Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Lux @ 2018 08 14, 09:09)
Kaip skoniai skiriasi. Man Dere iš viso į kažkokį gandrą panaši, toks ilgas kablys bigsmile.gif

Jooo, bet ji tokia "echydna", turi kažką tokio, kas yra tik jos. Policiniam serialui ji labai tiktų, mano galva rolleyes.gif

Su tamsiom jis geriau rezonuoja. Asmeniniame gyvenime taip pat, kaip žinia biggrin.gif

Šiaip tai sunkus klausimas kas jam tiktų biggrin.gif, nes iš jauniklių nei viena man jam neprilygsta ir visai nesinori žiūrėti kaip jis turi viską tempti, kaip kad Kurte buvo. Kivo dirbo, o Farah taip ir prastovėjo išsižiojus, kol kūrybinei komandai daėjo, kad reikia ją pakeisti doh.gif Šiaip vizualiai jie gerai žiūrėtųsi su Melisa Asli Pamuk. Ji man dar tam pačiam Kurte užstrigo kaip labai efektinga moteris ir galima Kivo partnerė ateityje. Įdomu kiek jos aktoriniai sugebėjimai patobulėjo per tą laiką. Nes būti gražiai ir akim paklapsėti išsižiojus nepakanka, vaidinant su tokiais kaip Kivo. Žiauriai akį rėžia gabumų skirtumai, vaizdas ekrane neįtikina ir dingsta interesas. Bent jau man. Šiaip yra gerų aktorių, bet man jos Kivo netinka tai pagal amžių, tai pagal tipažą. Įdomu ką parinks. Nors čia nenusimato didelių meilių, tai gal ir jokio skirtumo kas tuos statistinius vaidmenis atliks ax.gif
Beje, kalbant apie Neslihan, man ji labai negraži, tiesiog reto negražumo, grynai išvaizdą turint omeny. Bet gal ir galėčiau ją pamilti dėl vaidybos, kaip kad su Birce Akalay buvo unsure.gif Ir su Oyku Karael. Nes jei vaidyba įtikina, išvaizda savaime nueina į antrą planą. Bet tos baisios tatuškės mane vis tiek erzino kiekvieną kartą doh.gif Čia šiaip minties šuolis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 14 rugpjūčio 2018 - 09:23
Man Oyku Karael reto grožio ax.gif Tik figūra su tom ilgom kojom baisi, negalima dėvėti kelnių.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 08 13, 10:49)
O aš va išleidau vaikus į mokyklą, pasidariau kavos ir prisėdau paskaitinėti šio bei ano, naujienų, FB ir tt. Ir kaip tai į Youtube užklydau. Ir išlenda man ŠTAI KAS Žiūriu nekvėpuodama jau kelintą kartą iš eilės, šiurpuliukai per kūną eina lygiai taip pat kaip prieš 10 metų. Aiškiai suprantu, kad nėra jiems lygių, tiesiog nėra. Jei ne jie, niekad nebūčiau atradus turkų ir apsirgus ta liga, kuri, ačiū D, jau praeity.
Azarto ir nostalgijos apimta, pradėjau skaitinėt, žiūriu Kivo grįžt ruošiasi su nauju projektu. Nugi reiks užmest akį, o kaip kitaip - jam aš neatsilaikysiu biggrin.gif Juo labiau, tikiu, kad blogiausia jau praeity. Tokios kaip Beren, žinoma, jau nebus, bet nebus ir tokios kaip Tuba, o šitas guodžia biggrin.gif Tiek į Dere, tiek į Sarikaya šalia jo aš mielai pažiūrėčiau  ax.gif

O kas dar naujo?

Aš dabar vėl pradėjau žiurėti Adini Feriha Koydum jis buvo mano pirmasis matytas turkų serijalas, tada dar laukiausi savo sūnaus tai tokie smagus prisiminimai, per naktis žiurėdavau ir ligonineje prieš gimdyma biggrin.gif o pabaiga man jo tai ta kur jie susituoke ir viskas laimingai baigėsi tongue.gif
poto planuose ir Ask I Memnu, Medcezir, Kuzey Guney visus senus ir megstamiausius sužiurėsiu, kol naujūju serijas ikels ir gal koks idomesnis projektas pasirodys ax.gif

Ka jūs iš senesniu žiurėtumėte dar karta ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 08 14, 09:26)
Man Oyku Karael reto grožio ax.gif Tik figūra su tom ilgom kojom baisi, negalima dėvėti kelnių.

Akys jos nuostabios wub.gif Atrodo, ten nuskęsti galima ir niekada nebeišnirti. Bet visa kita, tai taip šiaip sau iš pirmo žvilgsnio. Plius Kuziejuj ją rengė taip apgailėtinai. Nors ten tokia ir mintis buvo, ji gi paprasta kvartalo mergina buvo. O va Kalp atisi ji išvis super atrodė. Bet gal, kad aš prie jos jau pripratus ir man kitaip akys rodo smile.gif

Bet kaip ji moka kalbėti akimis! Atrodo, atsirado iš niekur, bet absoliučiai lygiavertė partnerė buvo Kivo. Vat ir dabar norėčiau, kad produseriai ištrauktų kažką tokio.
Papildyta:
QUOTE(otea @ 2018 08 14, 09:45)
Ka jūs iš senesniu žiurėtumėte dar karta ?  4u.gif

Visko iš eilės nebežiūrėčiau, bet tam tikras linijas kartočiau tūkstantį kartų Ask i memnu, Kuzey Guney ir Merhamet. Dar Kiralik ask kai kuriuos momentus prasukčiau po kartą kitą ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 13, 20:35)
Mam kai aktoriai simpatiški (matyt aš tų tamsių tikrų juodukų nemėgstu), tai gerai ir žiūrisi.

