QUOTE(Simbulis @ 2018 10 19, 13:34)
Kanal D tai megsta issidirbinet, kiek skaiciau tai daug kas pasipiktine del to
, nes nu reik buti objektyviems ir pripazinti, kad siuo atveju Carpisma siuo atveju yra pranasesnis ir stipresnis (AyYapim, rezisierius, komanda ir manau jie del reitingu, jei ir ne kokie bus nenutrauks), o kanal D tai negali buti tikras kas jiems saus i galva ir gali po keliu seriju uzdaryt, tuo labiau kad ir serialu tematika panasi
Bet kokiu atveju pradzioj manau uzmesiu aki i abu, paskui jau bus matyt
O beje jie lapkricio menesi startuoja ar ne?
Na, Kanal D, aišku, nieko gero, bet kaip ten bebūtų, didžioji dalis visų laikų sėkmingiausių projektų buvo transliuoti būtent per šį kanalą. Ir, jei projektas reitinginis, tai jo nei vienas kanalas neuždarys. Tas pats Arka sokaklar per Kanal D rodomas jau belekiek metų ir niekas jo nesiruošia uždaryt
Lygiai taip pat Ay yapim sėkmės negarantuoja, tai rodo tiek 8 Gün uždarymas, tiek Kurt Seyt ve Shura, tiek Cesur ve Güzel. Nors buvo ir Ay Yapim ir Star, ir Kivanc ir Tuba, tai visiškai nieko nepakeitė. Reitingai prasti ir viso gero. SBA sudirbimas buvo visiškai kita istorija, kurioje įtakos turėjo daug povandeninių srovių. Prie viso to dar ir transliacijos diena buvo pati sudėtingiausia ir juos pradėjo rodyti vėliau, kai jau buvo žiūrovai pasiskirstę ir prisirišę prie kitų projektų. Tarkim Fazilet pvz tokią visiškai nekonkurencingą dieną kaip šeštadienis su mažesniais reitingais 2 sezonus prasitampė. Tai irgi laimės dalykas. Panašu, kad tos scenaristės kažkam yra kelią perbėgę, nes ir dabartinis jų projektas, kuris startavo labai sėkmingai, yra persekiojamas ir jo ateitis labai neaiški. Tik gal šiuo atveju prodiuserinės kompanijos svoris kažkiek padės. Nes SBA atveju Kanal D buvo tiek transliuotojas, tiek serialo prodiuseris. Nieko nebijo ir nuo visko yra apsaugoti tik erdogano proteguojami projektai, tokie kaip Ertugul, Karadenizo kaimas ir visokie ten abdulhamidai. Scenaristas net nemato reikalo SBA scenų perrašinėti
Net tekstai copy paste, žiauru
O dar kažkas Muhtesem ikili iš poros sekundžių frago su Icerde sulygino
Nes du bičai su pistoletais susitiko
Nors ta scena viens prie vieno iš amerikietiško Tango and Cash paimta.
Žodžiu, kažkuris projektas išsaus, kažkuris ne, šito nenuspėsi. Aktorinis sąstatas man asmeniškai labiau patinka Carpisma, nors iš frago tai Elcin Sangu teks kaip reikiant pasitempti, kad prilygtų Kivo. Čia ne su Arduc vaidinti
Tikrai meistriškumas skiriasi kaip diena ir naktis net iš pirmo žvilgsnio, bet, manau, ji gali ir turi puikią progą. O va apie Ozge Gürel tai aš neturiu ką pasakyti, tiksliau turiu, bet geriau nesakysiu
Aš nesuprantu, ji turbūt vienintelė be darbo likus buvo ir už dyką gal paėmė?
Du už vieno kainą agentūra prastūmė
Kerem Bursin irgi nėra mano numylėtinis, bet gal ir galima jį kentėti. Gaila, kad Ibo ne Oyku atiteko, va tada būtų tobula, ech... Na, pažiūrėsim, kaip jau bus, taip bus. Birce aš irgi negalėjau pernešti pradžioj dėl jos išvaizdos, bet ji mane savo vaidyba papirko, o kuom šita papirkt gali, tai net neįsivaizduoju. Jai tik su visokiais vyšniukais ir Yamanais "vaidinti"...
Na, laukiam lapkričio 1, gera diena debiutui