Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 11, 21:28)

mačiau bigsmile.gif jau tokia over the top bet labai tinka, super nufilmuota biggrin.gif

ajajajai kas nemate 11 serijos geriau neikite į Erkunci Kus instagram, pilna filmuku iš tos serijos ir 12 fragas bigsmile.gif lauksiu vakaro su vertimu pažiurėti, bet serija bus wub.gif ploja.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 09 12, 09:22)
mačiau  bigsmile.gif jau tokia over the top bet labai tinka, super nufilmuota  biggrin.gif

ajajajai kas nemate 11 serijos geriau neikite į Erkunci Kus instagram, pilna filmuku iš tos serijos ir 12 fragas  bigsmile.gif  lauksiu vakaro su vertimu pažiurėti, bet serija bus  wub.gif  ploja.gif karsta.gif

Neisiu į savo net FB, nes ten irgi mes. Gerai, kad verslo paskyra FB atskira biggrin.gif

Gal vyno ta proga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2018 09 11, 22:43)
Epizodus su Džei Džei galima prasukti. Tas personažas man labai nepatinka, ir kuo toliau tuo labiau smile.gif
O epizodai su Džanu ir Sanem -  oro_buckis.gif
Sanem, pasirodo, pašėlus mergina, tikras vargas tėvams  ax.gif

aš išviso tik Sanem ir Džano siužetinę liniją seku,
o visą kitą prasuku
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 12, 09:34)
Neisiu į savo net FB, nes ten irgi mes. Gerai, kad verslo paskyra FB atskira  biggrin.gif

Gal vyno ta proga biggrin.gif

Mhm šiandiena ir aš be FB biggrin.gif valgau rududu su vafliais ir ledais ir žiuriu 11 serija bigsmile.gif
Atsakyti
yahoo.gif 3-čią fragmentą davė!
Tai bent sukurpė planą chuliganą bigsmile.gif

https://www.youtube....h?v=5qFp9y7gtMw

Jetau, jetau, mano Karadenizas atrieda atidunda ax.gif

Vienintelis mano Söz žiūrimas, nedaug beliko. Laukiu trečio sezono.
Fragmentas 3 sezono man gerulis

https://www.youtube....lzIzo655c&t=12s

Man svarbu tik, kad mano snaiperis nežūtų irnesakyk.gif t.y. mylimiausia mano Fethi-Eylem pora ar vienas iš jų.
Širdimi jaučiu, kad savaitės dienos pirmadienis ir trečiadienis bus neramūs, adrenalino bus sočiai man.
Atsakyti
Nu ta 11 serija tikrai faina, daug gero jumoro, nu bet tas ilgai lauktas bucinys man visai kazkoks nepavykes, ta raudona sviesa man kazkaip viska sugadino ir siaip labai jau paprastai viskas buvo, daug romantiskesniu tarp ju scenu buvo, kai jau galejo paisbuciuoti ...nu laukiam toliau biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=IlWczviXhTU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 rugsėjo 2018 - 22:38

Pagaliau !!! yahoo.gif šioje serijoje pilna gražiu akimirku tarp Can ir Sanem wub.gif del bučinio aišku norėjosi daugiau ir aistringiau, bet gal pas turkus taip rodyti negali, arba gali būt ir delto kad ji ištekejusi hmm.gif

Kaip bebutu ši serija labai vykusi, pagaliau prasilauže ledai tarp jų,nors kažkiek galima bus pasidžiaugti jų besimezgančiais santykiais iki kol Can viska sužinos apie Sanem ir Emre ax.gif
Beje Sanem suknele man bent jau tikrai gražiausias rūbas kokį ji buvo apsivilkusi per serijala, labai jai tinka wub.gif pati tokios suknelės norėčiau bigsmile.gif

