Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(otea @ 2018 08 17, 20:23)
Aš senus serialus žiuriu tai pilna meiliu  ax.gif  Cagatay, Baris, Kerem, va dar ir naujas Can   bigsmile.gif

O čia kurie seni apie meilę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 08 17, 19:00)
pirmoj fotkėj kažkoks pavargęs unsure.gif

Pavargęs, nepavargęs, bet laaaabai gražus wub.gif
Šiaip aš pirmas pasitaikiusias foto paėmiau, bet visos labai gražios ir rolikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 08 17, 20:23)
Aš senus serialus žiuriu tai pilna meiliu ax.gif Cagatay, Baris, Kerem, va dar ir naujas Can bigsmile.gif
Numanau kuriuos būtent mirksiukas.gif
Kalbant apie Kerem, prisiminiau Zeynep kai pamačiau atv naujo sezono kanalo pristatymą,
tai iš visų moterų aktorių Hande man ko gero labiausiai spindi elegantišku žavumu, graži čia tokia rolleyes.gif
Atv Yeni Sezon Tanıtım Filmi
Atsakyti

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 17, 21:39)
O čia kurie seni apie meilę? ax.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 08 17, 22:37)
Numanau kuriuos būtent mirksiukas.gif
Kalbant apie Kerem, prisiminiau Zeynep kai pamačiau atv naujo sezono kanalo pristatymą,
tai iš visų moterų aktorių Hande man ko gero labiausiai spindi elegantišku žavumu, graži čia tokia rolleyes.gif
Atv Yeni Sezon Tanıtım Filmi

Feriha poto seksMedcezir dar ir per LT kanala pradejo vėl Içerderodyti irgi žiuriu, tai čia Cagatay mano pirmoji turkiškų serialu meilė wub.gif biggrin.gif Į tarpus žiuriu Kiralik Aşk su Baris 4 karta jau žiuriu ir nepabosta ax.gif ir Gunesi Beklerken su Kerem toks jaunas jis čia, patinka ir jis poroje, o ir pabaiga graži, netaip kaip kitu jo vaidinamu serialu mirksiukas.gif na ir žinoma naujasis Erkenci Kus Can su pasikeitusiu įvaizdžiu po Dolunay man jis čia daug patrauklesnis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 17 rugpjūčio 2018 - 23:28
Inadina Ask nėra rusų kalba, tik pirmos dvi, o kitos su titrais? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2018 08 17, 18:02)
jo šią vasarą ir aš badauju ax.gif ax.gif ax.gif
Aš taip pat. Pabandžiau vieną, pabandžiau kitą ir užraukiau. Gal kokį iš naujų įdomų pametės naujas sezonas.
Perjungiau vasaros režimą prie skandinaviškų kriminalinių-detektyvinių serialų; pažiūrėjau norvegišką, švedišką.
Dabar vakarais žiūrimas https://www.imdb.com...ref_=fn_al_tt_1 Patinka, įdomus, įtraukiantis.
QUOTE(otea @ 2018 08 18, 00:26)
[....]poto seksMedcezir dar ir per LT kanala pradejo vėl Içerderodyti irgi žiuriu, tai čia Cagatay mano pirmoji turkiškų serialu meilė wub.gif biggrin.gif [....]
Oooo, Medcezir ir Cagatay mano sena meilė, visada liks Top3-jetuke rolleyes.gif
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 19, 03:22)
Inadina Ask nėra rusų kalba, tik pirmos dvi, o kitos su titrais? verysad.gif
Tikrai daugiau nėra įgarsinta apart tų 2-jų serijų, žinau tikrai, nes bandžiau prieš metus žiūrėti ir palikau, su subtitrais man tinka ir patinka, bet pradėjo erzinti pagrindinės aktorės personažas_tarška patarška. Neištvėriau biggrin.gif
Atsakyti
Erkenci Kus rodys tik 28 d., nes sia savaite pas turkus, pasirodo, Kurban svente. Vaje, kiek laukt unsure.gif
jokie kiti turkiski serialai man kol kas nelimpa.
Atsakyti
Sveikos,norėjau paklausti ar serialą Icerde arba Fazilet (rusų kalba) galime iš kur nors parsisiųsti. Online tai žiūrėjau, bet noriu mamai parsiųsti ir įrašyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesaule: 20 rugpjūčio 2018 - 19:16
QUOTE(Agnesaule @ 2018 08 20, 20:15)
Sveikos,norėjau paklausti ar serialą Icerde arba Fazilet (rusų kalba) galime iš kur nors parsisiųsti. Online tai žiūrėjau, bet noriu mamai parsiųsti ir įrašyti.
Galima, be problemų 4u.gif

http://kinozal.tv/de....php?id=1482199

http://kinozal.tv/br...
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
O čia reikia prisiregistruoti, kad leistų siųsti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesaule: 20 rugpjūčio 2018 - 19:32
QUOTE(Agnesaule @ 2018 08 20, 20:25)
Ačiū  4u.gif
O čia reikia prisiregistruoti, kad leistų siųsti?
Taip, viso labo tik prisiregistruoti.
Atsakyti
ačiū dar kartą, jau pumpuoju biggrin.gif
Atsakyti