Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Whagati @ 2018 08 06, 18:05)
man nepatiko  ax.gif per daug dirbtina vaidyba pagrindines aktores, neitikino

sutinku, labai jau vidutiniškas
maniau įsivažiuos, bet deja
ir pagrindiniai aktoriai nepatrauklūs
Atsakyti
ar yra apsiforminusiu?
Atsakyti
ar tik man Erkenci kus 7 serija pasirodė visiškai nepavykusi?????
noriu kažko panašaus į Kiralık Aşk ar Dolunay
kad būtu dinamiška ir neilgas
Atsakyti
Apsiforminusių yra smile.gif
Erkenci kus serijos per ilgos, daug skylių, bet kaip visad mane veža Muzo, kuo trumpiau jį rodo, tuo jis efektingesnis, tik panašu, kad seriale jam jau nebėra ką veikti. Bet scenaristai turbūt kažką sugalvos.
Sanem tėvai irgi faini šioj serijoj, negalėjau atitraukti akių nuo jų šokio. Džei Džei mane erzina, norisi jį prasukti. Į Ailyn galima žiūrėti nemirksint, jos figūra nereali, bet tas alyvinis rūbas man pasirodė kaip iš bordelio ax.gif
Pagrindinė pora puiki, vyrukas vis labiau kaista, žiūrovėms greit širdis neišlaikys biggrin.gif

Aš sužiūrėjau 1 sezoną Yasak elma, nesigailiu. Geras tempas, siužetas dinamiškas. Pirmą kartą sirgau už neigiamą personažą nuo pradžios iki galo smile.gif aktorė labai išvaizdi, sukūrė itin šarmingą personažą, o stilistai ją lepino nuo pat pirmos iki paskutinės minutės, tikrai yra į ką akis paganyti.
Kitos poros meilės linija irgi labai įdomi, lygiavertė pagrindinei. Lauksiu antrojo sezono smile.gif
Atsakyti
Man patiko serija, ypač tie žodžiai, kad - prieš tave ne vaikas rolleyes.gif Jau buvau pasmalsavus https://www.youtube....pg--uZpWaM&t=8s

Kiralık Aşk man visiškai nepatiko, pirmo sezono nepabaigiau, nors vis laukiau, na gal jau bus fainai ir.. man nebuvo..

Aš tik šiandien supratau, kad Dzey Dzey iš Çilek Kokusu, tai gal ir neblogai vaidina, kad net nepažinau.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 09, 03:43)
Man patiko serija, ypač tie žodžiai, kad - prieš tave ne vaikas rolleyes.gif Jau buvau pasmalsavus https://www.youtube....pg--uZpWaM&t=8s

Olala koks intymas karsta.gif Čia po to, kai jis pasakė, jei liepsi nueit, daugiau manęs nebepamatysi?? biggrin.gif Man žiauria patinka serialuose duodamos priesaikos: "Kad jei taip, tai daugiau niekada/amžiams ir pan." biggrin.gif O paskui lyg niekur nieko ta priesaika dingsta lyg paprasti zodžiai. Labai rytietiška.
Atsakyti
7 serija patiko, bet tikėjausi geresnės, gal kad fragus vis per instagram ir youtube pamatydavau, tai nebuvo tokiu netiketumu dideliu ax.gif Na bet kaip bebūtu Can traukia kaip magnetas mane, tie jo žvilgsniai, manieros karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2018 08 09, 10:49)
Olala koks intymas  karsta.gif Čia po to, kai jis pasakė, jei liepsi nueit, daugiau manęs nebepamatysi??  biggrin.gif Man žiauria patinka serialuose duodamos priesaikos: "Kad jei taip, tai daugiau niekada/amžiams ir pan." biggrin.gif  O paskui lyg niekur nieko ta priesaika dingsta lyg paprasti zodžiai. Labai rytietiška.

