Jooo, bet ji tokia "echydna", turi kažką tokio, kas yra tik jos. Policiniam serialui ji labai tiktų, mano galva
Su tamsiom jis geriau rezonuoja. Asmeniniame gyvenime taip pat, kaip žinia
Šiaip tai sunkus klausimas kas jam tiktų , nes iš jauniklių nei viena man jam neprilygsta ir visai nesinori žiūrėti kaip jis turi viską tempti, kaip kad Kurte buvo. Kivo dirbo, o Farah taip ir prastovėjo išsižiojus, kol kūrybinei komandai daėjo, kad reikia ją pakeisti Šiaip vizualiai jie gerai žiūrėtųsi su Melisa Asli Pamuk. Ji man dar tam pačiam Kurte užstrigo kaip labai efektinga moteris ir galima Kivo partnerė ateityje. Įdomu kiek jos aktoriniai sugebėjimai patobulėjo per tą laiką. Nes būti gražiai ir akim paklapsėti išsižiojus nepakanka, vaidinant su tokiais kaip Kivo. Žiauriai akį rėžia gabumų skirtumai, vaizdas ekrane neįtikina ir dingsta interesas. Bent jau man. Šiaip yra gerų aktorių, bet man jos Kivo netinka tai pagal amžių, tai pagal tipažą. Įdomu ką parinks. Nors čia nenusimato didelių meilių, tai gal ir jokio skirtumo kas tuos statistinius vaidmenis atliks
Beje, kalbant apie Neslihan, man ji labai negraži, tiesiog reto negražumo, grynai išvaizdą turint omeny. Bet gal ir galėčiau ją pamilti dėl vaidybos, kaip kad su Birce Akalay buvo Ir su Oyku Karael. Nes jei vaidyba įtikina, išvaizda savaime nueina į antrą planą. Bet tos baisios tatuškės mane vis tiek erzino kiekvieną kartą Čia šiaip minties šuolis