Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Finalas atviras ax.gif Žiūrėti verta vien dėl Kivanco, kaip jis padaręs tėvo vaidmenį.
Mano nuomone, labai geras filmas.
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2018 08 03, 19:35)
Finalas atviras ax.gif  Žiūrėti verta vien dėl Kivanco, kaip jis padaręs tėvo vaidmenį.
Mano nuomone, labai geras filmas.

Ką reiškia atviras? Aš baisiai nenoriu, kad būtų liūdna pabaiga.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 03, 20:50)
Ką reiškia atviras? Aš baisiai nenoriu, kad būtų liūdna pabaiga.

Kad režisierius nededa konkretaus taško, kad tolesnis herojų gyvenimas gali klostytis tiek gerai, tiek blogai. Bet iš esmės filmo pabaiga šviesi. Žiūrėti tikrai verta, ypač su antra puse smile.gif

Pradėjau žiūrėti Uždraustą vaisių/Yasak Elma. Nors serijos 1,40 val, kažkodėl atrodo labai ilgos smile.gif Kas matėte - ar įdomu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 03 rugpjūčio 2018 - 21:04
QUOTE(Mosso @ 2018 08 03, 22:00)
Kad režisierius nededa konkretaus taško, kad tolesnis herojų gyvenimas gali klostytis tiek gerai, tiek blogai. Bet iš esmės filmo pabaiga šviesi. Žiūrėti tikrai verta, ypač su antra puse smile.gif

Pradėjau žiūrėti Uždraustą vaisių/Yasak Elma. Nors serijos 1,40 val, kažkodėl atrodo labai ilgos smile.gif Kas matėte - ar įdomu?

ačiū, tada drąsiai žiūrėsime. Nes aš esu didelis žliumbalas, todėl pradėjau vengt filmų su liūdna pabaiga.
Atsakyti
labas, pradejau ziureti Не волнуйся за меня / Benim Icin Uzulme, paziurejau, tik 15 seriju isversta, na ne, mesiu....
rekomenduokite ka su pabaiga ax.gif
Atsakyti
Kam vasariškos romantinės komedijos noris Çilek Kokusu ax.gif
Atsakyti
Visos išverstos, viso 22 serijos. Žiūrėjau. Man patiko. Dėl pagrindinio aktoriaus pradėjau žiūrėti,
nes esu mačiusi jo vieną serialą, norėsiu kada kitus pažiūrėti, nes gerą įspūdį paliko Kadir Doğulu.
Patiko to bandito dešinė ranka_Enginas, ir brolis jos patiko savo momentiniu juokingumu,
ir čia ta pamotė iš "Elimi birakma' vaidina. Toks apgaulingas serialas, gerai suktas ir susuktas.

"Bana Sevmeyi Anlat/ Расскажи мне как любить"

Jau vien Toygar Işıklı muzika ką reiškia beprasidedant serialui rolleyes.gif
https://www.youtube....h?v=6ex664aNk68

Bana Sevmeyi Anlat Tanıtım
Bana Sevmeyi Anlat Tanıtım 4
Bana Sevmeyi Anlat 1. Bölüm 2. Tanıtımı
Bana Sevmeyi Anlat 1. Bölüm - Bir Garip Tesadüf

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
NA ką tik sužiūrėjau SBA, na žinokit, nepatiko, bet atostogos ir visiškas neturėjimas serialo nulėmė, kad jį pribaigiau. Nervino tas amžiais susiraukęs Ferhatas, ta iš lempos kilusi jų meilė, ta Asly, pasirodė visiškai višta su penkiolikmetės mąstymu, nors tokia didžiai patyrusi neurochirurgė, na nepanaši ji į tokią. Ir ne tik, kad viskas pritempta, bet dar ir kažkaip nuobodu, nekabino visai, kas net keista, nes dauguma čia labai įtemptai tą serialą aptarinėjo, galvojau bus superinis ir labai nusivyliau. Neturiu ką žiūrėti vėl, bet gal ko iš vakariečių pasiieškosiu, nes po tokio kažin ar kitą turkišką beištverčiau, labai jau prailgo jis man
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2018 08 06, 02:57)
NA ką tik sužiūrėjau SBA, na žinokit, nepatiko, bet atostogos ir visiškas neturėjimas serialo nulėmė, kad jį pribaigiau. Nervino tas amžiais susiraukęs Ferhatas, ta iš lempos kilusi jų meilė, ta Asly, pasirodė visiškai višta su penkiolikmetės mąstymu, nors tokia didžiai patyrusi neurochirurgė, na nepanaši ji į tokią. Ir ne tik, kad viskas pritempta, bet dar ir kažkaip nuobodu, nekabino visai, kas net keista, nes dauguma čia labai įtemptai tą serialą aptarinėjo, galvojau bus superinis ir labai nusivyliau. Neturiu ką žiūrėti vėl, bet gal ko iš vakariečių pasiieškosiu, nes po tokio kažin ar kitą turkišką beištverčiau, labai jau prailgo jis man

Va va, man jis ir nusibodo, mečiau nebaigusi. Dabar turkai nebetraukia, nes tos banalybės nusibodo. Kažkiek puslapių atgal rekomendavau Milagrai gerų vakarietiškų serialų. Mano topas Downton Abby. Išmokau daug nuostabių elegantiškų angliškų išsireiškimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 05, 16:05)

susigundžiau, tikiuosi iki galo sužiūrėsiu ;)
Atsakyti
Nu bet ir pavarot jūs su tais žiūrėjimais to, kas nepatinka biggrin.gif Manęs niekas nepriverstų to daryti. Užmetu akį - ne mano ir viso gero. Galėtų primokėti nežiūrėčiau nei Fazilet, nei jokių Canų Yamanų, kad ir kiek apie juos čia būtų kalbama.

Beje, Downton Abbey man taip pat nepatiko, tai nežiūrėjau. Gal ir geras, bet aš nemėgstu senovinių filmų. Va, Živilkai turėtų patikti. Išvis, kai baigėsi SBA, nebuvau nei teliko, nei vk, nei instagram įsijungus ir noro neturiu. Gal naujam sezone kas užkabins, bet šiuo metu net nesidomiu pletkais, ką ir kas rodyt žada. Nors pas mus kitą savaitę jau prasideda mokslo metai, tai daugiau būsim namie ir gal reiks tą Lux sąrašiuką susirasti ir pereiti kas ten dar gero buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 08 05, 16:43)
Visos išverstos, viso 22 serijos. Žiūrėjau. Man patiko. Dėl pagrindinio aktoriaus pradėjau žiūrėti,
nes esu mačiusi jo vieną serialą, norėsiu kada kitus pažiūrėti, nes gerą įspūdį paliko Kadir Doğulu.
Patiko to bandito dešinė ranka_Enginas, ir brolis jos patiko savo momentiniu juokingumu,
ir čia ta pamotė iš "Elimi birakma' vaidina. Toks apgaulingas serialas, gerai suktas ir susuktas.

"Bana Sevmeyi Anlat/ Расскажи мне как любить"

aciu, siunciuosi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 05, 16:05)

man nepatiko ax.gif per daug dirbtina vaidyba pagrindines aktores, neitikino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whagati: 06 rugpjūčio 2018 - 17:06