima šnekate del vertimu ? bigsmile.gif
Atsakyti