QUOTE(Milagra @ 2018 08 13, 10:49)
O aš va išleidau vaikus į mokyklą, pasidariau kavos ir prisėdau paskaitinėti šio bei ano, naujienų, FB ir tt. Ir kaip tai į Youtube užklydau. Ir išlenda man ŠTAI KAS Žiūriu nekvėpuodama jau kelintą kartą iš eilės, šiurpuliukai per kūną eina lygiai taip pat kaip prieš 10 metų. Aiškiai suprantu, kad nėra jiems lygių, tiesiog nėra. Jei ne jie, niekad nebūčiau atradus turkų ir apsirgus ta liga, kuri, ačiū D, jau praeity.
Azarto ir nostalgijos apimta, pradėjau skaitinėt, žiūriu Kivo grįžt ruošiasi su nauju projektu. Nugi reiks užmest akį, o kaip kitaip - jam aš neatsilaikysiu Juo labiau, tikiu, kad blogiausia jau praeity. Tokios kaip Beren, žinoma, jau nebus, bet nebus ir tokios kaip Tuba, o šitas guodžia Tiek į Dere, tiek į Sarikaya šalia jo aš mielai pažiūrėčiau
O kas dar naujo?
Azarto ir nostalgijos apimta, pradėjau skaitinėt, žiūriu Kivo grįžt ruošiasi su nauju projektu. Nugi reiks užmest akį, o kaip kitaip - jam aš neatsilaikysiu Juo labiau, tikiu, kad blogiausia jau praeity. Tokios kaip Beren, žinoma, jau nebus, bet nebus ir tokios kaip Tuba, o šitas guodžia Tiek į Dere, tiek į Sarikaya šalia jo aš mielai pažiūrėčiau
O kas dar naujo?
Man nei vienas turkų serialas jam neprilygo. Juo pradėjau, juo ir pabaigiau. Kažkaip po paskutinių Kivo pasirodymų atšalau jam, gal ta barzda ir kūtvėlos plaukai erzino. Bet Ask i Memnu jį matant širdis sudreba.