Pažiurėjau ir aš Yasamayanlar vakar, na jeigu nevaidintu Kerem ir Elçin, kažin ar jį žiurėčiau savotiškas toks, labai kitoks turkams nei paprastai, įdomu kada rodo jį per turkus, nes nors nieko ir neparodo, bet vistiek nuogumo yra ir sexo scena yra Apranga kaikuriu tai padėk dieve, grynai 80's O dar ta scena kur buvo laivų uoste su karstu, man iškart primine kita vaidinta Keremo role Bu Sehir Arkadan Gelecek atrodo Ali prisikėle tuo vampyru , nes ir Nilperi Şahinkaya su juo vaidina poroje žiurėsiu kita serija nes smalsu kaip rutuliosis viskas, ar kas žinote kiek seriju bus ?
QUOTE(otea @ 2018 09 08, 07:42)
Pažiurėjau ir aš Yasamayanlar vakar, na jeigu nevaidintu Kerem ir Elçin, kažin ar jį žiurėčiau savotiškas toks, labai kitoks turkams nei paprastai, įdomu kada rodo jį per turkus, nes nors nieko ir neparodo, bet vistiek nuogumo yra ir sexo scena yra Apranga kaikuriu tai padėk dieve, grynai 80's O dar ta scena kur buvo laivų uoste su karstu, man iškart primine kita vaidinta Keremo role Bu Sehir Arkadan Gelecek atrodo Ali prisikėle tuo vampyru , nes ir Nilperi Şahinkaya su juo vaidina poroje žiurėsiu kita serija nes smalsu kaip rutuliosis viskas, ar kas žinote kiek seriju bus ?
Mano mintys lygiai tos pačios - apranga. Pati mintyse mąsčiau, kad čia tipo gal vampyrų klasika Ypač tie pakelti kalnieriai
Sekso scena iš nugaros nustebino, tikrai netikėta turkams
___
Prisiminiau, kad mane nustebino, kai Sanem šoko prie Cano namelio (o jis su malkikėm stebėjo) pagal anglišką muziką!!! Va tai buvo netikėta. Gal kas atkastų, kad per nuotaikinga daina?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 08, 08:53)
Prisiminiau, kad mane nustebino, kai Sanem šoko prie Cano namelio (o jis su malkikėm stebėjo) pagal anglišką muziką!!! Va tai buvo netikėta. Gal kas atkastų, kad per nuotaikinga daina?
Prisimenu ir aš tą šokį, bo mačiau tą epizodą Tai daina tai Christopher Lewis & Isabella Hill / Can't Keep My Feet on the Ground
QUOTE(Visgi @ 2018 09 07, 21:19)
Aš, jei noėčiau ko lengvo ir labai pozityvaus, tai žiūrėčiau (kas nematęs)
https://www.youtube....bSDqIA1O0&t=97s
https://www.youtube....bSDqIA1O0&t=97s
Man bežiūrint vienintelė mintis - kaip jie tvarkys tas plunksnas
QUOTE(Lux @ 2018 09 08, 09:42)
Man bežiūrint vienintelė mintis - kaip jie tvarkys tas plunksnas
Aš, pamenu, kai žiūrėjau serialą ir šitą epizodą, esu pagalvojus_užmuščiau jei man kas taip kambary/namuos padarytų Akurat, vakar vėl tą patį bežiūrint pagalvojau Ir iškart_ojeeeezauuu kiek tvarkymo... pabandyk tas plunksnas iš visur iškrapštytPapildyta:
QUOTE(Visgi @ 2018 09 08, 09:21)
Prisimenu ir aš tą šokį, bo mačiau tą epizodą Tai daina tai
Christopher Lewis & Isabella Hill / Can't Keep My Feet on the Ground
Christopher Lewis & Isabella Hill / Can't Keep My Feet on the Ground
Ačiū
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 08, 16:47)
Ačiū
Galiu daug ką suprasti ir suprantu; meilei amžius ne kliūtis/nesvarbu, meilei nėra ribų, kad svarbu laimingi, koks kam skirtumas, koks kieno reikalas; jei jiems gerai tai ir taškas, ir t.t. ir pan,. O taip! Tikrai taip.
