Netyčia aptikau FI - reitingas didelis. Gera pabaiga, galiu žiūrėti?
"Fi Çi (Pi)"? Ir 1 sezono ir 2 sezono_geros pabaigos.
Papildyta:
T.y. ne sezonų, o dalių. Buvo sumanytą trys dalys (trilogija), bet paliko dvi.
Papildyta:
Laukiu kol rusiskai ikels 1 serija EB noriu paziureti kaip supratau jums patiko, tai smalsu dabar
QUOTE(kami_ @ 2018 07 22, 22:56)
Paziurejau pirma serija Elimi Birakma, turkiskai. Teko per telefona ziureti, nepaleidau nei sekundei, nes tiek itrauke, serijos pabaigoje asaros bego, gerklej guzas stovejo. Jei nereiketu i darba ziureciau ir dar serija.
reikės pabandyti pažiūrėti,
gal sudomins
kaip suprantus serialas emocingas
QUOTE(Visgi @ 2018 07 23, 07:19)
"Fi Çi (Pi)"? Ir 1 sezono ir 2 sezono_geros pabaigos.
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū, o patiko?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 07 23, 11:09)
Ačiū, o patiko?
Man labai. Jūs neįsivaizduojat koks netipinis, absoliučiai kitoks, neturkiškas. QUOTE(Visgi @ 2018 07 23, 11:12)
Man labai. Jūs neįsivaizduojat koks netipinis, absoliučiai kitoks, neturkiškas.
Apie ką jis? Ačiū
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 07 22, 00:07)
aaaaa kaip patiko Erkenci Kus, vienintelis, kuri ziurejau, o ne klausiau kaip radijos Jetaaaau kaip laukiu kitų serijų. O jau abiejų grožis, o jau vyriškis Seniai taip drugeliai man neskraidė pilve.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 07 22, 00:52)
Nes turėjo būti išskirtinė, bet kartu simbolizuojanti nekaltumą, mergaitiškumą, todėl ir parinko rausvą, princesišką įvaizdį, o ne kokia sexy manekenė, ar koks pilkas aprėdas. Pasakų klasika, kitaip sakant.
va va ir man taipat !
Tikiu jie viska apgalvojo su ta sukne, bet man ji tokia nepabaigta pasirodė, tie raiščiai ir tiulis, nu tokia labai nuo podiumo paimta
QUOTE(Visgi @ 2018 07 22, 23:53)
Žiūrėjau ir galvojau, kur man ta melodija labai girdėta...
Seriale "Elimi Bırakma" viena iš foninių melodijų, jos pradžia, labai labai žiauriai panaši į skambėjusią "Siyah Beyaz Ask", praktiškai tip-top.
Cenk ir Azra patiko man, ypač Alpo personažas; maištininkas toks, ūmus, charakteringas. Patinka toks. Alinos personažas taip pat patiko; emocijos buvo parodytos taip natūraliai, o jau ta rauda, kad net man širdį suspaudė. Ypatingai man patiko vienas iš jų momentų. Bus gera pora (bent jau žiūrint į Alpo personažą atrodo taip). Turėtų būti gera drama (?), bent kiek galima spręsti iš 1-mos serijos. Savaime suprantama kai kas yra nuspėjama, jau pirmoje serijoje maždaug aišku kur ir pas ką ten šuo pakastas, bet tai nieko nuostabaus. Vienu žodžiu bus į ką žiūrėti, juolab pradžioje tik 13 serijų bus, svarbu tik, kad scenarijus nepavažiuotų. Pagyvensim pamatysim. Kol kas įspūdį labai gerą paliko.
Papildyta:
Ta kur pamotę vaidina, tai žiūrėjau vieną serialą su jos vaidyba, tai oi ten gerulė buvo, neigiamą personažą vaidino, man ji ten labai patiko.
Papildyta:
Nežiūriu, nieko nežinau kas čia per serialas, bet per reklamą serialo patiko tas rodytas šokių epizodas, nuteikė smagiai Nu patinka man tos turkų reklamos nors tu ką.
