Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

pažiūrėjau Elimi Birakma pirmą seriją,
serija ilga, bet nesusidariau nuomonės apie siužetą bei veikėjus
manau po poros serijų pamatysiu sr man tai įdomu
Atsakyti
Zvilgtelejau i Elimi Birakma, braizas pasirode pazistamas smile.gif ir tikrai - paskaiciau komentarus, kad labai panasus i korejietiska seriala Brilliant Legacy. Ziuriu, jie dalijasi siuzetais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2018 07 24, 20:15)
Zvilgtelejau i Elimi Birakma, braizas pasirode pazistamas smile.gif ir tikrai - paskaiciau komentarus, kad labai panasus i korejietiska seriala Brilliant Legacy. Ziuriu, jie dalijasi siuzetais smile.gif
Pagal originalą viens prie vieno nedarys, turkai kai ką pakoreguos savaip, kaip ir įprastai. Bet įdomu turėtų būti. Laukiu.
Atsakyti
Per kiek laiko išverčia Erkenci Kus? Šiandien lyg penkta serija turėjo pasirodyti?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 07 24, 22:07)
Per kiek laiko išverčia Erkenci Kus? Šiandien lyg penkta serija turėjo pasirodyti?

turėtu būti ryt
Atsakyti
As vakar vakare ziurejau su online vertimu (tiesa, toks bet koks, ka suprato, ko ne, bet esme pagauti galima, nes neuzteko kantrybes laukti). Prisijuokiau nerealiai, kai Sanem teisejavo futbolo varzyboms, reikia gi taip sugalvoti smile.gif)
Beje, serija trunka geras 3 valandas su visom reklamom, vienas blokas gal 20 min doh.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 07 23, 23:54)
Dar sužiurėjau pirmasias Darisi Basimiza irgi toks neblogas, pagrindinė pora gražiai žiurisi  ax.gif

Kokius dar naujus serialus pradejote žiurėti ar laukiate pirmu seriju? 4u.gif
Man buvo smalsu ką siūlo vasaros sezonui, tai iš vasarinių žvilgtelnu į "Erkenci Kuş"
Patiko vakarykštis Sanem šokis sokiai.gif atsipūtus kad varo biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=YObs2AWUX_A

ir į "Darisi Basimiza".
Labai patiko kaip Öykü dainavo (skaičiau, kad ji mokėsi muzikos konservatorijoje),
o koks balsas jos gražus (ne žemo tembro), ir pati man labai gražių švelnių bruožų wub.gif
https://www.youtube....h?v=YGoOAKBmbSE

ir čia kaip gražiai dainuoja, net ir gražiai verkia, kad net gailu unsure.gif
https://www.youtube....h?v=Bjyw_oVezio
QUOTE(Mosso @ 2018 07 25, 12:23)
Beje, serija trunka geras 3 valandas su visom reklamom, vienas blokas gal 20 min doh.gif
Praktiškai kaip filmas Titanikas biggrin.gif tas irgi 3h trunka.
Kaip mano šeima sako: ir iš kur pas žmones randasi tiek kantrybės tokias titaniškas serijas žiūrėti??
Jei apsiribos 60-čiai minučių, kaip kad kalbama, tai išvis neįsivaizduoju, kaip, ir ar, gebės glaustai parodyti...
Vienu žodžiu ir taip blogi ir taip negerai. Kaip mano vyras sako: metų laikai jau baigėsi, o serialas dar nesibaigia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 07 25, 12:49)
Kaip mano šeima sako: ir iš kur pas žmones randasi tiek kantrybės tokias titaniškas serijas žiūrėti??
Jei apsiribos 60-čiai minučių, kaip kad kalbama, tai išvis neįsivaizduoju, kaip, ir ar, gebės glaustai parodyti...
Vienu žodžiu ir taip blogi ir taip negerai. Kaip mano vyras sako: metų laikai jau baigėsi, o serialas dar nesibaigia biggrin.gif