Bet... kaskart išvydus šią porą vis vien mintyse sau pagalvoju_kaip??? Nu kaaaip??? Jūs į tokius vyrus žiūrit gatvėje??? Na, kaip moteris į vyrą, žiūrite?? Ne? Aš irgi ne.
Na suprantu_režisierus prodiuseris ir t.t. Nafik tie pinigai/pažintys, jei tarkim taip yra ar būtų iš tiesų (čia tik prielaida, nes aš tikrai negaliu to teigti).
Ji '92m gimimo, jis tipo '73m gimimo ?!?!? 19-nioliką metų tik skirtumas??? Tarp manęs ir mano tėčio 25 metai skirtumas ir mano tėtis šimtą kart geriau atrodo nei jis
Kad jis '73-čių gimimo niekad gyvenime nepatikėsiu, niekad, nebent kokia genetinė išimtis, ir/ar apsileidimas arba suchimičines savo gimimo metus, kaip kad būna pas juos...
Suprasčiau dar, kad būtų kaip žmogus prie meno apšiušęs, na bet čia net neapšiušęs, nepanašus į tokį, o tiesiog senas, faktas kaip blynas. Bent aš taip matau.
https://www.ntv.com....QS02wEuKkHHainw
(čia, ant dienų, į vestuves atvykę)
Vienas komas tai išvis nužudė "Да уж.., колхоз "Двадцать лет без урожая"
QUOTE(Visgi @ 2018 09 08, 17:05)
Kad nors gražus ir pasitempęs būtų
Čia panašiai, kaip mūsų viena pora - politikas ir jauna gezelė. Vyras ne pagal metus blogai atrodo dar plius, tai dar labiau kontrastas. Bet ok, čia LT, ji gi buvo niekas - dabar neva kažkas. Bet čia gi - bet koki jauna Cana gali turėti.. Na, mes nesuprasime.. Gal labai jau dvasiškai artimos asmenybės. Kito paaiškinimo aš nesuprantu. Bet kaip reikia mylėtis su tokiu - dar labiau nesuprantu
1973 m. nebent sūnus jo
1973 m. nebent sūnus jo
Albatrosas!!!! https://www.youtube....h?v=rTVYOqK60f8
Vai vai vai koks naujas fragas pasirodė Erkenci Kus !!!! labai labai labai tikiuosi tai nesapnas !!!!
11 serijos 2 fragas
Grynai, tas pakeltas Keremo kalnierius išvis, ir tas paltas odinis...matrica priminė
va va , žiurėjau ir netikėjau ka mačiau toje scenoje
čia išvis nesusipratimas...tik del rolės per lova variantas čia tinkamas, nu kitaip protas manes neišneša kaip tokia graži mergina, tokiu metų, visgi ir pati nepesčia aktorė gali su tokiu krienu būti
Papildyta:
nu tikrai pagaliau !!!!!
11 serijos 2 fragas
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 08, 08:53)
Mano mintys lygiai tos pačios - apranga. Pati mintyse mąsčiau, kad čia tipo gal vampyrų klasika Ypač tie pakelti kalnieriai
___
___
Grynai, tas pakeltas Keremo kalnierius išvis, ir tas paltas odinis...matrica priminė
va va , žiurėjau ir netikėjau ka mačiau toje scenoje
QUOTE(Lux @ 2018 09 08, 21:26)
Kad nors gražus ir pasitempęs būtų
čia išvis nesusipratimas...tik del rolės per lova variantas čia tinkamas, nu kitaip protas manes neišneša kaip tokia graži mergina, tokiu metų, visgi ir pati nepesčia aktorė gali su tokiu krienu būti
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 09, 00:17)
nu tikrai pagaliau !!!!!
Dėdulė atrodo toks per daug visko pavartojantis
O dėl Albatroso, tai matyt Džanas organizuoja jai atpažinimo sceną, nes tik ją pakartojus Sanem pagaliau supras, kad tai jis. O gal ir nesupras, sakys, ano barzda ilgesnė buvo
O dėl Albatroso, tai matyt Džanas organizuoja jai atpažinimo sceną, nes tik ją pakartojus Sanem pagaliau supras, kad tai jis. O gal ir nesupras, sakys, ano barzda ilgesnė buvo