Bet jei ne Vedatas, tai kaip be blogiečio? neįdomu būtų, be jo nebūtų ir šitos istorijos. Tegu dar pabūna
Kai baigėsi jis ir buvo sakytą kad be pratęsimo, tai net džiaugiausi, galvojau na ir gerai tokioj aukštumoj pabaigti. Bet dabar žiūriu, kad džiaugiuosi jog pratęsė antram sezonui, svarbu, kad tik nepagadintų.
Kas dar man labai patiko, kad netempė gumos su tuo Vedatu, parodė po 3-jų mėnesių. Man apskritai daug kas labai patiko; nauju kampu nufilmuoti rakursai, gamtovaizdis stulbinančiai pateiktas, naujų melodijų intarpai, daina nauja, intymumo daugiau tarp ponios ir pono Kalelio, o jau Saniyje ir Asiyje tai savam repertuare.
Tpfu tpfu tpfu, eina kaku, bet ir aš taip pagalvojau kol žiūrėjau tą seriją. Dėl pabaigos tokios, kaip Kara Sevda, dedu galvą, kad fanai niekad to nedovanotų, būtų šokis su kardais
Praėjusiam sezone keliose serialuose nudžiugino gera pabaiga, ko tikrai nesitikėjau, buvau įsitikinusi, kad užbaigs tradiciškai, bus amen, tai net netikėta buvo, kad gerą pabaigą padovanojo
O dabar va vėl, naujas sezonas, nauji pergyvenimai, vėl tas įtarumas dėl pabaigos kulminacijos.
Tas jausmas kai žiūri ir matant visumą galvoji - išskirtinis. Tiesiogine ta žodžio prasme.
Papildyta:
Takelis koks gražus
https://www.youtube....h?v=WRMFqKo_X0U
Na Vedatas aisku centrine figura sioje istorijoje, bet man jo uzteko pirmam sezone, nezinau ar noreciau kad ir antras suktusi irgi pagrinde apie ta pati Idomu kodel Aysan aktore paliko projekta?
As ir maniau kad pagaigs galingai su vienu sezonu aukstumoje, bet kadangi reitingai buvo geri nusprende pratesti. Beje, skaiciau kad keitesi kurybine grupe antram sezone ir atejo dirbti naujas scenaristas tas pats kuris dirbo ir pridirbo SBA, tai va idomu ka rukys rasydamas Karadenizui
O vaizdai man labai grazus, kalnai, o muzika jau Na bet gal siame sezone sulauksime bent jau pirmo bucinio
Dar skaiciau kad turkams nepatiko, kad Nefes su Vedatu turi antra vaika, scenarijus buvo rasytas vienam sezonui, o kai buvo pratesta antram, tai scenaristas nusprende Dzailan pasalinti. Gal jau kitoj serijoj ji ir is vyks su Berak