Man regis jis ir išeis, kaip kad kalbėjęs buvo (nes ne veltui turbūt atsirado tas kitas), einama link to. Man tik niekaip iš galvos neišeina_negi ji rimtai jį nušovė? Skaičiau, kad yra ir nenorinčių, kad Vedatas išeitų, nes tipo koks tada serialas be jo...
Na, kad toks žmogus kaip Vedatas dovanotų jiems tą jos ir vaiko pabėgimą, gyvenimą Tahiro namuose, tai nėra ko labai tikėtis, dar ir taip gerai, nes šimtas progų turėjo galimybę nušauti.
Bet šiaip tai iš esmės paėmus, tai nėra dar labai kuo skųstis. Man tik to veiksmo šiek tiek per daug, viskas kaip rusiškoje ruletėje, pastoviai įtampa. Galėtų jau truputi duoti ramesnių serijų atsipalaidavimui, bet kaip matėm, nėr ko svajot, taip nebus. Na ir_per ilgos serijos. Man toks jausmas, kad iškart dvi serijas žiūriu
Žiūrėsim kaip čia toliau bus Laukim.
Nefes nusauna Vedata ir kartu su Mustafa seda i kalejima va tau ir posukis , na dar visada gali issiskirti, atminti prarasti, atsirasti koks Tahiro vaikas, na jo, skustis dar labai nereiktu, dar scenaristams yra kur reikstis
beje, praleidau momenta tai Mustafa pilnai jau padenge Vedato cekius? Fazendos nepraras?
pritariu, kad tikrai norisi daugiau ramesniu seriju, daugiau meiles, apaikabinimu, pokalbiu , o dabar tai grynas bajavykas