Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Simbulis @ 2018 10 04, 19:29)
O ka rodo tie AB ir total? Vieni per televizija kiti per interneta online? Nelabai gaudausi...</p><p></p><p>o tas scenaristas tai psichinis ligonis, ne kitaip, butu uzteke keliu antausiu kad suprastu kas ir kaip, o cia vis ne kailis visas nudirtas  blink.gif  Kam to reikejo??? Ka jis sokiruot norejo? Tikrai ne turkus...

AB yra išsilavinę, pasiturintys žmonės, o Total kaimas. Tai va šie rodikliai skiriasi vos ne dvigubai šiuo konkrečiu atveju.

Scenaristas šitas vartoja kažką matomai, dėl to jį ir pasirinko biggrin.gif Pagal profilį biggrin.gif
Atsakyti
Vajetau, po jusu idetu nuotrauku ir komentaru karadeniz 2 nebepradesiu ziureti, jau tikejausi cia meiles daugiau, ne ne, nebe mano nervams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whagati: 04 spalio 2018 - 20:36
Keiciam tema biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=p3l7RS8tckE
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 10 04, 21:35)
Vajetau, po jusu idetu nuotrauku ir komentaru karadeniz 2 nebepradesiu ziureti, jau tikejausi cia meiles daugiau, ne ne, nebe mano nervams
Tai kad vakar jau po serijos tas visas kipišas pradėjo virti, tad nieko naujo čia šiandien.
Serijoje parodo tik įėjimą į tą kambarį ir išėjimą, na gal tik 5-10 sekundės tame kambaryje, o po keliasdešimt minučių parodo tik tą vaizdą. Gali drąsiai žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 10 04, 20:23)

Mane tik erzina dvigubi standartai. SBA po scenos, kai Ferhatas parvertė Asli ant lovos ir ją aprėkė, buvo išvaikyta visa komanda, scenaristai, režisieriai, serialą praktiškai uždarė lygioj vietoj. O čia kas vyksta  blink.gif Ir nieko, mashallah tskant biggrin.gif

Tos dvasios čia ir nebuvo ką šikti, mano nuomone biggrin.gif Bet šitas scenaristas ir SBA sušiko. Galutinai. Taip kad... biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif friends.gif oi kaip mane tas nervino prisimenu del SBA.....
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 10 04, 20:49)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  friends.gif oi kaip mane tas nervino prisimenu del SBA.....

Tikiuosi, kad jis ir šįkart nepaves lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tokį scenaristą turint, gali ir protekcijos nepadėti biggrin.gif
Atsakyti

AB yra išsilavinę, pasiturintys žmonės, o Total kaimas. Tai va šie rodikliai skiriasi vos ne dvigubai šiuo konkrečiu atveju.

Scenaristas šitas vartoja kažką matomai, dėl to jį ir pasirinko biggrin.gifPagal profilį biggrin.gif

O tai pagal ka jie zino, kad AB issilavine zmones, o like visi kiti kaimieciai?  :hm: 

Ta scenarista tai noriu nudet, ne tik kad susiko atsiprasant SBA, SAK, bet ir del ateities serialu, kuriuos irgi sudirbs  :gun_bandana:  :oh: 

Atsakyti

Ten zinok to smurto nerodo, rodo tik kaip Vedatas eina pas Nazar, dar ta Vivaldzio simfonija skamba, tai tik leidzia musu vaizduotei reikstis kas ten ir kaip, ir tik paskui Nazar sitaip parodoma kelias sekundes... na bet ir to pakako, kad sirsalas kiltu...

Kas liecia dvigubus standartus, tai mane irgi stebina. Cia po vakarykstes serijos ir po tos scenos nori bauduot seriala, o kai pirmose serijose rode, kaip pirstus Nefes lauze, kaip ja vonioj skandino, kaip nescia kankino surakinta atrankiais, ir kad visa tai tesesi pagal siuzeta 8 metus, tai tipo norma, del to bano det nereikia?

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2018 10 04, 21:45)
O tai pagal ka jie zino, kad AB issilavine zmones, o like visi kiti kaimieciai?  g.gif 

Ta scenarista tai noriu nudet, ne tik kad susiko atsiprasant SBA, SAK, bet ir del ateities serialu, kuriuos irgi sudirbs  gun_bandana.gif  doh.gif 

Ai, ten su tais reitingais tai rocket science biggrin.gif Raimusiukas tau daugiau galetu papasakoti. Montuojami kazkokie davikliai ir taip fiksuojama informacija.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 04 spalio 2018 - 22:20
QUOTE(Milagra @ 2018 10 04, 23:18)
Ai, ten su tais reitingais tai rocket science biggrin.gif Raimusiukas tau daugiau galetu papasakoti. Montuojami kazkokie davikliai ir taip fiksuojama informacija.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

biggrin.gif Na as jau atsilikus nuo tu reitingu. Bet buvo laikai, kai itin domejausi. AB reitingas ne tik issilavinusiu zmoniu, bet ir tu, "reklamciku" kaip ruses pasakytu. smile.gif Tu, kuriu reklama serialo metu transliuojama. Reitingams skaiciuoti yra tokie davikliai imontuoti i telikus 😀 ir juos imontuoja ne visiems, o kazkokia ten acitiktine tvarka😂kiek zinau, ten ir ta reitinga, kad uzfiksuoti, reikia nepertraukiama kazkoki laiko tarpa ta serika ziuret. Ta prasme, net per reklama jo neperjungti smile.gif Ir tik per telika jis skaiciuojasi. Interneto nepriskaiciuoja. Seniau dar budavo jaunimo, studentu reitingas. Nzn ar jis dar yra. Matomai, kad pagal issilavinimo klase ir pulteliai skiriasi ir skirtingas bangas fiksuoja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Zodziu, ne itin as pasitikiu tais reitingais. Korupcija ir tiek mano galva. Pagal blata ir reitingas tongue.gif arba Kosmosas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 03, 22:14)
Nu tai labas vakarėlis biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

OMG kaip kitas žmogus biggrin.gif patinka man Kivancas, o vaidyba ir isijautimas į personaža 10/10 balų, nors čia jis man visai nepatrauklus, bet jis tikiu papirks savo nerealia charizma ir tas naujas įvaizdis bus antrame plane wub.gif

QUOTE(Whagati @ 2018 10 04, 21:35)

Man pagrindine aktore nelabai, po jos preitu vaidintu personažu, nepatinka. Ir jos akys man per daug išraiškingos, jeigu taip galima sakyti, pamačiau pora fragu jai panikuojant ir pakako doh.gif Perdaug streso man ja žiurint, nemegstu tokių serialu kur smurtas, gaudo, muša unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 05 spalio 2018 - 08:21
Na, kadangi man patinka ir veiksmo šaudom-gaudom, kaip pvz Icerde,
tai šitas irgi į vartus, į dešimtuką man (kol kanalasD nesudirbs) ax.gif

Muhteşem İkili Fragmanı

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti