Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Simbulis @ 2018 10 11, 08:08)
Jo, kita serija turetu buti nebloga atorodo. Tu gal online žiūrėjai? Kaip vis tik su tuo Nefes išvarymu iš namu? Sapnas buvo ar kas? Nes aš kai pamačiau tą frage, galvoju negali būti, kad Saniye ją ten keikia belekaip, Mustafa stovi galvą nuleidęs (iš jo nieko ir nesitikėjau, nes jis visada pačią pirmą ją pasiruošęs parduot/aukot yra), bet kad Asiye stovi ir tyli, taip pat Muratas su Fatihu unsure.gif tai man čia labai įtartina... O tai dar vienas momentas, tai jau gavo ta DNR tyrimą ar negavo? Žino kad Džeilan ne dukra? Nes irgi keista buvo, kad išėjo tik su Ygitu, o dukrą (jei nežino dar DNR atsakymo) paliko? As serijos dar nemačiau vakarykštės... O Vedatas tai Koščėjus nemirtingas doh.gif 
Išdūrė žiūrovus Karadenizas šioje serijoje biggrin.gif Ir šioje serijoje yra visi atsakymai į tavo šiuos visus klausimus smile.gif Sudėlioti visi taškai.
Atsakyti

Išdūrė žiūrovus Karadenizas šioje serijoje biggrin.gifIr šioje serijoje yra visi atsakymai į tavo šiuos visus klausimus smile.gifSudėlioti visi taškai.

Sakai? Nu reik palauk vertimo ir žiūrėt? O tu turkiškai supranti?  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2018 10 11, 08:56)
Sakai? Nu reik palauk vertimo ir žiūrėt? O tu turkiškai supranti? smile.gif
Sakau smile.gif Pamatysi.
Gerai, kad ilgai netrukus jį išverčia. Va pvz kai Soz, tai pirmadienį parodo, o subtitrai tik trečiadienį atsiranda. Ilgu laukti.
Ne, žodžiai, frazės, apie ką kalba eina- nesiskaito čia; tad toli gražu dar be vertimo biggrin.gif Rašiau gi, kad pradžiai online su vertimu. TV įsijungiu du langus_tiesiogiai seriją ir šalia vertimą. Negaliu aš išlaukt iki sekančios dienos. Taip ar taip man vakarais laisvo laiko per akis, o dar dabar kai po operacijos namie, nereik į darbą, tai iš vis laisvė papūgoms irnesakyk.gif

Aš tik negaliu suprasti vieno_Murato su Nazar linija vystoma toliau, bet ir su Berak ir juo bandoma rodyti, kad galimai kažkas vystoma, bent jau aš užuomazgas tai pastebiu. Negaliu dabar apsispręsti už ką aš. Gal vis tik norėčiau matyti Muratą su Berak labiau. Na, dar tvirtai nežinau. Bet, kad ryškėja antra pora apart Nefes ir Tahiro, tai faktas. Ir tarp kitko dabar darosi labai įdomu juos stebėti toliau. Pagavau save, kad laukiu jų momentų jau kitoje serijoje. Aš čia apie Muratą.
Atsakyti

Aš tik negaliu suprasti vieno_Murato su Nazar linija vystoma toliau, bet ir su Berak ir juo bandoma rodyti, kad galimai kažkas vystoma, bent jau aš užuomazgas tai pastebiu. Negaliu dabar apsispręsti už ką aš. Gal vis tik norėčiau matyti Muratą su Berak labiau. Na, dar tvirtai nežinau. Bet, kad ryškėja antra pora apart Nefes ir Tahiro, tai faktas. Ir tarp kitko dabar darosi labai įdomu juos stebėti toliau. Pagavau save, kad laukiu jų momentų jau kitoje serijoje. Aš čia apie Muratą.

As ir pastebejau ta. Pirmam sezone Berak lyg ir Fatihui pirso, dabar lyg ir Muratui  :unsure: 

Siaip vis tik nenoreciau Muratui Nazar, ta prasme dar vienos buvusios Vedato Kaleli seimai  :oh: . Nors man ir su Berak Muratas nesiziuri, su Nazar bent jau pirmomis serijomis kazkas vyko, o paskui kazkaip aprimo, ir dabar vel antram sezone ledai pajudejo, bet per pacios Nazar kvaila galva as jos Muratui nenoriu...

Atsakyti
Kaip sakoma_netinkamu laiku netinkamoje vietoje...
Arba atvirkščiai_viskas taip kaip ir turi būti.

Çarpışma 1. Tanıtım | Kasım'da Show TV'de başlıyor!

