Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Visgi @ 2018 10 05, 21:56)
Na, kadangi man patinka ir veiksmo šaudom-gaudom, kaip pvz Icerde,
tai šitas irgi į vartus, į dešimtuką man (kol kanalasD nesudirbs) ax.gif

Muhteşem İkili Fragmanı

vartotojo įkelta nuotrauka

Čia visai kitas reikalas ! bigsmile.gif kokie žmonės vai vai vai wub.gif
o Icerde ir man labai patiko, jeigu vaidina mano mėgiami aktoriai su jais viska žiūriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 06 spalio 2018 - 00:16
QUOTE(otea @ 2018 10 06, 01:15)
Čia visai kitas reikalas ! bigsmile.gif kokie žmonės vai vai vai wub.gif
o Icerde ir man labai patiko, jeigu vaidina mano mėgiami aktoriai su jais viska žiūriu ax.gif
drinks_cheers.gif Abiejų balsai man tokie gražūs! wub.gif
Atsakyti

Nebuvau čia nuo liepos :D laba diena :) 

ruduo. Pradesiu jauciu serialus ziuret :) eisiu skaityt ka dabar ziurit :) gal kazkas uzkabins ir mane :) 

Atsakyti

Nomer 309 isijungiau. Pirma serija gerule :) manau idomu bus. Yra ziurinciu sita? :) 

Atsakyti
O mane Kizim užkabino wub.gif Visi trys pagrindiniai aktoriai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 10 06, 19:04)
O mane Kizim užkabino wub.gif Visi trys pagrindiniai aktoriai patinka ax.gif
Kizim ir man patinka. Sumanymas geras. Išties vertas dėmesio. Dėl pagrindinės aktorės aš neutrali, bet va tas judviejų duetas (jo ir mergaitės) tai kažkas tokio. Gera žiūrėti. Svarbu tik, kad būtų, nenusivažiuotų, nenupūstų reitingų politika.
Atsakyti
Och koks nuglūdintas fotošopintai monekeniškai, vos ne reindžeris, trūksta tik ženkliuko ir skrybėlės biggrin.gif
Man jis čia toks amerikietiškas biggrin.gif Įdomu kaip iš tikrųjų atrodys tame "Carpisma"

Tikiuosi "Muhtesem Ikili" bus gerulis ir prie bajerio, o ir kiek mačiau išverstame frage tai gerai abu
pavaro pasimėtydami lengvu trolinimu vienas kitu atžvilgiu. Jau patinka man taip. Tikiuosi iš tikrųjų taip
ir bus, kad turės tą savo savitą cinkelį.

Baigus "Soz" žiūrėti, taip buvo gaila Bachar, kad ne tas žodis vartotojo įkelta nuotrauka Trapus, švelnus personažas, vidumi
stipriausia nei kitos. Labai ji man patiko, nors buvau mačiusi ją Medcezir, bet ten ji buvo tik tarp kitko.
Ir žiū su Aybuke pasirodys "Şahin Tepesi". Labai norėsiu žvilgtelėti vien jau dėl jos, o ir kiti matyti.

O kur dar Cagatay su savo "The Protector"... kas ten dar per fruktas bus.
Bože bože, vien vieni favoritai, o tai sezonas dosnus ax.gif

Karadenize jaučiu šiandien bus от ворот поворот...

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 17:08)

Karadenize jaučiu šiandien bus от ворот поворот...

O as nezinau, nelaukiu siandienines serijos unsure.gif
Fragai nieko gero nežada, vel eilini syki bus "zudomas" Vedatas, kuris vel atsiciukins ir vel pasaka be galo... Jei ir tikrai jis mirs, tai tikrai ne nuo pagrindinio herojaus rankos turetu mirti, ai, žodziu...
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2018 10 10, 18:51)
O as nezinau, nelaukiu siandienines serijos  unsure.gif 
Fragai nieko gero nežada, vel eilini syki bus "zudomas" Vedatas, kuris vel atsiciukins ir vel pasaka be galo... Jei ir tikrai jis mirs, tai tikrai ne nuo pagrindinio herojaus rankos turetu mirti, ai, žodziu...
Na kaip turkų serialuose be to, tradiciškai gi biggrin.gif Va, skaičiau, kad Čiukure ir tai prisikėlusių yra, ir jų tokių ten daug biggrin.gif
Atsakyti
Na bliamba koks man fainas!

Muhteşem İkili Fragmanı - 2

Atsakyti
... Jei ir tikrai jis mirs, tai tikrai ne nuo pagrindinio herojaus rankos turetu mirti, ai, žodziu...
Patikėčiau labiau, kad nuo Džemilio rankos nei nuo Tahiro.

Na ir ką, tradiciškai - kapavietėje abu. Kur aš jau tai mačiau biggrin.gif
Tai daina gale, tai labai labai vietoj...
https://www.youtube....h?v=WXGt08O-Ldk

Kad ir tikėta buvo, bet vis vien neramu buvo. Ką jau geba tą jau geba.

Kad viskas bus ok irnesakyk.gif tuo net neabejoju
https://www.youtube....h?v=uQXPviz6rDA

Atsakyti

... Jei ir tikrai jis mirs, tai tikrai ne nuo pagrindinio herojaus rankos turetu mirti, ai, žodziu...
Patikėčiau labiau, kad nuo Džemilio rankos nei nuo Tahiro.

Na ir ką, tradiciškai - kapavietėje abu. Kur aš jau tai mačiau biggrin.gif
Tai daina gale, tai labai labai vietoj...
https://www.youtube....h?v=WXGt08O-Ldk

Kad ir tikėta buvo, bet vis vien neramu buvo. Ką jau geba tą jau geba.

Kad viskas bus ok irnesakyk.giftuo net neabejoju
https://www.youtube....h?v=uQXPviz6rDA

Jo, kita serija turetu buti nebloga atorodo. 

Tu gal online žiūrėjai? Kaip vis tik su tuo Nefes išvarymu iš namu? Sapnas buvo ar kas? Nes aš kai pamačiau tą frage, galvoju negali būti, kad Saniye ją ten keikia belekaip, Mustafa stovi galvą nuleidęs (iš jo nieko ir nesitikėjau, nes jis visada pačią pirmą ją pasiruošęs parduot/aukot yra), bet kad Asiye stovi ir tyli, taip pat Muratas su Fatihu  :unsure:  , tai man čia labai įtartina... O tai dar vienas momentas, tai jau gavo ta DNR tyrimą ar negavo? Žino kad Džeilan ne dukra? Nes irgi keista buvo, kad išėjo tik su Ygitu, o dukrą (jei nežino dar DNR atsakymo) paliko? As serijos dar nemačiau vakarykštės...

O Vedatas tai Koščėjus nemirtingas  :oh: 

Atsakyti