Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2018 10 18, 10:25)
Oi, draugai tai fenomenas. Toli  turkams iki jo biggrin.gif Net jei ir nuspręstų daryti remake, kaip dabar madinga, esu tikra, kad jiems nepavyktų.
O šiaip tai dar serijų ilgis turi įtakos, manau. Kai serija trumputė, lengviau išlaikyti dėmesį. O savaitė praeina ir vėl tuos pačius juokelius galima rodyti biggrin.gif Nuo aktorių daugkas priklauso. Aš draugus dar dabar kartais ant fono pasileidžiu per NEtflix.

Mano 14metė įsimylėjus šį serialą ir net markšinėlius iš HM su užrašu "Friends" nusipirko ax.gif
Atsakyti

Mano dukra ir fanė, bet sakė, kad žinia dėl filmo neteisinga. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluke: 18 spalio 2018 - 13:34
.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluke: 18 spalio 2018 - 13:42
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 17, 15:28)
Hmz.. bet šite nebuvo kažką..  unsure.gif

Na man Kiraz Mevsimi labai patiko, aišku buvo vietu kur prasukčiau, bet...pagrindinė pora, kuri ir realiame gyvenime draugauja wub.gif

QUOTE(Mosso @ 2018 10 17, 16:56)
Aš dar skaičiau, kad Erkenci kus planuota perkvalifikuoti į dramą, bet serialo fanai tam priešinasi. Gal ir gerai, nes scenarijus buksuoja jau senokai.
Muzo sugrįžimas iš armijos buvo nerealus, bet akivaizdu, kad scenaristai nebežino, ką daryti su šiuo personažu. Idėjų nėra, o aktorius, gavęs bent kelias eilutes, vaidina nuostabiai, išmest neišeina smile.gif
Nusivilsiu, jei padarys dramą, nes nuo pat pradžių žiūrėjau tik dėl gražių aktorių ir žanro lengvumo.

Seviyor Sevmiyor mačiau korėjietišką versiją, nebuvau labai sužavėta, nes pagrindinė aktorė, blizgėjusi kitam seriale, čia nuvylė.

Nu labai idomu kaip bus, man taipat patiko kad jis lengvas, ašarų jau dabar Sanem užtenka rolleyes.gif

O taip Draugai serialas klasika, pamenu kai paauglė buvau žiurėdavau per LNK, kažkas wow man jis buvo. Prieš 5 metus radau visa pilna kolekcija Friends dvd Londone Charity Shop už juokinga keliu £ kaina, tai nusipirkau ir žiurėdavau dienoms ir vakarais non stop fone, kol mano dukterėčia 14 metų jų nepradėjo žiurėt kartu su manim biggrin.gif tokia fanė tapo, viska pirkdavo ka rasdavo su jais, tai perleidau jai ta kolekcija, net verkė iš laimės kai gavo biggrin.gif Praėjo keletas metu, bet jai ta kolekcija vis dar geriausia mano dovana ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 18 spalio 2018 - 16:05
QUOTE(otea @ 2018 10 18, 17:04)
Na man Kiraz Mevsimi labai patiko, aišku buvo vietu kur prasukčiau, bet...pagrindinė pora, kuri ir realiame gyvenime draugauja  wub.gif
Nu labai idomu kaip bus, man taipat patiko kad jis lengvas, ašarų jau dabar Sanem užtenka  rolleyes.gif
O taip Draugai serialas klasika, pamenu kai paauglė buvau žiurėdavau per LNK, kažkas wow man jis buvo. Prieš 5 metus radau visa pilna kolekcija Friends dvd Londone Charity Shop už juokinga keliu £ kaina, tai nusipirkau ir žiurėdavau dienoms ir vakarais non stop fone, kol mano dukterėčia 14 metų jų nepradėjo žiurėt kartu su manim biggrin.gif tokia fanė tapo, viska pirkdavo ka rasdavo su jais, tai perleidau jai ta kolekcija, net verkė iš laimės kai gavo  biggrin.gif Praėjo keletas metu, bet jai ta kolekcija vis dar geriausia mano dovana  ax.gif