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 10 13, 21:04)
Çarpışma 1. Tanıtım | Kasım'da Show TV'de başlıyor!

Laukiu sito serialo premjeros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 10 13, 21:15)
Laukiu sito serialo premjeros ax.gif
Aš tave kaip tik ir prisiminiau, žinau, kad vaidins tavo mylima smile.gif Nors tiesą pasakius aš tave kami_visad galima sakyti prisimenu, kai tik pamatau Elcin arba Baris, nors labiau gal, kai Elcin mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 10 13, 21:04)

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 10 13, 21:22)
Aš tave kaip tik ir prisiminiau, žinau, kad vaidins tavo mylima smile.gif Nors tiesą pasakius aš tave kami_visad galima sakyti prisimenu, kai tik pamatau Elcin arba Baris, nors labiau gal, kai Elcin mirksiukas.gif

Malonu smile.gif Elcin man kazkuo artima yra smile.gif O Baris kaip kolegos sake yra mano vyras biggrin.gif nes panasios isvaizdos vyrai patinka
Atsakyti
Labai laukiu naujų projektų su Elcin, Kerem, Kivanc yahoo.gif

Vakar žiurėjau Erkenci Kus pabaiga kokia unsure.gif o 16 serijos fragai tai visai verysad.gif na bet ir taip ilgai užsitesė Sanem melas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 15 spalio 2018 - 09:27
QUOTE(otea @ 2018 10 15, 10:27)
Labai laukiu naujų projektų su Elcin, Kerem, Kivanc yahoo.gif

Vakar žiurėjau Erkenci Kus pabaiga kokia unsure.gif o 16 serijos fragai tai visai verysad.gif na bet ir taip ilgai užsitesė Sanem melas ax.gif
Aš ir laukiu, bet labu labiausiai aš laukiu su Bursinu, Ibrahimu, Ozge ir Oyku. Ketvertukas superinis, o ir sutapk taip, kad man visi 4 patinkantys į vieną komandą, geriau turbūt nebūna ax.gif Kiekvienas turi savo fanų per akis, atsineš juos, tai svorio jėga projekto manau turėtų būti nemenka. Aprašymą skaičiau, tai man turinys ir personažai jame jau labai patiko.

Керем Бюрсин
Мустафа Керим Джан, известный как МКДж, лучший полицейский Европейской Организационной Структуры. Довольно богат, но откуда это богатство взялось никто не знает. Известен своей сварливостью и сумасшедшей силой, когда он в гневе. Ухоженный, придающий важное значение стилю человек. Относится ко всему с той же серьезностью, что и к себе. Все еще влюбленный в свою бывшую жену Ягмур. Очень привязан к своему сыну Мехмету Каан Джану.

Ибрагим Челикколь
Мерт Барджа – в узком кругу известен, как Барджа, лучший полицейский Анатолийской Организационной Структуры. Будучи довольно красивым, не особо заботится о своей внешности. В прошлом, в подстроенной ловушке, потерял жену и своего не родившегося ребенка. Убийца не найден. Кроме работы и отца, вышедшего на пенсию, никого нет. Работа и месть за жену – все, что у него есть.

Ойкю Караэль
Ягмур – бывшая жена МКДж, мать его сына Мехмета Каана. Успешный адвокат. Упрямая и настойчивая женщина, которая не станет подчинятся маниакальному контролю МКДж. Поэтому они развелись. Несмотря на то, что она все еще любит МКДж, она не примет его в свою жизнь пока он не изменится.

Озге Гюрель
Нилюфер – сестра МКДж. Очень свободолюбивая. Она единственная, кто может справится с МКДж, только к ней он прислушивается. Сильная, умная, красивая и привлекательная женщина. У нее свое дело. Она не дает спуску своему брату. После того, как в детстве отец с матерью развелись, она жила с матерью, поэтому никто ей не указ. Недостаток отца в своей жизни всегда носила в себе.
Atsakyti
Bandžiau žiūrėti šitą. https://www.imdb.com...88/?ref_=rvi_tt
Tiesiog, fone. Bet paskui skaityti titrus jau ne man, nes reikia jau ne tik klausant užmest akį, tai kažkaip laiko pagailo.
Logikos nerasta. Bet tas tai dzin. Labiausiai nervino istorija su Tuna, nes, jei neklystu, tai daugiau laiko jiems skirta, nei su pagrindiniu vyru.
Nuo visų šitų Erkenci kus ir skiriasi savo kokybiškumu. Nors, vienu metu, tai aktoriai ir mane pravirkdė, moka jie žliumbt biggrin.gif
Atsakyti