šis
Seriale "Elimi Bırakma" viena iš foninių melodijų, jos pradžia, labai labai žiauriai panaši į skambėjusią "Siyah Beyaz Ask", praktiškai tip-top.
Cenk ir Azra patiko man, ypač Alpo personažas; maištininkas toks, ūmus, charakteringas. Patinka toks. Alinos personažas taip pat patiko; emocijos buvo parodytos taip natūraliai, o jau ta rauda, kad net man širdį suspaudė. Ypatingai man patiko vienas iš jų momentų. Bus gera pora (bent jau žiūrint į Alpo personažą atrodo taip). Turėtų būti gera drama (?), bent kiek galima spręsti iš 1-mos serijos. Savaime suprantama kai kas yra nuspėjama, jau pirmoje serijoje maždaug aišku kur ir pas ką ten šuo pakastas, bet tai nieko nuostabaus. Vienu žodžiu bus į ką žiūrėti, juolab pradžioje tik 13 serijų bus, svarbu tik, kad scenarijus nepavažiuotų. Pagyvensim pamatysim. Kol kas įspūdį labai gerą paliko.
Papildyta:
Ta kur pamotę vaidina, tai žiūrėjau vieną serialą su jos vaidyba, tai oi ten gerulė buvo, neigiamą personažą vaidino, man ji ten labai patiko.
Papildyta:
Nežiūriu, nieko nežinau kas čia per serialas, bet per reklamą serialo patiko tas rodytas šokių epizodas, nuteikė smagiai Nu patinka man tos turkų reklamos nors tu ką.
šis
Žiurejau anonsus labai patiko, aktoriai pažystami ir mylimi. Žiurėsiu butinai
p.s mačiau Fi Ci Pi patiko, tikrai netipinis turkiškas kurinys, aktoriu vaidyba, istorija kažkas nuostabaus. Rekomenduoju
QUOTE(BigBang @ 2018 07 23, 10:07)
Laukiu kol rusiskai ikels 1 serija EB noriu paziureti kaip supratau jums patiko, tai smalsu dabar
Pateikimas šeimos dramos istorijos man asmeniškai patiko. Aktyvaus tūso ar didelio veiksmo nėra/nebuvo, ir vargu ar bus tokiame žanre. Kelios vietos man buvo nuobodžios, na, suprantat_senelė, anūkai... nelabai aš esu tokių mėgėja, tai todėl. Man svarbiausia, kad per daug neįnyktų ilgam į šeimynines dinastines peripetijas, t.y. nenukamuotų jomis ir kad tuo neužgožtų pagrindinių herojų; jei taip bus ir jei bus užliūliuojantis_tuomet jau tikrai nežiūrėsiu. Kol kas pas mane pagrindinis 'kabliukas' - pagrindinė pora; domina nes sudomino. Visumos dar nematau, anksti dar po pirmos serijos. Ir apskritai, maga sužinoti kiek toli atsispirs nuo pilotinės serijos. Svarbu svarbiausia man, kad nebūtų nuobodu ir nebūtų jokių abra kadabra. Sakau tai todėl, kad norėčiau turėti ką žiūrėti, o ne vėl ieškoti.Įdomumo dėlei pažiūrėjau ir net kažkaip keista, kad toks nevykęs startas, tokie prasti reitingai. Na, bent jau gerai, kad jį transliuoja valstybinis, o ne komercinis kanalas, ir kad 13-ką serijų bet kokiu atveju bus, na nebent jau atsitiks tai, kad dangus griūva...
[quote=Visgi,2018 06 02, 11:38]
[/quote]Įdomus, su humoro šaržu, tik tiek, kad galėjo būti glaustesnis ir va tada būtų viskas ok. Įdomus tuo, kad pradžia labai avantiūrinė, kad pagrindinė aktorė tokia netipinė, t.y. kaip personažas ji kaip avantiūristė, kaip kokia aferistė. Ten bus iš ko ir pasijuokti, nes ten tėvukas yra toks labai labai fainas, ir tas jos draugelis Mahiras labai fainas, visokių situacijų ten bus su juo ir su ja, ta prasme visokie planai-chuliganai... O jau kaip ta mergytė mažytė meistriškai vaidina pagrindinę akorę vaikystėje, tai čia kažkas fantastiško (tie vaikai turkų serialuose vaidinantys tai apskritai labai gabūs, tokie maži superiniai aktoriai, kad kartais ir pagalvoju, geriau vaidina nei patys pagrindiniai aktoriai, kurie jau yra suaugę, kurie galėtų vos ne iš vaikų pasimokyti). Man labai patiko tas jos draugelis 'sukčius/blogietis' Mahiras nei ten tas pagrindinis akorius, aš buvau už juos. Tie du labai tinka vienas kitam pagal temperamentą, charakterį, impulsyvumą.
