Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Man regis jis ir išeis, kaip kad kalbėjęs buvo (nes ne veltui turbūt atsirado tas kitas), einama link to. Man tik niekaip iš galvos neišeina_negi ji rimtai jį nušovė? girl_in_dreams.gif Skaičiau, kad yra ir nenorinčių, kad Vedatas išeitų, nes tipo koks tada serialas be jo...

Na, kad toks žmogus kaip Vedatas dovanotų jiems tą jos ir vaiko pabėgimą, gyvenimą Tahiro namuose, tai nėra ko labai tikėtis, dar ir taip gerai, nes šimtas progų turėjo galimybę nušauti.

Bet šiaip tai iš esmės paėmus, tai nėra dar labai kuo skųstis. Man tik to veiksmo šiek tiek per daug, viskas kaip rusiškoje ruletėje, pastoviai įtampa. Galėtų jau truputi duoti ramesnių serijų atsipalaidavimui, bet kaip matėm, nėr ko svajot, taip nebus. Na ir_per ilgos serijos. Man toks jausmas, kad iškart dvi serijas žiūriu girl_smile.gif

Žiūrėsim kaip čia toliau bus nail.gif Laukim.

Nefes nusauna Vedata ir kartu su Mustafa seda i kalejima va tau ir posukis  :oh: , na dar visada gali issiskirti, atminti prarasti, atsirasti koks Tahiro vaikas, na jo, skustis dar labai nereiktu, dar scenaristams yra kur reikstis  :laugh: 

beje, praleidau momenta tai Mustafa pilnai jau padenge Vedato cekius? Fazendos nepraras?   :hm: 

pritariu, kad tikrai norisi daugiau ramesniu seriju, daugiau meiles, apaikabinimu, pokalbiu  :love: , o dabar tai grynas bajavykas  :B 

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2018 09 27, 15:48)
Nefes nusauna Vedata ir kartu su Mustafa seda i kalejima va tau ir posukis doh.gif na dar visada gali issiskirti, atminti prarasti, atsirasti koks Tahiro vaikas, na jo, skustis dar labai nereiktu, dar scenaristams yra kur reikstis laugh.gif 
Sakai ne visa dar Pandoro skrynia atverta? biggrin.gif Kad tik gyvais nieką nelaidotų, ir svarbu, kad su šiupeliu nieks nelakstytų vartotojo įkelta nuotrauka
Laaaba diena, kokį dar kalėjimą, nereik į kalėjimą. Va skaičiau, kad 25 serijoje mūsų laukia lyg kažkoks siurprizasvartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Man tiesą pasakius net pagailo to Vedato, kai rodo tą šūvį ir jis apsisukdamas krenta. Dėl Tahiro aš nebijau, tikrai liks gyvas.
Vedatas taip įtikinamai vaidina blogietį, kad žiūriu ir tikiu juo, dar ir baimės įvaro. Gerai, kad nesutiko geriečio vaidint, kad pats pasiprašė blogiečio vaidmens. Neprašovė.
Jau nieko kito jo vietoj neįsivaizduoju, man regis nieks kitais taip gerai nesižiūrėtų, netiktų šiam vaidmeniui, kaip jis. Vedatas yra Vedatas. Amen visiems laikams, bent jau man biggrin.gif

Yra vienas muzikos takelis, kai jis skamba ir Vedatą rodo, man net kūnas pagaugais eina. Taip ir žinau- jau nieko gero nelauk. Negaliu surast dabar.

Bet jau tas gamtovaizdis, tai negaliu amžiais atsižavėt kai taip gražiai rodomas, pateikiamas vartotojo įkelta nuotrauka
Kad ir vakaryštėje serijoje https://www.youtube....h?v=Kw0ZFMBR8WA
Atsakyti

Laaaba diena, kokį dar kalėjimą, nereik į kalėjimą. Va skaičiau, kad 25 serijoje mūsų laukia lyg kažkoks siurprizasgirl_in_love.gifkiss3.gif

