Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Mosso @ 2018 08 20, 19:29)
Erkenci Kus rodys tik 28 d., nes sia savaite pas turkus, pasirodo, Kurban svente. Vaje, kiek laukt unsure.gif
jokie kiti turkiski serialai man kol kas nelimpa.

Aha, kazkas rase jau seniau, kad taip nuskriaudė mus. O aš net kokios nuograužos neturiu, ką žiet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 20, 22:02)
Aha, kazkas rase jau seniau, kad taip nuskriaudė mus. O aš net kokios nuograužos neturiu, ką žiet verysad.gif

As ziuriu Reign, labai uzkabino.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 20, 22:02)

As ziuriu Reign, labai uzkabino.
Atsakyti
pažiūrėjau pirmas serijas Затаив дыхание / Nefes Nefese
kažkiek su politine potekste
bet kiek suprantu bus ir romantinė linija
Atsakyti
Aš žiūriu Kiralik ask. Buvau kažkada pradėjusi bet mečiau, dabar grįžau. ax.gif ax.gif Youtubėje radau sutrumpintai be visų tų tetulyčių blink.gif Gal visai ir nieko wub.gif
Atsakyti
tos sutrumpintos versijos gera idėja
nereikia žiūrėti pašalinių siužetinių linijų
kurios dažnai būna įkyrios ir neįdomios
Atsakyti
Aš irgi kai jau nepirma karta žiuriu koki serialas prasuku kol pagrindinius herojus rodo ax.gif

Kas žiuri turkus per LT kanalus tai po Hayat Sirlari - Paslaptingas gyvenimas pradės rodyti Fi Ci Pilabai nustebau gerama prasme kad LT rodys tokį kitokį nei tipiška turku seriala.
Atsakyti

O as kai ilgą laika buvau isejus pailset nuo turkų, tai turiu laaaabai daug prisitaupius ką žiūrėt, tad nebadauju :D 

Dabar kaip tik jau perlipau į antrą puse žiūrėt Siyah Beyaz Ask. Koks kaifas yra žiūrėt kai nereik laukt į savaitę po serijos :D

Dar pradėjo vėl Icerde  rodyt vakarais, tai ir akį užmetu...

Kas seka turkų serialų naujienas, gal bus kokių gerų projektų rudeniop?  :hm: 

Atsakyti
Manau, kad ir sesei reikės tada laikrodžio, nors jai tik 4 biggrin.gif Pirkę kas tokioms pupoms?
Atsakyti
Per lietuvos ryto televiziją pradėjo reklamuoti turkų serialą, labai jau netikėta. "Ruzgarin kalbi" išvertė "Širdies plakimas". 4u.gif
Atsakyti
oops, postas vienas mano ne ten pakliuvo tongue.gif
Atsakyti
Bus įdomu https://www.youtube....h?v=TnT_XK9biYw bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 21, 22:17)

Aha, vien pavydo scenos aplink smile.gif Mevkibė aiškina savo dukrai, kad kelias į vyro širdį veda per skrandį. Taigi, visose tautose tas pats ax.gif
Atsakyti