Yra Netflix ax.gif
Atsakyti
Man labai patiko "Bir Umut Yeter"
gaila, kad greitai baigsis
tikiuosi logiško finalo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daibava: 18 spalio 2018 - 18:26
QUOTE(otea @ 2018 10 18, 17:04)
Na man Kiraz Mevsimi labai patiko, aišku buvo vietu kur prasukčiau, bet...pagrindinė pora, kuri ir realiame gyvenime draugauja  wub.gif

Bet ne vienas is tu serialu IMDB (turkisku reitingu neseku, nezinau) ne is tolo neprilygsta Erkenci Kus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 10 17, 21:49)
O mano mentus visus į tą pačią dieną sukišo - ką reiks daryyyyyt... Ir tas ketvirtadienis ne guminis, kažkas išgyvens, kažkam kapiec bus.
Kiek jau paskaitau tai reliai tuo tikėti pradedu. O gal dar yra vilčių? Bet iš kanalo nėr dar oficialios info, tiesa? Ar jau čia tas kanalasD - gipsas, kaip sumanys taip ir padarys, iš vietos ni ni ni? Esu mačiusi, kad kiti kanalai būna bac ir į pabaigą pakeičia dieną, perkelia ją.
Nežinau, bet man toks vidinis jausmas, kad tas kanalasD iš principo gali taip padaryti/padarė, kad tą pačią dieną. O gal jau čia man šio kanalo neigiamos etiketės šleifas velkasi po jo visokių išsidirbinėjimų...

Muhteşem İkili 4
Muhteşem İkili 3

Aš dar vis viliuosi, kad galbūt supasuos ir pakeis į kitą transliacijos dieną, ne ketvirtadienį. Aišku, ne svieto pabaiga bet vis vien žiauru doh.gif Tai kaip dabar reiks abu žiūrėt vieną dieną. Na taip nenoriu rinktis, šakės, bet teks. Žiūrėsiu pirmą Carpisma (Столкновение), tuomet jau lengvesnį Muhtasem Ikili (Великолепная двойка). Nu o ką daryt.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 10 18, 18:36)
Yra Netflix ax.gif

Žinau, bet čia gal man kaip su knyga, smagu ja skaityti, vartyti, o ne per Kindle kompiuteriuka ja skaityti, nors ir jį pati turiu, praverčia kelioniu metu kai kelias knygas nori pasiimti, ir vieta taupai biggrin.gif Kolekcija suskirstyta pagal sezonus, gražioje dežejė, čia gal labiau kolekcininkui tai svarbu ax.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 18, 21:14)
Bet ne vienas is tu serialu IMDB (turkisku reitingu neseku, nezinau) ne is tolo neprilygsta Erkenci Kus  unsure.gif

Taip, bet kai aš ta seriala žiurėjau jis buvo jau pilnai baigtas filmuoti, ir seriju tikrai nemažai. Na aš tikiuosi geriausio ir su Erkenci Kus nes kolkas jis buvo toks gaivus ir linksmas, labai daug prideda aktorių meistriškumas ir puiki chemija tarp Sanem ir Can
Atsakyti

Nežinau, bet man toks vidinis jausmas, kad tas kanalasD iš principo gali taip padaryti/padarė, kad tą pačią dieną. O gal jau čia man šio kanalo neigiamos etiketės šleifas velkasi po jo visokių išsidirbinėjimų...

Aš dar vis viliuosi, kad galbūt supasuos ir pakeis į kitą transliacijos dieną, ne ketvirtadienį. Aišku, ne svieto pabaiga bet vis vien žiauru doh.gifTai kaip dabar reiks abu žiūrėt vieną dieną. Na taip nenoriu rinktis, šakės, bet teks. Žiūrėsiu pirmą Carpisma (Столкновение), tuomet jau lengvesnį Muhtasem Ikili (Великолепная двойка). Nu o ką daryt.

