Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2018 08 13, 10:49)
O aš va išleidau vaikus į mokyklą, pasidariau kavos ir prisėdau paskaitinėti šio bei ano, naujienų, FB ir tt. Ir kaip tai į Youtube užklydau. Ir išlenda man ŠTAI KAS Žiūriu nekvėpuodama jau kelintą kartą iš eilės, šiurpuliukai per kūną eina lygiai taip pat kaip prieš 10 metų. Aiškiai suprantu, kad nėra jiems lygių, tiesiog nėra. Jei ne jie, niekad nebūčiau atradus turkų ir apsirgus ta liga, kuri, ačiū D, jau praeity.
Azarto ir nostalgijos apimta, pradėjau skaitinėt, žiūriu Kivo grįžt ruošiasi su nauju projektu. Nugi reiks užmest akį, o kaip kitaip - jam aš neatsilaikysiu biggrin.gif Juo labiau, tikiu, kad blogiausia jau praeity. Tokios kaip Beren, žinoma, jau nebus, bet nebus ir tokios kaip Tuba, o šitas guodžia biggrin.gif Tiek į Dere, tiek į Sarikaya šalia jo aš mielai pažiūrėčiau  ax.gif

O kas dar naujo?

Man nei vienas turkų serialas jam neprilygo. Juo pradėjau, juo ir pabaigiau. Kažkaip po paskutinių Kivo pasirodymų atšalau jam, gal ta barzda ir kūtvėlos plaukai erzino. Bet Ask i Memnu jį matant širdis sudreba.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 08 13, 11:39)
Man nei vienas turkų serialas jam neprilygo. Juo pradėjau, juo ir pabaigiau.

Kažkaip po paskutinių Kivo pasirodymų atšalau jam, gal ta barzda ir kūtvėlos plaukai erzino. Bet Ask i Memnu jį matant širdis sudreba.

Legenda yra legenda. Ne kiekvienam lemta ja būti. Šitie du sugebėjo taip viską pateikti, kad žmonės net ir praėjus dešimtmečiui vis dar neša gėles prie išgalvoto personažo tariamo namo, minėdami jo mirties metines blink.gif Ir tebekuria naujus klipus. Man ne tai, kad širdis sudreba, bet gatava iššokt iš krūtinės biggrin.gif Nors imk ir eik vėl žiūrėt, bet negaliu, per daug skauda... Jausmų antplūdis begalinis bežiūrint, bet gerų emocijų tiek mažai, tiesiog širdį skauda tikra to žodžio prasme. Nea, nenoriu daugiau jo žiūrėti unsure.gif Klipukais pasitenkinsiu karts nuo karto. Esu pamėgus kelis kanalus, tai Youtubas man vis apie juos primena wub.gif

Ir man Kivo paskutiniu metu nelabai patiko, o ypač jo partnerės. Kažkaip pagailėjau laiko kankintis bežiūrint. Geriau su šeima ką nors nuveikti ar knygą paskaityti ax.gif
Atsakyti
Buvo youtube vienas kanalas Линия Бехлюль и Бихтер, kuris buvo surinkęs visus BB klipus, be tų visų tarnų, bet dingo, Kanal D užblokavo verysad.gif Milagra, įmesk kokį gerą kanalą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 13 rugpjūčio 2018 - 15:34
QUOTE(Lux @ 2018 08 13, 15:32)
Buvo youtube vienas kanalas Линия Бехлюль и Бихтер, kuris buvo surinkęs visus BB klipus, be tų visų tarnų, bet dingo, Kanal D užblokavo verysad.gif Milagra, įmesk kokį gerą kanalą

Yra tas kanalas ČIA
Taip pat yra vk, jei naudojiesi. O ČIA atsisiųsti galima

Aš dar keletą klipų kepėjų seku, kurioms rankos iš teisingos vietos dygsta biggrin.gif Vienos iš jų klipą prieš tai buvau įmetus.

Ojetus, nulindau į VK tau tos grupės ieškot ir perskaičiau, kad Neslihan Atagul Kivo į partneres siūloma. Tikiuosi, kad čia tik eiliniai gandai, nes šito aš neišgyvensiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 13 rugpjūčio 2018 - 17:36
as tai ziuriu ta cilek kokusu. nu kaip vasarai gal ir nieko. 9 serija tik kolkas
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2018 08 13, 20:49)
as tai ziuriu ta cilek kokusu. nu kaip vasarai gal ir nieko. 9 serija tik kolkas

Mam kai aktoriai simpatiški (matyt aš tų tamsių tikrų juodukų nemėgstu), tai gerai ir žiūrisi. Tik vat nepatinka, kai iš pradžių komedija, romatinka chi cha cha, o paskui vis tiek ašarų pakalnės.
Man liko dvi serijos (bet aš labiau klausausi, žiuriu tik Erkensi Kus).
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 08 13, 18:17)
Yra tas kanalas ČIA
Taip pat yra vk, jei naudojiesi. O ČIA atsisiųsti galima

Aš dar keletą klipų kepėjų seku, kurioms rankos iš teisingos vietos dygsta biggrin.gif Vienos iš jų klipą prieš tai buvau įmetus.

Ojetus, nulindau į VK tau tos grupės ieškot ir perskaičiau, kad Neslihan Atagul Kivo į partneres siūloma. Tikiuosi, kad čia tik eiliniai gandai, nes šito aš neišgyvensiu biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 13, 21:35)
Mam kai aktoriai simpatiški (matyt aš tų tamsių tikrų juodukų nemėgstu), tai gerai ir žiūrisi. Tik vat nepatinka, kai iš pradžių komedija, romatinka chi cha cha, o paskui vis tiek ašarų pakalnės.
Man liko dvi serijos (bet aš labiau klausausi, žiuriu tik Erkensi Kus).

asaru daug? o as galvojau cia vasariskas lengvas
Atsakyti
[/quote]

Man labai įdomu pasidarė - o kas jums su Kivo į partneres tiktų? Nes pagal jūsų komentarus nei viena.... ax.gif
Mano manymu jam tiktų tamsi rudu akių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrijan: 14 rugpjūčio 2018 - 04:09
QUOTE(Zivilka @ 2018 08 14, 01:59)
asaru daug? o as galvojau cia vasariskas lengvas

Lengvas, bet gi po to atsiranda tų dramų ir komedijos nelieka.
O pabaiga tai visai neišbaigta, bent kiek galėjo pailginti.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 08 13, 09:49)
Tiek į Dere, tiek į Sarikaya šalia jo aš mielai pažiūrėčiau  ax.gif

QUOTE(Indrijan @ 2018 08 14, 04:06)
Man labai įdomu pasidarė - o kas jums su Kivo į partneres tiktų? Nes pagal jūsų komentarus nei viena.... ax.gif
Mano manymu jam tiktų tamsi rudu akių  bigsmile.gif

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 08 13, 10:49)
Tiek į Dere, tiek į Sarikaya šalia jo aš mielai pažiūrėčiau  ax.gif

Kaip skoniai skiriasi. Man Dere iš viso į kažkokį gandrą panaši, toks ilgas kablys bigsmile.gif
Atsakyti