Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Lux @ 2018 08 31, 15:43)
Kiralik Ask gerbejoms tinkantis serialas ax.gif

Man Kiralik ask patiko, o sito tai neziureciau net jei neblogai uz tai sumoketu biggrin.gif

QUOTE(daibava @ 2018 09 01, 09:00)
o su bučiniais pas juos ten cenzūra egzistuoja
Turkijoje moralinės nuostatos svarbią vietą  užima
dėl perlenkimų gali uždaryti serialą
ypač dieniniai serialai cenzūruojami

Idomios tos moralines nuostatos pas juos ax.gif Moterims pirstus lauzyt, ausis pjaustyt nieko tokio, o va buciniai blogis baisus ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 09 01, 10:44)
Jūsų žiūrimas Erkenci Kus tai šaunuolis, laiko pozicijas, nors nežiūriu, bet naujienas, reitingus, neįmanoma nematyti peržvelgiant naujienas, malačiai.
Pamiršau, o jį dabar perkels į šeštadienį ar sekmadieni?
drinks_cheers.gif Yaşamayanlar tikrai kitoniškas, nes net negaliu įsivaizduoti tų vampyrų. Aš nežiūrėsiu, tiesiog ne mano tai rolleyes.gif

Aš gal "Muhtesem ikili" palauksiu su Kerem Bursin (jei nieks nepasikeis kas paskutinę minutę, kaip kad būna), norėčiau žvilgtelėti, patinka Kerem Bursin

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

O taip reitingais vis pats Can Yaman pasidalina svao instagrame ir vis dekoja fanams ax.gif
Aš tai visai laukiu to vampyriško serialo, ir manu jis bus trumpas kokiu 11 seriju, idomu kaip turkai visa ta reikala perteiks. Aktoriai tai geri, tai gal bus puse velnio biggrin.gif

oooo žiurėsiu bigsmile.gif

QUOTE(Mosso @ 2018 09 01, 11:47)
Nuo rugsėjo 22 dienos Erkenci Kus rodys šeštadieniais.

Pažiūrėjau 10 serijos abu fragus, uf, kokios emocijos užvirs biggrin.gif
Pradėjau žiūrėti Dolunay iš nevilties, ir, kaip čia daug kas minėjo, aktoriaus negalima atpažinti, absoliučiai kitas žmogus atrodo tiek išoriškai, tiek temperamentu.
Galvoju, gal reikia atidėti šį serialą ir pažiūrėti vienu ypu bent kelias serijas, nes per mažos dozės irgi gali  nužudyti  biggrin.gif

ajajai idomu kada išvers į rusu kalba tada unsure.gif
Tikrai Dolunay man jis visai nelipo ir įvaizdis visai toks šeip sau buvo, pats serialas manes irgi baisiai nekabino, bet žiurejau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 01 rugsėjo 2018 - 18:21
Pirmos serijos kažkiem mačiau Begėdžio turkų adaptacija.
Nu nesuprantu, kam tada daryti, jei jie visai kito sukirpimo, nes USA serialas uch, koks begėdiškas.

Ir vampyrų tikiuos daugiau, nes žiaurumą jų moralė leidžia biggrin.gif

O dėl bučinių.. Tai kaip čia pasakius.. Kad ir per Kuzey Guney.. migam į lovą įsitempė.. Arba pastojo nuo Kuzey Simai. Ar čia blogiukų linijom leidžiama, o pagridininei linijai - ne? unsure.gif
Arba šiaip visi ėjimai į kairę.. Ar čia iš tų, ne dieninių, tai ten leidžiama?
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 09 01, 19:20)
ajajai idomu kada išvers į rusu kalba tada  unsure.gif
Tikrai Dolunay man jis visai nelipo ir įvaizdis visai toks šeip sau buvo, pats serialas manes irgi baisiai nekabino, bet žiurejau rolleyes.gif

Tai niekas nesikeis, išvers sekančią dieną. Rusų žiūrovės irgi iš proto kraustosi, vertėjus spaudžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 01, 19:55)
Pirmos serijos kažkiem mačiau Begėdžio turkų adaptacija.
Nu nesuprantu, kam tada daryti, jei jie visai kito sukirpimo, nes USA serialas uch, koks begėdiškas.

