Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2018 09 04, 02:12)
Su kokiu požiūriu? Ir ką mano požiūris turi bendro su turkų kinu?
https://en.m.wikiped...lence_in_Turkey
Čia šiaip, daug neieskant: About 40 percent of Turkish women have suffered wife beating at some stage in their lives, topping rates in Europe and the US.[8] The 2013 Global Gender Gap Report ranked Turkey 120th out of 136 countries.

Labanakt.

Nezinau, jei as taip apie musulmonus ar turkus mastyciau tikriausiai neziureciau ju kinu, butu nemalonu, jei galvociau kad smurtas seimoje iskirtinai musulmonu ar turku kulturos dalis. Gal pasirode per zinutes, bet jauciasi labai toks nemazas priesiskumas, nes labai apibendrinat didele grupe zmoniu muslmonus, turkus , pakistaniecius ir t.t. as asmensikai nematau skirtumo, kad ju daugiau nereiskia, kad jie kitokie biggrin.gif
Tai sakiau, nieko naujo pasaulyje, Es 30 proc moteru patyre kazkokios formos smurta, Nors koks skirtumas is tikro tos statistikos galimi tik 2 viariantai arba patiri smurta arba ne. Kazkas nepatiria, kazkas patiria, nepriklausomai nuo to kur gyvena, gal tik svarbu, kokios salygos yra gauti pagalba. Aplamai daug smurto musu gyvenimuose...
2014 m. Europos Sąjungos pagrindinių teisių agentūros tyrimo rezultatai parodė, kad 31 proc. Lietuvos moterų virš 15 m. amžiaus patyrė fizinį ir (arba) seksualinį smurtą, 8 proc. moterų buvo persekiojamos, 35 proc. Lietuvos moterų patyrė seksualinį priekabiavimą.
74 proc. moterų niekam nėra pasakojusios apie smurtą ne namų aplinkoje dėl baimės būti pasmerktos, dėl nepasitikėjimo institucijomis ir pan.
Smurtas paplitęs visur, visuose sluoksniuose, ne tik socialinės rizikos šeimose. Mes dar esame situacijoje, kad ne išsilavinimas ir ne socialinė klasė nulemia smurto lygį, – teigia ekspertė J. Reingardė. – Pas mus labai paplitusi patyčių kultūra – Lietuva pirmauja Europoje pagal patyčių kultūrą, o ši kultūra ir veda prie smurto vėliau, kuomet tyčiojamasi iš žmogaus, iš jo kitoniškumo...

http://www.bernardin...-moteris/166550
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 rugsėjo 2018 - 11:16
Visose šalyse, kaip ir visose religijose yra savų negatyvių pusių.
Pagal serialus nevertinu šalies, taip man kai kas atrodo keista,
nes mano vertybių skalė kitokia,
mano požiūris į poelgius ar santykius yra kitoks.
Tačiau su malonumu žiūriu patinkančio siužeto serialą,
vertinu aktorių darbą ir tai niekaip nesisieja su šalies propaguojamomis nuostatomis.
Jei siužetinė linija netenkina ir nežiūriu
Atsakyti
O as apie savo policijos nuovada biggrin.gif

