Pagaliau !!!
šioje serijoje pilna gražiu akimirku tarp Can ir Sanem
del bučinio aišku norėjosi daugiau ir aistringiau, bet gal pas turkus taip rodyti negali, arba gali būt ir delto kad ji ištekejusi
Kaip bebutu ši serija labai vykusi, pagaliau prasilauže ledai tarp jų,nors kažkiek galima bus pasidžiaugti jų besimezgančiais santykiais iki kol Can viska sužinos apie Sanem ir Emre
Beje Sanem suknele man bent jau tikrai gražiausias rūbas kokį ji buvo apsivilkusi per serijala, labai jai tinka
pati tokios suknelės norėčiau
Na o Can savame stiliuje, jo personažas nu toks cool, nu taip jam tinka tokį vaidinti, kai prisimenu
Dolunay jo vaidinta personaža, kaip be dūšios, be charizmos buvo, čia visai kitas reikalas. Ir toks fliurtuotojas jis šiame seriale, neina sulaikyti šypsenos kai su Sanem jie taip lengvai vienas su kitu bendrauja, labai gerai tinka į pora, puiki chemija visa tarp jų
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 12, 23:35)
Nu ta 11 serija tikrai faina, daug gero jumoro, nu bet tas ilgai lauktas bucinys man visai kazkoks nepavykes, ta raudona sviesa man kazkaip viska sugadino ir siaip labai jau paprastai viskas buvo, daug romantiskesniu tarp ju scenu buvo, kai jau galejo paisbuciuoti ...nu laukiam toliau
https://www.youtube....h?v=IlWczviXhTU
Pritariu
koks super klipukas, išsisaugojau