Ir vampyrų tikiuos daugiau, nes žiaurumą jų moralė leidžia  biggrin.gif

O dėl bučinių.. Tai kaip čia pasakius.. Kad ir per Kuzey Guney.. migam į lovą įsitempė..  Arba pastojo nuo Kuzey Simai. Ar čia blogiukų linijom leidžiama, o pagridininei linijai - ne? unsure.gif
Arba šiaip visi ėjimai į kairę.. Ar čia iš tų, ne dieninių, tai ten leidžiama?

Pamirsk Kuziejaus laikus biggrin.gif Dabar i kaire eina be buciniu biggrin.gif I kaire galima eit, vyrams ypac. Cia viskas normaliai. O dar grizus namo zmona pridauzyt, tai isvis liuks. Ir vaikai i kaire, ir i desine, ir kraujomaisa ok, nu svarbu, kad nebutu parodyta bucinio, nes va cia tai siaubas, tikras istvirkimas rolleyes.gif Tokia erdogano politika. Taip daugiau maziau normalia sali i akmens amziu atgal veda. Nesvarbu, kad pats yra nusikalteliu nusikaltelis ir vagis, bet svarbu zmona i skurli susukta geriu spinduliuoja biggrin.gif Juokas pro asaras... Kaip isvis dar neuzdraude tu serialu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 01 rugsėjo 2018 - 21:04
sudomino naujo serialo Kizim anonsas
Kizim
mažoji aktorė iš serialo Anne, o ji man ten labai patiko
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2018 09 02, 20:44)
Kizim
Bugra klasiškas! Patinka jis man. Kaip graudu, tokia mažytė mergytė, o problemos su atmintimi.
Kaži kaip jiems seksis, skaičiau, kad trečiadieniais transliuos...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 09 02, 21:03)
Bugra klasiškas! Patinka jis man. Kaip graudu, tokia mažytė mergytė, o problemos su atmintimi.
Kaži kaip jiems seksis, skaičiau, kad trečiadieniais transliuos...

Ziurejau anonsa Kiralik ask grupeje vk ir bandziau atsiminti koks to aktoriaus vardas biggrin.gif Patinka man jo vaidyba smile.gif
O elimi birakma praziurejau beveik 4 serijas, sustabdziau del laiko stokos, tikiuosi sia svaite grizti, nera superinis, bet ir neblogas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 02 rugsėjo 2018 - 21:06
QUOTE(daibava @ 2018 09 02, 19:44)
Kizim

Be galo patinka Bugra Gulsoy nuo senu laiku, labai noreciau i ji paziureti, bet tema man per sunki, tikrai negalesiu ir nenoresiu ziureti sio serialo, psichologiskai nepavesiu as jo... verysad.gif

Noriu kazko lengvesnio. Visai tralialia nenoriu, bet kazko tokio per daug neapkraunancio nei smegenu, nei psichikos. Siaip ar taip manes laukia policininku sezonas, tai, manau, kaip tik ir yra tai, ko reikia biggrin.gif Visiems mano turkams atsibodo meile vaidint, tai nusprende policija zaisti biggrin.gif
Atsakyti
O man tik meilės reikia, jokio kito žanro nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 02, 23:39)
O man tik meilės reikia, jokio kito žanro nenoriu biggrin.gif

Ech, nu kokia dar meile biggrin.gif Va, niekaip negalejau poros jam isrinkti, tai pats issirinko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Romantic couple lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 09 03, 00:22)
Be galo patinka Bugra Gulsoy nuo senu laiku, labai noreciau i ji paziureti, bet tema man per sunki, tikrai negalesiu ir nenoresiu ziureti sio serialo, psichologiskai nepavesiu as jo...  verysad.gif

o man kaip tik pabodo tas saldus romantizmas
ir norisi kažko rimtesnio,
tikiuosi, kad šis serialas man tiks
Atsakyti