QUOTE(Mosso @ 2018 09 23, 09:45)
Tiesioginė transliacija prasideda 20.00 vietos laiku, visą valandą jie kartoja dalį senos serijos, o nuo 21 val prasideda naujoji. Gal tuo metu, kai įsijungėte, pataikėt į reklamą?
Vakar iki galo nepažiūrėjau, nes labai lagino internetas, vaizdas dingdavo, tai tiesiog neužteko kantrybės. Bet iš to, ką mačiau, serija man pasirodė silpnoka.
ai, tai cia be vertimo, tai siandien gal bus su vertimu?
o jus jau turkiskai gal ismoke?
as jau kazkiek zodziu ziuriu suprantu pe rvisus tu serialu ziurejumis
kazkur maciau reklamas final serija ir vestuves, ai gal neuzilgo ir bus, taip ir baigsis visas kinas, kuliminacija - bucinys ir vestuves atomazga
siaip grazus aktoriai, neblogas jumoras, bet si kina jauciu reikia ziureti beveik visa is kart, kad kazkoks veiksmas pasijaustu, o kas savaite po 1 serija gaunasi, kad nieko niekas nenuveikia, kazkoks pasitasymas ir tiek...
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2018 09 22, 17:56)
Ir taip negerai ir taip blogai. Pagal save žinau
Transliacijos dieną gėris tame, kad dalyvauji judesį, žinai tiesiogiai kas ir kaip.
Online žiūrint_negali sustoti, gali zombuoti iki po vidurnakčio (čia man kaip su
Söz) P.S. taupau likusias 5-kias serijas, kad truputi pavaryti į priekį 3-čią sezoną.
Naujus pradėti_jokio didelio ūpo, nes rizikinga žiūrėti, nesinori dėti vilčių, bo žiūrėk greit ir pravalas.
Ką esu įtraukusi į savo sąrašą, tai jaučiu sekantis bus
Çukur, po pertraukos mano mylimo Čiagataus Ulisoj
Içerde https://www.youtube....h?v=xXENfpl1J9w
dekui uz nuorodas, nebuvau maciusi Внутри / Icerde , pradejau ziureti, kol kas patinka labai