Uch, kokį aš turką įsižiūrėjau live... Belaukiant serijos turiu kitų serijų
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 20, 21:18)
Kokį ?
QUOTE(otea @ 2018 09 20, 22:39)
Kokį ?
Vipinis barmenas. Vyras pavadino harry stylsu. Eina švilpt koks man gražus, kad net sapnavau. Ant žurnalų tokie turi būt. Na gal kiek smulkokas. Bet tai pataisoma.
Gal pavyks gražią foto padaryt ))
pažiūrėjau Kizim pirmą seriją ir tikrai žiūrėsiu toliau
mažoji aktorė Beren Gökyıldız nepakartojamą
jos gerbėja tapau, kai ją pamačiau seriale Anne
ji taip įtikinamai atrodo, o jai tik devyni metai.
serialo siužetas gana nekasdieniškas
kaip maža mergaitė gyvena su teta,
o vieną dieną ši išeina, palikdama mergaitei laišką,
kur parašo, kaip susirasti jai tėvą,
o tėvas paprasčiausias sukčius, kuriam vaikas tik našta.
man iškilo klausimas, kodėl turkai taip žiauriai elgiasi su vaikais?????
mažoji aktorė Beren Gökyıldız nepakartojamą
jos gerbėja tapau, kai ją pamačiau seriale Anne
ji taip įtikinamai atrodo, o jai tik devyni metai.
serialo siužetas gana nekasdieniškas
kaip maža mergaitė gyvena su teta,
o vieną dieną ši išeina, palikdama mergaitei laišką,
kur parašo, kaip susirasti jai tėvą,
o tėvas paprasčiausias sukčius, kuriam vaikas tik našta.
man iškilo klausimas, kodėl turkai taip žiauriai elgiasi su vaikais?????
Aš ką tik, ką tik baigiau žiūrėti Kizim. Galvojau pažiūrėsiu šiandien, nes vakar sutapo man su Karadeniz.
Man patiko. Ta pradžia visa tai ypatingai, jautri labai. Muzikos intarpai labai faini.
Jau ne kartą sakiau, kad unikaliai tie vaikai, mažieji aktoriai, vaidina.
Kaži kaip ir kiek jiems pavyks išsilaikyti, kai startuoja tokia pasiūla ir įvairovė. Vienu žodžiu man patiko.
Žiūriu šiandien vėl nepavyko anksti eit miegot, vakar tai tuo labiau, ką reiškia kai rudens sezonas prasidėjo
Vakar tai išvis, Karadeniz kai prasidėjo 20:00 val, tai baigėsi tik 00:20 val. Grįžimas II-tro sezono, serija, buvo super.
Man patiko. Ta pradžia visa tai ypatingai, jautri labai. Muzikos intarpai labai faini.
Jau ne kartą sakiau, kad unikaliai tie vaikai, mažieji aktoriai, vaidina.
Kaži kaip ir kiek jiems pavyks išsilaikyti, kai startuoja tokia pasiūla ir įvairovė. Vienu žodžiu man patiko.
Žiūriu šiandien vėl nepavyko anksti eit miegot, vakar tai tuo labiau, ką reiškia kai rudens sezonas prasidėjo
Vakar tai išvis, Karadeniz kai prasidėjo 20:00 val, tai baigėsi tik 00:20 val. Grįžimas II-tro sezono, serija, buvo super.
QUOTE(Mosso @ 2018 09 20, 17:00)
Pagalvojau, kad jis labai organiškai atrodytų istoriniuose serialuose, reikės pažiūrėti jo kūrybinę biografiją. Labai ryškus aktorius
Tai čia kaip man tas Taner Ölmez (Mert) iš Medcezir. Išvaizda, jo profilis, labai man panašu į graiką. Na, kaip graikų dievas Prometėjas Ne veltui istoriniam Kösem vaidino.
O Burak Deniz filmografija, kiek pamenu, tai labai kukli, nėra didelio pasirinkimo.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 20, 21:18)
Nagi nagi? Kokiam bare?
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2018 09 21, 11:09)
Tai čia kaip man tas Taner Ölmez (Mert) iš Medcezir. Išvaizda, jo profilis, labai man panašu į graiką.
Na, kaip graikų dievas Prometėjas Ne veltui istoriniam Kösem vaidino.
O Burak Deniz filmografija, kiek pamenu, tai labai kukli, nėra didelio pasirinkimo.
Na, kaip graikų dievas Prometėjas Ne veltui istoriniam Kösem vaidino.