Man tiesą pasakius net pagailo to Vedato, kai rodo tą šūvį ir jis apsisukdamas krenta. Dėl Tahiro aš nebijau, tikrai liks gyvas.
Vedatas taip įtikinamai vaidina blogietį, kad žiūriu ir tikiu juo, dar ir baimės įvaro. Gerai, kad nesutiko geriečio vaidint, kad pats pasiprašė blogiečio vaidmens. Neprašovė.
Jau nieko kito jo vietoj neįsivaizduoju, man regis nieks kitais taip gerai nesižiūrėtų, netiktų šiam vaidmeniui, kaip jis. Vedatas yra Vedatas. Amen visiems laikams, bent jau man biggrin.gif

Yra vienas muzikos takelis, kai jis skamba ir Vedatą rodo, man net kūnas pagaugais eina. Taip ir žinau- jau nieko gero nelauk. Negaliu surast dabar.

Bet jau tas gamtovaizdis, tai negaliu amžiais atsižavėt kai taip gražiai rodomas, pateikiamas girl_tender.gif
Kad ir vakaryštėje serijoje https://www.youtube....h?v=Kw0ZFMBR8WA

Mes dviese eterį dabar užėmusios, kur kitos dingę  :photo2: 

Aš ir nebijau dėl Tahiro, tikrai liks gyvas. Na jei Nefes vis tik nušovė Vedatą, nebuvo koks sapnas ar dar kas, kaip daznai buna fragai apgaulingai sumontuoti, tai nežinau kaip ji čia iššisuks, juk vis tiek bus įvykdžius nusikaltima, taip kad tas kalėjimas nėra labai jau toks nerealus  :hm: Būtų visai gerai, kad Vedatas jau dingtų, tada visi bent jau paliktų NefTah ramybėje ir jei kokios bėdas ar kas, nebekartų šūnų ant jų, galėtų jau ir jų santykiai fursuoti.  :love: Man jau norisi kažko daugiau iš jų pusės, o ne tik ilgesingų žvilgnių   :ax:  

Gamta ir kraštovaizdis žiauriai gražus, net buvau ilindus pasižiūrėti to Trabzono, kas ten per regionas ir kuo užsiima  :D https://www.youtube....h?v=LYnYB2sQovM

O tavo ikelta daina tai berods nauja...

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2018 09 28, 09:07)
Mes dviese eterį dabar užėmusios, kur kitos dingę photo.gif Aš ir nebijau dėl Tahiro, tikrai liks gyvas. Na jei Nefes vis tik nušovė Vedatą, nebuvo koks sapnas ar dar kas, kaip daznai buna fragai apgaulingai sumontuoti, tai nežinau kaip ji čia iššisuks, juk vis tiek bus įvykdžius nusikaltima, taip kad tas kalėjimas nėra labai jau toks nerealus g.gif Būtų visai gerai, kad Vedatas jau dingtų, tada visi bent jau paliktų NefTah ramybėje ir jei kokios bėdas ar kas, nebekartų šūnų ant jų, galėtų jau ir jų santykiai fursuoti love.gif Man jau norisi kažko daugiau iš jų pusės, o ne tik ilgesingų žvilgnių ax.gif Gamta ir kraštovaizdis žiauriai gražus, net buvau ilindus pasižiūrėti to Trabzono, kas ten per regionas ir kuo užsiima biggrin.gif My Webpage
O tavo ikelta daina tai berods nauja...
Skoniai skirtingi, nežiūri, tingi rašyt, nenori, neturi laiko, todėl biggrin.gif O tiesą pasakius, kad kol kas ir nėra dabar labai ką žiūrėt, kad būtų galima tokias diskusijas vystyt kaip iki mėnulio ir atgal. Taip atrodo tik, kad pasirinkimas serialų didelis, o iš tiesų, tai kiekybės daug, o kokybės mažai vartotojo įkelta nuotrauka Bent man taip atrodo. Tau taip neatrodo?

Aišku, kai kurie serialai su kai kuriom zviazdom dar tik ateina, tai bus tų emocingų ir aistringų diskusijų, išlys į eterį ir daugiau.

Na va paukštukėms Paukštukė labai patiko ir patinka, diskusijos liejosi. Aš tiesą pasakius net nesitikėjau kad jis tokiai daugumai patiks (kalbu apskritai), bet čia ko gero Džano didžiausi nuopelnai ir laurai, širdžių ėdikas kaip suprantuvartotojo įkelta nuotrauka

Faina tavo nuoroda, pažiūrėjau, tikrai gražu, net ir palaikinau.

