Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Bet jei ne Vedatas, tai kaip be blogiečio? neįdomu būtų, be jo nebūtų ir šitos istorijos. Tegu dar pabūna irnesakyk.gif

Kai baigėsi jis ir buvo sakytą kad be pratęsimo, tai net džiaugiausi, galvojau na ir gerai tokioj aukštumoj pabaigti. Bet dabar žiūriu, kad džiaugiuosi jog pratęsė antram sezonui, svarbu, kad tik nepagadintų.

Kas dar man labai patiko, kad netempė gumos su tuo Vedatu, parodė po 3-jų mėnesių. Man apskritai daug kas labai patiko; nauju kampu nufilmuoti rakursai, gamtovaizdis stulbinančiai pateiktas, naujų melodijų intarpai, daina nauja, intymumo daugiau tarp ponios ir pono Kalelio, o jau Saniyje ir Asiyje tai savam repertuare.

Tpfu tpfu tpfu, eina kaku, bet ir aš taip pagalvojau kol žiūrėjau tą seriją. Dėl pabaigos tokios, kaip Kara Sevda, dedu galvą, kad fanai niekad to nedovanotų, būtų šokis su kardais biggrin.gif

Praėjusiam sezone keliose serialuose nudžiugino gera pabaiga, ko tikrai nesitikėjau, buvau įsitikinusi, kad užbaigs tradiciškai, bus amen, tai net netikėta buvo, kad gerą pabaigą padovanojo bigsmile.gif
O dabar va vėl, naujas sezonas, nauji pergyvenimai, vėl tas įtarumas dėl pabaigos kulminacijos.

Tas jausmas kai žiūri ir matant visumą galvoji - išskirtinis. Tiesiogine ta žodžio prasme.
Papildyta:
Takelis koks gražus wub.gif
https://www.youtube....h?v=WRMFqKo_X0U

Na Vedatas aisku centrine figura sioje istorijoje, bet man jo uzteko pirmam sezone, nezinau ar noreciau kad ir antras suktusi irgi pagrinde apie ta pati  :hmm: Idomu kodel Aysan aktore paliko projekta? 

As ir maniau kad pagaigs galingai su vienu sezonu aukstumoje, bet kadangi reitingai buvo geri nusprende pratesti. Beje, skaiciau kad keitesi kurybine grupe antram sezone ir atejo dirbti naujas scenaristas  :unsure: tas pats kuris dirbo ir pridirbo SBA, tai va idomu ka rukys rasydamas Karadenizui  :D  :D 

O vaizdai man labai grazus, kalnai, o muzika jau   :wub: Na bet gal siame sezone sulauksime bent jau pirmo bucinio  :ax: 

Dar skaiciau kad turkams nepatiko, kad Nefes su Vedatu turi antra vaika, scenarijus buvo rasytas vienam sezonui, o kai buvo pratesta antram, tai scenaristas nusprende Dzailan pasalinti. Gal jau kitoj serijoj ji ir is vyks su Berak  :hm: 

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2018 09 22, 08:33)
Na Vedatas aisku centrine figura sioje istorijoje, bet man jo uzteko pirmam sezone, nezinau ar noreciau kad ir antras suktusi irgi pagrinde apie ta pati hmm.gif Idomu kodel Aysan aktore paliko projekta? As ir maniau kad pagaigs galingai su vienu sezonu aukstumoje, bet kadangi reitingai buvo geri nusprende pratesti. Beje, skaiciau kad keitesi kurybine grupe antram sezone ir atejo dirbti naujas scenaristas  unsure.gif tas pats kuris dirbo ir pridirbo SBA, tai va idomu ka rukys rasydamas Karadenizui biggrin.gif biggrin.gif O vaizdai man labai grazus, kalnai, o muzika jau wub.gif Na bet gal siame sezone sulauksime bent jau pirmo bucinio ax.gif Dar skaiciau kad turkams nepatiko, kad Nefes su Vedatu turi antra vaika, scenarijus buvo rasytas vienam sezonui, o kai buvo pratesta antram, tai scenaristas nusprende Dzailan pasalinti. Gal jau kitoj serijoj ji ir is vyks su Berak g.gif 
Jis gal ilgai neužsibus, ji gi žadėjo išvesti iš serialo.
Kad kūrybinė grupė keitėsi ir į ką pasikeitė, tai aš gerai žinau, seku naujienas, ir ne tik Karadenizo, žinau kas dedasi. Kas neskaito, neseka, oi daug ką praranda biggrin.gif Skaičiau, kad bus, bus tų vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Tegu tik pabando ką rūkyt, užkasim po pernykčiais lapais vartotojo įkelta nuotrauka Amžiais tie rūkoriai ką nors suchimičina!
Bet labai gražiai sugalvojo tą pašalinimą. Man tos mergytės gaila, na galėjo ji būt, man tai ji netrukdė, ot pamanyk, nepatiko fanams. Na bet žinau, kad fanai patys aršiausi, negailestingiausi, o dar neretas atvejis kai ir su galva nedraugauja, susipykę su protu irnesakyk.gif
Tos mergytės tokios didelės gražios mėlynos akys...
Ko gero g.gif Bet kaip paaiškins tą ryšį su Vedatu? Jis gi tą mergytę man regis dar labiau myli nei sūnų. Man širdį suspausdavo, net gaila jo buvo kai rodydavo jo dialogus, tam tikrus fragmentus su juo ir ja. Dar pagalvodavau: matai, ir jis mylėti gali biggrin.gif
Oi tu rūpus miltai tie rebusų rebusai... čiupt už vadžių vėl iš pradžių biggrin.gif
Atsakyti

