Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 13, 01:17)
Lygiai tai pat nusivyliau. Man nepatiko, kad jis 1. Sustojo, o nėjo link jos, visiškai sumažino aistrą, nebeliko tos kulminacijos. 2. Ta raudona šviesa. Na tikrai netiko visai. 3. Neišbaigta.
Man anonsas, kur jie aiškinasi kabinete žymiai labiau jaudino. Nu jau tas jo flirtaaaaaas..  karsta.gif Aišku, toks perspaustas, vis tik tai filmas, o dar plius komedija. Bet uch.. keliai sulinktų. Kodėl taip nebūna gyvenime? biggrin.gif Man atrodo, kas jis gėjus tongue.gif

sutinku serija ne apie ką,
tik visi manau laukėm bučinio scenos
o ji irgi nelabai pavykusi
viską sugadino raudona šviesa
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 13, 01:17)
Lygiai tai pat nusivyliau. Man nepatiko, kad jis 1. Sustojo, o nėjo link jos, visiškai sumažino aistrą, nebeliko tos kulminacijos. 2. Ta raudona šviesa. Na tikrai netiko visai. 3. Neišbaigta.
Man anonsas, kur jie aiškinasi kabinete žymiai labiau jaudino. Nu jau tas jo flirtaaaaaas..  karsta.gif Aišku, toks perspaustas, vis tik tai filmas, o dar plius komedija. Bet uch.. keliai sulinktų. Kodėl taip nebūna gyvenime? biggrin.gif Man atrodo, kas jis gėjus tongue.gif

Oi, gyvenime dar ir ne taip būna biggrin.gif
Jau pirmose serijoje atkreipiau dėmesį į tai, kad Džanas labai keistai laiko telefoną arba puodelį ax.gif Bet gal čia toks aktorinis sumanymas, kad tipažai nesikartotų iš vieno serialo į kitą. Ir šiaip man susidarė nuomonė, kad Džano aktoriniai gebėjimai nėra itin aukštam lygyje, bet jis nuperka savo išvaizda ir vyrišku galantiškumu, todėl žiūrėti galima nemirksint smile.gif
Paskutinė scena galėjo būti nufilmuota estetiškiau, bet galbūt ziūrovės tikėjosi tiek daug, kad kūrėjai tiesiog perspaudė. Dėl bučinio, manau, turi būti antroji dalis, karštesnė, nes pradėjo Sanem, todėl reikia laukti atsakymo iš Džano rolleyes.gif
Lyrinis nukrypimas - man labai krenta į akis plastmasiniai vijokliai smile.gif Ir sukabinti paskubomis, kur kliuvo, kur nekliuvo. Bet plastiko lapus pastebėjau visuose serialuose, kuriuos bandžiau žiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 09 13, 00:48)
Beje Sanem suknele man bent jau tikrai gražiausias rūbas kokį ji buvo apsivilkusi per serijala, labai jai tinka  wub.gif pati tokios suknelės norėčiau  bigsmile.gif

Na o Can savame stiliuje, jo personažas nu toks cool, nu taip jam tinka tokį vaidinti,

man ta raudona suknelejos labai patiko pradzioje tame vakarelyje biggrin.gif

tikrai taip 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 rugsėjo 2018 - 18:04
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 18, 18:59)
man ta raudona suknelejos labai patiko pradzioje tame vakarelyje  biggrin.gif

tikrai taip  4u.gif

šita man tokia over the top, kaip nuo podiumo, bet man aktore tokia graži kad ir su maišu man ji gražiai atrodytu biggrin.gif

uj kaip laukiu naujos serijos, tiek dienu dar liko laukt, o jau buvau pratusi trečiadieniais su kokiu desertu žiurėt, šiandiena pamiršusi torčiuka nusipirkau ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
ar ne siandien 12 serija? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 19, 19:38)
ar ne siandien 12 serija?  unsure.gif

deja ne verysad.gif dabar bus sestadieniais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 09 07, 21:19)
Aš, jei noėčiau ko lengvo ir labai pozityvaus, tai žiūrėčiau (kas nematęs) 
https://www.youtube....bSDqIA1O0&t=97s