Tiesa, šiandien ryte mačiau įkeltą nufyrintą kadrą/nuotrauką, kad Nefes tikrai laukiasi. Negaliu patikėt.

Skaičiau, kad trečiadienį į eterį atkeliauja naujas serialas. Bus tądien daugiau įvairovės.

Man dar smalsu kas vis tik iš tiesų bus Kivančio partnerė, tas jau galutinis variantas, tikras ax.gif
Atsakyti

Skoniai skirtingi, nežiūri, tingi rašyt, nenori, neturi laiko, todėl biggrin.gifO tiesą pasakius, kad kol kas ir nėra dabar labai ką žiūrėt, kad būtų galima tokias diskusijas vystyt kaip iki mėnulio ir atgal. Taip atrodo tik, kad pasirinkimas serialų didelis, o iš tiesų, tai kiekybės daug, o kokybės mažai parting.gif Bent man taip atrodo. Tau taip neatrodo?

Aišku, kai kurie serialai su kai kuriom zviazdom dar tik ateina, tai bus tų emocingų ir aistringų diskusijų, išlys į eterį ir daugiau.

Faina tavo nuoroda, pažiūrėjau, tikrai gražu, net ir palaikinau.

Tiesa, šiandien ryte mačiau įkeltą nufyrintą kadrą/nuotrauką, kad Nefes tikrai laukiasi. Negaliu patikėt.

Tai kad is nauju manes nieks neuzkabino, ka ziuriu tai tik Karadeniza ir Cukur ziuresiu. O visi kiti tai  :irnesakyk: nera kas kabintu, nebent i ta gal dar reikes uzmesti aki kur su Bugra ir mergaite...

Zinau kad yra naujas su vampyrais, bet man  ne ne,  po paskutinio serialo kur ziurejau apie vampyrus (ne turku) tai baisiai esu pikta ant šio žanro kureju  :mad2: , taip sudirbti toki seriala, turint stiprius veikeju charakterius, gera istorija dar reikia sugebet  :oh: 

Maciau ta nuotrauka, bet zinant turkus, kad jie filmuoja serija, max dvi i prieki, tai manau kad cia bus koks flashback'as arba koks sapnas, nes net nepasibuciavo normaliai, is kur cia vaikas  :laugh: ... Yra dar irgi nuotrauka, kur Nefes ant ranku laikydama Ygita su lagaminu palieka Kaleliu namus...

Atsakyti
Nebeatseku,kuri jys seriala giriate? Ieskau ka ziureti

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2018 09 28, 19:56)
Tai kad is nauju manes nieks neuzkabino, ka ziuriu tai tik Karadeniza ir Cukur ziuresiu. O visi kiti tai  irnesakyk.gif nera kas kabintu, nebent i ta gal dar reikes uzmesti aki kur su Bugra ir mergaite...Zinau kad yra naujas su vampyrais, bet man  ne ne,  po paskutinio serialo kur ziurejau apie vampyrus (ne turku) tai baisiai esu pikta ant šio žanro kureju  mad.gif taip sudirbti toki seriala, turint stiprius veikeju charakterius, gera istorija dar reikia sugebet  doh.gif Maciau ta nuotrauka, bet zinant turkus, kad jie filmuoja serija, max dvi i prieki, tai manau kad cia bus koks flashback'as arba koks sapnas, nes net nepasibuciavo normaliai, is kur cia vaikas laugh.gif ... Yra dar irgi nuotrauka, kur Nefes ant ranku laikydama Ygita su lagaminu palieka Kaleliu namus...
Irigi ketini Cukur žiūrėti? bigsmile.gif Aš taip pat. Man Icerde labai patiko, tai tikiu, kad ir šis patiks. Juolab ir serijų laukt nereiks kas savaitę, gatavas produktas, o ir atsiliepimai puikūs ir rodikliai geri, nereiks jokios nervacijos kurį laiką. Taip sakant pereisim ant bajevikų biggrin.gif Man va dar II sezono Soz dvi serijos liko ir III-jojo porą serijų. Kuris momentais būna labai juokingas, su humoru, gali pasijuokt bent.