Jeigu taip bus is tikruju, tai laukiu nesulaukiu, tiesiog man sukurtas kastas biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Ko nepasakyciau apie juos. Tikiuosi, kad cia ne galutinis variantas. Gal ji tegul ir toliau tupose komedijose "vaidina".
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 04, 11:15)
Nezinau, jei as taip apie musulmonus ar turkus mastyciau tikriausiai neziureciau ju kinu, butu nemalonu, jei galvociau kad smurtas seimoje iskirtinai musulmonu ar turku kulturos dalis. Gal pasirode per zinutes, bet jauciasi labai toks nemazas priesiskumas, nes labai apibendrinat didele grupe zmoniu muslmonus, turkus , pakistaniecius ir t.t. as asmensikai nematau skirtumo, kad ju daugiau nereiskia, kad jie kitokie  biggrin.gif
Tai sakiau, nieko naujo pasaulyje, Es 30 proc moteru patyre kazkokios formos smurta, Nors koks skirtumas is tikro tos statistikos galimi tik 2 viariantai arba patiri smurta arba ne. Kazkas nepatiria, kazkas patiria, nepriklausomai nuo to kur gyvena, gal tik svarbu, kokios salygos yra gauti pagalba. Aplamai daug smurto musu gyvenimuose...
2014 m. Europos Sąjungos pagrindinių teisių agentūros tyrimo rezultatai parodė, kad  31 proc. Lietuvos moterų virš 15 m. amžiaus patyrė fizinį ir (arba) seksualinį smurtą, 8 proc. moterų buvo persekiojamos, 35 proc. Lietuvos moterų patyrė seksualinį priekabiavimą. 
74 proc. moterų niekam nėra pasakojusios apie smurtą ne namų aplinkoje dėl baimės būti pasmerktos, dėl nepasitikėjimo institucijomis ir pan.
Smurtas paplitęs visur, visuose sluoksniuose, ne tik socialinės rizikos šeimose. Mes dar esame situacijoje, kad ne išsilavinimas ir ne socialinė klasė nulemia smurto lygį, – teigia ekspertė J. Reingardė. – Pas mus labai paplitusi patyčių kultūra – Lietuva pirmauja Europoje pagal patyčių kultūrą, o ši kultūra ir veda prie smurto vėliau, kuomet tyčiojamasi iš žmogaus, iš jo kitoniškumo...

http://www.bernardin...-moteris/166550

Žinot, aš vakar turėjau "lišno" laiko, o šiandien nebeturiu. Jei Jūs galvojate, kad moterų teisės Lietuvoje ir musulmoniškame pasaulyje yra vienodos, tai mes pasilikime prie savo nuomonių ir nebeterškime temos. Man nuo to nei šilta, nei šalta. Ir jei Jums atrodo, kad procentinė ir kiekinė išraiška nieko nereiškia, tai irgi nelabai yra ką pasakyti. Kaip atrodo 10 proc. Lietuvos populiacijos, pasklidusios po Europą ir kaip atrodo 10 proc. Kinijos populiacijos biggrin.gif Jei Jums tame nėra skirtumo, tai nėra. Ir jei Jums atrodo, kad dėl neigiamo ar teigiamo požiūrio apie šalį, jos politiką, religiją, socialines ar ekonomines problemas, reikėtų žiūrėti ar nežiūrėti tos šalies filmų, tai irgi neturiu komentarų. Jei man, tarkim, nepatinka Trump'o politika, tai gal ir Holivudo filmų nebežiūrėti? biggrin.gif Jei man nepatinka nusikalstamumas Venesueloje, tai ir Telemundo presenta'i atia? biggrin.gif Na, taip, Jūs tai tikrai nieko neabsoliutinat biggrin.gif

Aš žiūriu tai, kas mane užkabina. Nesvarbu kas tai bebūtų - turkai, amerikiečiai, argentiniečiai ar uzbekai. Ir visos kultūros kaipo tokios man yra įdomios. Ir, jei neaiškiai išsireiškiau, tai pabandysiu paaiškinti, esu nusiteikusi ne prieš visus pasaulio musulmonus 100 proc., kaip Jūs čia man bandote įteigti, o prieš žmonių tamsumą ir nenorą tobulėti. O čia ir vėl tenka grįžti prie skaičių, kurie Jums taip nepatinka - musulmoniškose šalyse neišsilavinusių tamsių žmonių skaičius yra nesulyginamai didesnis, nei Lietuvoje ar bet kur kitur. Kaip Jūs galvojate, kiek dabar Europą užplūdusių musulmonų yra iš inteligentijos sluoksnio? Jei iš Lietuvos išvažiavo tarkim 10 tūkstančių budulių, tai kiek budulių išvažiavo iš ten? Ir mūsų buduliai tai eiliniai vagys, tik vienas kitas koks nors recidyvas, o tiems ką nors papjauti tai tas pats kaip nusispjauti už kampo. Plius jie neturi nei vardo, nei pavardės, už jų nusikaltimus niekas neatsako. Būtų mano valia, visus negerbiančius šalies, į kurią atvyko, kultūros, papročių ir įstatymų bei nenorinčių integruotis, tą pačią dieną išgrūsčiau atgal ir visai nesvarbu ar jie lietuviai, ar pakistaniečiai, ar mongolai ar ateiviai iš kosmoso. O religijos viešą demonstravimą apskritai uždrausčiau. Namie ar maldos namuose melskitės kam tik norit ir kaip norit, o gatvėje aš visiškai nenoriu matyti tų skudurų ar dar kažkokių nesamonių. Jau nekalbant, kad mokyklose reikalaujama uždrausti valgyti kiaulieną, rengtis taip, kaip jiems priimtina, nepuošti Kalėdų eglučių ir pan. Čia normalu? Siūlau Jums nuvykti į draugiškąjį Pakistaną ar Afganistaną, kur moterų ir apskritai žmonių teisės, anot Jūsų, tokios pačios kaip pas mus, ir pareikalauti panašių dalykų biggrin.gif

