Juėjau gult 4tą Serija - neįdomi
Paskaiciau, kad Star tv kanalas svarste sutrumpinti 2.5 val serijas iki 1 val, bet nutare palikti iprasta formata (idomu, kodel ) ir kad nuo rugsejo, kai i tv ekranus gris kiti serialai, Erkenci kus rodys sekmadieniais.
Sekanti serija bus aiskiai idomesne, prasides peles-kates zaidimas
Siaip labai idomu, kiek seriju gali buti?
Erkenci kus serijos ilgos, bet trūksta dinamikos
man ištisai neužtenka kantrybės žiūrėti
ten viskas priklauso nuo reitingų,
jei jie tenkins TV kanalą, gali ir užsitęsti
QUOTE(daibava @ 2018 08 02, 10:19)
Erkenci kus serijos ilgos, bet trūksta dinamikos
Bent jau IMDB reitingas labai geras - 8. Vienas didžiausių TR serialų. Kaip komedijai - ypač daug.
7 serijos anonsas gana neįdomus pasirodė.. Tikiuos, kad reabilituosis.
QUOTE(daibava @ 2018 07 27, 11:23)
tetulyčių spygavimo nebuvimas jau pliusas
Ča jau tikra tiesa, erzina net Nemėgstu kai į serialą įkištos būna va tokios tetulės. Minusas iškart.QUOTE(jaukuciukas @ 2018 07 27, 23:31)
Antra karta, tiksliau 3 cia karta, galeciau ziuret tik viena vieninteli seriala. Tai Kuzey Guney.
Aš nei vieno, kad ir kaip kurie labai patiko, tiesiog neištverčiau, neturėčiau kantrybės, žiūrėti tvarkingai nuo 1-os iki paskutinės serijos, taip kaip pirmąjį kartą.QUOTE(otea @ 2018 07 28, 14:54)
Darisi Basimiza uždaro paskutine 5 serija parodys ir viskas, kaip gaila tiek daug geru aktoriu ir pagrindinė pora graži pirma serija užkabino, poto viskas per tapati, bet tikejaus kad kas idomesnio nutiks...nepadejo nei žinomi aktoriai išgelbeti serialo, scenarijus gaila bet nuobodokas
Man regis nelabai tai ką ir keičia iš esmės, ar 8 ar 5, nes 8-nias serijas planavo, tiesa? Kaip finalinė serija? Ar bent daugmaž normaliai pavyko?Man "Elimi birakma" nuobodokas darosi, na, bet dar tik dvi serijos. Mačiau ir vėl bus ašarų pakalnė. Jau per daug. Dar palauksiu, gal ilgai netemps gumos ir įsivažiuos.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 07 28, 23:44)
Pasiūlykite, prašau, kažką panašaus, apie meilę, lengvo, be jokių durnų kriminalų
Šią vasarą iš lengvų, tokių vasarinių, žiūriu (nes man dabar ant bangos pusiau kriminaliniai kur persipina su meilės jausmais)"Статус отношений: Запутанно/ İlişki Durumu: Karışık"
Ayşegül Rodos sokaklarında - İlişki Durumu Karışık
İlişki Durumu: Karışık
Ayşegül'ün Ladylik Dersleri "İlişki Durumu
Can'ın Ayşegül'e Yakınlaşma Girişimleri "İlişki Durumu Karışık
QUOTE(Mosso @ 2018 08 02, 09:53)
Paskaiciau, kad Star tv kanalas svarste sutrumpinti 2.5 val serijas iki 1 val, bet nutare palikti iprasta formata (idomu, kodel ) ir kad nuo rugsejo, kai i ekranus gris kiti serialai, Erkenci kus rodys sekmadieniais.
Na jo, naujame sezone konkurentų nemažai bus, daug gerų aktorių bus/grįžta. Bet gal ženkliai ir neišbarstys savo žiūrovų. Pamenu Dolunay, kaip iš tokių vasarinių, išsilaikė iki žiemos, žiemą dar rodė.Sekanti serija bus aiskiai idomesne, prasides peles-kates zaidimas
Aš jo nežiūriu, bet paspėliosiu, gal kokios 26-29, hm.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 01, 21:58)
Bet ir isgirs Can, kad tipo issiskyre su Osmanu Dzei dzei gi atsisėdus pasakojus (tik nesupratau, specialiai ten pasakoja, kad išgirstų, ar ne)
Aš laukiu gero vertimo..
Aš laukiu gero vertimo..
Aha mačiau tai instagrame pasidalino, kaip katinas Can priselines viska klausosi, taip juokingai
Nežinojau kad Darisi Basimiza tik tiek seriju planavo, tikėjausi normalaus serialo bent 20 kelias serijas p
Hadi Be Oglum - tas berniukas ir vaidina, kur visos sakėt, kad fainas sūnėnas.
Beje - matėt filmą, patiko? Mano vyras sakė, kad kartu žiūrėsim, nes žino, kaip svaigstu, sakė, įvertins
Naujas filmas https://www.imdb.com..._=nm_flmg_act_1
Beje - matėt filmą, patiko? Mano vyras sakė, kad kartu žiūrėsim, nes žino, kaip svaigstu, sakė, įvertins
Naujas filmas https://www.imdb.com..._=nm_flmg_act_1
QUOTE(otea @ 2018 08 02, 22:57)
Nežinojau kad Darisi Basimiza tik tiek seriju planavo, tikėjausi normalaus serialo bent 20 kelias serijas p
matyt reitingai nepasiteisino ir viskas
ten ne vieną serialą yra taip užlenkę
Aciu uz nuoroda Hadi Be Oglum nuostabus, jautrus ir kartu sunkus filmas. Kivancas puikus aktorius, berniukas irgi ispudingas.
QUOTE(Mosso @ 2018 08 03, 14:27)
Aciu uz nuoroda Hadi Be Oglum nuostabus, jautrus ir kartu sunkus filmas. Kivancas puikus aktorius, berniukas irgi ispudingas.
Reikes savaitgali butinai paziuret si filma
Blogai baigiasi?
Gal sakau ir man jį reikia pabaigti žiūrėti, nes įpusėjusi taip ir nepabaigiau kažkada, baigiau ties tuo kur tą vaikutį priėmė į mokyklą ar konkursą, dabar tiksliai nepamenu, tik pamenu, kad džiūgavo tėvas su seneliu dėl to...