Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(otea @ 2018 08 21, 08:31)
[......] pradės rodyti Fi Ci Pilabai nustebau gerama prasme kad LT rodys tokį kitokį nei tipiška turku seriala.
Nieko sau! Labai netikėta, kad tokį netipinį transliuos, tikrai niekad nebūčiau pagalvojus rolleyes.gif
QUOTE(Indrijan @ 2018 08 21, 19:53)
Per lietuvos ryto televiziją pradėjo reklamuoti turkų serialą, labai jau netikėta. "Ruzgarin kalbi" išvertė "Širdies plakimas" 4u.gif
Kaaaip jau pervadins, tai mamma mia, užsimušk nerasi, kai nežinai tikro pavadinimo ar nežinai/nepažįsti.
Papildyta:
nežinai/nepažįsti aktorių.
Atsakyti
O apie ka tas FI CI PI? Kas ten nedradiciško? Man aktoriai vyrai negražūs, tai nežiūriu blush2.gif
Atsakyti
Apie maniakinę psichozę, gal taip galėčiau pasakyti, kai apsėstai įsimyli; kai sąmoningai daro intervenciją į kito gyvenimą. Kadangi patinka Serenay Sarıkaya, esu viską peržiūrėjusi su jos vaidyba, tai pagrindinis aktorius man buvo ne kliūtis, jo personažas galingas, ryškus...

Pirmos serijos gali būti labai apgaulingos, bent jau tai sako mano patirtis. Kalbant apie aktorius vyrus gražus-negražus; man kažkada nepatiko (aktoriai vyrai) ir kone iš trečio karto pradėjau žiūrėti tokius kaip Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, Aşk-ı Memnu.
Matyt yra tas vidinis varikliukas pas kiekvieną, kuris priverčia išlaukti iki tam tikro momento, ir vu a lia! patiko man, ir pasidarė gražūs aktoriai personažų dėka biggrin.gif
Man gražūs aktoriai dar ne rodiklis, man turi patikti visuma (man jokio skirtumo koks žanras, nesu vieno žanro mylėtoja), jei to nėra, vadinas žlugęs reikalas, neišgelbės ir gražūs aktoriai. Bent jau man taip. Va, Serenay Sarıkaya, nei ten graži nei ten ką, bet myliu ją už tai, kad galingai moka perteikti personažus; žiūri, patiki, ir tiki tuo ką matai.

Aišku, yra tokių serialų/filmų, kuriuos žiūriu, skenuoju, ir tikrai galiu pasakyti: dzin ta visuma, ne mano ir taškas. Ir taip man yra buvę rolleyes.gif

Čia aš ne apie FI CI PI smile.gif o apie tai, kas būtent atkreipia mano dėmesį, kalbu ne tik apie turkiškus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 08 23, 10:41)
Apie maniakinę psichozę, gal taip galėčiau pasakyti, kai apsėstai įsimyli; kai sąmoningai daro intervenciją į kito gyvenimą.

Ačiū, Visgi, gal ir kada pribręsiu peržiūrai. Beje, iš tiesų nerandu, arba nemoku jo surast per popliariuosius rusų puslapius. Kur žiūrite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 23, 20:07)
Ačiū, Visgi, gal ir kada pribręsiu peržiūrai. Beje, iš tiesų nerandu, arba nemoku jo surast per popliariuosius rusų puslapius. Kur žiūrite? 4u.gif

Va čia galite paziurėti:
http://1plus1tv.ru/s...kom-yazyke.html
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2018 08 23, 20:14)

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
kada ta 9 serija pagaliau bus (Ранняя пташка / Erkenci Kus) unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 28, 23:36)
kada ta 9 serija pagaliau bus (Ранняя пташка / Erkenci Kus) unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Ne šiandien? unsure.gif
Atsakyti
karsta.gif ilgai laukta 9 serija, kaip smagu buvo vėl visus matyti ax.gif Polen tarsi nulipusi nuo blizgančio žurnalo viršelio.
Pažiūrėjau su online vertimu, bet būtinai pakartosiu su titrais, nes daug vietų neaiškių liko. Porą momentų galima prasukti, bet šiaip serija užvedanti. Jau mačiau ir 10 serijos fragmentą, ne juokais įsitraukiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 28 rugpjūčio 2018 - 23:18
QUOTE(Mosso @ 2018 08 29, 00:17)
karsta.gif ilgai laukta 9 serija, kaip smagu buvo vėl visus matyti ax.gif  Polen tarsi nulipusi nuo blizgančio  žurnalo viršelio.
Pažiūrėjau su online vertimu, bet būtinai pakartosiu su titrais, nes daug vietų neaiškių liko. Porą momentų galima prasukti, bet šiaip serija užvedanti. Jau mačiau ir 10 serijos fragmentą,  ne juokais įsitraukiau smile.gif

Gerai, kad nespoilnat, aš net nežiūrėsiu 10 anonso.. Ryt su malonumu po ilgos kelionės namo lauks nakties malonumas wub.gif
Atsakyti

Merginos, per kur ir kada rodys tą Fi Ci Pi? Norėtųsi jau į kažką įdomaus įsitraukti, bet nieka nekabina. 

Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2018 08 29, 14:54)
Merginos, per kur ir kada rodys tą Fi Ci Pi? Norėtųsi jau į kažką įdomaus įsitraukti, bet nieka nekabina.
Turit omeny per LT kanalą?
Pradės rodyti 09.03 dieną per TV8 kanalą 18val pavadinimu "Aš matau tave".
Atsakyti