Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(otea @ 2018 08 31, 09:52)
Gerulis tikrai  bigsmile.gif panašus gal Kiralik Ask  mirksiukas.gif  bet nežinau ar matete, daugkas internete lygina ir scenas ir juos kaip pora  ax.gif

aha maciau, labai patiko, bet sitas man jegingesnis smile.gif nors labai nervina laukti po savaite serijos, buvau ipratusi internete ziureti po kiek noriu kinus smile.gif
kaizn kiek sito naujojo seriju bus is viso, kiek cia mums nervus tampys biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 31, 13:43)
Nežinau, ar matosi linke foto, bet laukia šlapia scena https://www.facebook...s...e=3

bigsmile.gif nu gal jau pasibuciuos pagliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 08 30, 18:45)
Erkenci Kus serija pagaliau pažiurėjau. Ech... wub.gif Can myliu vis labiau, anonsas irgi 10 serijos geras. Na kolkas tai vienintelis serialas taip kabinantis, žiuriu jį visada pilna emociju, dažniausia su didžiausia šypsena veide  bigsmile.gif

einu ir as ji ziureti, nors dar Bana Sevmeyi Anlat tik 4 serijas paziurejau ax.gif nors kaip ligoniui, reikia geru emociju.... su savim pasikalbejau rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kiralik Ask man visiškai nepatiko. O Erkenci Kus - 10 iš 10.

Kas dėl bučinio.. Tai ir įdomu, kad tiek tempia. Aišku, pirmas būna ilgai lauktas, tada baisiai susipyksta ir vėl ilgas laukimas antro.. Po antro jau būną daugiau meilės.. dar gali susipykti, o tada jau finalinis happy endas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 31, 20:48)

Kas dėl bučinio.. Tai ir įdomu, kad tiek tempia. Aišku, pirmas būna ilgai lauktas, tada baisiai susipyksta ir vėl ilgas laukimas antro.. Po antro jau būną daugiau meilės.. dar gali susipykti, o tada jau finalinis happy endas biggrin.gif

panasiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Man pvz už Kiralık Aşk labiau patiko Aşk Laftan Anlamaz. Jei jau taip palyginimui svoriui nusverti, tai pirmąjį antrą kartą nežiūrėčiau, o antrąjį_pažiūrėčiau, čia kaip pavyzdys, nors aš taip ar taip niekad antrą kartą nežiūriu to paties. Aşk Laftan Anlamaz_trumpesnis, juokingesnis ir be nereikalingai perdėtų personažų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 01 rugsėjo 2018 - 06:52
Jau man tas Muratas su savo nervacijom tai labai labai patiko (Aşk Laftan Anlamaz)

https://www.youtube....h?v=z9-rfAUjUR8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 01 rugsėjo 2018 - 07:01
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 31, 13:43)
Nežinau, ar matosi linke foto, bet laukia šlapia scena https://www.facebook...s...e=3

kažin ar nebus vėl vaizduotės vaisius ax.gif greičiau jau jie pasibučiuotu, sužinotu Sanem kas tas Albatrosas, Can irgi labai jau kantrus, galėtu irgi prisipažinti , ta guma jau taip tempia rolleyes.gif

QUOTE(Whagati @ 2018 08 31, 20:12)
einu ir as ji ziureti, nors dar Bana Sevmeyi Anlat tik 4 serijas paziurejau  ax.gif  nors kaip ligoniui, reikia geru emociju.... su savim pasikalbejau  rolleyes.gif  biggrin.gif

aš ta seriala žiurejau per LT kanala, per rusus vargu ar būčiau žiurejus, aktoriai nelabai ir pats siužetas šeip sau toks,kai gamindavau vakariene puse akies pažiurėdavau unsure.gif
Parašykite ar patiko Erkenci Kus mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2018 09 01, 07:32)
Man pvz už Kiralık Aşk labiau patiko Aşk Laftan Anlamaz. Jei jau taip palyginimui svoriui nusverti, tai pirmąjį antrą kartą nežiūrėčiau, o antrąjį_pažiūrėčiau, čia kaip pavyzdys, nors aš taip ar taip niekad antrą kartą nežiūriu to paties. Aşk Laftan Anlamaz_trumpesnis, juokingesnis ir be nereikalingai perdėtų personažų.

O buvau pamiršusi apie ji, patiko drinks_cheers.gif aš tai Kiralik Ask 3 kartus jau žiurėjau, tiesa labai daug prasukdama rolleyes.gif
Atsakyti
Žiūriu tą kurį buvau pradėjusi ir atidėjusi į šalį. Senokai jau taip buvo, kad žiūrėčiau naktimis. "Söz/Обещание" - apie specialiųjų pajėgų vyrukų komandą, apie atsidavimą, meilę, išbandymus, šeimas, netektis, vertybes, vienas už visus visi už vieną; humoro yra ir labai rimtų, skaudžių, dalykų yra, vienu žodžiu ko tik nėra, miksų miksas; viskas viename. Kai man toks žanras patinka, tai adrenalino pasikraunu kaip reikalas.