Kanal D tai megsta issidirbinet, kiek skaiciau tai daug kas pasipiktine del to  :mad2: , nes nu reik buti objektyviems ir pripazinti, kad siuo atveju Carpisma siuo atveju yra pranasesnis ir stipresnis (AyYapim, rezisierius, komanda ir manau jie del reitingu, jei ir ne kokie bus nenutrauks), o kanal D tai negali buti tikras kas jiems saus i galva ir gali po keliu seriju uzdaryt, tuo labiau kad ir serialu tematika panasi  :hm: 

Bet kokiu atveju pradzioj manau uzmesiu aki i abu, paskui jau bus matyt  :D 

O beje jie lapkricio menesi startuoja ar ne?

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2018 10 19, 14:34)
Kanal D tai megsta issidirbinet, kiek skaiciau tai daug kas pasipiktine del to mad.gif nes nu reik buti objektyviems ir pripazinti, kad siuo atveju Carpisma siuo atveju yra pranasesnis ir stipresnis (AyYapim, rezisierius, komanda ir manau jie del reitingu, jei ir ne kokie bus nenutrauks), o kanal D tai negali buti tikras kas jiems saus i galva ir gali po keliu seriju uzdaryt, tuo labiau kad ir serialu tematika panasi g.gif Bet kokiu atveju pradzioj manau uzmesiu aki i abu, paskui jau bus matyt biggrin.gif O beje jie lapkricio menesi startuoja ar ne?
Man AyYapim - mano senetimentali meilė. Kanalo D nemyliu po visų tų sudirbimų SBA. Patiko labai serialas, nuoširdžiai sakau, žiūrėjau su dideliu azartu, o paskui jį šitaip kompleksiškai sudirbo. Reiktų įsidėmėti auksinę taisyklę, tuomet adekvatesnis požiūris būtų visame kame, kad aktoriai, niekada jokiame seriale, jokiame seriale, nevaidina taip kaip jiems šauna į galvą_yra režisieriai, scenaristai ir pan,. Nors ir nežiūrėjau nuo 18 serijos, bet vis vien čia užsukus matydavau žiūrėjusių atsiliepimus. Tikrai apmaudu. Va todėl man tas kanalasD ir užsifiksavo kaip nepatikimas, iki to net dėmesio nekreipiau jokio, net skaičiau, kad kažkada anksčiau jis tikrai gerą vardą turėjo, kol politikos savo visumoj nepakeitė.

Carpisma lyg lapkrytį. Jau man vien riebus pliusas, kad tai yra tas pats režisierius kuris buvo ir Icerde. Mačiau info, kad ir anas komisaras iš Icerde jungiasi į komandą Carpisma.
O va Muhtasem Ikili gali iš pat pradžių pakišti koją pats kanaloD nepasitikėjimas, t.y. nepatikimo etiketė, tipo iš kart nurašomas į antrą planą, nes kanalasD. Aišku, galima dar viską nurašyti pagrindinėms aktorėms, taip lengviau pasiteisint jei vdrug kokia nesėkmė. O jau apie fanus, antifanus, ir konkurenciją, tai jau net nekalbu, teko jau kai ką pasiskaityti, na, bet, nič nieko nuostabaus, gi žinom kas kaip ir ką džiuginą širdį.
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2018 10 19, 13:34)
Kanal D tai megsta issidirbinet, kiek skaiciau tai daug kas pasipiktine del to  mad.gif , nes nu reik buti objektyviems ir pripazinti, kad siuo atveju Carpisma siuo atveju yra pranasesnis ir stipresnis (AyYapim, rezisierius, komanda ir manau jie del reitingu, jei ir ne kokie bus nenutrauks), o kanal D tai negali buti tikras kas jiems saus i galva ir gali po keliu seriju uzdaryt, tuo labiau kad ir serialu tematika panasi  g.gif Bet kokiu atveju pradzioj manau uzmesiu aki i abu, paskui jau bus matyt  biggrin.gif O beje jie lapkricio menesi startuoja ar ne?

