QUOTE(mazuliux @ 2016 12 27, 16:20)
Oi, sitas serialas man nerealiai patiko. Isimylejau Kerem Bursin nuo jo
Del jo ir Seref Meselesi ziurejau, ir nors is pradziu sunkiai ejosi, bet paskui labai patiko ir sitas
O naujojo laukiu nesulaukiu irgi su juo, tikiuos po Nauju jau prades rodyti
Kaip tik šiandien skaičiau, kad
Bu Şehir Arkandan Gelecek pradės rodyti sausio 4 d.
(žinoma jei nieks nepasikeis)
Bu Şehir Arkandan Gelecek-2Tada sausio 12 d. žada startuoti
Ölene KadarÖlene Kadar-2Ir dar laukiu serialo, taip pat ne už ilgo, su
Serenay Sarıkaya Fi Çi PiDabar kai paskaičiuoju, tai bus 5 serialai į savaitę, vadinas po seriją į dieną galėsiu žiūrėti,
o dar kai su man patinkančiais aktoriais tai iš vis tobula. Tik klausimas kur tiek laisvo laiko rast
QUOTE(mazuliux @ 2016 12 27, 20:23)
Jei neziurejusi, pabandyk paziureti Adanali [......] Arba Разбивающая сердца / Gönülçelen jei nematytas.
Ne, nesu žiūrėjusi šių. Ačiū už rekomendacijas
QUOTE(Indrijan @ 2016 12 28, 01:39)
Labai noriu kad pas mus rodytu ir niekaip nesulaukiu: Иногда жизнь прекрасна / Hayat Bazen Tatlidir; Черная роза / Karagül; Аданали / Adanali; Пора тюльпанов / Lale Devri; Менекше и Халиль; Серебро / Нур / Gümüş, lygtais tik tiek
Va, gerai, kad priminėt apie
Lale Devri, visad jį norėjau pažiūrėti, vien dėl
Serenay Sarikaya.
O pastarieji du_
Menekse ile Halil ir
Gümüş man labai patiko.
QUOTE(mazuliux @ 2016 12 28, 04:00)
*****, man taip patiko sitas, jauciu rimtai reikes paziureti vel. Zinoma, prasuksiu dali, bet graziausius epizodus tikrai pasikartosiu.
Tikrai yra gražių epizodų, ir gražių melodijų. Ši man labai graži
(nors ne pirmą kartą ją išgirdau, kartais kartojasi melodijos serialuose)
Nükleer Başlıklı Kız - Eğer İstersenYpatingai man graži buvo 25 serija, tokia šelmiška, na ir 26.
Vietomis labai nervindavo Baris (kaip vantos lapas prilipęs buvo) ir Aksel (šis tai apskritai velnių priėdęs).QUOTE(lauravala @ 2016 12 28, 08:22)
Is ju medcezir nukniso daina jei ka
Teoman Jau man tai nėr lygių šios dainos kaip ją atliekantys mano numylėtiniai aktoriai
Çağatay Ulusoy ir
Serenay Sarıkaya.
Tik iš šio žiūrėto serialo buvo ir bus man labiausiai patinkantis atlikimas. Amen
Medcezir - Teoman Ask Kirintilari (Mira ve Yaman)