Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 22, 23:59)
kelinta? dar kol kas nematau, kad butu  unsure.gif

Tiesioginė transliacija prasideda 20.00 vietos laiku, visą valandą jie kartoja dalį senos serijos, o nuo 21 val prasideda naujoji. Gal tuo metu, kai įsijungėte, pataikėt į reklamą? mirksiukas.gif
Vakar iki galo nepažiūrėjau, nes labai lagino internetas, vaizdas dingdavo, tai tiesiog neužteko kantrybės. Bet iš to, ką mačiau, serija man pasirodė silpnoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 23 rugsėjo 2018 - 08:45
QUOTE(Mosso @ 2018 09 23, 09:45)
Tiesioginė transliacija prasideda 20.00 vietos laiku, visą valandą jie kartoja dalį senos serijos, o nuo 21 val prasideda naujoji. Gal tuo metu, kai įsijungėte, pataikėt į reklamą? mirksiukas.gif
Vakar iki galo nepažiūrėjau, nes labai lagino internetas, vaizdas dingdavo, tai tiesiog neužteko kantrybės. Bet iš to, ką mačiau, serija man pasirodė silpnoka.

ai, tai cia be vertimo, tai siandien gal bus su vertimu?
o jus jau turkiskai gal ismoke? biggrin.gif
as jau kazkiek zodziu ziuriu suprantu pe rvisus tu serialu ziurejumis lotuliukas.gif

kazkur maciau reklamas final serija ir vestuves, ai gal neuzilgo ir bus, taip ir baigsis visas kinas, kuliminacija - bucinys ir vestuves atomazga biggrin.gif
siaip grazus aktoriai, neblogas jumoras, bet si kina jauciu reikia ziureti beveik visa is kart, kad kazkoks veiksmas pasijaustu, o kas savaite po 1 serija gaunasi, kad nieko niekas nenuveikia, kazkoks pasitasymas ir tiek...
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2018 09 22, 17:56)
Ir taip negerai ir taip blogai. Pagal save žinau smile.gif Transliacijos dieną gėris tame, kad dalyvauji judesį, žinai tiesiogiai kas ir kaip.
Online žiūrint_negali sustoti, gali zombuoti iki po vidurnakčio (čia man kaip su Söz) P.S. taupau likusias 5-kias serijas, kad truputi pavaryti į priekį 3-čią sezoną.
Naujus pradėti_jokio didelio ūpo, nes rizikinga žiūrėti, nesinori dėti vilčių, bo žiūrėk greit ir pravalas.
Ką esu įtraukusi į savo sąrašą, tai jaučiu sekantis bus Çukur, po pertraukos mano mylimo Čiagataus Ulisoj Içerde https://www.youtube....h?v=xXENfpl1J9w

dekui uz nuorodas, nebuvau maciusi Внутри / Icerde , pradejau ziureti, kol kas patinka labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 rugsėjo 2018 - 10:00
Aš žiūriu su online vertimu smile.gif
turkiškai suprantu tik keletą frazių, kurios eina per visas serijas smile.gif
Man irgi taip atrodo, kad reikia žiūrėti vienu ypu. Nes po vieną seriją trūksta dinamikos.
Atsakyti
Pas mus Turkijoje nerodo šito kanalo.
Jaučiu, taupysiu abi serijas kitam savaitgaliui.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 23, 12:28)
Pas mus Turkijoje nerodo šito kanalo.
Jaučiu, taupysiu abi serijas kitam savaitgaliui.

Tu gyveni Turkijoj?? bigsmile.gif

Truputį atsilikus - kada ir kokį serialą su Kivanč rodys?
Atsakyti
Çarpisma, rudenį, preliminariai lapkričio mėn lyg. Bus matyt.
Atsakyti
kiek Erkenci Kus bus serijų???
nes jau ima katiną už uodegos tempti
paskutinė serija nuobodi
Sanem ir Džanas elgiasi, kaip paaugliai,
o jie gi suaugę žmonės
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 09 23, 18:15)
Tu gyveni Turkijoj?? bigsmile.gif

Truputį atsilikus - kada ir kokį serialą su Kivanč rodys?

Nea. Tik į svečius pas Can'ą atvykus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 24, 20:03)
Nea. Tik į svečius pas Can'ą atvykus smile.gif

Pačiu laiku, nes Polen kaip tik į Angliją išskrido. Ir visus daiktus išsigabeno biggrin.gif
Atsakyti
Na ką, "Kizim" (Дочка) su Bugra ir Beren perkelė iš trečiadienio į penktadienį.
Tikėkimės gal į gerą. Tikiuosi jiems pavyks išsilaikyt šitame širšyne. Noriu, kad jis būtų.
Pažiūrėjau į penktadienio tuos transliuojamus, tai man ten nei vienas iš tų 5-kių schmoll.gif
O kai kas jau iš ten ir slides teps, na ir gerai irnesakyk.gif daugiau šansų "Kizim" bus,
kol/jei neįterps ten ko naujo. Nors kažkodėl nuojauta kužda, kad gali sunku jiems būti.
Labai noriu suklysti. Man regis jis labai pamils šitą mergytę, o ji iš jo žmogų padarys...

https://www.youtube....h?v=hzil5hZkMB4

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

O per koki kanala rodo Erkenci Kus seriala? As perziurejau visas jau isejusias serijas anglu kalba, bet mielai lietuviskai dar paziureciau :)))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabija Kelminskaite: 25 rugsėjo 2018 - 16:34
QUOTE(Gabija Kelminskaite @ 2018 09 25, 17:33)
O per koki kanala rodo Erkenci Kus seriala? As perziurejau visas jau isejusias serijas anglu kalba, bet mielai lietuviskai dar paziureciau smile.gif))
Per lietuvišką (lietuvių kalba) jokį nerodo, nebent ateity nupirktų, o rodo per turkų kanalą StarTV, bet ten savaime aišku_turkų kalba.
Atsakyti