Na, Kanal D, aišku, nieko gero, bet kaip ten bebūtų, didžioji dalis visų laikų sėkmingiausių projektų buvo transliuoti būtent per šį kanalą. Ir, jei projektas reitinginis, tai jo nei vienas kanalas neuždarys. Tas pats Arka sokaklar per Kanal D rodomas jau belekiek metų ir niekas jo nesiruošia uždaryt ax.gif
Lygiai taip pat Ay yapim sėkmės negarantuoja, tai rodo tiek 8 Gün uždarymas, tiek Kurt Seyt ve Shura, tiek Cesur ve Güzel. Nors buvo ir Ay Yapim ir Star, ir Kivanc ir Tuba, tai visiškai nieko nepakeitė. Reitingai prasti ir viso gero. SBA sudirbimas buvo visiškai kita istorija, kurioje įtakos turėjo daug povandeninių srovių. Prie viso to dar ir transliacijos diena buvo pati sudėtingiausia ir juos pradėjo rodyti vėliau, kai jau buvo žiūrovai pasiskirstę ir prisirišę prie kitų projektų. Tarkim Fazilet pvz tokią visiškai nekonkurencingą dieną kaip šeštadienis su mažesniais reitingais 2 sezonus prasitampė. Tai irgi laimės dalykas. Panašu, kad tos scenaristės kažkam yra kelią perbėgę, nes ir dabartinis jų projektas, kuris startavo labai sėkmingai, yra persekiojamas ir jo ateitis labai neaiški. Tik gal šiuo atveju prodiuserinės kompanijos svoris kažkiek padės. Nes SBA atveju Kanal D buvo tiek transliuotojas, tiek serialo prodiuseris. Nieko nebijo ir nuo visko yra apsaugoti tik erdogano proteguojami projektai, tokie kaip Ertugul, Karadenizo kaimas ir visokie ten abdulhamidai. Scenaristas net nemato reikalo SBA scenų perrašinėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Net tekstai copy paste, žiauru biggrin.gif O dar kažkas Muhtesem ikili iš poros sekundžių frago su Icerde sulygino biggrin.gif Nes du bičai su pistoletais susitiko biggrin.gif Nors ta scena viens prie vieno iš amerikietiško Tango and Cash paimta.

Žodžiu, kažkuris projektas išsaus, kažkuris ne, šito nenuspėsi. Aktorinis sąstatas man asmeniškai labiau patinka Carpisma, nors iš frago tai Elcin Sangu teks kaip reikiant pasitempti, kad prilygtų Kivo. Čia ne su Arduc vaidinti biggrin.gif Tikrai meistriškumas skiriasi kaip diena ir naktis net iš pirmo žvilgsnio, bet, manau, ji gali ir turi puikią progą. O va apie Ozge Gürel tai aš neturiu ką pasakyti, tiksliau turiu, bet geriau nesakysiu biggrin.gif Aš nesuprantu, ji turbūt vienintelė be darbo likus buvo ir už dyką gal paėmė? unsure.gif Du už vieno kainą agentūra prastūmė biggrin.gif Kerem Bursin irgi nėra mano numylėtinis, bet gal ir galima jį kentėti. Gaila, kad Ibo ne Oyku atiteko, va tada būtų tobula, ech... Na, pažiūrėsim, kaip jau bus, taip bus. Birce aš irgi negalėjau pernešti pradžioj dėl jos išvaizdos, bet ji mane savo vaidyba papirko, o kuom šita papirkt gali, tai net neįsivaizduoju. Jai tik su visokiais vyšniukais ir Yamanais "vaidinti"...
Na, laukiam lapkričio 1, gera diena debiutui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 20 spalio 2018 - 17:01