Skaičiau, kad bus, bus tų kiss3.gifconnie_49.gif
Tegu tik pabando ką rūkyt, užkasim po pernykčiais lapais girl_haha.gif Amžiais tie rūkoriai ką nors suchimičina!
Bet labai gražiai sugalvojo tą pašalinimą. Man tos mergytės gaila, na galėjo ji būt, man tai ji netrukdė, ot pamanyk, nepatiko fanams. Na bet žinau, kad fanai patys aršiausi, negailestingiausi, o dar neretas atvejis kai ir su galva nedraugauja, susipykę su protu irnesakyk.gif
Tos mergytės tokios didelės gražios mėlynos akys...
Ko gero g.gifBet kaip paaiškins tą ryšį su Vedatu? Jis gi tą mergytę man regis dar labiau myli nei sūnų. Man širdį suspausdavo, net gaila jo buvo kai rodydavo jo dialogus, tam tikrus fragmentus su juo ir ja. Dar pagalvodavau: matai, ir jis mylėti gali biggrin.gif
Oi tu rūpus miltai tie rebusų rebusai... čiupt už vadžių vėl iš pradžių biggrin.gif

Grazi ta mergaite, grazi ...

kiekviena karta kai Tahiras su Nefes kartu buna, apsikabina ir burkuoja sulaikau kvapa na gal jau, gal jau  :oro_buckis:  :love: 

As turbut viena is tu, kuriai nepatiko tas dukters atsiradimas  :mmm: , tegul su Tahiru turi du, tris ir daugiau vaiku...  :laugh: abu labai panasus, charizmatiski, temperamentingi, tai ir vaikuciai butu grazus, beje, ruses speja kad si sezona bus du nestumai  :laugh: 

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2018 09 22, 10:31)
[......]tegul su Tahiru turi du, tris ir daugiau vaiku... laugh.gif abu labai panasus, charizmatiski, temperamentingi, tai ir vaikuciai butu grazus, beje, ruses speja kad si sezona bus du nestumai laugh.gif
Aš visada sakiau_tinkamu laiku tinkamoj vietoj į tinkamo žmogaus (nepažįstamo) bagažinę paslapčia įsliūkino biggrin.gif Viskas apsivertė aukštyn kojom Kalelių šeimynai, o jau kam kam, bet tai mamulytei tai tikrai, ramiai sau gyveno ir vargo nematė, o dabar nėr ramybės biggrin.gif Numirs vieną dieną per tas marčias biggrin.gif Bet tai kokia puiki senutė, aktorė, šitaip meistriškai suvaidina! Tie gestai, mimikos, išraiška, kūno kalba. Aišku, Asiya neatsilieka nė kiek.
Vangos biggrin.gif Buria iš rutulio (aišku, lai taip būna, kad ir trys) biggrin.gif Ne duok dieve kaip pavarys scenarijų aukštyn kojom, tai man rodos mes čia čiaudėsim, rusės taip pat biggrin.gif
Atsakyti
Man ji čia tokia miela, simpatiška, graži, ta plaukų spalva taip jai tinka...
P.s. bet kai prisimenu ją seriale Gunesin Kizlari, tao ojojoj kaip man ji nepatiko.vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Na koks grožis, koks grožis vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2018 09 20, 22:36)
pažiūrėjau Kizim pirmą seriją ir tikrai žiūrėsiu toliau
mažoji aktorė Beren Gökyıldız nepakartojamą
jos gerbėja tapau, kai ją pamačiau seriale Anne
ji taip įtikinamai atrodo, o jai tik devyni metai.
serialo siužetas gana nekasdieniškas
kaip maža mergaitė gyvena su teta,
o vieną dieną ši išeina, palikdama mergaitei laišką,
kur parašo, kaip susirasti jai tėvą,
o tėvas paprasčiausias sukčius, kuriam vaikas tik našta.
man iškilo klausimas, kodėl turkai taip žiauriai elgiasi su vaikais?????