Man, va tokį, labai neblogą, įspūdį ir atsiminimus paliko tas serialas.
[/quote]
Siandie suziurejau paskutine serija. Labai patiko. Ir intrigu, ir meiles ir kriminalo. Nepersunkus bet ir ne visai lengvas. O ir aktoriai grazus, charizmatiski ( ypac Mahir).
[/quote]Įdomus, su humoro šaržu, tik tiek, kad galėjo būti glaustesnis ir va tada būtų viskas ok. Įdomus tuo, kad pradžia labai avantiūrinė, kad pagrindinė aktorė tokia netipinė, t.y. kaip personažas ji kaip avantiūristė, kaip kokia aferistė. Ten bus iš ko ir pasijuokti, nes ten tėvukas yra toks labai labai fainas, ir tas jos draugelis Mahiras labai fainas, visokių situacijų ten bus su juo ir su ja, ta prasme visokie planai-chuliganai... O jau kaip ta mergytė mažytė meistriškai vaidina pagrindinę akorę vaikystėje, tai čia kažkas fantastiško (tie vaikai turkų serialuose vaidinantys tai apskritai labai gabūs, tokie maži superiniai aktoriai, kad kartais ir pagalvoju, geriau vaidina nei patys pagrindiniai aktoriai, kurie jau yra suaugę, kurie galėtų vos ne iš vaikų pasimokyti). Man labai patiko tas jos draugelis 'sukčius/blogietis' Mahiras nei ten tas pagrindinis akorius, aš buvau už juos. Tie du labai tinka vienas kitam pagal temperamentą, charakterį, impulsyvumą.
Man, va tokį, labai neblogą, įspūdį ir atsiminimus paliko tas serialas.
[/quote]
Siandie suziurejau paskutine serija. Labai patiko. Ir intrigu, ir meiles ir kriminalo. Nepersunkus bet ir ne visai lengvas. O ir aktoriai grazus, charizmatiski ( ypac Mahir).
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 07 22, 00:07)
aaaaa kaip patiko Erkenci Kus, vienintelis, kuri ziurejau, o ne klausiau kaip radijos Jetaaaau kaip laukiu kitų serijų. O jau abiejų grožis, o jau vyriškis Seniai taip drugeliai man neskraidė pilve.
Nu ir kam as paskaiciau Jusu zinute... I sita tema uzeinu parinkti nauju turkisku serialu savo mamai, pati ju neziuriu, maciau tik pora (man per ilgi )))
O uz sito uzsikabinau pati, visas serijas prarijau per diena aisku, prasukinejau, bet pagrindine pora tokia grazi, kad atsitraukti neimanoma, ir nesvarbu, ka jie daro ar sneka.
Antraplaniai personazai faini, ypac kiemo suzadetinis ir mamele. Toks geras vasariskas atsiputimas.
Ikele į rusus Elimi Birakma pirmaja serija, tai jau senai taip neverkiau bus manau idomus serialas, ir kaip gera vel matyti Alp Navruz tokiame vaidmenyje !
Dar sužiurėjau pirmasias Darisi Basimiza irgi toks neblogas, pagrindinė pora gražiai žiurisi
Kokius dar naujus serialus pradejote žiurėti ar laukiate pirmu seriju ?
Dar sužiurėjau pirmasias Darisi Basimiza irgi toks neblogas, pagrindinė pora gražiai žiurisi
Kokius dar naujus serialus pradejote žiurėti ar laukiate pirmu seriju ?