Va dėl ko sutinku, tai dėl patyčių Lietuvoje! Tai labai krenta į akis grįžus.

Savo pasisakymą šia tema baigiau, geros dienos Jums smile.gif
Atsakyti
Tai ne šiandien nauja EK serija? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 04, 23:32)
Tai ne šiandien nauja EK serija? unsure.gif

Siandien, ka tik baigesi. Taip ir norisi viska sutraukti i 15-20 min smile.gif Gumos tempimas nerealus, be to, atsirado kazkokie nelogiski fragmentu sudurimai.
Sklinda gandai, kad sekanti serija tik rugsejo 22d...
Va ir prasidek su turku serialais online doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 04 rugsėjo 2018 - 23:03
Youtubėj rodo, kad tik 59 min serija blink.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Mosso @ 2018 09 05, 00:02)
Siandien, ka tik baigesi. Taip ir norisi viska sutraukti i 15-20 min smile.gif Gumos tempimas nerealus, be to, atsirado kazkokie nelogiski fragmentu sudurimai.
Sklinda gandai, kad sekanti serija tik rugsejo 22d...
Va ir prasidek su turku serialais online  doh.gif

Tai buvo bučinys? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 05, 00:03)
Youtubėj rodo, kad tik 59 min serija  blink.gif verysad.gif

As ziurejau visas 2 val su trupuciu .
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 05, 00:04)
Youtubėj rodo, kad tik 59 min serija  blink.gif verysad.gif
Papildyta:

Tai buvo bučinys?  biggrin.gif

Nebuvo biggrin.gif Bet skaiciau komentaruose, kad kazkoks vyrukas stebejo filmavima ir pasidalino karsta informacija - Dzanas gaude is juros begancia Sanem ir labai jau aistringai oro_buckis.gif
Vadinasi, sekancioj serijoj tikrai pamatysim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 04 rugsėjo 2018 - 23:09
QUOTE(Mosso @ 2018 09 05, 00:09)
As ziurejau visas 2 val su trupuciu .
Papildyta:

Nebuvo  biggrin.gif Bet skaiciau komentaruose, kad kazkoks vyrukas stebejo filmavima ir pasidalino karsta informacija - Dzanas gaude is juros begancia Sanem ir labai jau aistringai  oro_buckis.gif

Tai ta scena ir baigėsi serija? Nes ir tą patį skaičiau ir kur yra filmavimo užkulisiai, tai pavadinime raso kissing scene backstage.

Bet vargu, ar prasidėtų serija bučiniu, tai nebūna biggrin.gif

Papildyta:
11 ištrauka https://www.youtube....h?v=zPDhkp-dzv0
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2018 09 05, 00:09)
Nebuvo  biggrin.gif Bet skaiciau komentaruose, kad kazkoks vyrukas stebejo filmavima ir pasidalino karsta informacija - Dzanas gaude is juros begancia Sanem ir labai jau aistringai  oro_buckis.gif