Yra seriale 4 poros susičiulbėjusios, kurios visos savaip fainos, bet turiu savo mėgiamiausią personažų porą (kas žiūri tas žino, nieko naujo nepasakysiu, o kas nežiūri, tai vargu ar jau žiūrės du esamus ir būsimą trečiąjį sezoną, tad jokio didelio kriminalo nepadarysiu atskleisdama šį bei tą apie savo favoritinę porą) Fethi-Eylem

vartotojo įkelta nuotrauka

Jis spec pajėgų karys, toks rimtas, rimta pozyva, ji- dedasi žurnaliste (šmaikšti, tokia truputi įkyri, tokia truputi persekiojanti jį,), jis nuo jos purtosi, bet pliusas ir minusas vienas kitą kartais traukia, niekur nedingsi... Sužino jis, kad jokia ji žurnalistė, o tikrų tikriausia FR spec pajėgų žvalgas. Kaip ir vienoje barikadų pusėje abu bendram reikale prieš teroristus, tačiau kiekvienas savo šaliai tarnauja, savo šalies interesams, užduotys kaip ir tos pačios bet savaip skirtingos, ir būna, kad jie viens prieš vieną skirtingose barikadų pusėse. Tačiau jis taip pamilo, taip myli, kad ne jis sau rūpi, o ji su savo gąsdinančiais pavojais. Ji labai dažnai jį veda iš proto.

https://www.youtube....uf3tqm7U&t=100s

Pvz jis snaiperis ir ji snaiperė, turi vienas kitą nušauti, o kur tuomet meilę ir jausmus dėti viens kito?
Ji įsifiltruoja į teroristų grupuotę, tampa apsimestinai viena jų. Jos atsidavimui patikrinti uždeda
sprogmenų liemenę ir liepia turguje, kur masė žmonių, susisprogdinti. Jo komanda privalo tą savižudį sprogdintoją minioje surasti. Jis yra tas snaiperis kuris turi tą objektą likviduoti, tačiau jis nežino, kaip ir jo komanda, kad tai ji yra tas objektas/savižudis. Kai jis pamato ją į ją nusitaikęs_jis neįstengia jos nušauti... Maža to, kad jų komanda ir taip turi rūpesčių/užduočių выше крыши, bet dar ir savo komandos narių/draugų mylimąsias gelbsti nuo problemų...

https://www.youtube....h?v=h6NfLY_Qp84

wub.gif Kai tik juos rodo, tai visad ta pati graži melodija pradeda skambėti wub.gif
kalbėti sakyti apie tai dar nedrįsta, tačiau akys byloja ką kitką

https://www.youtube....h?v=8pMiDVdGQ7c

Vienu žodžiu rodo per gyvenimišką prizmę, ne vien tik tarnyba; rodomi jaukūs vakarai namuose, namuos su šeima, kurioziškos situacijos, rodoma kaip baruose sėdi, futbolą žaidžia, kaip panas kabina/apgaudinėja, kaip reikalui esant kokį ten automobilį pavagia (nes yra ten toks vienas šūstras fruktas) visų galų meistras. Va kaip tik to šeimyniško ir padoraus vado būsimas žentas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 31, 20:48)

Kiralik Ask man trūksta natūralumo
o su bučiniais pas juos ten cenzūra egzistuoja
Turkijoje moralinės nuostatos svarbią vietą užima
dėl perlenkimų gali uždaryti serialą
ypač dieniniai serialai cenzūruojami
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 08 30, 18:45)
Ilgai laukta Erkenci Kus serija pagaliau pažiurėjau. Ech... wub.gif Can myliu vis labiau, anonsas irgi 10 serijos geras. Na kolkas tai vienintelis serialas taip kabinantis, žiuriu jį visada pilna emociju, dažniausia su didžiausia šypsena veide bigsmile.gif

Ka manote apie nauja projekta startuojanti Yaşamayanlar su Elcin Sangu Kerem Bursin Rugsėjo 6d ? ax.gif Labai kitoniškas serialas, netipiškas turkams apie vampyrus.
Jūsų žiūrimas Erkenci Kus tai šaunuolis, laiko pozicijas, nors nežiūriu, bet naujienas, reitingus, neįmanoma nematyti peržvelgiant naujienas, malačiai.
Pamiršau, o jį dabar perkels į šeštadienį ar sekmadieni?
drinks_cheers.gif Yaşamayanlar tikrai kitoniškas, nes net negaliu įsivaizduoti tų vampyrų. Aš nežiūrėsiu, tiesiog ne mano tai rolleyes.gif

Aš gal "Muhtesem ikili" palauksiu su Kerem Bursin (jei nieks nepasikeis kas paskutinę minutę, kaip kad būna), norėčiau žvilgtelėti, patinka Kerem Bursin.

Atsakyti
Nuo rugsėjo 22 dienos Erkenci Kus rodys šeštadieniais.

Pažiūrėjau 10 serijos abu fragus, uf, kokios emocijos užvirs biggrin.gif
Pradėjau žiūrėti Dolunay iš nevilties, ir, kaip čia daug kas minėjo, aktoriaus negalima atpažinti, absoliučiai kitas žmogus atrodo tiek išoriškai, tiek temperamentu.
Galvoju, gal reikia atidėti šį serialą ir pažiūrėti vienu ypu bent kelias serijas, nes per mažos dozės irgi gali nužudyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 01 rugsėjo 2018 - 11:00
QUOTE(Mosso @ 2018 09 01, 11:47)
Nuo rugsėjo 22 dienos Erkenci Kus rodys šeštadieniais.
Aišku. Galvojau gal sekmadienį su "Elimi Birakma".

kami_ar ir toliau jį žiūri? Kaip ten reikalai? Ar įdomu?
Atsakyti