Aisku, absurdas tokia trukme, turku serijos kazkodel labai ilgos, o dar kai reklamos prisideda, tai isvis siaubas smile.gif
Bet sporto varzybos irgi trunka ne ka trumpiau, bet vyrai sedi ir ziuri, ir laiko neskaiciuoja, nepaisant koks metu laikas mirksiukas.gif
Kai serijos isverstos, as prasukineju, 2 valandas suziuriu per 20 min, kitaip gaila laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2018 07 25, 13:41)
Aisku, absurdas tokia trukme, turku serijos kazkodel labai ilgos, o dar kai reklamos prisideda, tai isvis siaubas smile.gif
Bet sporto varzybos irgi trunka ne ka trumpiau, bet vyrai sedi ir ziuri, ir laiko neskaiciuoja, nepaisant koks metu laikas mirksiukas.gif
Kai serijos isverstos, as prasukineju, 2 valandas suziuriu per 20 min, kitaip gaila laiko smile.gif
Maniškis nėra labai didelis serialų mėgėjas, o jau tuo labiau turkiškų, bet atsitiko taip, kad pasiūliau pažiūrėti "Içerde". Užkabino kaip reikalas nuo pirmos serijos, na ir nebuvo kur dingti, kantriai žiūrėjo visas 39 serijas. Sakė: ir kam tu mane įvėlei į šitą reikalą, nežiūrėčiau, baisiai ilgos serijos, bet kad negaliu dabar palikti, labai įdomu. Tai čia kaip tame posakyje su tuo bulvių maišu - ir sunku nešti ir gaila palikti biggrin.gif

Oho bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 07 24, 22:07)

QUOTE(daibava @ 2018 07 25, 00:40)
turėtu būti ryt

Jau ikelta išversta serija bigsmile.gif 4u.gif Erkenci Kus

QUOTE(Visgi @ 2018 07 25, 12:49)
Man buvo smalsu ką siūlo vasaros sezonui, tai iš vasarinių žvilgtelnu į "Erkenci Kuş"
Patiko vakarykštis Sanem šokis sokiai.gif atsipūtus kad varo biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=YObs2AWUX_A

ir į "Darisi Basimiza".
Labai patiko kaip Öykü dainavo (skaičiau, kad ji mokėsi muzikos konservatorijoje),
o koks balsas jos gražus (ne žemo tembro), ir pati man labai gražių švelnių bruožų wub.gif
https://www.youtube....h?v=YGoOAKBmbSE

ir čia kaip gražiai dainuoja, net ir gražiai verkia, kad net gailu unsure.gif
https://www.youtube....h?v=Bjyw_oVezio

Erkenci Kus mano tope kolkas iš rodomų, kas diena seku instagrame jų paskyras ka naujo pasidalina, kaip liga nekitaip bigsmile.gif

Darisi Basimiza jos balsas toks nuostabus, ta daina 5 kartus gal daugiau klausiau ir pati aktorė labai graži wub.gif

Kai savo serialus žiuriu sūnui užmigus vyro jau nebestebinu, tik paklausia ar vel turkai ir vis paklausia kaip Cesur gyvena ? lotuliukas.gif nors seriala jau senai baigiau žiurėti,bet ir per rusus ir per lietuvius su vyru žiurėjau, jam tas aktorius istrigo greičiausia. biggrin.gif visus turkus Cesur vadina ir mane erzina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 07 25, 19:07)
Jau ikelta išversta serija  bigsmile.gif  4u.gif

aaaa... naktį turėsiu ką veikti jėėėėė :DDDD
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 07 22, 00:07)
aaaaa kaip patiko Erkenci Kus, vienintelis, kuri ziurejau, o ne klausiau kaip radijos  biggrin.gif Jetaaaau kaip laukiu kitų serijų. O jau abiejų grožis, o jau vyriškis wub.gif Seniai taip drugeliai man neskraidė pilve.  bigsmile.gif

Pradejau ir as ji ziuret. Laaabai patiko. O jau vyrukassss, spinta su antresolemmmm, mmmm😍 nemegstu barzdotu ir usuotu, nu bet sissss, isimtinis. Ir labai faina, kad nesaldus toks, o toks laukinis biskiuka. Geris ne kitaip😍😰
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaukuciukas: 25 liepos 2018 - 18:30