Čia labai trumpas fragmentas biggrin.gif Labai šaūnus vyrukai visi!
https://www.youtube....h?v=W9Os55ETjlA

Burak Sevinç ir Meric Aral pai juokingiausia pora, EyFet wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Vienu žodžiu su Karadeniz aišku, kad nieko dar neaišku kaip čia kas rutuliosi. Nuspėt be šansų. Spėliot tik galim.

O Kizim tai pažiūrėk. Įdomumo dėlei bent pirmą seriją. Serijos trukmė ten neilga.
Svarbu tik, kad išsilaikytų. Įdomu kaip atsilieps jiems savaitės dienos pakeitimas_iš trečiadienio į penktadienį.
Bus aišku ryt. Labai įdomu kaip bus.
QUOTE(Whagati @ 2018 09 28, 20:22)
Nebeatseku,kuri jys seriala giriate? Ieskau ka ziureti.
Mes čia apie Karadeniz mirksiukas.gif Jis taip sakant ne silpnų nervams biggrin.gif Arba patinka arba ne.
Atsakyti
Karadeniz as ir ziurejau 1 sezona, yra jau antras? einu ieskoti?

ne ne, koki cia seriala menesio laike aptarinejote? ar verta ziureti?
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 09 28, 21:09)
Karadeniz as ir ziurejau 1 sezona, yra jau antras? einu ieskoti?

ne ne, koki cia seriala menesio laike aptarinejote? ar verta ziureti?
Jo, yra, jau dvi serijos.

Čia tikriausi turi omeny Paukštukę, apie paukštukių aptarimus kalbi smile.gif ? Erkenci Kus (Ранняя пташка)
Merginom tai labai labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 09 28, 21:15)
Jo, yra, jau dvi serijos.

Čia tikriausi turi omeny Paukštukę, apie paukštukių aptarimus kalbi smile.gif ? Erkenci Kus (Ранняя пташка)
Merginom tai labai labai patiko.

aciu, einu irgi siustis ax.gif

nesenai pabaigiau Расскажи мне как любить / Bana Sevmeyi Anlat , patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whagati: 28 rugsėjo 2018 - 20:22
QUOTE(Whagati @ 2018 09 28, 21:21)
aciu, einu irgi siustis  ax.gif

nesenai pabaigiau Расскажи мне как любить / Bana Sevmeyi Anlat , patiko rolleyes.gif
Ane? Na tai smagu. Aš tik niekaip negalėjau priprasti prie pagrindinės aktorės, bet man tai iš esmės ir netrukdė.
Atsakyti

Irigi ketini Cukur žiūrėti? bigsmile.gifAš taip pat. Man Icerde labai patiko, tai tikiu, kad ir šis patiks. Juolab ir serijų laukt nereiks kas savaitę, gatavas produktas, o ir atsiliepimai puikūs ir rodikliai geri, nereiks jokios nervacijos kurį laiką. Taip sakant pereisim ant bajevikų

Vienu žodžiu su Karadeniz aišku, kad nieko dar neaišku kaip čia kas rutuliosi. Nuspėt be šansų. Spėliot tik galim.

O Kizim tai pažiūrėk. Įdomumo dėlei bent pirmą seriją. Serijos trukmė ten neilga.
Svarbu tik, kad išsilaikytų. Įdomu kaip atsilieps jiems savaitės dienos pakeitimas_iš trečiadienio į penktadienį.
Bus aišku ryt. Labai įdomu kaip bus.

Mes čia apie Karadeniz mirksiukas.gifJis taip sakant ne silpnų nervams biggrin.gifArba patinka arba ne.

Aha, ketinu Cukura ziuret  :bigsmile: , pirmas sezonas visas, antro ir jau yra kelios serijos. 

Icerde man ir patiko, ypač Aras  :rolleyes:  vakarais jei užtaikau dar per tv kur rodo pažiuriu  :B 

O Karadeniz taip, arba patinka arba ne  :) 

Kizim palauksiu daugiau seriju, nors i pirma serija gal uzmesiu aki...

O tas paukštukas manes neuzkabino...

Atsakyti