Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Ačiū, žiūrėsiu ar patiks. 

Atsakyti
Ilgai laukta Erkenci Kus serija pagaliau pažiurėjau. Ech... wub.gif Can myliu vis labiau, anonsas irgi 10 serijos geras. Na kolkas tai vienintelis serialas taip kabinantis, žiuriu jį visada pilna emociju, dažniausia su didžiausia šypsena veide bigsmile.gif

Ka manote apie nauja projekta startuojanti Yaşamayanlar su Elcin Sangu Kerem Bursin Rugsėjo 6d ? ax.gif Labai kitoniškas serialas, netipiškas turkams apie vampyrus.

traileris

Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 08 30, 18:45)
Ka manote apie nauja projekta startuojanti Yaşamayanlar su Elcin Sangu Kerem Bursin Rugsėjo 6d ?  ax.gif Labai kitoniškas serialas, netipiškas turkams apie vampyrus.
traileris

Laukiu, jau nuo tada kai tik pradejo apie ji kalbet, is treileriu atrodo turetu neblogas buti serialas ax.gif
Atsakyti

Ka manote apie nauja projekta startuojanti Yaşamayanlar su Elcin Sangu Kerem Bursin Rugsėjo 6d ? ax.gifLabai kitoniškas serialas, netipiškas turkams apie vampyrus.

traileris

Butent sito treilerio nebuvau maciusi, bet siaip laukiu jau senokai. Abu aktoriai mylimi, manau labai neblogas turetu buti  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 08 30, 21:23)
Laukiu, jau nuo tada kai tik pradejo apie ji kalbet, is treileriu atrodo turetu neblogas buti serialas ax.gif

QUOTE(mazuliux @ 2018 08 30, 21:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="otea" data-cid="72191664" data-time="1535643914"><div><p>Ka manote apie nauja projekta startuojanti Yaşamayanlar su Elcin Sangu Kerem Bursin Rugsėjo 6d ? vartotojo įkelta nuotraukaLabai kitoniškas serialas, netipiškas turkams apie vampyrus.

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://youtu.be/5TGUIQcl9aI'>traileris</a></p></div></blockquote><p>Butent sito treilerio nebuvau maciusi, bet siaip laukiu jau senokai. Abu aktoriai mylimi, manau labai neblogas turetu buti  rolleyes.gif​ </p>

Aš taipat drinks_cheers.gif idomu kiek seriju numatytu bus. Instagrame seku ten atrodo greičiausiai pasidalina naujienomis ax.gif
Atsakyti
Ilgai laukta Erkenci Kus serija pagaliau pažiurėjau. Ech... wub.gif Can myliu vis labiau, anonsas irgi 10 serijos geras. Na kolkas tai vienintelis serialas taip kabinantis, žiuriu jį visada pilna emociju, dažniausia su didžiausia šypsena veide  bigsmile.gif

is tikro labai geras ir aktoriai faini ir jumoras geras, kartais garsu juokiuosi, vienas man is gerensiu serialu turku , jau tie graudulingi atsibodo biggrin.gif , gal dar koki panasu zinot, kad i tarpus butu ka ziureti? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 rugpjūčio 2018 - 22:15
Ka manote apie nauja projekta startuojanti Yaşamayanlar su Elcin Sangu Kerem Bursin Rugsėjo 6d ?  ax.gif Labai kitoniškas serialas, netipiškas turkams apie vampyrus.

Elcin Sangu man patinka,bet vampyriška tematika nelabai domina
nežinau ar žiūrėsiu
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 30, 23:14)
is tikro labai geras ir aktoriai faini ir jumoras geras, kartais garsu juokiuosi, vienas man is gerensiu serialu turku , jau tie graudulingi atsibodo  biggrin.gif , gal dar koki panasu zinot, kad i tarpus butu ka ziureti?  bigsmile.gif

Gerulis tikrai bigsmile.gif panašus gal Kiralik Ask mirksiukas.gif bet nežinau ar matete, daugkas internete lygina ir scenas ir juos kaip pora ax.gif

QUOTE(daibava @ 2018 08 31, 01:18)
Elcin Sangu man patinka,bet vampyriška tematika nelabai domina
nežinau ar žiūrėsiu

Man patiko "Vampire Diaries" ir visos "Twilight" sagos, bet atrodo tai jau praejes bumas... Na bet turkų atrodo bus toks truputi žiaurokas su savo žudymo scenomis ir tamsus, tai irgi kažkas naujo ax.gif
Atsakyti
Nežinau, ar matosi linke foto, bet laukia šlapia scena https://www.facebook...s...e=3
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 31, 13:43)
Nežinau, ar matosi linke foto, bet laukia šlapia scena https://www.facebook...s...e=3

matosi matosi
tik kažin ar būs kokia tokios scenos atomazga mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2018 08 31, 14:12)
matosi matosi
tik kažin ar būs kokia tokios scenos atomazga  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Nemanau, kad greit bus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 31, 14:35)
Nemanau, kad greit bus biggrin.gif

https://www.facebook...69030073338745/
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 31, 14:37)

Kiralik Ask gerbejoms tinkantis serialas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 31, 14:37)

Kiralik Ask gerbejoms tinkantis serialas ax.gif
Atsakyti