O kuris iš šitų dviejų nejuodas skaitosi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 08 14, 10:57)

O kuris iš šitų dviejų nejuodas skaitosi? biggrin.gif

Tamsus, bet tikrai ne juodukas Burakas. Ir patys bruožai per apvalūs biggrin.gif

Va čia man tipiški rytiečiai juodukai https://www.google.l...qvCu9iR_CIgp8M:
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 14, 10:07)
Tamsus, bet tikrai ne juodukas Burakas. Ir patys bruožai per apvalūs biggrin.gif

Va čia man tipiški rytiečiai juodukai https://www.google.l...qvCu9iR_CIgp8M:

Nu sorry, bet atsidarau linką ir pirmoj eilėj matau Kivo biggrin.gif Toks prie juodesnių biggrin.gif

Iš tų, ką čia matau, tai gal iš tų visai juodų tik Enginas, Kenanas ir tas kralikas pirmas, nepamenu kaip jo vardas. Tai va man jie irgi visi baisūs buvo. Kiti ir liko baisūs, o Engino vaidyba mane paėmė ir man jis dabar visai mielas. Aišku kai kurios manieros, eisena ir tt vis tiek juokina, bet visumoj manęs jis nebeerzina.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 08 14, 12:14)
Nu sorry, bet atsidarau linką ir pirmoj eilėj matau Kivo biggrin.gif Toks prie juodesnių biggrin.gif

Iš tų, ką čia matau, tai gal iš tų visai juodų tik Enginas, Kenanas ir tas kralikas pirmas, nepamenu kaip jo vardas. Tai va man jie irgi visi baisūs buvo. Kiti ir liko baisūs, o Engino vaidyba mane paėmė ir man jis dabar visai mielas. Aišku kai kurios manieros, eisena ir tt vis tiek juokina, bet visumoj manęs jis nebeerzina.

fotke ikelt i foruma jau misija neimanoma.
turejo buti viena foto, kuri ant filmuko uzdeta http://tri-teco.ru/video/wSnAeen2_gU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 rugpjūčio 2018 - 11:17
QUOTE(Milagra @ 2018 08 14, 10:57)

Visko iš eilės nebežiūrėčiau, bet tam tikras linijas kartočiau tūkstantį kartų Ask i memnu, Kuzey Guney ir Merhamet. Dar Kiralik ask kai kuriuos momentus prasukčiau po kartą kitą  ax.gif  biggrin.gif

O taip ! ir aš taipat smile.gif va dar tik Merhamet nesu žiurėjusi, imsiu ant rudens jį manau taipat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 08 14, 12:08)
O taip ! ir aš taipat  smile.gif va dar tik Merhamet nesu žiurėjusi, imsiu ant rudens jį manau taipat  ax.gif

Nedėk daug vilčių, panašu, kad čia mano vienos meilė biggrin.gif wub.gif
Atsakyti

Jooo, bet ji tokia "echydna", turi kažką tokio, kas yra tik jos. Policiniam serialui ji labai tiktų, mano galva rolleyes.gif

Mano pirmasis turku serialas buvo su Dere ir iki siol ji man patinka. Tikrai turi kazka tokio. Manau ji tikrai tiktu Kivo. 

Sarikaya taip pat labai megstu, bet ji man per svelni atrodytu Kivo, ir siaip jei serialas kriminalinis, nelabai gal jai tiktu  :rolleyes: 

Is senesniu as vis prasuku Kiralik Ask arba Gunesi Beklerken. Na man jie topiniai, nuotaika pakelia visada. Zinoma, niekada neziuriu visko is eiles ir labai daug prasuku. Dar noreciau Feriha ir Fatmagul vel paziureti, bet vis nesiryztu, sunkus emociskai serialai. 

Kas keisciausia vis dar nesu maciusi Ask i Memnu. Tikriausiai del to kad zinau kad rimtas, sunkus serialas  :hmm: Bet ateis manau ir jo eile. Nes Kivo nors ir nera numyletinis man, bet Beren labai megstu.

Atsakyti
Merginos gal kazkur online galima bus ziureti siandien nauja serija Erkenci Kus ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 08 14, 17:45)
Merginos gal kazkur online galima bus ziureti siandien nauja serija Erkenci Kus  ax.gif  biggrin.gif

Nelauksite vertimo? biggrin.gif
Mano dabar savaitės atskaitos taškas yra trečiadienis. Seniai tokio jausmo nepamenu, kad kas savaitę laukt serijos. Gal tik neatmenamais laikais Vampyrų dienoraščio, kai darbe pirmas darbas būdavo pažiūrėti naują seriją rolleyes.gif
Atsakyti