Bet man keista, kad i tuos fragus ideda geriausias vietas.
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 08 09, 17:55)
7 serija patiko, bet tikėjausi geresnės, gal kad fragus vis per instagram ir youtube pamatydavau, tai nebuvo tokiu netiketumu dideliu  ax.gif  Na bet kaip bebūtu Can traukia kaip magnetas mane, tie jo žvilgsniai, manieros  karsta.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 09, 20:40)
Bet man keista, kad i tuos fragus ideda geriausias vietas.

va todėl ir deda geriausias vietas, kad žiūrovės užsikabintų ir tikėtųsi dar daugiau smile.gif
Man, kaip nemačiusiai turkiškų serialų, jie tokia egzotika. Gerai, kad čia užėjau lady.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 09 rugpjūčio 2018 - 21:19
QUOTE(Mosso @ 2018 08 08, 23:49)
Aš sužiūrėjau 1 sezoną Yasak elma, nesigailiu. Geras tempas, siužetas dinamiškas. Pirmą kartą sirgau už neigiamą personažą nuo pradžios iki galo smile.gif aktorė labai išvaizdi, sukūrė itin šarmingą personažą, o stilistai ją lepino nuo pat pirmos iki paskutinės minutės, tikrai yra į ką akis paganyti.
Kitos poros meilės linija irgi labai įdomi, lygiavertė pagrindinei. Lauksiu antrojo sezono smile.gif

siužetas gal ir nieko, bet aktoriai nepatiko
ir kažkaip nekabino
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 08 06, 14:48)
Nu bet ir pavarot jūs su tais žiūrėjimais to, kas nepatinka biggrin.gif Manęs niekas nepriverstų to daryti. Užmetu akį - ne mano ir viso gero. Galėtų primokėti nežiūrėčiau nei Fazilet, nei jokių Canų Yamanų, kad ir kiek apie juos čia būtų kalbama.

Beje, Downton Abbey man taip pat nepatiko, tai nežiūrėjau. Gal ir geras, bet aš nemėgstu senovinių filmų. Va, Živilkai turėtų patikti. Išvis, kai baigėsi SBA, nebuvau nei teliko, nei vk, nei instagram įsijungus ir noro neturiu. Gal naujam sezone kas užkabins, bet šiuo metu net nesidomiu pletkais, ką ir kas rodyt žada. Nors pas mus kitą savaitę jau prasideda mokslo metai, tai daugiau būsim namie ir gal reiks tą Lux sąrašiuką susirasti ir pereiti kas ten dar gero buvo  ax.gif

Dowton abbey tai sutriaukstas su pasigardziavimu, vos tik kai nauja serija iseidavo. vienas geriausiu anglu serialu tikrai
Atsakyti
O aš va išleidau vaikus į mokyklą, pasidariau kavos ir prisėdau paskaitinėti šio bei ano, naujienų, FB ir tt. Ir kaip tai į Youtube užklydau. Ir išlenda man ŠTAI KAS Žiūriu nekvėpuodama jau kelintą kartą iš eilės, šiurpuliukai per kūną eina lygiai taip pat kaip prieš 10 metų. Aiškiai suprantu, kad nėra jiems lygių, tiesiog nėra. Jei ne jie, niekad nebūčiau atradus turkų ir apsirgus ta liga, kuri, ačiū D, jau praeity.
Azarto ir nostalgijos apimta, pradėjau skaitinėt, žiūriu Kivo grįžt ruošiasi su nauju projektu. Nugi reiks užmest akį, o kaip kitaip - jam aš neatsilaikysiu biggrin.gif Juo labiau, tikiu, kad blogiausia jau praeity. Tokios kaip Beren, žinoma, jau nebus, bet nebus ir tokios kaip Tuba, o šitas guodžia biggrin.gif Tiek į Dere, tiek į Sarikaya šalia jo aš mielai pažiūrėčiau ax.gif

O kas dar naujo?
Atsakyti