Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Visgi @ 2018 10 25, 21:33)

O dievulėliau mačiau wub.gif numiriau ir vėl prisikėliau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o tas bučinukas wub.gif dar kartą numiriau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2018 10 21, 20:40)
[.......] neįtraukia taip kaip buvo su FHVK, pasiilgau to lengvo išprotėjimo ir pergyvenimo dėl herojų YagHaz wub.gif wub.gif wub.gif
Nostalgija vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(daibava @ 2018 10 26, 12:49)
Man patiko serialas "Bir Umut Yeter" tačiau turkų žiūrovų jis nesudomino ir parodė tik keturias serijas, o likusias dvi neaišku kada rodys tikrai gaila, siužetas buvo įdomus ir aktorių komanda puiki
Nenusimink. Vakar naujienose mačiau, kad 5-tą žada parodyti pirmadienį, jei tai ne blefas, nes pirmadienį Turkija švęs Respublikos dieną, tai nieko nuostabaus jei nesirodys kai kurie ar visi tądien serialai.
QUOTE(Indrijan @ 2018 10 26, 20:38)
O dievulėliau mačiau wub.gif numiriau ir vėl prisikėliau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o tas bučinukas wub.gif dar kartą numiriau biggrin.gif biggrin.gif
Ir dar kartą prisikėlei? biggrin.gif Ot bajeristė biggrin.gif Faini, faini abu, o ir visumoj pats vaizdas akiai patrauklus_vasara, gražios ryškios spalvos, gamtovaizdis, daug saulės... Toks šilkinio pozityvo dvelksmas.
Ar čia todėl dabar taip kalbu, kad pas mus šiandien niūrus ruduo ir cepelininės spalvos dangus? biggrin.gif
Atsakyti
Net nubėgau į IMDB, ar Kivancas prie gimtadieninkų. Kad ir paskutinis, bet yra wub.gif
Atsakyti
Niu teip... žydraakio to mūsų... kur bepažiūrėsi tik sveikina, sveikina, gerų ir laimingų metų linki...
Kad ir kaip beskalbtų, kad ir ką besakytų (paskutiniu metu lyg rimsta (?) ), bet man jo žmona turėjo ir turi racijos.
Čia prieš porą metų. Ji man čia labiau nei Kivo biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Bet tie turkai atrodo žymiai vyresni, net Kivancas, melynakis blondinas.

Beje, uz ka ji skalbia? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 27, 23:32)
Bet tie turkai atrodo žymiai vyresni, net Kivancas, melynakis blondinas.

Beje, uz ka ji skalbia? ax.gif
Tie bliondinai ir bliondinės visi paėmus ne kaip turkai atrodo.
Ją amžiais nuo pat pradžių, ne jį... kad jo žmona, todėl, ir dar begalės tų visaip kaip ...
Atsakyti
Ar dar kas nors žiūri Erkenci Kus?
Pasikeitus scenaristei, man rodos, reikalai pakrypo į gera, atsirado veiksmo daugiau, veikėjų linijos tapo ryškesnės.
Stilistai pakeitė Sanem šukuoseną ir apvilko tokia suknele, kad nerauk rūtų biggrin.gif
Ailyn iškirptės darosi vis atviresnės, kuo toliau, tuo daugiau matosi, vyrams žiūrovams yra į ką akis paganyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2018 10 28, 00:14)
Ar dar kas nors žiūri Erkenci Kus?
Pasikeitus scenaristei, man rodos, reikalai pakrypo į gera, atsirado veiksmo daugiau, veikėjų linijos tapo ryškesnės.
Stilistai pakeitė Sanem šukuoseną ir apvilko tokia suknele, kad nerauk rūtų  biggrin.gif
Ailyn iškirptės darosi vis atviresnės, kuo toliau, tuo daugiau matosi, vyrams žiūrovams yra į ką akis paganyti  biggrin.gif

žiūrim žiūrim, tik naujos serijos dar nemačiau, nors jau vertimas yra.
man visada atoslūgis ateina po bučinio, jau nebelieka tos chemijos, tai ir emocijų mažiau biggrin.gif
kažkaip nesitiki, kad nors vienas vyras žiūri šitą serialą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 28, 17:32)
žiūrim žiūrim, tik naujos serijos dar nemačiau, nors jau vertimas yra.
man visada atoslūgis ateina po bučinio, jau nebelieka tos chemijos, tai ir emocijų mažiau biggrin.gif
kažkaip nesitiki, kad nors vienas vyras žiūri šitą serialą biggrin.gif

Manau, kad čia serialo kūrėjų bonusas tiems smalsiems vyrams, kurie pasidomi, kur 2 valandoms dingsta jų žmonos smile.gif
Atsakyti
Apsiforminau su nauja serija.
Iš kito anonso sprendžiat - viskas paaiškėja.. ką dar rodys? unsure.gif
Atsakyti
uchhh 17 Erkenci Kus serijos pabaiga kokia verysad.gif ....bet 18 fragas viska pataisė, dabar eilė Can pasikankinti truputuka ax.gif ši mėlyna Sanem suknelė labai patiko, jai labai tiko wub.gif pastebejau šioje serijoje ji moteriškesnė su suknelėm ir pasidažiusi lūpas buvo bigsmile.gif svarbiausia Can stiliaus nepakeistu tik ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 29 spalio 2018 - 15:11
Ar žiūrėjote kas "Muhtesem Ikili"? Ir kaip?

"Şahin Tepesi" - İlk Fragman
Jaučiu bus sunkus
Atsakyti