Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Mosso @ 2018 10 03, 17:22)
Tai dauguma serialu labai gerai sueina fonui, ypac kai daug pilstymo ir mazai veiksmo  smile.gif
Bet girdeti tikrus balsus skaitant subtitrus ir ziureti su igarsinimu yra du visiskai skirtingi dalykai. Net ta pati Erkenci kus visiskai kitaip klausosi turkiskai ir rusiskai. Be to ir igarsinimas igarsinimui nelygus. Pvz Kotovos balso negaliu klausytis  sad.gif

Tie, kuriuos as paprastai ziuriu, man ant fono neina, nes ten svarbi kiekviena detale, zvilgsnis, veiksmas. Juos esu macius ir online originalo kalba, ir su titrais, ir igarsintus. O siaip balalaikas tai galima ir ant fono pasileisti ax.gif Ufak tefek cinayetler butent is tokiu. Bet tiesiog labai kokybiska, maloni akiai balalaika smile.gif Labai estetiskai viskas pateikta. O siaip as beleko neziuriu, geriau man fone tegul muzika groja ax.gif
Atsakyti
Nu tai labas vakarėlis biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Koks man jis fainas, kad gali, nori ir sugeba šitaip neatpažįstamai pasikeisti. Turiu omeny ne tik ūsus ar barzdą, bet ir žvilgsnį, manieras, viską nuo a iki z. Atrodo kitas žmogus. Nerealus wub.gif
Fainas tas filmas turėtų būti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 03 spalio 2018 - 22:35
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 03, 22:14)
Nu tai labas vakarėlis biggrin.gif

Tokio sutikti nenorėčiau fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 10 03, 23:34)
Koks man jis fainas, kad gali, nori ir sugeba šitaip neatpažįstamai pasikeisti. Turiu omeny ne tik ūsus ar barzdą, bet ir žvilgsnį, manieras, viską nuo a iki z. Atrodo kitas žmogus. Nerealus  wub.gif
Fainas tas filmas turėtų būti  ax.gif

Mano pirma mintis irgi tokia buvo - koks jis būna skirtingas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 10 01, 23:56)
drinks_cheers.gif labai laukiau po Icerde pagaliau jį vėl vaidinanti pamatyti  wub.gif
o taip Medcezir super fainas serialas, mano numeris vienas, dabar vėl pradėjau jį žiurėti, gal 4 karta  bigsmile.gif

No309 žiurėjau ir poto mečiau, bet po Erkenci Kus manau vėl sugryšiu pabaigti  ax.gif

Medcezir tikrai geras, pradejau ziureti.
O nm 309, toks siek tiek lekstas, pirma serija nebloga atrode, o paskui galima 80 proc prasukti visko biggrin.gif
Atsakyti
Kaip kaimiečiai džiaugiasi pavykusia serija, ploja katučių, reitingai tiesiog verda biggrin.gif Ir RTÜK tyli, visiems viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 10 04, 19:53)
Kaip kaimiečiai džiaugiasi pavykusia serija, ploja katučių, reitingai tiesiog verda biggrin.gif Ir RTÜK tyli, visiems viskas gerai biggrin.gif 

Žinok Milagra man ir šokas cray.gif

Negi turkams tai yra normalu? unsure.gif ir dar reitingai kad pakile doh.gif tikrai kol jie neprades kristi, nemanau kad kas keisis, vel viskas sukasi ratu, is pradziu buvo Nefes, negi dabar visa antra sezona ziuresim kaip Nazar kankina unsure.gif

Sis serialas bent jau pacioje pradzioje vykde kaip ir socialine akcija -skelbe zinia, kad smurtas pries moteris nera gerai, smurto toleruoti negalima ir pan. Buvo tarsi sansas, viltis tikrai skriaudziamom moterim prabilti, netyleti, viltis kad geris nugales blogi... O dabar kas darosi? blink.gif Vietoj romantikos antram sezone vien smurtas, prievarta... Zinau kad tu neziuri sio serialo bet aplamai, nu nesuprantu kas pas turkus galvoj ir kas ten su ta ju cenzura blink.gif , buciniu rodyt negalima, o va kaip musamos ir prievartaujamos moterys drasiai doh.gif

Sitas naujas scenaristas visai sus...ko serialo dvasia mad.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2018 10 04, 19:15)
Žinok Milagra man ir šokas   cray.gif

Negi turkams tai yra normalu?  unsure.gif  ir dar reitingai kad pakile  doh.gif tikrai kol jie neprades kristi, nemanau kad kas keisis, vel viskas sukasi ratu, is pradziu buvo Nefes, negi dabar visa antra sezona ziuresim kaip Nazar kankina  unsure.gif