Na o Can savame stiliuje, jo personažas nu toks cool, nu taip jam tinka tokį vaidinti, kai prisimenu Dolunay jo vaidinta personaža, kaip be dūšios, be charizmos buvo, čia visai kitas reikalas. Ir toks fliurtuotojas jis šiame seriale, neina sulaikyti šypsenos kai su Sanem jie taip lengvai vienas su kitu bendrauja, labai gerai tinka į pora, puiki chemija visa tarp jų bigsmile.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 12, 23:35)
Nu ta 11 serija tikrai faina, daug gero jumoro, nu bet tas ilgai lauktas bucinys man visai kazkoks nepavykes, ta raudona sviesa man kazkaip viska sugadino ir siaip labai jau paprastai viskas buvo, daug romantiskesniu tarp ju scenu buvo, kai jau galejo paisbuciuoti ...nu laukiam toliau  biggrin.gif

Pritariu drinks_cheers.gif

koks super klipukas, išsisaugojau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 12, 23:35)
Nu ta 11 serija tikrai faina, daug gero jumoro, nu bet tas ilgai lauktas bucinys man visai kazkoks nepavykes, ta raudona sviesa man kazkaip viska sugadino ir siaip labai jau paprastai viskas buvo, daug romantiskesniu tarp ju scenu buvo, kai jau galejo paisbuciuoti ...nu laukiam toliau  biggrin.gif

Lygiai tai pat nusivyliau. Man nepatiko, kad jis 1. Sustojo, o nėjo link jos, visiškai sumažino aistrą, nebeliko tos kulminacijos. 2. Ta raudona šviesa. Na tikrai netiko visai. 3. Neišbaigta.
Man anonsas, kur jie aiškinasi kabinete žymiai labiau jaudino. Nu jau tas jo flirtaaaaaas.. karsta.gif Aišku, toks perspaustas, vis tik tai filmas, o dar plius komedija. Bet uch.. keliai sulinktų. Kodėl taip nebūna gyvenime? biggrin.gif Man atrodo, kas jis gėjus tongue.gif

___

O Demet vyras Yusuf? Patinka jis man ax.gif
Atsakyti

Tai kad kiek zinau ji nera istekejusi, o su Yusuf jie 2016 jau issiskyre kiek suprantu. Siuo metu jinai su Ceckin Ozdemir susitikineja  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 13, 01:17)
Lygiai tai pat nusivyliau. Man nepatiko, kad jis 1. Sustojo, o nėjo link jos, visiškai sumažino aistrą, nebeliko tos kulminacijos. 2. Ta raudona šviesa. Na tikrai netiko visai. 3. Neišbaigta.
Man anonsas, kur jie aiškinasi kabinete žymiai labiau jaudino. Nu jau tas jo flirtaaaaaas..  karsta.gif Aišku, toks perspaustas, vis tik tai filmas, o dar plius komedija. Bet uch.. keliai sulinktų. Kodėl taip nebūna gyvenime? biggrin.gif Man atrodo, kas jis gėjus tongue.gif

___

O taip karsta.gif ka jau ka bet tai jam labai pavyksta biggrin.gif

O jie nevede kartu su Cecskin Ozdemir dabar ? hmm.gif ir pavardes jų vienodos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 09 13, 06:30)
O jie nevede kartu su Cecskin Ozdemir dabar ? hmm.gif  ir pavardes jų vienodos  unsure.gif

Dabar nauja mada turkijoj susirast pora su ta pacia pavarde biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Va Mert Firat su Idil Firat tik ka susituoke, sitie abu Ozdemirai biggrin.gif Nevede jie dar ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 13 rugsėjo 2018 - 09:34
QUOTE(Milagra @ 2018 09 13, 10:33)
Dabar nauja mada turkijoj susirast pora su ta pacia pavarde biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Va Mert Firat su Idil Firat tik ka susituoke, sitie abu Ozdemirai biggrin.gif Nevede jie dar  ax.gif

Na ir gerai kad nesusituoke, gal su Can susieis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
pasirodė antra dalis 12 serijos frago instagrame !!!! wub.gif
Atsakyti