Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Mosso @ 2018 09 09, 12:05)
Dėdulė atrodo toks per daug visko pavartojantis smile.gif

O dėl Albatroso, tai matyt Džanas organizuoja jai atpažinimo sceną, nes tik ją pakartojus Sanem pagaliau supras, kad tai jis. O gal ir nesupras, sakys, ano barzda ilgesnė buvo hihihi.gif

Gal batus tuos pačius užsidėjo biggrin.gif
Įtariu, kad tai bus kitos serijos pabaiga.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 09 08, 22:26)
Kad nors gražus ir pasitempęs būtų  doh.gif

OMG OMG blink.gif blink.gif nesuprantu tokių porų,o ir negali jis būti 73m gimimo...nesamonė
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2018 09 09, 12:05)
Dėdulė atrodo toks per daug visko pavartojantis smile.gif

O dėl Albatroso, tai matyt Džanas organizuoja jai atpažinimo sceną, nes tik ją pakartojus Sanem pagaliau supras, kad tai jis. O gal ir nesupras, sakys, ano barzda ilgesnė buvo hihihi.gif

Nu čia tipiška Sanem būtu, nepatikes kol neirodys, bus bučinys gal pagaliau bigsmile.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 09, 12:18)
Gal batus tuos pačius užsidėjo  biggrin.gif

Jau taip ilgai laukta, tai aišku bus tai serijos pabaiga ir vėl mumis kankins iki kitos serijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 09, 12:18)
Gal batus tuos pačius užsidėjo  biggrin.gif

QUOTE(otea @ 2018 09 09, 18:02)
Nu čia tipiška Sanem būtu, nepatikes kol neirodys, bus bučinys gal pagaliau  bigsmile.gif
Jau taip ilgai laukta, tai aišku bus tai serijos pabaiga ir vėl mumis kankins iki kitos serijos  biggrin.gif

man rodos, scenaristai jau pamiršo, kodėl Sanem bėga nuo Džano, nes kažkaip nebeakcentuoja sąžinės graužaties dėl savo darbelių smile.gif
Man regis, ta scena iš frago bus kažkurio iš judviejų vizija, kitaip per greitai klostysis įvykiai hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2018 09 09, 21:04)
Man regis, ta scena iš frago bus kažkurio iš judviejų vizija, kitaip per greitai klostysis įvykiai  hmm.gif

Albatroso scena? Bet kažkaip daugokai, kaip sapnui ar vizijai, o jų jau irgi pakako.. Ką tik jau buvo visas fragas iš sapno. Būtų be ryšio, jei vėl..
Atsakyti
man rodos, scenaristai jau pamiršo, kodėl Sanem bėga nuo Džano, nes kažkaip nebeakcentuoja sąžinės graužaties dėl savo darbelių smile.gif
Man regis, ta scena iš frago bus kažkurio iš judviejų vizija, kitaip per greitai klostysis įvykiai  hmm.gif

oj ne tik ne sapnas...užtenka ir taip kankinti rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
pabodo sapnai ir svajonės,
norisi tikrų įvykių eigos
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 09, 22:33)
Albatroso scena? Bet kažkaip daugokai, kaip sapnui ar vizijai, o jų jau irgi pakako.. Ką tik jau buvo visas fragas iš sapno. Būtų be ryšio, jei vėl..

QUOTE(otea @ 2018 09 10, 17:13)
oj ne tik ne sapnas...užtenka ir taip kankinti  rolleyes.gif  biggrin.gif

Kadangi visai neturiu turkiškų serialų patirties, tai spėlioju iš lempos smile.gif
Man tiesiog nesitiki ir atrodo pernelyg gerai, kad jau kitoje serijoje tiek toli pasistūmės įvykiai smile.gif
Peržiūrėjau dar kartą paskutinį romantišką fragą, kur jie abu pasipuošę, tai ten kaip sapnui iš tikrųjų per daug detalių. Ryt bus aišku ax.gif
Atsakyti
as jau susipainiojau, siandien turi but nauja serija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 09 10, 22:24)

rytoj nauja serija
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 09 10, 22:24)

ryt turkijoje... su vertimu trečiadienį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 09, 00:17)

wub.gif nu gal jau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(otea @ 2018 09 09, 18:02)
Nu čia tipiška Sanem būtu, nepatikes kol neirodys, bus bučinys gal pagaliau  bigsmile.gif
Jau taip ilgai laukta, tai aišku bus tai serijos pabaiga ir vėl mumis kankins iki kitos serijos  biggrin.gif

o gal ir kinas pasibaigs, nes kazkaip kitu siuzeto liniju nelabai yra lotuliukas.gif
Papildyta:

pamate ta ex, tai ir pamirso visus saiznes grauzimus, sukilo pavydas lotuliukas.gif

rimtai jums per greitai? blink.gif
Atsakyti