Ta mergytė talentų talentas wub.gif Vien dėl jos žiūrėti verta. O dar Bugra Gulsoy wub.gif Labai linkiu sėkmės šiam serialui, tik sunkią dieną pasirinko, kažin ar jis išgyvens per Ertugulį ir karadenizo kaimiečius unsure.gif
Atsakyti
rugsėjo 27 d. turkai pradeda rodyti serialą "Bir Umut Yeter"
jo siužetas yra pagal knygą "Švyturys tarp dviejų vandenynų"
na tik aišku su turkišku atspalviu,
nes tai ne knygos ekranizacija

Atsakyti
Pabaigiau vakar Ask Laftan Anlamaz, ir pagalvojau, kad visaip blogai - ir žiūrėti online (nes įdomu, kas bus toliau, o niekaip negali sulaukti naujos serijos), ir žiūrėti jau pabaigtą serialą, nes jei siužetas įtraukia, protingai, t.y. po vieną seriją per dieną gi niekas nežiūri biggrin.gif Tuomet spoksai iki paryčių, prisiriši prie personažų, o išsiskyrus apima liūdesys..
Man taip patiko Murato ir Hayat tėvai - vienas pasiplovė, vos užklupus sunkumams, o kitas aktyviai dalyvavo seriale nevaidindamas, mano nuomone, tai genialus scenaristo ir režisieriaus sprendimas smile.gif
Labai gaila, kad Hayat brolis taip vėlai pasirodė, su malonumu klausiausi ir žiūrėjau į šį aktorių. O poroje su Tuval jie tiesiog atominė bomba biggrin.gif

Dar kartą ačiū už nuorodą, ir vėl laukiu tokių gerų pasiūlymų ax.gif

Primenu, kad šįvakar Erkenci kus, aš tikrai žiūrėsiu online smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2018 09 22, 15:20)
rugsėjo 27 d. turkai pradeda rodyti serialą "Bir Umut Yeter"jo siužetas yra pagal knygą "Švyturys tarp dviejų vandenynų" na tik aišku su turkišku atspalviu, nes tai ne knygos ekranizacija
Kaži kaip seksis, Kivančio lyg rodys ketvirtadieniais ten nuo kažkada rolleyes.gif
Kad nebūtų kaip su Nefes Nefese, kuris beje jau neišgyveno. P.s. 1-mą seriją buvau žiūrėjusi įdomumo dėlei, ir neužkabino.
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2018 09 22, 16:28)
Pabaigiau vakar Ask Laftan Anlamaz, ir pagalvojau, kad visaip blogai - ir žiūrėti online (nes įdomu, kas bus toliau, o niekaip negali sulaukti naujos serijos), ir žiūrėti jau pabaigtą serialą, nes jei siužetas įtraukia, protingai, t.y. po vieną seriją per dieną gi niekas nežiūri biggrin.gif Tuomet spoksai iki paryčių, prisiriši prie personažų, o išsiskyrus apima liūdesys..
Man taip patiko Murato ir Hayat tėvai - vienas pasiplovė, vos užklupus sunkumams, o kitas aktyviai dalyvavo seriale nevaidindamas, mano nuomone, tai genialus scenaristo ir režisieriaus sprendimas smile.gif
Labai gaila, kad Hayat brolis taip vėlai pasirodė, su malonumu klausiausi ir žiūrėjau į šį aktorių. O poroje su Tuval jie tiesiog atominė bomba biggrin.gif

Dar kartą ačiū už nuorodą, ir vėl laukiu tokių gerų pasiūlymų  ax.gif

Primenu, kad šįvakar Erkenci kus, aš tikrai žiūrėsiu online smile.gif
Ir taip negerai ir taip blogai. Pagal save žinau smile.gif Transliacijos dieną gėris tame, kad dalyvauji judesį, žinai tiesiogiai kas ir kaip.
Online žiūrint_negali sustoti, gali zombuoti iki po vidurnakčio (čia man kaip su Söz) P.S. taupau likusias 5-kias serijas, kad truputi pavaryti į priekį 3-čią sezoną.
Naujus pradėti_jokio didelio ūpo, nes rizikinga žiūrėti, nesinori dėti vilčių, bo žiūrėk greit ir pravalas.
Ką esu įtraukusi į savo sąrašą, tai jaučiu sekantis bus Çukur, po pertraukos mano mylimo Čiagataus Ulisoj Içerde https://www.youtube....h?v=xXENfpl1J9w
Atsakyti

Naujus pradėti_jokio didelio ūpo, nes rizikinga žiūrėti, nesinori dėti vilčių, bo žiūrėk greit ir pravalas.
Ką esu įtraukusi į savo sąrašą, tai jaučiu sekantis bus Çukur, po pertraukos mano mylimo Čiagataus Ulisoj Içerde https://www.youtube....h?v=xXENfpl1J9w

As irgi labiau linkusi ziureti jau uzbaigtus, nes su laukimu kas savaite tai oi... del to ir sustojau su SBA zuret ties viduriu, nes bais nervindavo laukti kas savaite, o jei dar kokia pertrauka savaites  :oh: 

Cukur skaiciau grizo su trenksmu  :D as dar neziurejau naujos serijos, taupausi biski daugiau, kad butu  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2018 09 22, 16:28)

Primenu, kad šįvakar Erkenci kus, aš tikrai žiūrėsiu online  smile.gif

kelinta? dar kol kas nematau, kad butu unsure.gif
Atsakyti