Visgi pasiruošus šiam vakarui?
Susipažinot vis dėlto? Jausmams amžius ne kliūtis
Tu žiūri online ar sekančią dieną peržiuri seriją? Iš šios serijos po teisybei net nežinau ko tikėtis
Negaliu nežiūrėt onlin'e, pažiūriu iš vakaro Įsijungiu du langus_kanalo ir onlin'e vertimą, kad galėčiau suprasti bent aptakiai, akcentus, apie ką kalbą eina, pavienių pažįstamų man žodžių ar frazių neužtenka visam vaizdui susidaryti, o tada jau kurią dieną, laisvesnę dieną, pažiūriu rusiškai...
O tu Simbulis kada žiūri?
Aš irgi neįsivaizduoju kuo čia pasibaigs šiandieninė serija, faktas, kad kažkaip kitaip, ne taip kaip rodė frage, tik tiek, kad neaišku_ar geriau ar dar blogiau... net nežinau ką ir pasakyt, nes irgi nežinau ko tikėtis
Svarbu tik, kad su mūsiškiais nieko nenutiktų (na ir aišku su jų savais, namiškiais)
QUOTE(Simbulis @ 2018 09 26, 08:24)Visgi pasiruošus šiam vakarui?Tik dar morališkai beliko pabaigt pasikaustyt ir taip, pasiruošus visu pajėgumu, ir nesvarbu kad ką tik iš darbo grįžau, kad galva ūžia, kad darbo diena buvo chaotiška, bet pasiruošus kaip užtėvynę
Tu žiūri online ar sekančią dieną peržiuri seriją? Iš šios serijos po teisybei net nežinau ko tikėtis
Negaliu nežiūrėt onlin'e, pažiūriu iš vakaro Įsijungiu du langus_kanalo ir onlin'e vertimą, kad galėčiau suprasti bent aptakiai, akcentus, apie ką kalbą eina, pavienių pažįstamų man žodžių ar frazių neužtenka visam vaizdui susidaryti, o tada jau kurią dieną, laisvesnę dieną, pažiūriu rusiškai...
O tu Simbulis kada žiūri?
Aš irgi neįsivaizduoju kuo čia pasibaigs šiandieninė serija, faktas, kad kažkaip kitaip, ne taip kaip rodė frage, tik tiek, kad neaišku_ar geriau ar dar blogiau... net nežinau ką ir pasakyt, nes irgi nežinau ko tikėtis
Svarbu tik, kad su mūsiškiais nieko nenutiktų (na ir aišku su jų savais, namiškiais)
As dazniausiai ziuriu sekancia diena, jei labai nekantrauju ziuriu su subtitrais, jei galiu pakenciu diena kol atsiranda vertimas... bet online ziuret ne mano psichikai vienintele serija online ziurejau tai Icerde finaline, tai eina kaku ...
nu as manau kad su Tachiru viskas bus gerai, vis gi pagrindinis herojus , nors kai scenaristas is SBA, o rezisierius is Kara Sevda, tai rami irgi nesu... beje, toks pletkas buvo pas ruses pasirodes, kad Vedatas bus 2 sezone tik 3 serijas, tai vadinasi kitoj serijoj jam jau turi buti pipiec
(ir jei reitingai kris_nenustebsiu; ir tikrai ne dėl laiko...)
Sen Anlat Karadeniz 24. Bölüm Fragmanı
Ne, tik paskutinę naktį (vakar) paklausiau, kiek metų, tai dėjo turkiškai su draugeliais kažką žvengt.. Oj, kaip sunervino, maniau, fig jau arbatos paliksiu (o daug daviau, turėjo nustebt). Aišku, mano vyras irgi dalyvavo procese
Na, dar ilgai aš alpėsiu, manau..
Na ką, jungiuos seriją, reik grįžt į kitą serialą
Kurmi kurmi, dar gražiau, dar vėliau pasibaigė nei aną sykį...
(ir jei reitingai kris_nenustebsiu; ir tikrai ne dėl laiko...)
Sen Anlat Karadeniz 24. Bölüm Fragmanı
Tai kaip supratau Mustafa iššovė ir serija baiges? O kitoj serijoj Nefes saus i Vedata
Na manau kad reitingai tik ir parodytu scenaristams, koki fignia jie cia daro
As serija turbut tik vakare paziuresiu, musa jie turbut rekordus po 3 valandas
As serija turbut tik vakare paziuresiu, musa jie turbut rekordus po 3 valandas
Kai pažiūrėsi, bus aišku ką būtent turiu minty. Įdomu kokie bus šiandien reitingai vakarykštės serijos.
Bet o tačiau... jei man nelabai patiko tas, tai dar nereiškia, kad turkų auditorijai nepatiko
Įdomu kokie bus šiandien reitingai vakarykštės serijos.Bet o tačiau... jei man nelabai patiko tas, tai dar nereiškia, kad turkų auditorijai nepatiko
Krite reitingai po vakarykštės serijos, bet nėra ko stebėtis Serialo kokybė ir kritus, tai eina ant kiekybės (2 sezono serijos po 3 val. ) nepalyginsi su startu. As ir toliau laikausi savo nuomonės kad būtų užteke vieno kokybiško sezono, galėjo max iki 30 serijų vieną padaryt ir atsisveikint, o o jie nori ir 2 sezona daryti virš 20 serijų... O dabar kas darosi? Žiuri ir toks jausmas kad vėl viskas sukasi ratu, lyg 21 serijos net nebūtų buvę Nežinau, nežinau, nežinau... Jei tiesa, kad Vedatas (aktorius nebenorejo filmuotis 2 sezone, matyt pats pamatė kad ne kažką) po sekančios serijos paliks seriala, tai turės prigalvot kažko naujo... O ir veikėjai išsikvėpę, kaip Muratas leidosi primušamas to idioto Džemilio? juk Yangaz'ai buvo patys pačiausi
Na, kad toks žmogus kaip Vedatas dovanotų jiems tą jos ir vaiko pabėgimą, gyvenimą Tahiro namuose, tai nėra ko labai tikėtis, dar ir taip gerai, nes šimtas progų turėjo galimybę nušauti.
Bet šiaip tai iš esmės paėmus, tai nėra dar labai kuo skųstis. Man tik to veiksmo šiek tiek per daug, viskas kaip rusiškoje ruletėje, pastoviai įtampa. Galėtų jau truputi duoti ramesnių serijų atsipalaidavimui, bet kaip matėm, nėr ko svajot, taip nebus. Na ir_per ilgos serijos. Man toks jausmas, kad iškart dvi serijas žiūriu
P.s. aš tik niekaip negaliu suprasti, kodėl jie tokio ilgumo serijas daro Ir be ozet'o gi. Ir dar parodė nuo galo! Net išsigandusi buvau, kad gal laiką pražiopsojau ir pusę nemačiau, bet paskui pagavau kampą Tai va tas man nepatiko.
Žiūrėsim kaip čia toliau bus Laukim.