Of of, kaip užsikabinau, ačiū už nuorodą 4u.gif
Iš pradžių galvojau, kad mesiu, o paskui kažkaip pramušė biggrin.gif paprastai serialui einant į pabaigą idėjos prasideda gumos tempimas ir visokie pritempti dalykai, o čia tokių fainų momentų pridėta, kad juokiausi iš dūšios smile.gif aišku, prasukinėju per ilgas scenas ir kartojimus, bet turbūt nieko reikšmingo nepraleidau smile.gif
Labiausiai nelimpa brolio ir ilgaplaukės draugės pora - matosi, kad aktoriams nekomfortiška.
Keista, kad Muratui/Burakui viso labo 28 metai, jis atrodo gerokai vyresnis. Fainiausias personažas, aišku, Tuval. Aktorė talentinga, o ir scenarijus jai davė plačias galimybes pasireikšti, jos neprasukinėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2018 09 20, 09:59)
Of of, kaip užsikabinau, ačiū už nuorodą 4u.gif
Iš pradžių galvojau, kad mesiu, o paskui kažkaip pramušė  biggrin.gif paprastai serialui einant į pabaigą idėjos prasideda gumos tempimas ir visokie pritempti dalykai, o čia tokių fainų momentų pridėta, kad juokiausi iš dūšios smile.gif aišku, prasukinėju per ilgas scenas ir kartojimus, bet turbūt nieko reikšmingo nepraleidau smile.gif
Labiausiai nelimpa brolio ir ilgaplaukės draugės pora - matosi, kad aktoriams nekomfortiška.
Keista, kad Muratui/Burakui viso labo 28 metai, jis atrodo gerokai vyresnis. Fainiausias personažas, aišku, Tuval. Aktorė talentinga, o ir scenarijus jai davė plačias galimybes pasireikšti, jos neprasukinėju biggrin.gif
Gera dozė pozityvinio užtaiso biggrin.gif Mimikų ir blakstienų prrrrincas flirt.gif Per šį serialą tiek prisikvatodavau, net balsu.
Kaip jam taip meistriškai pavykdavo perteikti tas mimikas, aš nesuprantu, regis taip natūraliai, taip tikroviškai.
Nors visi ten pagerinti, visi kaip vienas.
QUOTE(Visgi @ 2017 08 11, 16:13)
Va čia tai tikrai, sutinku!Mano paskutinis žiūrėtas buvo Aşk Laftan Anlamaz.
Blin, gerulis, sėdėdavau iki 5h ryto žiūrėdavau, visa laimė, kad atostogos buvo.

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

P.s. Dar su jo vaidyba žiūrėjau (apie 20 serijų pažiūrėjau) Bizim Hikaye
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 09 20, 11:51)
Gera dozė pozityvinio užtaiso biggrin.gif Mimikų ir blakstienų prrrrincas flirt.gif Per šį serialą tiek prisikvatodavau, net balsu.
Kaip jam taip meistriškai pavykdavo perteikti tas mimikas, aš nesuprantu, regis taip natūraliai, taip tikroviškai.

P.s. Dar su jo vaidyba žiūrėjau (apie 20 serijų pažiūrėjau) Bizim Hikaye

Labai patiko ir man jis, žiurėdavau iki paryčių ax.gif labai gerai abu vaidino ir į pora tiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 20 rugsėjo 2018 - 12:58
QUOTE(otea @ 2018 09 20, 13:57)
Labai patiko ir man jis, žiurėdavau iki paryčių ax.gif labai gerai abu vaidino ir į pora tiko wub.gif
Į porą tai tikrai labai vartotojo įkelta nuotrauka Labai harmoninga pora.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 09 20, 00:41)
deja ne verysad.gif dabar bus sestadieniais verysad.gif

nu va o as taip laukiau biggrin.gif
jauciu tas filmas greit uzknis vien del tu tampymu ir laukimu , jei nieko idomiaus nesugalvos
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 09 20, 11:51)

Pagalvojau, kad jis labai organiškai atrodytų istoriniuose serialuose, reikės pažiūrėti jo kūrybinę biografiją. Labai ryškus aktorius wub.gif
Atsakyti