Oho, gražuolis, gyva antikinė skulptūra
Kaip gaila, kad anksčiau į šią temą neužėjau. Pasirodo, tiek grožio praleidau
3 valandos
***** kitos serijos fraga kai pamaciau, tai del Asios baisu
QUOTE(Mosso @ 2018 09 21, 16:35)
Kaip gaila, kad anksčiau į šią temą neužėjau. Pasirodo, tiek grožio praleidau
Geriau vėliau nei niekada Užtai va dabar kaip gera 😊 QUOTE(Simbulis @ 2018 09 21, 17:23)
3 valandos
***** kitos serijos fraga kai pamaciau, tai del Asios baisu
Kai be reklamų, bo su reklamom, tai jomajo, virš 4, musėt rekordas 😃 Bet nebuvo kur dėtis 😊***** kitos serijos fraga kai pamaciau, tai del Asios baisu
Su tuo fragu sekančios serijos, tai man net miegai išsilskstė
Kad taip sugalvos su Asia, tai net nebūčiau pagalvojus 😮
Kai be reklamų, bo su reklamom, tai jomajo, virš 4, musėt rekordas 😃 Bet nebuvo kur dėtis 😊
Su tuo fragu sekančios serijos, tai man net miegai išsilskstė
Kad taip sugalvos su Asia, tai net nebūčiau pagalvojus 😮
Visas telemaratonas
Tai va va, idomu kaip cia viskas bus, ir kaip tycia nei vieno vyro nera namie ...
Na bet jei ir 2 sezonas suksis apie nemirtinga Vedata ir pan, tai nezinau nezinau, ka cia scenaristai bus sugalvoje, butu galeje dadet dar kelias serijas ir pabaigti su vienu
Labai tikiuosi kad nebus tokia pabaiga kaip Kara Sevda
QUOTE(Simbulis @ 2018 09 21, 19:30)
Visas telemaratonas Tai va va, idomu kaip cia viskas bus, ir kaip tycia nei vieno vyro nera namie ... Na bet jei ir 2 sezonas suksis apie nemirtinga Vedata ir pan, tai nezinau nezinau, ka cia scenaristai bus sugalvoje, butu galeje dadet dar kelias serijas ir pabaigti su vienu Labai tikiuosi kad nebus tokia pabaiga kaip Kara Sevda
Kaip aš pagalvojau: tai bent pavarė atsipūtę per vasarą, matosi, kad žmonės stačią galvą nėrė į darbą Na, anne gi nepasimetė, karingai nusiteikus buvo Va, matėm, kad dar vienas neadekvatas išdygo... sielos draugas, blin.Bet jei ne Vedatas, tai kaip be blogiečio? neįdomu būtų, be jo nebūtų ir šitos istorijos. Tegu dar pabūna
Kai baigėsi jis ir buvo sakytą kad be pratęsimo, tai net džiaugiausi, galvojau na ir gerai tokioj aukštumoj pabaigti. Bet dabar žiūriu, kad džiaugiuosi jog pratęsė antram sezonui, svarbu, kad tik nepagadintų.
Kas dar man labai patiko, kad netempė gumos su tuo Vedatu, parodė po 3-jų mėnesių. Man apskritai daug kas labai patiko; nauju kampu nufilmuoti rakursai, gamtovaizdis stulbinančiai pateiktas, naujų melodijų intarpai, daina nauja, intymumo daugiau tarp ponios ir pono Kalelio, o jau Saniyje ir Asiyje tai savam repertuare.
Tpfu tpfu tpfu, eina kaku, bet ir aš taip pagalvojau kol žiūrėjau tą seriją. Dėl pabaigos tokios, kaip Kara Sevda, dedu galvą, kad fanai niekad to nedovanotų, būtų šokis su kardais
Praėjusiam sezone keliose serialuose nudžiugino gera pabaiga, ko tikrai nesitikėjau, buvau įsitikinusi, kad užbaigs tradiciškai, bus amen, tai net netikėta buvo, kad gerą pabaigą padovanojo
O dabar va vėl, naujas sezonas, nauji pergyvenimai, vėl tas įtarumas dėl pabaigos kulminacijos.
Tas jausmas kai žiūri ir matant visumą galvoji - išskirtinis. Tiesiogine ta žodžio prasme.
Papildyta:
Takelis koks gražus
https://www.youtube....h?v=WRMFqKo_X0U
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 20, 23:10)
Vipinis barmenas. Vyras pavadino harry stylsu. Eina švilpt koks man gražus, kad net sapnavau. Ant žurnalų tokie turi būt. Na gal kiek smulkokas. Bet tai pataisoma.
mmmm akimirka pagalvojau kad Harry Styles, tas britu dainininkas iš "One Direction"