Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Pasikeite Erkenci Kus scenaristas ! Asli Zengin, kuri rašė scenariju Kiraz Mevsimi , No309, Cilek Kokusu labai idomu kokiu nauju veju atneš ir kaip pasikeis serialas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 17 spalio 2018 - 11:15
QUOTE(otea @ 2018 10 17, 12:14)
Pasikeite Erkenci Kus scenaristas ! Asli Zengin, kuri rašė scenariju Kiraz Mevsimi , No309, Cilek Kokusu labai idomu kokiu nauju veju atneš ir kaip pasikeis serialas  ax.gif

Hmz.. bet šite nebuvo kažką.. unsure.gif
Atsakyti
Aš dar skaičiau, kad Erkenci kus planuota perkvalifikuoti į dramą, bet serialo fanai tam priešinasi. Gal ir gerai, nes scenarijus buksuoja jau senokai.
Muzo sugrįžimas iš armijos buvo nerealus, bet akivaizdu, kad scenaristai nebežino, ką daryti su šiuo personažu. Idėjų nėra, o aktorius, gavęs bent kelias eilutes, vaidina nuostabiai, išmest neišeina smile.gif
Nusivilsiu, jei padarys dramą, nes nuo pat pradžių žiūrėjau tik dėl gražių aktorių ir žanro lengvumo.

Seviyor Sevmiyor mačiau korėjietišką versiją, nebuvau labai sužavėta, nes pagrindinė aktorė, blizgėjusi kitam seriale, čia nuvylė.
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2018 10 17, 16:56)
Aš dar skaičiau, kad Erkenci kus planuota perkvalifikuoti į dramą, bet serialo fanai tam priešinasi. Gal ir gerai, nes scenarijus buksuoja jau senokai.
Muzo sugrįžimas iš armijos buvo nerealus, bet akivaizdu, kad scenaristai nebežino, ką daryti su šiuo personažu. Idėjų nėra, o aktorius, gavęs bent kelias eilutes, vaidina nuostabiai, išmest neišeina smile.gif
Nusivilsiu, jei padarys dramą, nes nuo pat pradžių žiūrėjau tik dėl gražių aktorių ir žanro lengvumo.

Seviyor Sevmiyor mačiau korėjietišką versiją, nebuvau labai sužavėta, nes pagrindinė aktorė, blizgėjusi kitam seriale, čia nuvylė.

Bet, kiek aš žiūrėjau, VISOS romantinės komedijos peraugo į dramas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 17, 19:16)
Bet, kiek aš žiūrėjau, VISOS romantinės komedijos peraugo į dramas  verysad.gif

Nes nebeturi ką rodyti, kiek galima tą patį per tą patį. O tie perėjimai tokie lievi būna, žiūrovus nuvilia, nes jų lūkesčiai visai kiti būna. To pasekoje krenta reitingai, keičiasi scenaristai ir tt. ir viso gero biggrin.gif

O mano mentus visus į tą pačią dieną sukišo - ką reiks daryyyyyt... Ir tas ketvirtadienis ne guminis, kažkas išgyvens, kažkam kapiec bus.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 10 17, 21:49)
Nes nebeturi ką rodyti, kiek galima tą patį per tą patį. O tie perėjimai tokie lievi būna, žiūrovus nuvilia, nes jų lūkesčiai visai kiti būna. To pasekoje krenta reitingai, keičiasi scenaristai ir tt. ir viso gero biggrin.gif

O mano mentus visus į tą pačią dieną sukišo - ką reiks daryyyyyt... Ir tas ketvirtadienis ne guminis, kažkas išgyvens, kažkam kapiec bus.

Pvz koks Draugu serialas - nenusivaziavo visai i lankas. Va cia tai scenaristu darbas!
O kai komedijos virsta asaru pakalnem, tai tikrai ne kazka...
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 10 17, 22:49)

Apie kokius ketvirtadienio serialus kalba eina?
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2018 10 18, 09:31)
Apie kokius ketvirtadienio serialus kalba eina?
Rašė vakar, kad galimai kanalasD ketvirtadieniui taip pat statys savo serialą,
o kalba eina apie serialus ketvirtadieniais
Carpisma (Великолепная двойка) ir Muhtasem Ikili (Столкновение)

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2018 10 17, 16:56)
Aš dar skaičiau, kad Erkenci kus planuota perkvalifikuoti į dramą [....]
Neįsivaizduoju ką ten tokio dramiško galima padaryti iš komedijos. Tipo, du laivai, du laivai išsiskyrė jūroj... Nors turkiškuose serialuose nėra nieko neįmanomo. Eina sau, bet žiauru būtų, jei va taip žiūri žiūri ir šast pabaiga tokia, kad abu pasuka skirtingais keliais. Žinau tikrai, kad kažkoks serialas toks ir yra kur būtent tokia pabaiga.
Vargšas tas Jey Jey turbūt tikrai infarktą gaus biggrin.gif Naujienų bendrame sraute vieną rytą mačiau epizodą, kaip jis ten į kažkokį kabinetą užėjęs iš netikėtumo bandė slėptis už fikuso vos jo neišversdamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 18, 07:24)
Pvz koks Draugu serialas - nenusivaziavo visai i lankas. Va cia tai scenaristu darbas!
O kai komedijos virsta asaru pakalnem, tai tikrai ne kazka...

Oi, draugai tai fenomenas. Toli turkams iki jo biggrin.gif Net jei ir nuspręstų daryti remake, kaip dabar madinga, esu tikra, kad jiems nepavyktų.
O šiaip tai dar serijų ilgis turi įtakos, manau. Kai serija trumputė, lengviau išlaikyti dėmesį. O savaitė praeina ir vėl tuos pačius juokelius galima rodyti biggrin.gif Nuo aktorių daugkas priklauso. Aš draugus dar dabar kartais ant fono pasileidžiu per NEtflix.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 10 18, 10:25)
Aš draugus dar dabar kartais ant fono pasileidžiu per NEtflix.

Mes su vyru Draugus mintinai mokam biggrin.gif
Belekiek esam kartų žiūrėję.
Atsakyti
Draugai ir mūsų buvo topinis žiūrėjimas. Kitąmet rodys filmą draugų po 20-ties metų. Ketinam žiūrėti.
Atsakyti