QUOTE(Simbulis @ 2018 10 04, 19:15)
Žinok Milagra man ir šokas
Negi turkams tai yra normalu?
ir dar reitingai kad pakile
tikrai kol jie neprades kristi, nemanau kad kas keisis, vel viskas sukasi ratu, is pradziu buvo Nefes, negi dabar visa antra sezona ziuresim kaip Nazar kankina
Sis serialas bent jau pacioje pradzioje vykde kaip ir socialine akcija -skelbe zinia, kad smurtas pries moteris nera gerai, smurto toleruoti negalima ir pan. Buvo tarsi sansas, viltis tikrai skriaudziamom moterim prabilti, netyleti, viltis kad geris nugales blogi... O dabar kas darosi?
Vietoj romantikos antram sezone vien smurtas, prievarta... Zinau kad tu neziuri sio serialo bet aplamai, nu nesuprantu kas pas turkus galvoj ir kas ten su ta ju cenzura
, buciniu rodyt negalima, o va kaip musamos ir prievartaujamos moterys drasiai
Sitas naujas scenaristas visai sus...ko serialo dvasia
Na, aš jau pasisakiau ta tema pakankamai. Ir dar kartą pasikartosiu, kad taip, tai jiems normalu. Ir reitingai tą tik dar kartą įrodo. Jiems įdomu, jie žiūri, nes tai yra jų kasdienybė. O skirtumas tarp AB ir Total reitingo būtent parodo klasę, kuri tai žiūri ir kam tai yra normalu.
Bet yra visokių nuomonių
Mane tik erzina dvigubi standartai. SBA po scenos, kai Ferhatas parvertė Asli ant lovos ir ją aprėkė, buvo išvaikyta visa komanda, scenaristai, režisieriai, serialą praktiškai uždarė lygioj vietoj. O čia kas vyksta
Ir nieko, mashallah tskant
Tos dvasios čia ir nebuvo ką šikti, mano nuomone
Bet šitas scenaristas ir SBA sušiko. Galutinai. Taip kad...