Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(jaukuciukas @ 2018 07 25, 19:29)
Pradejau ir as ji ziuret. Laaabai patiko. O jau vyrukassss, spinta su antresolemmmm, mmmm😍 nemegstu barzdotu ir usuotu, nu bet sissss, isimtinis. Ir labai faina, kad nesaldus toks, o toks laukinis biskiuka. Geris ne kitaip😍😰

Aš kai pagooglinau, kas čia per Dzeusas, tai net nesupratau, kad man meta to aktoriaus foto, maniau, kad ne tą pavardę nukopijau (beje, su Cesuru buvo tas pats biggrin.gif ). Ta proga fone klausaus Dolunay, bet naaaaa nuuuu kitas žmogus blink.gif Ką reiškia stilius, raumenys, povyza ir pan. Žiauriai daug.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 07 25, 12:49)
Praktiškai kaip filmas Titanikas biggrin.gif tas irgi 3h trunka.
Kaip mano šeima sako: ir iš kur pas žmones randasi tiek kantrybės tokias titaniškas serijas žiūrėti??
Jei apsiribos 60-čiai minučių, kaip kad kalbama, tai išvis neįsivaizduoju, kaip, ir ar, gebės glaustai parodyti...

Serijų ilgis žudo, be prasukimų neįmanoma žiūrėti.
Jų dialogai tokie ištęsti, daug tylių scenų bei muzikinių intarpų.
Filmai tai gerai, bet serialas turėtų būti dinamiškesnis
Gerai, kad viena serija per savaitę, jei kasdieninis tai būtu serialas,
nemanau, kad ištvertume
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2018 07 25, 19:29)
Pradejau ir as ji ziuret. Laaabai patiko. O jau vyrukassss, spinta su antresolemmmm, mmmm😍 nemegstu barzdotu ir usuotu, nu bet sissss, isimtinis. Ir labai faina, kad nesaldus toks, o toks laukinis biskiuka. Geris ne kitaip😍😰

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 07 25, 23:03)
Aš kai pagooglinau, kas čia per Dzeusas, tai net nesupratau, kad man meta to aktoriaus foto, maniau, kad ne tą pavardę nukopijau (beje, su Cesuru buvo tas pats  biggrin.gif ). Ta proga fone klausaus Dolunay, bet naaaaa nuuuu kitas žmogus blink.gif Ką reiškia stilius, raumenys, povyza ir pan. Žiauriai daug.

Prajuokinote lotuliukas.gif Dolunay man jis toks nieko buvo, bet tikrai ne gražuolis ir jo vaidinamas personažas dažnai erzindavo. O va čia naujoje rolėje, su nauju įvaizdžiu visai kas kita karsta.gif
Matete 6 serijos anonsa ? įdomu ka Sanem norės Can papasakoti ? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 07 26, 15:11)
Prajuokinote lotuliukas.gif Dolunay man jis toks nieko buvo, bet tikrai ne gražuolis ir jo vaidinamas personažas dažnai erzindavo. O va čia naujoje rolėje, su nauju įvaizdžiu visai kas kita  karsta.gif

aš iš viso nesuprantu, kaip ją įtikino, kad Can blogietis. mane tokie nelogiškumai erzina. bet, komedijai etleidziama.

va dolunay tai erzina mane jie abu. ir dauguma is ju biggrin.gif tik klausytis galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 07 26, 15:11)
Prajuokinote lotuliukas.gif Dolunay man jis toks nieko buvo, bet tikrai ne gražuolis ir jo vaidinamas personažas dažnai erzindavo. O va čia naujoje rolėje, su nauju įvaizdžiu visai kas kita  karsta.gif

Perziurejau jo foto, nu tikrai dabartinis stilius laabai tinka, vercia is koju. Kur su vos barzdele ir trumpais plaukais ne toks sexy. Labiau toks tipiskas serialu saldus berniukas.
O to Dolunay as net neziurejus. Idomus?
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2018 07 26, 21:04)
Visai nieko, lengvas toks, o ir nėra tetulyčių, nėra jų tarškėjimo. Pagrindinę porą daug rodo, miela pora, ir ten jo sūnėnas labai fainas vaikiukas. Na vasariškas toks.

Dolunay 4. Bölüm - Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 07 27, 09:28)
Visai nieko, lengvas toks, o ir nėra tetulyčių, nėra jų tarškėjimo. Pagrindinę porą daug rodo, miela pora, ir ten jo sūnėnas labai fainas vaikiukas. Na vasariškas toks.

tetulyčių spygavimo nebuvimas jau pliusas mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
o mažasis aktorius toks fainulka, kad vien dėl jo verta žiūrėti
Dolunay patiko, kad nėra ištęstas, o nelogiškumai nebado akių
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 07 26, 16:16)
aš iš viso nesuprantu, kaip ją įtikino, kad Can blogietis. mane tokie nelogiškumai erzina. bet, komedijai etleidziama.

va dolunay tai erzina mane jie abu. ir dauguma is ju biggrin.gif tik klausytis galima biggrin.gif

Patikejo jo broliu nes jis padėjo su pinigais. Naivoka ji ir turi būti nes dar jauna.
Uch kaip laukiu kada pagaliau supras visa tiesa ax.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2018 07 26, 21:04)
Perziurejau jo foto, nu tikrai dabartinis stilius laabai tinka, vercia is koju.  Kur su vos barzdele ir trumpais plaukais ne toks sexy. Labiau toks tipiskas serialu saldus berniukas.

drinks_cheers.gif labai vyriškas dabar atrodo wub.gif
Dolunay neblogas bet nera mano favoritu saraše, antra karta nežiurėčiau. ax.gif
Atsakyti
Bet tai Can turi antrą pusę ir aplink kitą sparną rėžia? Nebūdinga, sakyčiau (seriale, ne gyvenime biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 07 27, 09:28)

Dolunay 4. Bölüm - Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma

Siandie isijungiau ir 4 serijas suziurejau, Dolunay, visai fainas, lengvas.
Antra karta, tiksliau 3 cia karta, galeciau ziuret tik viena vieninteli seriala. Tai Kuzey Guney.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaukuciukas: 27 liepos 2018 - 22:35
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 07 27, 19:30)
Bet tai Can turi antrą pusę ir aplink kitą sparną rėžia? Nebūdinga, sakyčiau (seriale, ne gyvenime biggrin.gif )

Bet jis rimtai į ja nežiūri, nes retai susitinka ir neatrodo kad ja myli tongue.gif . Susiskambino tik gal karta kad aplankys ja Londone pašnekėti, greičiausia ja ir paliks ax.gif
Bet ja tikrai pamatysime, ji gryš ir gyvenima Sanem ir Can apkartins unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 27 liepos 2018 - 22:40
Sveikutes smile.gif o kokiom dienom pasirodo Erkenci Kus serijos ? smile.gif
Atsakyti