O šiaip tai aš ko gero labiausiai laukiu (jeigu taip galima pasakyti ) Sahin tepesi. Kaip man patinka Ebru Ozkan O ir Zerin Tekindor, Esra Dermancioglu bei Kaan Tasaner puikūs aktoriai. Jaunimas iš pirmo žvilgsnio mažiau patrauklus, bet nieko nemačiau su jais, tai bus visai įdomu pažiūrėt ir įvertint. Mergina graži
O ir pats serialo profilis mane labiau kabina nei šaudau ir gaudau
Aš taip pat jo laukiu. Man Aybuke Pusat po Soz labai patiko. Vakar mačiau tą tiserį, na realiai į kvepalų reklamą užneša, bet čia jau turbūt potekstė į heroję. Ji va Soz tokia ir buvo, kaip šiame tiseryje, tip top savo švelnumu, lengvumu ir moteriškumu. Įdomu kaip čia bus.
Hadi Be Oglum nėra su RUS įgarsinimu?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 20, 22:51)
Hadi Be Oglum nėra su RUS įgarsinimu?
Yra. Kad ir čia https://cinema-24.tv...synok-2018.html
QUOTE(Visgi @ 2018 10 20, 23:03)
Dekui
QUOTE(Visgi @ 2018 10 20, 19:37)
Aš taip pat jo laukiu. Man Aybuke Pusat po Soz labai patiko. Vakar mačiau tą tiserį, na realiai į kvepalų reklamą užneša, bet čia jau turbūt potekstė į heroję. Ji va Soz tokia ir buvo, kaip šiame tiseryje, tip top savo švelnumu, lengvumu ir moteriškumu. Įdomu kaip čia bus.
pabaigoje taip ir laukiau kokiu čia kvepalų reklama , labai gražus traileris Patiko ši aktore kai vaidino O Hayat Benim
Aš noriu pradėti žiūrėti visus tris naujuosius, sudomino ir aktoriai ir tematika. Dar greitu laiku prasidės ir Sirmos iš FHVK "Дети сестры" labai būtų įdomu pažiūrėti kitą jos darbą
Dabar žiūriu tris, bet nei vienas taip žiauriai nesudomina, gal sudomina, bet neįtraukia taip kaip buvo su FHVK, pasiilgau to lengvo išprotėjimo ir pergyvenimo dėl herojų YagHaz
Dabar žiūriu tris, bet nei vienas taip žiauriai nesudomina, gal sudomina, bet neįtraukia taip kaip buvo su FHVK, pasiilgau to lengvo išprotėjimo ir pergyvenimo dėl herojų YagHaz
QUOTE(Indrijan @ 2018 10 21, 20:40)
Indrijan, ar matei? Yanımda Kal Fragman - Çağlar Ertuğrul & Meriç Aral
kada cia bus jau naujas serialas?
QUOTE(Whagati @ 2018 10 25, 21:47)
kada cia bus jau naujas serialas?
Deja, tik filmas Gruodį berods pas turkus bus jo premjera, tai mes pamatysim vėliau. Įprastai taip būna.
Ta mergytė, jos progresuojanti liga, mylimas tėtis jį mylinčios dukrytės ir ši jos mamos daina... Net graudžiai liūdna
Fragmento akimirka iš ryt naujos serijos
Kızım 6. Bölüm
Fragmento akimirka iš ryt naujos serijos
Kızım 6. Bölüm
Man patiko serialas "Bir Umut Yeter",
tačiau turkų žiūrovų jis nesudomino
ir parodė tik keturias serijas,
o likusias dvi neaišku kada rodys
tikrai gaila, siužetas buvo įdomus
ir aktorių komanda puiki
tačiau turkų žiūrovų jis nesudomino
ir parodė tik keturias serijas,