ajajai kokia faina 10 serijos pabaiga bigsmile.gif wub.gif o ka kalbėti apie 11 serijos fragus...ech kaip laukiu kitos serijos ..ploja.gif
p.s ana naktį sapnavau Can nu taip jis man istrigo po visokiu youtube video kai prieš miega žiurėjau, ir sapnas toks tikroviškas buvo, nenorėjau pabusti lotuliukas.gif Tai sapnas toks:
Sapnavau kad darbe jį sutikau, ( veiksmas buvusiame darbe Londone, prabangioje parduotuvėje kurioje lankosi daug žymiu žmoniu) einu ir žiuriu stovi jis !?!? aš pribėgu ir sakau jūs Can Yaman ?!? bigsmile.gif jis angliškai man atsako ir žvalgosi kad niekas jo nepamatytu, kaip sleptusi nuo kažko,sako jis man: tyliau, aš nenoriu sukelti triukšmo, ir tuo metu atbega burys merginų šaukdamos jo varda ! biggrin.gif jis pasimetes, nori skradžiai žeme pradingt, žvalgosi kur dėtis, tai man mintis jį iš ten išvesti per kolidorius skirtus tik darbuotojams, tai aš nieko nelaukus sveriu jam už rankos ir sakau : aš jums pagelbėsiu pabėgti, ir mes bėgam laiptais lotuliukas.gif išeiname į lauka ir jis man dekoja už pagalba, su savo žavia šypsena wub.gif paklausia kuo aš vardu ir pasiūlo išgerti arbatos, aš aišku sutinku ir skambinu į darba kad negryšiu, o jis šalia paima telefona ir sako: ji su labai svarbiu klientu ir negryš niekada lotuliukas.gif abu mes juokiames ir aš pabundu idomiausioje vietoje doh.gif
Dabar vis bandau susapnuoti pratesima, bet nepavyksta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 09 06, 00:58)
Dabar vis bandau susapnuoti pratesima, bet nepavyksta lotuliukas.gif

Šita dalis visada pati blogiausia biggrin.gif

Pabaiga tarsi man per greita.. Sėdo į mašiną ir staiga lekia į jūrą biggrin.gif

Man įdomi dar Osmano linija. Nelabai verta man jo Leila atrodo. Tiek metų nereikėjo, tai ir toliau tegu neužsireikia, kai čakros atsivers. Ir aktorius tinkamai parinktas.

Filmavimo sceną tai kikenau.. Iš pradžių, kaip iš Sanem išsidirbinėjo Canas, po to - kotletukai biggrin.gif

Polen... mano manymu nereikejo iš jos TIEK mokslo žmogaus daryti, fizikė, retai per darbus matėsi, o dabar - šlaistosi, kaip niekur nieko, intrigas kursto.. Galėjo būt ne tiek rimta jau profesija.

Ne gi kita serija tikrai vėl po 2 sav?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 06, 02:00)
Šita dalis visada pati blogiausia biggrin.gif

Pabaiga tarsi man per greita.. Sėdo į mašiną ir staiga lekia į jūrą biggrin.gif

Man įdomi dar Osmano linija. Nelabai verta man jo Leila atrodo. Tiek metų nereikėjo, tai ir toliau tegu neužsireikia, kai čakros atsivers. Ir aktorius tinkamai parinktas.

Filmavimo sceną tai kikenau.. Iš pradžių, kaip iš Sanem išsidirbinėjo Canas, po to - kotletukai biggrin.gif

Polen... mano manymu nereikejo iš jos TIEK mokslo žmogaus daryti, fizikė, retai per darbus matėsi, o dabar - šlaistosi, kaip niekur nieko, intrigas kursto.. Galėjo būt ne tiek rimta jau profesija.

Ne gi kita serija tikrai vėl po 2 sav?

O taip doh.gif

ištiesu, rinko miškelyje tas savo geles ir prie jūros atsirado, aišku vieta parinkta gan tokia tikėtina, nėra baisiai didelis papludimys, bet vistiek ax.gif

man ta scena su Can filmavimo aikšteleje labiausiai ir patiko apart pabaigos jūroje, prisijuokiau biggrin.gif

sutinku del Osmano, jis toks geras ir taip myli Leila, o ji atrodo isižiurėjusi Emre rolleyes.gif

Polen taipat, labiau tiktu būti paprasčiausiai modeliu, jie irgi daug keliauja ir dirba, jos apranga ir profesija nu man niekaip nesiriša ax.gif

Keista kad jau dabar 2 fragais pasidalino, taip greitai,labai tikiuosi kad rodys anksčiau, gal vėl pas juos kokia šventė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 06 rugsėjo 2018 - 06:50