Sis serialas bent jau pacioje pradzioje vykde kaip ir socialine akcija -skelbe zinia, kad smurtas pries moteris nera gerai, smurto toleruoti negalima ir pan. Buvo tarsi sansas, viltis tikrai skriaudziamom moterim prabilti, netyleti, viltis kad geris nugales blogi... O dabar kas darosi?  blink.gif Vietoj romantikos antram sezone vien smurtas, prievarta... Zinau kad tu neziuri sio serialo bet aplamai, nu nesuprantu kas pas turkus galvoj ir kas ten su ta ju cenzura  blink.gif , buciniu rodyt negalima, o va kaip musamos ir prievartaujamos moterys drasiai doh.gif

Sitas naujas scenaristas visai sus...ko serialo dvasia  mad.gif  bash.gif

Na, aš jau pasisakiau ta tema pakankamai. Ir dar kartą pasikartosiu, kad taip, tai jiems normalu. Ir reitingai tą tik dar kartą įrodo. Jiems įdomu, jie žiūri, nes tai yra jų kasdienybė. O skirtumas tarp AB ir Total reitingo būtent parodo klasę, kuri tai žiūri ir kam tai yra normalu.

Bet yra visokių nuomonių biggrin.gif

Mane tik erzina dvigubi standartai. SBA po scenos, kai Ferhatas parvertė Asli ant lovos ir ją aprėkė, buvo išvaikyta visa komanda, scenaristai, režisieriai, serialą praktiškai uždarė lygioj vietoj. O čia kas vyksta blink.gif Ir nieko, mashallah tskant biggrin.gif

Tos dvasios čia ir nebuvo ką šikti, mano nuomone biggrin.gif Bet šitas scenaristas ir SBA sušiko. Galutinai. Taip kad... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 04 spalio 2018 - 19:25
QUOTE(Milagra @ 2018 10 04, 18:53)

Pardon sio serialo gerbeju. Bet sitas vaizdelis virs visko unsure.gif Ziauriausia, kad nuo to reitingai kyla. Vadinasi, blogis, ziaurumas, zveriskumas, traukia ziurova. Grynai kaip musu TV, kuo daugiau asocialumo televizijoje, tuo daugiau ziurinciu unsure.gif Zodziu, kol bus ziurinciu, tol bus rodanciu unsure.gif Nafik tokius urodus rezikus mest lauk! Aktoriu, tai gaila, kad i tokius vaidmenis tenka isijaust. Gali ir smegenine susisukti.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2018 10 04, 19:24)
Pardon sio serialo gerbeju. Bet sitas vaizdelis virs visko  unsure.gif Ziauriausia, kad nuo to reitingai kyla. Vadinasi, blogis, ziaurumas, zveriskumas,  traukia ziurova. Grynai kaip musu TV, kuo daugiau asocialumo televizijoje, tuo daugiau ziurinciu unsure.gif Zodziu, kol bus ziurinciu, tol bus rodanciu unsure.gif Nafik tokius urodus rezikus mest lauk! Aktoriu, tai gaila, kad i tokius vaidmenis tenka isijaust. Gali ir smegenine susisukti.

Va tą aš ir noriu pasakyti - pasiūla atitinka paklausą smile.gif Aš pvz net neįsivaizduoju nei KAS, nei KAIP visa tai žiūri. Tik suprantu, kad man su jais tikrai nepakeliui ax.gif
O mes dėl pjaustomų ausyčių tiek pergyvenom ir dejavom biggrin.gif Niam niam ausytės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Na, aš jau pasisakiau ta tema pakankamai. Ir dar kartą pasikartosiu, kad taip, tai jiems normalu. Ir reitingai tą tik dar kartą įrodo. Jiems įdomu, jie žiūri, nes tai yra jų kasdienybė. O skirtumas tarp AB ir Total reitingo būtent parodo klasę, kuri tai žiūri ir kam tai yra normalu.

Bet yra visokių nuomonių biggrin.gif

Mane tik erzina dvigubi standartai. SBA po scenos, kai Ferhatas parvertė Asli ant lovos ir ją aprėkė, buvo išvaikyta visa komanda, scenaristai, režisieriai, serialą praktiškai uždarė lygioj vietoj. O čia kas vyksta blink.gifIr nieko, mashallah tskant biggrin.gif

Tos dvasios čia ir nebuvo ką šikti, mano nuomone biggrin.gifBet šitas scenaristas ir SBA sušiko. Galutinai. Taip kad... biggrin.gif

O ka rodo tie AB ir total? Vieni per televizija kiti per interneta online? Nelabai gaudausi...

o tas scenaristas tai psichinis ligonis, ne kitaip, butu uzteke keliu antausiu kad suprastu kas ir kaip, o cia vis ne kailis visas nudirtas  :blink:  Kam to reikejo??? Ka jis sokiruot norejo? Tikrai ne turkus...

Atsakyti